Firent autonvuokraukset kaupungista Helsinki

Etsi ja vertaa hyviä Firent vuokra-autotarjouksia kaupungissa Helsinki

Helsinki, Suomi
5. lokakuu — 12. lokakuu
Sama palautus
Helsinki, Suomi
to 5/10
Keskipäivä
to 12/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Firent vuokra-autotarjoukset Helsinki, Uusimaa

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

30 € - 58 €

Kaikki autotyypit

37 € - 109 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Firent Helsinki, Uusimaa on helmikuu hintojen ollessa 30 € per päivä keskimäärin. 30 € per päivä on 29 % alhaisempi kuin 42 € kuin keskimääräinen vuosihinta Firent Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Firent Helsinki on helmikuu ja tammikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden tammikuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Firent tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Firent Helsinki, Uusimaa on helmikuu hintojen ollessa 35 € per päivä keskimäärin. 35 € per päivä on 33 % alhaisempi kuin 52 € kuin keskimääräinen vuosihinta Firent Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Firent Helsinki on helmikuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Firent tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Firent Helsinki, Uusimaa on syyskuu hintojen ollessa 90 € per päivä keskimäärin. 90 € per päivä on 39 % alhaisempi kuin 146 € kuin keskimääräinen vuosihinta Firent Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Firent Helsinki on syyskuu ja tammikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden tammikuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Firent tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Pakettiauto auto vuokraamosta Firent Helsinki, Uusimaa on syyskuu hintojen ollessa 90 € per päivä keskimäärin. 90 € per päivä on 41 % alhaisempi kuin 153 € kuin keskimääräinen vuosihinta Firent Pakettiauto autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Pakettiauto auto Firent Helsinki on syyskuu ja tammikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden tammikuu aikana Pakettiauto autoille, joita vuokraamo Firent tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Luksus auto vuokraamosta Firent Helsinki, Uusimaa on helmikuu hintojen ollessa 117 € per päivä keskimäärin. 117 € per päivä on 19 % alhaisempi kuin 145 € kuin keskimääräinen vuosihinta Firent Luksus autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Luksus auto Firent Helsinki on helmikuu ja kesäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden kesäkuu aikana Luksus autoille, joita vuokraamo Firent tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Firent

22 €/pvä

14 loka - 11 marras
Chevrolet Sonic Sedan
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Firent

36 €/pvä

1 marras - 30 marras
Ford Focus
Renault Clio
tai vastaava Economy-farmari
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Firent

38 €/pvä

1 marras - 30 marras
Renault Clio

Helsinki Firent toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Firent vuokra-autojen sijainneista Helsinki, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Firent

4 sijaintia

Tietoja Firent autonvuokrauksesta kaupungissa Helsinki

Kuinka paljon maksaa Firent vuokra-auto kaupungissa Helsinki lokakuu aikana?

30 € per päivä (tai 209 € per viikko) on keskimääräinen Firent vuokra-auton hinta kaupungissa Helsinki lokakuu aikana viime vuoden tietojemme perusteella. Halvin momondon-käyttäjien löytämä hinta kuukauden lokakuu aikana Firent vuokra-autolle on 22 € per päivä. Otathan huomioon, että hinnat riippuvat usein siitä, minkä tyyppistä autoa olet vuokraamasta vuokraamolta Firent minäkin vuiodenaikana ja milloin teet varauksen.

Onko vuokraamolla Firent toimipistettä kentällä Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla Firent on 1 toimipaikka kentällä Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Helsinki Vantaa airport.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Firent, kun vierailet kaupungissa Helsinki kuukauden lokakuu aikana?

Vuokraamon Firent suosituin vuokra-autotyyppi kaupungissa Helsinki kuukauden lokakuu aikana ovat: Edullinen. Voit olettaa maksavasi noin 29 € per päivä Edullinen vuokra-autoista lokakuu aikana. Osa käyttäjistä on löytänyt niinkin alhaisia hintoja kuin 22 € per päivä.

Mikä on vuokraamon Firent halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Helsinki?

Halvin vuokraamon Firent tarjoama autotyyppi kaupungissa Helsinki on Edullinen hinnan ollessa keskimäärin 29 € per päivä. 29 € per päivä on 50 % halvempi kuin kallein vuokraamon Firent auto, joten säästät rahaa valitsemalla edullisemman vaihtoehdon. 77 % momondon käyttäjistä, jotka vuokrasivat auton kaupungissa Helsinki vuokraamolta Firent valitsivat usein Edullinen kustannussyistä.

Kuinka monta Firent autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Helsinki?

Vuokraamolla Firent on 4 toimipistettä kaupungissa Helsinki. Käyttäjiemme mukaan suosituin Firent toimipiste kaupungissa Helsinki sijaitsee osoitteessa Erottajankatu 4. 87 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Firent auton kaupungissa Helsinki teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Helsinki hinnat?

autoa Helsinki hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Helsinki?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Helsinki osiossa on 80 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Helsinki?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Helsinki. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Helsinki?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Helsinki. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Firent vuokra-autot kaupungissa Uusimaa

Varaa Firent vuokra-auto toisesta kaupungista alueella Uusimaa

Firent autot muissa kaupungeissa maan Suomi sisällä


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Helsinki

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.