Firent autonvuokraukset kaupungista Helsinki

Etsi ja vertaa hyviä Firent vuokra-autotarjouksia kaupungissa Helsinki

Helsinki, Suomi
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Helsinki, Suomi
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Firent vuokra-autotarjoukset Helsinki, Uusimaa

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

26 € - 78 €

Kaikki autotyypit

42 € - 218 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Firent Helsinki, Uusimaa on lokakuu hintojen ollessa 26 € per päivä keskimäärin. 26 € per päivä on 53 % alhaisempi kuin 55 € kuin keskimääräinen vuosihinta Firent Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Firent Helsinki on lokakuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Firent tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Firent Helsinki, Uusimaa on toukokuu hintojen ollessa 41 € per päivä keskimäärin. 41 € per päivä on 52 % alhaisempi kuin 85 € kuin keskimääräinen vuosihinta Firent Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Firent Helsinki on toukokuu ja lokakuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden lokakuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Firent tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Firent Helsinki, Uusimaa on syyskuu hintojen ollessa 92 € per päivä keskimäärin. 92 € per päivä on 41 % alhaisempi kuin 155 € kuin keskimääräinen vuosihinta Firent Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Firent Helsinki on syyskuu ja tammikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden tammikuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Firent tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Pakettiauto auto vuokraamosta Firent Helsinki, Uusimaa on syyskuu hintojen ollessa 92 € per päivä keskimäärin. 92 € per päivä on 44 % alhaisempi kuin 163 € kuin keskimääräinen vuosihinta Firent Pakettiauto autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Pakettiauto auto Firent Helsinki on syyskuu ja lokakuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden lokakuu aikana Pakettiauto autoille, joita vuokraamo Firent tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Firent

38 €/pvä

8 syys - 27 syys
Chevrolet Sonic Sedan
Renault Clio
tai vastaava Economy-farmari
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Firent

41 €/pvä

28 elo - 29 syys
Renault Clio
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Firent

41 €/pvä

8 syys - 27 syys
Chevrolet Sonic Sedan

Helsinki Firent toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Firent vuokra-autojen sijainneista Helsinki, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia

Tietoja Firent autonvuokrauksesta kaupungissa Helsinki

Firent haluaa varmistaa, että Helsinki alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Firent on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Helsinki vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

74 € per päivä (tai 519 € per viikko) on keskimääräinen Firent vuokra-auton hinta kaupungissa Helsinki syyskuu aikana viime vuoden tietojemme perusteella. Halvin momondon-käyttäjien löytämä hinta kuukauden syyskuu aikana Firent vuokra-autolle on 30 € per päivä. Otathan huomioon, että hinnat riippuvat usein siitä, minkä tyyppistä autoa olet vuokraamasta vuokraamolta Firent minäkin vuiodenaikana ja milloin teet varauksen.

Kyllä, vuokraamolla Firent on 1 toimipaikka kentällä Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Helsinki Vantaa airport.

Vuokraamon Firent suosituin vuokra-autotyyppi kaupungissa Helsinki kuukauden syyskuu aikana ovat: Edullinen. Voit olettaa maksavasi noin 63 € per päivä Edullinen vuokra-autoista syyskuu aikana. Osa käyttäjistä on löytänyt niinkin alhaisia hintoja kuin 30 € per päivä.

Vuokraamolla Firent on 4 toimipistettä kaupungissa Helsinki. Käyttäjiemme mukaan suosituin Firent toimipiste kaupungissa Helsinki sijaitsee osoitteessa Helsinki Railway Station. 63 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Firent auton kaupungissa Helsinki teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.


Firent vuokra-autot kaupungissa Uusimaa

Varaa Firent vuokra-auto toisesta kaupungista alueella Uusimaa

Firent autot muissa kaupungeissa maan Suomi sisällä