Autonvuokraus Santiago, Chile

Haussa halpa vuokra-auto Santiago, Chile? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Santiago, Chile
1. helmikuu — 8. helmikuu
Sama palautus
Santiago, Chile
ti 1/2
Keskipäivä
ti 8/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Santiago: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Santiago, Chile
8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

9,0

Value

9,0
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

6,0

Value

6,0
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,6

Comfort

4,7

Kokonaisarvosana

4,7

Value

4,7
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,0

Comfort

5,3

Kokonaisarvosana

4,8

Value

4,6
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Value

2,0
8 sijaintia
5 sijaintia
5 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Santiago, Chile kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Santiago

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Santiago noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Budget, Europcar ja Avis ovat joitain monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Santiago COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Santiago. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Santiago, Chile autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Suurimmalla osalla niistä Santiago vuokraamoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ei ole peruutusmaksua. Tämä tarkoittaa, että jos suunnitelmasi muuttuvat äkillisesti, monet autovuokrauskeskukset kaupungissa Santiago, kuten Budget, keddy by Europcar ja Europcar tarjoavat useimmissa tapauksissa peruutuksen ilmaiseksi sen perusteella milloin teit varauksen.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Santiago, Chile?

  Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Santiago on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Santiago taajama-alueilla on voimassa rajoitus 100 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Santiago alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 120 km/t.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Santiago?

  Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Hyundai Accent kaupungista Santiago, ja datamme mukaan Hyundai i10 on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Hyundai Accent, hinnat ovat 32 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Hyundai Accent autonvuokraustarjousta kaupungista Santiago niinkin alhaiseen hintaan kuin 0 € per päivä. Hyundai i10 autonvuokraukset kaupungista Santiago ovat yleensä keskimäärin 28 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 13 € per päivä.

 • Millainen sää on kohteessa Santiago, Chile kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana kaupungin Santiago sademäärä on 0 mm ja keskilämpötila 21 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Santiago parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Ottaen huomioon se, että lämpötilat kohteessa Santiago ovat yleensä korkeat tammikuu aikana ja sateen mahdollisuus on melkoisen alhainen, momondo suosittaa avoauton vuokraamista, mikä auttaa nauttimaan upeasta säästä.

 • Onko sää kaupungissa Santiago samanlainen kuin muualla Region Metropolitana alueella?

  Jos etsit Santiago vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden tammikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Region Metropolitana lämpötila on yleensä 21 °C ja sademäärä vastaavasti 0 mm.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Chile

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Concepción, Punta Arenas ja Puerto Montt eri puolilla Chile

Aloita matkan suunnittelu - Santiago