ADDCAR RENTAL autonvuokraukset kaupungista Helsinki

Etsi ja vertaa hyviä ADDCAR RENTAL vuokra-autotarjouksia kaupungissa Helsinki

Helsinki, Suomi
9. lokakuu — 16. lokakuu
Sama palautus
Helsinki, Suomi
ma 9/10
Keskipäivä
ma 16/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

ADDCAR RENTAL vuokra-autotarjoukset Helsinki, Uusimaa

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

25 € - 77 €

Kaikki autotyypit

38 € - 1123 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta ADDCAR RENTAL Helsinki, Uusimaa on syyskuu hintojen ollessa 25 € per päivä keskimäärin. 25 € per päivä on 43 % alhaisempi kuin 44 € kuin keskimääräinen vuosihinta ADDCAR RENTAL Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto ADDCAR RENTAL Helsinki on syyskuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo ADDCAR RENTAL tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta ADDCAR RENTAL Helsinki, Uusimaa on marraskuu hintojen ollessa 22 € per päivä keskimäärin. 22 € per päivä on 65 % alhaisempi kuin 63 € kuin keskimääräinen vuosihinta ADDCAR RENTAL Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto ADDCAR RENTAL Helsinki on marraskuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo ADDCAR RENTAL tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta ADDCAR RENTAL Helsinki, Uusimaa on syyskuu hintojen ollessa 45 € per päivä keskimäärin. 45 € per päivä on 89 % alhaisempi kuin 419 € kuin keskimääräinen vuosihinta ADDCAR RENTAL Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto ADDCAR RENTAL Helsinki on syyskuu ja marraskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden marraskuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo ADDCAR RENTAL tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
ADDCAR RENTAL

26 €/pvä

9 marras - 17 marras
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
ADDCAR RENTAL

27 €/pvä

9 marras - 17 marras
Chevrolet Sonic Sedan
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
ADDCAR RENTAL

27 €/pvä

9 marras - 17 marras
Toyota Corolla

Helsinki ADDCAR RENTAL toimipaikat

Alla on tietoja kaikista ADDCAR RENTAL vuokra-autojen sijainneista Helsinki, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

ADDCAR RENTAL

10 sijaintia

Tietoja ADDCAR RENTAL autonvuokrauksesta kaupungissa Helsinki

Kuinka paljon maksaa ADDCAR RENTAL vuokra-auto kaupungissa Helsinki marraskuu aikana?

Viime vuoden tietojen mukaan voit olettaa ADDCAR RENTAL vuokra-autojen hintojen olevan kaupungissa Helsinki keskimäärin 23 € per päivä kuukauden marraskuu aikana. Ei ole kuitenkaan ennenkuulumatonta löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 19 € per päivä vuokraamolta ADDCAR RENTAL tänä vuodenaikana kaupungissa Helsinki. 163 € on tyypillisesti keskimääräinen yhden viikon mittaisen ADDCAR RENTAL autonvuokrauksen hinta kuukaudenmarraskuu aikana kaupungissa Helsinki.

Onko vuokraamolla ADDCAR RENTAL toimipistettä kentällä Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä?

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille ADDCAR RENTAL kentällä Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä (Helsinki airport arrival hall terminal 2).

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta ADDCAR RENTAL , kun vierailet kaupungissa Helsinki kuukauden marraskuu aikana?

Kuukauden marraskuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat ADDCAR RENTAL autoja kaupungissa Helsinki pitävät enemmän Mini ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Mini vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 27 €/päivä ja 19 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Mikä on vuokraamon ADDCAR RENTAL halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Helsinki?

Jos haluat säästää rahaa ADDCAR RENTAL autonvuokrauksesta, niin harkitse vuokraavasi Mini, mikä on vuokra-autotyyppi, joka vuokraamolla on saatavilla kaupungissa Helsinki. Mini vuokraus vupkraamolta ADDCAR RENTAL maksaa keskimäärin 27 € per päivä, mikä on 60 % chalvempi kuin heidän kallein autonsa. Kuluneen vuoden aikana 43 % käyttäjistämme varasi Mini auton vuokraamolta ADDCAR RENTAL säästääkseen rahaa Helsinki matkalla.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Helsinki hinnat?

autoa Helsinki hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Helsinki?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Helsinki osiossa on 80 lokakuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Helsinki?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Helsinki. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Helsinki?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Helsinki. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Helsinki

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.