Avis autonvuokraukset kaupungista Helsinki

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa Helsinki

Helsinki, Suomi
9. lokakuu — 16. lokakuu
Sama palautus
Helsinki, Suomi
ma 9/10
Keskipäivä
ma 16/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Avis vuokra-autotarjoukset Helsinki, Uusimaa

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

41 € - 139 €

Kaikki autotyypit

49 € - 141 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Avis Helsinki, Uusimaa on marraskuu hintojen ollessa 41 € per päivä keskimäärin. 41 € per päivä on 34 % alhaisempi kuin 62 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Avis Helsinki on marraskuu ja maaliskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden maaliskuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Avis Helsinki, Uusimaa on joulukuu hintojen ollessa 77 € per päivä keskimäärin. 77 € per päivä on 26 % alhaisempi kuin 104 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Avis Helsinki on joulukuu ja tammikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden tammikuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Avis Helsinki, Uusimaa on tammikuu hintojen ollessa 61 € per päivä keskimäärin. 61 € per päivä on 60 % alhaisempi kuin 152 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Avis Helsinki on tammikuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Pakettiauto auto vuokraamosta Avis Helsinki, Uusimaa on marraskuu hintojen ollessa 106 € per päivä keskimäärin. 106 € per päivä on 27 % alhaisempi kuin 145 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Pakettiauto autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Pakettiauto auto Avis Helsinki on marraskuu ja tammikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden tammikuu aikana Pakettiauto autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Avis

34 €/pvä

20 loka - 3 marras
Chevrolet Sonic Sedan
Citroen C2
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2-3 oven ajoneuvot
Avis

34 €/pvä

20 loka - 3 marras
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Avis

37 €/pvä

20 loka - 3 marras
Chevrolet Sonic Sedan

Helsinki Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista Helsinki, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Avis

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

10,0

Value

8,0

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa Helsinki

Kuinka paljon maksaa Avis vuokra-auto kaupungissa Helsinki marraskuu aikana?

Viime vuoden tietojen mukaan voit olettaa Avis vuokra-autojen hintojen olevan kaupungissa Helsinki keskimäärin 55 € per päivä kuukauden marraskuu aikana. Ei ole kuitenkaan ennenkuulumatonta löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 42 € per päivä vuokraamolta Avis tänä vuodenaikana kaupungissa Helsinki. 386 € on tyypillisesti keskimääräinen yhden viikon mittaisen Avis autonvuokrauksen hinta kuukaudenmarraskuu aikana kaupungissa Helsinki.

Onko vuokraamolla Avis toimipistettä kentällä Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä?

Vuokraamolla Avis on 1 toimipaikkakentällä Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä. Vuokraamo Avis löytyy osoitteesta Helsinki-Vantaa Airport.

Tarjoaako Avis ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Helsinki?

Avis tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Helsinki (viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu). Voit soittaa suoraan Avis vuokraamoon saadaksesi lisätietoja heidän käytännöistään. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon Avis puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Avis, kun vierailet kaupungissa Helsinki kuukauden marraskuu aikana?

Farmari vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon Avis tarjoamista autotyypeistä kaupungissa Helsinki kuukauden marraskuu aikana. Vuokraamon Avis Farmari autot maksavat keskimäärin 93 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 90 € päivä päivä kuukauden marraskuu aikana.

Kuinka monta Avis autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Helsinki?

Vuokraamolla Avis on 4 toimipistettä kaupungissa Helsinki. Käyttäjiemme mukaan suosituin Avis toimipiste kaupungissa Helsinki sijaitsee osoitteessa Bavaria. 64 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Avis auton kaupungissa Helsinki teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Helsinki hinnat?

autoa Helsinki hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Helsinki?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Helsinki osiossa on 80 lokakuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Helsinki?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Helsinki. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Helsinki?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Helsinki. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Avis autot muissa kaupungeissa maan Suomi sisällä


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Helsinki

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.