ADDCAR RENTAL autonvuokraukset kaupungista Helsinki

Etsi ja vertaa hyviä ADDCAR RENTAL vuokra-autotarjouksia kaupungissa Helsinki

Helsinki, Suomi
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Helsinki, Suomi
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

ADDCAR RENTAL vuokra-autotarjoukset Helsinki, Uusimaa

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

23 € - 86 €

Kaikki autotyypit

25 € - 131 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta ADDCAR RENTAL Helsinki, Uusimaa on lokakuu hintojen ollessa 23 € per päivä keskimäärin. 23 € per päivä on 48 % alhaisempi kuin 44 € kuin keskimääräinen vuosihinta ADDCAR RENTAL Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto ADDCAR RENTAL Helsinki on lokakuu ja helmikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden helmikuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo ADDCAR RENTAL tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta ADDCAR RENTAL Helsinki, Uusimaa on marraskuu hintojen ollessa 23 € per päivä keskimäärin. 23 € per päivä on 71 % alhaisempi kuin 80 € kuin keskimääräinen vuosihinta ADDCAR RENTAL Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto ADDCAR RENTAL Helsinki on marraskuu ja syyskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden syyskuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo ADDCAR RENTAL tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta ADDCAR RENTAL Helsinki, Uusimaa on lokakuu hintojen ollessa 65 € per päivä keskimäärin. 65 € per päivä on 49 % alhaisempi kuin 127 € kuin keskimääräinen vuosihinta ADDCAR RENTAL Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto ADDCAR RENTAL Helsinki on lokakuu ja toukokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden toukokuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo ADDCAR RENTAL tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
ADDCAR RENTAL

48 €/pvä

21 elo - 30 elo
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
ADDCAR RENTAL

51 €/pvä

21 elo - 30 elo
Chevrolet Sonic Sedan
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
ADDCAR RENTAL

52 €/pvä

28 elo - 29 syys
Toyota Corolla

Helsinki ADDCAR RENTAL toimipaikat

Alla on tietoja kaikista ADDCAR RENTAL vuokra-autojen sijainneista Helsinki, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
10 sijaintia

Tietoja ADDCAR RENTAL autonvuokrauksesta kaupungissa Helsinki

ADDCAR RENTAL haluaa varmistaa, että Helsinki alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena ADDCAR RENTAL on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Helsinki vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Viime vuoden tietojen mukaan voit olettaa ADDCAR RENTAL vuokra-autojen hintojen olevan kaupungissa Helsinki keskimäärin 57 € per päivä kuukauden syyskuu aikana. Ei ole kuitenkaan ennenkuulumatonta löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 40 € per päivä vuokraamolta ADDCAR RENTAL tänä vuodenaikana kaupungissa Helsinki. 398 € on tyypillisesti keskimääräinen yhden viikon mittaisen ADDCAR RENTAL autonvuokrauksen hinta kuukaudensyyskuu aikana kaupungissa Helsinki.

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille ADDCAR RENTAL kentällä Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä (Helsinki airport arrival hall terminal 2).

Kuukauden syyskuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat ADDCAR RENTAL autoja kaupungissa Helsinki pitävät enemmän Edullinen ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Edullinen vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 59 €/päivä ja 40 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Jos haluat säästää rahaa ADDCAR RENTAL autonvuokrauksesta, niin harkitse vuokraavasi Edullinen, mikä on vuokra-autotyyppi, joka vuokraamolla on saatavilla kaupungissa Helsinki. Edullinen vuokraus vupkraamolta ADDCAR RENTAL maksaa keskimäärin 59 € per päivä, mikä on 57 % chalvempi kuin heidän kallein autonsa. Kuluneen vuoden aikana 48 % käyttäjistämme varasi Edullinen auton vuokraamolta ADDCAR RENTAL säästääkseen rahaa Helsinki matkalla.

Vuokraamolla ADDCAR RENTAL on 10 toimipistettä kaupungissa Helsinki. Heidän Helsinki airport arrival hall terminal 2 toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 94 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata ADDCAR RENTAL auton kaupungissa Helsinki, päättivät vuokrata omansa vuokraamon ADDCAR RENTAL Helsinki airport arrival hall terminal 2 toimipisteestä.