Autonvuokraus Jaén, Espanja

Haussa halpa vuokra-auto Jaén, Espanja? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Jaén, AN, Espanja
27. tammikuu — 3. helmikuu
Sama palautus
Jaén, AN, Espanja
to 27/1
Keskipäivä
to 3/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Jaén: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Jaén, Espanja
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
3 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Jaén, Espanja kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Málaga lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Jaén

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Jaén noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Jaén sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Yksi tehostettua siivousta tarjoava vuokraamo on Enterprise. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Jaén, Espanja?

  Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Jaén on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Jaén ovat yleensä 100 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 120 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Jaén?

  momondo-käyttäjien suosituin automallin kaupungissa Jaén on Hyundai Accent ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Ford Focus. Käyttäjämme ovat löytäneet Hyundai Accent tarjouksia kaupungissa Jaén keskimääräiseen hintaan 28 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 8 € per päivä. Mallin Ford Focus vuokraaminen kaupungissa Jaén maksaa yleensä keskimäärin 31 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 10 € per päivä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Opel Vivaro vuokra-autoja kaupungissa Jaén?

  Tällä hetkellä vuokraamolla Alamo on malli Opel Vivaro tarjolla vuokrattavaksi kaupungissa Jaén keskimääräiseen 93 € per päivä hintaan. Pidä mielessä, että Opel Vivaro vuokra-autojen saatavuus kaupungissa Jaén voi muuttua pikaisesti.

 • Millainen sää on kohteessa Jaén, Espanja kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Jaén on 9 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 57 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Jaén.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Jaén kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Jaén autonvuokrausta. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Jaén vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Hyundai Accent, Ford Focus tai Ford Ka.

 • Onko sää kaupungissa Jaén samanlainen kuin muualla Andalusia alueella?

  Ilmasto alueella Andalusia kuukauden tammikuu aikana on yleensä 10 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 71,8 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Jaén lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autonvuokraukset kaupungin Jaén lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Jaén

Tutustu alueen Andalusia muihin autonvuokrauksiin

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Córdoba, Grenada ja Huelva maan Andalusia sisällä

Aloita matkan suunnittelu - Jaén