Autonvuokraus Bergerac, Ranska

Haussa halpa vuokra-auto Bergerac, Ranska? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Bergerac, Dordogne, Ranska
29. tammikuu — 5. helmikuu
Sama palautus
Bergerac, Dordogne, Ranska
la 29/1
Keskipäivä
la 5/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Bergerac: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Bergerac, Ranska
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

7,9

Value

7,9
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,6

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

4,0

Value

4,0
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Bergerac, Ranska kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Toulouse-Blagnacin lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Bergerac

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Bergerac noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti. Alamo, Europcar ja Avis ovat joitakin niistä monista vuokraamoista, jotka ovat ottaneet käyttöönsä tehostetun siivouksen varmistaakseen, että ajoneuvo on desinfioitu turvallisesti. Tarkista sivustoltamme löytyykö kohteesta Bergerac autonvuokrausta, jossa on tehostettu siivous käytössä. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Bergerac, Ranska autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Suurimmalla osalla niistä Bergerac vuokraamoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ei ole peruutusmaksua. Tämä tarkoittaa, että jos suunnitelmasi muuttuvat äkillisesti, monet autovuokrauskeskukset kaupungissa Bergerac, kuten Alamo, Europcar ja Avis tarjoavat useimmissa tapauksissa peruutuksen ilmaiseksi sen perusteella milloin teit varauksen.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Bergerac, Ranska?

  Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Bergerac huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Bergerac taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 80 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Bergerac rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 130 km/t.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Bergerac?

  Keskimääräiseen hintaan 38 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 17 €/pvä), Ford Focus vuokra-autot kaupungissa Bergerac on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Hyundai Accent vuokraaminen kaupungissa Bergerac keskimääräiseen hintaan 34 €/pvä (14 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Mercedes-Benz V-Class vuokra-autoja kaupungissa Bergerac?

  Vuokraamolla Europcar on Mercedes-Benz V-Class autoja saatavilla kaupungissa Bergerac 113 €/pvä hintaan keskimäärin. Mallin Mercedes-Benz V-Class saatavuus kaupungissa Bergerac voi vaihdella, joten älä jätä vuokra-auton varaamista viime tippaan.

 • Millainen sää on kohteessa Bergerac, Ranska kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana kaupungin Bergerac sademäärä on 66 mm ja keskilämpötila 6 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Bergerac parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Bergerac kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Bergerac. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Bergerac vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Ford Focus, Hyundai Accent tai Class Mini Car.

 • Onko sää kaupungissa Bergerac samanlainen kuin muualla Uusi-Akvitania alueella?

  Jos etsit Bergerac vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden tammikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Uusi-Akvitania lämpötila on yleensä 7 °C ja sademäärä vastaavasti 85 mm.


Aloita matkan suunnittelu - Bergerac