Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Hertz autonvuokraukset kaupungista Helsinki

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Helsinki

Helsinki, Suomi
12. marts — 19. marts
Helsinki, Suomi
tir. 12/3
Keskipäivä
tir. 19/3
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Hertz vuokra-autotarjoukset Helsinki, Uusimaa

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

35 € - 89 €

Kaikki autotyypit

58 € - 134 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Hertz Helsinki, Uusimaa on lokakuu hintojen ollessa 35 € per päivä keskimäärin. 35 € per päivä on 43 % alhaisempi kuin 61 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Hertz Helsinki on lokakuu ja syyskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden syyskuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Hertz Helsinki, Uusimaa on syyskuu hintojen ollessa 54 € per päivä keskimäärin. 54 € per päivä on 48 % alhaisempi kuin 104 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Hertz Helsinki on syyskuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Hertz Helsinki, Uusimaa on tammikuu hintojen ollessa 96 € per päivä keskimäärin. 96 € per päivä on 25 % alhaisempi kuin 128 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Hertz Helsinki on tammikuu ja kesäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden kesäkuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Pakettiauto auto vuokraamosta Hertz Helsinki, Uusimaa on tammikuu hintojen ollessa 96 € per päivä keskimäärin. 96 € per päivä on 26 % alhaisempi kuin 130 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Pakettiauto autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Pakettiauto auto Hertz Helsinki on tammikuu ja kesäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden kesäkuu aikana Pakettiauto autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Citroen C2
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2-3 oven ajoneuvot
Hertz

43 €/pvä

30 mar. - 6 apr.
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Hertz

48 €/pvä

30 mar. - 6 apr.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Hertz

52 €/pvä

30 mar. - 6 apr.
Chevrolet Sonic Sedan

Helsinki Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Helsinki, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Helsinki

Onko vuokraamolla Hertz toimipistettä kentällä Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä?

Vuokraamolla Hertz on 1 toimipaikkakentällä Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä. Vuokraamo Hertz löytyy osoitteesta International Airport.

Tarjoaako Hertz ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Helsinki?

Kyllä, voit peruuttaa Hertz vuokra-autovarauksesi kaupungissa Helsinki maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Hertz selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Hertz, kun vierailet kaupungissa Helsinki kuukauden huhtikuu aikana?

Tietojemme mukaan Mini ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta Hertz Helsinki vierailun yhteydessä huhtikuu aikana. Perustuen Hertz autonvuokrauksen hintoihin huhtikuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Mini ajoneuvoille 59 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 42 €/päivä edellisen huhtikuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Mikä on vuokraamon Hertz halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Helsinki?

Jos haluat säästää rahaa Hertz autonvuokrauksesta, niin harkitse vuokraavasi Mini, mikä on vuokra-autotyyppi, joka vuokraamolla on saatavilla kaupungissa Helsinki. Mini vuokraus vupkraamolta Hertz maksaa keskimäärin 59 € per päivä, mikä on 13 % chalvempi kuin heidän kallein autonsa. Kuluneen vuoden aikana 17 % käyttäjistämme varasi Mini auton vuokraamolta Hertz säästääkseen rahaa Helsinki matkalla.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Helsinki?

Kaupungista Helsinki löytyy 3 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Hertz omistaa. Osoitteessa International Airport, Helsinki sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 73 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Hertz auton kaupungissa Helsinki noutivat kulkuneuvon osoitteessa International Airport sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Helsinki hinnat?

autoa Helsinki hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Helsinki?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Helsinki osiossa on 81 maaliskuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Helsinki?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Helsinki. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Helsinki?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Helsinki. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Helsinki

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Helsinki


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Autot Helsingissä
tir. 12/3
Keskipäivä
tir. 19/3
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.