GREEN MOTION autonvuokraukset kaupungista Helsinki

Etsi ja vertaa hyviä GREEN MOTION vuokra-autotarjouksia kaupungissa Helsinki

Helsinki, Suomi
25. elokuu — 1. syyskuu
Sama palautus
Helsinki, Suomi
to 25/8
Keskipäivä
to 1/9
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

GREEN MOTION vuokra-autotarjoukset Helsinki, Uusimaa

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

30 € - 61 €

Kaikki autotyypit

45 € - 130 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta GREEN MOTION Helsinki, Uusimaa on lokakuu hintojen ollessa 30 € per päivä keskimäärin. 30 € per päivä on 30 % alhaisempi kuin 43 € kuin keskimääräinen vuosihinta GREEN MOTION Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto GREEN MOTION Helsinki on lokakuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo GREEN MOTION tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta GREEN MOTION Helsinki, Uusimaa on helmikuu hintojen ollessa 34 € per päivä keskimäärin. 34 € per päivä on 41 % alhaisempi kuin 58 € kuin keskimääräinen vuosihinta GREEN MOTION Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto GREEN MOTION Helsinki on helmikuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo GREEN MOTION tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta GREEN MOTION Helsinki, Uusimaa on huhtikuu hintojen ollessa 62 € per päivä keskimäärin. 62 € per päivä on 23 % alhaisempi kuin 80 € kuin keskimääräinen vuosihinta GREEN MOTION Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto GREEN MOTION Helsinki on huhtikuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo GREEN MOTION tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Pakettiauto auto vuokraamosta GREEN MOTION Helsinki, Uusimaa on maaliskuu hintojen ollessa 80 € per päivä keskimäärin. 80 € per päivä on 38 % alhaisempi kuin 129 € kuin keskimääräinen vuosihinta GREEN MOTION Pakettiauto autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Pakettiauto auto GREEN MOTION Helsinki on maaliskuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Pakettiauto autoille, joita vuokraamo GREEN MOTION tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
GREEN MOTION

35 €/pvä

9 syys - 16 syys
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
GREEN MOTION

37 €/pvä

9 syys - 16 syys
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
GREEN MOTION

40 €/pvä

24 elo - 31 elo
Chevrolet Sonic Sedan

Helsinki GREEN MOTION toimipaikat

Alla on tietoja kaikista GREEN MOTION vuokra-autojen sijainneista Helsinki, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

6,0

Tietoja GREEN MOTION autonvuokrauksesta kaupungissa Helsinki

GREEN MOTION haluaa varmistaa, että Helsinki alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena GREEN MOTION on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Helsinki vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Viime vuoden tietojen mukaan voit olettaa GREEN MOTION vuokra-autojen hintojen olevan kaupungissa Helsinki keskimäärin 55 € per päivä kuukauden syyskuu aikana. Ei ole kuitenkaan ennenkuulumatonta löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 27 € per päivä vuokraamolta GREEN MOTION tänä vuodenaikana kaupungissa Helsinki. 385 € on tyypillisesti keskimääräinen yhden viikon mittaisen GREEN MOTION autonvuokrauksen hinta kuukaudensyyskuu aikana kaupungissa Helsinki.

Tällä hetkellä vuokraamolla GREEN MOTION on 1 toimipaikka kentällä Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä:
Vantaa.

Vuokraamon GREEN MOTION suosituin vuokra-autotyyppi kaupungissa Helsinki kuukauden syyskuu aikana ovat: Edullinen. Voit olettaa maksavasi noin 54 € per päivä Edullinen vuokra-autoista syyskuu aikana. Osa käyttäjistä on löytänyt niinkin alhaisia hintoja kuin 27 € per päivä.

Mini on halvin GREEN MOTION vuokrattavissa oleva autotyyppi kaupungissa Helsinki. Mini vuokraus vuokraamolta GREEN MOTION maksaa keskimäärin 39 €/pvä (47 % halvempi kuin vuokraamon kallein auto). Viimeisten 12 kuukauden aikana 22 % käyttäjistämme valitsi Mini säästääkseen rahaa autonvuokrauksesta kaupungissa Helsinki.

Kaupungista Helsinki löytyy 4 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka GREEN MOTION omistaa. Osoitteessa Cumulus Hotel Seurahuone, Kaivokatu 12, Helsinki sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 57 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat GREEN MOTION auton kaupungissa Helsinki noutivat kulkuneuvon osoitteessa Cumulus Hotel Seurahuone, Kaivokatu 12 sijaitsevasta toimipisteestä.