Scandia Rent autonvuokraukset kaupungista Helsinki

Etsi ja vertaa hyviä Scandia Rent vuokra-autotarjouksia kaupungissa Helsinki

Helsinki, Suomi
29. syyskuu — 6. lokakuu
Sama palautus
Helsinki, Suomi
pe 29/9
Keskipäivä
pe 6/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Scandia Rent vuokra-autotarjoukset Helsinki, Uusimaa

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

18 € - 37 €

Kaikki autotyypit

25 € - 76 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Scandia Rent Helsinki, Uusimaa on toukokuu hintojen ollessa 18 € per päivä keskimäärin. 18 € per päivä on 28 % alhaisempi kuin 25 € kuin keskimääräinen vuosihinta Scandia Rent Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Scandia Rent Helsinki on toukokuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Scandia Rent tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Scandia Rent Helsinki, Uusimaa on helmikuu hintojen ollessa 28 € per päivä keskimäärin. 28 € per päivä on 30 % alhaisempi kuin 40 € kuin keskimääräinen vuosihinta Scandia Rent Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Scandia Rent Helsinki on helmikuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Scandia Rent tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Scandia Rent Helsinki, Uusimaa on lokakuu hintojen ollessa 47 € per päivä keskimäärin. 47 € per päivä on 44 % alhaisempi kuin 84 € kuin keskimääräinen vuosihinta Scandia Rent Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Scandia Rent Helsinki on lokakuu ja kesäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden kesäkuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Scandia Rent tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Helsinki Scandia Rent toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Scandia Rent vuokra-autojen sijainneista Helsinki, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Scandia Rent

11 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

4,0

Value

8,0

Tietoja Scandia Rent autonvuokrauksesta kaupungissa Helsinki

Kuinka paljon maksaa Scandia Rent vuokra-auto kaupungissa Helsinki lokakuu aikana?

Autonvuokraus kaupungissa Helsinki kuukauden lokakuu aikana vuokraamolta Scandia Rent maksaa keskimäärin 36 € per päivä. Käyttäjämme ovat kuitenkin löytäneet niinkin alhaisia päivähintoja kuin 17 € per päivä. Jos sinun tarvitsee vuokrata auto vuokraamosta Scandia Rent viikoksi kaupungissa Helsinki, voit olettaa hintojen olevan noin 252 € kuukauden lokakuu aikana. Nämä hinnat perustuvat viime vuoden vuokrahintoihin, mutta todennäköisesti löydät vastaavia tarjouksia momondosta.

Onko vuokraamolla Scandia Rent toimipistettä kentällä Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä?

Vuokraamolla Scandia Rent on 1 toimipaikkakentällä Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä. Vuokraamo Scandia Rent löytyy osoitteesta Helsinki Airport.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Scandia Rent, kun vierailet kaupungissa Helsinki kuukauden lokakuu aikana?

Keskimääräisen hinnan ollessa 33 €/päivä, Edullinen ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta Scandia Rent kaupungissa Helsinki lokakuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää Scandia Rent autonvuokraustarjouksia kaupungissa Helsinki niinkin alhaiseen hintaan kuin 17 €/päivä, mikä on halvin Edullinen vuokra-autoille löydetty hinta edellisen lokakuu aikana.

Mikä on vuokraamon Scandia Rent halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Helsinki?

Halvin vuokraamon Scandia Rent tarjoama autotyyppi kaupungissa Helsinki on Mini hinnan ollessa keskimäärin 32 € per päivä. 32 € per päivä on 65 % halvempi kuin kallein vuokraamon Scandia Rent auto, joten säästät rahaa valitsemalla edullisemman vaihtoehdon. 24 % momondon käyttäjistä, jotka vuokrasivat auton kaupungissa Helsinki vuokraamolta Scandia Rent valitsivat usein Mini kustannussyistä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Helsinki hinnat?

autoa Helsinki hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Helsinki?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Helsinki osiossa on 80 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Helsinki?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Helsinki. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Helsinki?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Helsinki. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Scandia Rent autot muissa kaupungeissa maan Suomi sisällä

Löydä Scandia Rent vuokra-autotarjoukset maan Suomi muissa suosituissa kaupungeissa , kuten SCANDIA RENT - ja SCANDIA RENT -

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Helsinki

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.