Avis autonvuokraukset kaupungista Helsinki

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa Helsinki

Helsinki, Suomi
24. elokuu — 31. elokuu
Sama palautus
Helsinki, Suomi
ke 24/8
Keskipäivä
ke 31/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Avis vuokra-autotarjoukset Helsinki, Uusimaa

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

41 € - 84 €

Kaikki autotyypit

50 € - 134 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Avis Helsinki, Uusimaa on syyskuu hintojen ollessa 41 € per päivä keskimäärin. 41 € per päivä on 31 % alhaisempi kuin 60 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Avis Helsinki on syyskuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Avis Helsinki, Uusimaa on lokakuu hintojen ollessa 61 € per päivä keskimäärin. 61 € per päivä on 51 % alhaisempi kuin 123 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Avis Helsinki on lokakuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Avis Helsinki, Uusimaa on tammikuu hintojen ollessa 64 € per päivä keskimäärin. 64 € per päivä on 64 % alhaisempi kuin 179 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Avis Helsinki on tammikuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Citroen C2
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2-3 oven ajoneuvot
Avis

36 €/pvä

22 elo - 9 syys
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Avis

36 €/pvä

22 elo - 9 syys
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Avis

41 €/pvä

22 elo - 9 syys
Chevrolet Sonic Sedan

Helsinki Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista Helsinki, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa Helsinki

Kaikki Avis autovuokraamon toimipisteet kentällä Helsinki ovat lisänneet ylimääräisiä varotoimia varmistaakseen asiakkaiden turvallisuuden COVID-19:n aikana. Terveys-ja turvallisuustoimenpiteisiin kuuluvat muun muassa vuokra-autojen sekä vuokraustiskien tehostettu siivous:
• Tarjolla kertakäyttökäsineitä ja käsien desinfiointiainetta
• Paperittomat vuokraussopimukset (saatavilla useimmissa paikoissa)
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Viime vuoden tietojen mukaan voit olettaa Avis vuokra-autojen hintojen olevan kaupungissa Helsinki keskimäärin 76 € per päivä kuukauden syyskuu aikana. Ei ole kuitenkaan ennenkuulumatonta löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 39 € per päivä vuokraamolta Avis tänä vuodenaikana kaupungissa Helsinki. 531 € on tyypillisesti keskimääräinen yhden viikon mittaisen Avis autonvuokrauksen hinta kuukaudensyyskuu aikana kaupungissa Helsinki.

Vuokraamolla Avis on 1 toimipaikkakentällä Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä. Vuokraamo Avis löytyy osoitteesta Helsinki-Vantaa Airport.

Avis tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Helsinki (viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu). Voit soittaa suoraan Avis vuokraamoon saadaksesi lisätietoja heidän käytännöistään. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon Avis puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä.

Pienikokoinen vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon Avis tarjoamista autotyypeistä kaupungissa Helsinki kuukauden syyskuu aikana. Vuokraamon Avis Pienikokoinen autot maksavat keskimäärin 75 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 70 € päivä päivä kuukauden syyskuu aikana.

Vuokraamolla Avis on 4 toimipistettä kaupungissa Helsinki. Käyttäjiemme mukaan suosituin Avis toimipiste kaupungissa Helsinki sijaitsee osoitteessa Malminkatu 24. 78 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Avis auton kaupungissa Helsinki teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.


Avis autot muissa kaupungeissa maan Suomi sisällä

Löydä Avis vuokra-autotarjoukset maan Suomi muissa suosituissa kaupungeissa , kuten Tampere ja Lahti