Hertz autonvuokraukset kaupungista Helsinki

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Helsinki

Helsinki, Suomi
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Helsinki, Suomi
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Hertz vuokra-autotarjoukset Helsinki, Uusimaa

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

47 € - 97 €

Kaikki autotyypit

48 € - 141 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Hertz Helsinki, Uusimaa on joulukuu hintojen ollessa 47 € per päivä keskimäärin. 47 € per päivä on 31 % alhaisempi kuin 68 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Hertz Helsinki on joulukuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Hertz Helsinki, Uusimaa on kesäkuu hintojen ollessa 64 € per päivä keskimäärin. 64 € per päivä on 33 % alhaisempi kuin 95 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Hertz Helsinki on kesäkuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Hertz Helsinki, Uusimaa on marraskuu hintojen ollessa 90 € per päivä keskimäärin. 90 € per päivä on 42 % alhaisempi kuin 156 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Hertz Helsinki on marraskuu ja kesäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden kesäkuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta Hertz Helsinki, Uusimaa on maaliskuu hintojen ollessa 62 € per päivä keskimäärin. 62 € per päivä on 49 % alhaisempi kuin 122 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto Hertz Helsinki on maaliskuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Pakettiauto auto vuokraamosta Hertz Helsinki, Uusimaa on joulukuu hintojen ollessa 143 € per päivä keskimäärin. 143 € per päivä on 19 % alhaisempi kuin 176 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Pakettiauto autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Pakettiauto auto Hertz Helsinki on joulukuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Pakettiauto autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Citroen C2
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2-3 oven ajoneuvot
Hertz

33 €/pvä

8 syys - 27 syys
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Hertz

34 €/pvä

8 syys - 27 syys
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Hertz

38 €/pvä

8 syys - 27 syys
Chevrolet Sonic Sedan

Helsinki Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Helsinki, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
8 sijaintia

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Helsinki

Jokaisella Hertz autovuokraamon toimipisteellä kentällä Helsinki tehdään tehostettuja siivoustoimia COVID-19-pandemian aikana asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden varmistamiseksi. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluvat korkean kosketuksen alueiden, kuten vuokra-autojen sisä- ja ulkotilojen sekä nouto-/palautusalueiden desinfiointi. Hertz on myös ottanut käyttöönsä ylimääräisiä varotoimia, kuten:
• "Gold Standard Clean" -merkki kiinnitetään jokaiseen vuokra-autoon niiden siivoamisen jälkeen
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Hertz autonvuokraus kaupungissa Helsinki kuukauden syyskuu aikana maksaa keskimäärin 92 € per päivä. Jotkut käyttäjistämme kuitenkin havaitsivat, että hinnat kuukauden syyskuu aikana pysyttelevät niinkin alhaalla kuin 57 € per päivä vuoraamon Hertz autoille, joten saatat löytää samanlaisia hintoja tänä vuonna. Jos haluat vuokrata auton kaupungissa Helsinki viikon ajaksi, 642 € on keskimääräinen Hertz autonvuorauksen hinta.

Vuokraamolla Hertz on 1 toimipaikkakentällä Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä. Vuokraamo Hertz löytyy osoitteesta International Airport.

Kyllä, voit peruuttaa Hertz vuokra-autovarauksesi kaupungissa Helsinki maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Hertz selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.

Tietojemme mukaan Edullinen ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta Hertz Helsinki vierailun yhteydessä syyskuu aikana. Perustuen Hertz autonvuokrauksen hintoihin syyskuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Edullinen ajoneuvoille 104 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 67 €/päivä edellisen syyskuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Jos haluat säästää rahaa Hertz autonvuokrauksesta, niin harkitse vuokraavasi Mini, mikä on vuokra-autotyyppi, joka vuokraamolla on saatavilla kaupungissa Helsinki. Mini vuokraus vupkraamolta Hertz maksaa keskimäärin 76 € per päivä, mikä on 23 % chalvempi kuin heidän kallein autonsa. Kuluneen vuoden aikana 17 % käyttäjistämme varasi Mini auton vuokraamolta Hertz säästääkseen rahaa Helsinki matkalla.

Kaupungista Helsinki löytyy 8 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Hertz omistaa. Osoitteessa Runeberginkatu 5, Helsinki sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 48 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Hertz auton kaupungissa Helsinki noutivat kulkuneuvon osoitteessa Runeberginkatu 5 sijaitsevasta toimipisteestä.


Hertz autot muissa kaupungeissa maan Suomi sisällä