GREEN MOTION autonvuokraukset kaupungista Helsinki

Etsi ja vertaa hyviä GREEN MOTION vuokra-autotarjouksia kaupungissa Helsinki

Helsinki, Suomi
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Helsinki, Suomi
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

GREEN MOTION vuokra-autotarjoukset Helsinki, Uusimaa

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

26 € - 62 €

Kaikki autotyypit

36 € - 128 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta GREEN MOTION Helsinki, Uusimaa on tammikuu hintojen ollessa 26 € per päivä keskimäärin. 26 € per päivä on 32 % alhaisempi kuin 38 € kuin keskimääräinen vuosihinta GREEN MOTION Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto GREEN MOTION Helsinki on tammikuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo GREEN MOTION tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta GREEN MOTION Helsinki, Uusimaa on marraskuu hintojen ollessa 29 € per päivä keskimäärin. 29 € per päivä on 42 % alhaisempi kuin 50 € kuin keskimääräinen vuosihinta GREEN MOTION Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto GREEN MOTION Helsinki on marraskuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo GREEN MOTION tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta GREEN MOTION Helsinki, Uusimaa on elokuu hintojen ollessa 117 € per päivä keskimäärin. 117 € per päivä on 31 % alhaisempi kuin 170 € kuin keskimääräinen vuosihinta GREEN MOTION Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto GREEN MOTION Helsinki on elokuu ja syyskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden syyskuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo GREEN MOTION tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta GREEN MOTION Helsinki, Uusimaa on maaliskuu hintojen ollessa 35 € per päivä keskimäärin. 35 € per päivä on 48 % alhaisempi kuin 67 € kuin keskimääräinen vuosihinta GREEN MOTION Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto GREEN MOTION Helsinki on maaliskuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo GREEN MOTION tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Pakettiauto auto vuokraamosta GREEN MOTION Helsinki, Uusimaa on maaliskuu hintojen ollessa 77 € per päivä keskimäärin. 77 € per päivä on 46 % alhaisempi kuin 144 € kuin keskimääräinen vuosihinta GREEN MOTION Pakettiauto autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Pakettiauto auto GREEN MOTION Helsinki on maaliskuu ja syyskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden syyskuu aikana Pakettiauto autoille, joita vuokraamo GREEN MOTION tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
GREEN MOTION

34 €/pvä

14 loka - 11 marras
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
GREEN MOTION

39 €/pvä

14 loka - 11 marras
Chevrolet Sonic Sedan
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
GREEN MOTION

48 €/pvä

14 loka - 28 loka
Ford Focus

Helsinki GREEN MOTION toimipaikat

Alla on tietoja kaikista GREEN MOTION vuokra-autojen sijainneista Helsinki, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

GREEN MOTION

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

9,0

Value

8,0

Tietoja GREEN MOTION autonvuokrauksesta kaupungissa Helsinki

Kuinka paljon maksaa GREEN MOTION vuokra-auto kaupungissa Helsinki lokakuu aikana?

Viime vuoden tietojen mukaan voit olettaa GREEN MOTION vuokra-autojen hintojen olevan kaupungissa Helsinki keskimäärin 31 € per päivä kuukauden lokakuu aikana. Ei ole kuitenkaan ennenkuulumatonta löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 20 € per päivä vuokraamolta GREEN MOTION tänä vuodenaikana kaupungissa Helsinki. 220 € on tyypillisesti keskimääräinen yhden viikon mittaisen GREEN MOTION autonvuokrauksen hinta kuukaudenlokakuu aikana kaupungissa Helsinki.

Onko vuokraamolla GREEN MOTION toimipistettä kentällä Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä?

Tällä hetkellä vuokraamolla GREEN MOTION on 1 toimipaikka kentällä Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä:
Vantaa.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta GREEN MOTION , kun vierailet kaupungissa Helsinki kuukauden lokakuu aikana?

Vuokraamon GREEN MOTION suosituin vuokra-autotyyppi kaupungissa Helsinki kuukauden lokakuu aikana ovat: Edullinen. Voit olettaa maksavasi noin 49 € per päivä Edullinen vuokra-autoista lokakuu aikana. Osa käyttäjistä on löytänyt niinkin alhaisia hintoja kuin 20 € per päivä.

Mikä on vuokraamon GREEN MOTION halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Helsinki?

Edullinen on halvin GREEN MOTION vuokrattavissa oleva autotyyppi kaupungissa Helsinki. Edullinen vuokraus vuokraamolta GREEN MOTION maksaa keskimäärin 49 €/pvä (88 % halvempi kuin vuokraamon kallein auto). Viimeisten 12 kuukauden aikana 43 % käyttäjistämme valitsi Edullinen säästääkseen rahaa autonvuokrauksesta kaupungissa Helsinki.

Kuinka monta GREEN MOTION autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Helsinki?

Kaupungista Helsinki löytyy 4 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka GREEN MOTION omistaa. Osoitteessa Mannerheimintie 109, Helsinki sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 62 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat GREEN MOTION auton kaupungissa Helsinki noutivat kulkuneuvon osoitteessa Mannerheimintie 109 sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Helsinki hinnat?

autoa Helsinki hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Helsinki?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Helsinki osiossa on 80 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Helsinki?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Helsinki. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Helsinki?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Helsinki. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Helsinki

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.