Scandia Rent autonvuokraukset kaupungista Helsinki

Etsi ja vertaa hyviä Scandia Rent vuokra-autotarjouksia kaupungissa Helsinki

Helsinki, Suomi
6. heinäkuu — 13. heinäkuu
Sama palautus
Helsinki, Suomi
ke 6/7
Keskipäivä
ke 13/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Scandia Rent vuokra-autotarjoukset Helsinki, Uusimaa

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

18 € - 38 €

Kaikki autotyypit

25 € - 76 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Scandia Rent Helsinki, Uusimaa on toukokuu hintojen ollessa 18 € per päivä keskimäärin. 18 € per päivä on 28 % alhaisempi kuin 25 € kuin keskimääräinen vuosihinta Scandia Rent Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Scandia Rent Helsinki on toukokuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Scandia Rent tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Scandia Rent Helsinki, Uusimaa on helmikuu hintojen ollessa 29 € per päivä keskimäärin. 29 € per päivä on 29 % alhaisempi kuin 41 € kuin keskimääräinen vuosihinta Scandia Rent Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Scandia Rent Helsinki on helmikuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Scandia Rent tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Scandia Rent Helsinki, Uusimaa on lokakuu hintojen ollessa 47 € per päivä keskimäärin. 47 € per päivä on 45 % alhaisempi kuin 85 € kuin keskimääräinen vuosihinta Scandia Rent Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Scandia Rent Helsinki on lokakuu ja kesäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden kesäkuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Scandia Rent tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Helsinki Scandia Rent toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Scandia Rent vuokra-autojen sijainneista Helsinki, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
10 sijaintia

Tietoja Scandia Rent autonvuokrauksesta kaupungissa Helsinki

Scandia Rent haluaa varmistaa, että Helsinki alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Scandia Rent on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Helsinki vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Autonvuokraus kaupungissa Helsinki kuukauden heinäkuu aikana vuokraamolta Scandia Rent maksaa keskimäärin 36 € per päivä. Käyttäjämme ovat kuitenkin löytäneet niinkin alhaisia päivähintoja kuin 17 € per päivä. Jos sinun tarvitsee vuokrata auto vuokraamosta Scandia Rent viikoksi kaupungissa Helsinki, voit olettaa hintojen olevan noin 254 € kuukauden heinäkuu aikana. Nämä hinnat perustuvat viime vuoden vuokrahintoihin, mutta todennäköisesti löydät vastaavia tarjouksia momondosta.

Vuokraamolla Scandia Rent on 1 toimipaikkakentällä Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä. Vuokraamo Scandia Rent löytyy osoitteesta Helsinki Airport.

Keskimääräisen hinnan ollessa 34 €/päivä, Edullinen ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta Scandia Rent kaupungissa Helsinki heinäkuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää Scandia Rent autonvuokraustarjouksia kaupungissa Helsinki niinkin alhaiseen hintaan kuin 17 €/päivä, mikä on halvin Edullinen vuokra-autoille löydetty hinta edellisen heinäkuu aikana.

Halvin vuokraamon Scandia Rent tarjoama autotyyppi kaupungissa Helsinki on Mini hinnan ollessa keskimäärin 32 € per päivä. 32 € per päivä on 65 % halvempi kuin kallein vuokraamon Scandia Rent auto, joten säästät rahaa valitsemalla edullisemman vaihtoehdon. 24 % momondon käyttäjistä, jotka vuokrasivat auton kaupungissa Helsinki vuokraamolta Scandia Rent valitsivat usein Mini kustannussyistä.


Scandia Rent autot muissa kaupungeissa maan Suomi sisällä

Löydä Scandia Rent vuokra-autotarjoukset maan Suomi muissa suosituissa kaupungeissa , kuten Turku ja Jyväskylä