Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

keddy by Europcar autonvuokraukset kaupungista Helsinki

Etsi ja vertaa hyviä keddy by Europcar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Helsinki

Helsinki, Suomi
29. huhtikuu — 6. toukokuu
Helsinki, Suomi
ma 29/4
Keskipäivä
ma 6/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

keddy by Europcar vuokra-autotarjoukset Helsinki, Uusimaa

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

26 € - 93 €

Kaikki autotyypit

26 € - 96 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta keddy by Europcar Helsinki, Uusimaa on syyskuu hintojen ollessa 26 € per päivä keskimäärin. 26 € per päivä on 35 % alhaisempi kuin 40 € kuin keskimääräinen vuosihinta keddy by Europcar Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto keddy by Europcar Helsinki on syyskuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo keddy by Europcar tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta keddy by Europcar Helsinki, Uusimaa on maaliskuu hintojen ollessa 64 € per päivä keskimäärin. 64 € per päivä on 33 % alhaisempi kuin 96 € kuin keskimääräinen vuosihinta keddy by Europcar Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto keddy by Europcar Helsinki on maaliskuu ja kesäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden kesäkuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo keddy by Europcar tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
keddy by Europcar

18 €/pvä

27 huhti - 6 Touko
Chevrolet Sonic Sedan
Audi A3
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
keddy by Europcar

19 €/pvä

29 huhti - 13 Touko
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
keddy by Europcar

21 €/pvä

29 huhti - 6 Touko
Chevrolet Sonic Sedan

Tietoja keddy by Europcar autonvuokrauksesta kaupungissa Helsinki

Kuinka paljon maksaa keddy by Europcar vuokra-auto kaupungissa Helsinki toukokuu aikana?

Viime vuoden tietojen mukaan voit olettaa keddy by Europcar vuokra-autojen hintojen olevan kaupungissa Helsinki keskimäärin 32 € per päivä kuukauden toukokuu aikana. Ei ole kuitenkaan ennenkuulumatonta löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 20 € per päivä vuokraamolta keddy by Europcar tänä vuodenaikana kaupungissa Helsinki. 226 € on tyypillisesti keskimääräinen yhden viikon mittaisen keddy by Europcar autonvuokrauksen hinta kuukaudentoukokuu aikana kaupungissa Helsinki.

Onko vuokraamolla keddy by Europcar toimipistettä kentällä Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla keddy by Europcar on 1 toimipaikka kentällä Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Helsinki Vantaa Aiport.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta keddy by Europcar, kun vierailet kaupungissa Helsinki kuukauden toukokuu aikana?

Keskimääräisen hinnan ollessa 34 €/päivä, Mini ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta keddy by Europcar kaupungissa Helsinki toukokuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää keddy by Europcar autonvuokraustarjouksia kaupungissa Helsinki niinkin alhaiseen hintaan kuin 20 €/päivä, mikä on halvin Mini vuokra-autoille löydetty hinta edellisen toukokuu aikana.

Mikä on vuokraamon keddy by Europcar halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Helsinki?

Keskimääräiseen hintaan 34 € per päivä Mini vuokraus vuokraamolta keddy by Europcar kaupungissa Helsinki on edullisin autonvuokrauksen vaihtoehto. 29 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat auton kaupungissa Helsinki vuokraamolta keddy by Europcar varasivat viimeisten 12 kuukauden aikana Mini säästääkseen rahaa. 34 € per päivä Mini autosta on myös 44 % halvempaa kuin kalleimman keddy by Europcar auton keskimääräiset kustannukset joten voit olla varma, että säästät rahaa valitsemalla halvemman autonvuokrauksen.

Kuinka monta keddy by Europcar autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Helsinki?

Kaupungista Helsinki löytyy keddy by Europcar vuokraamolta 4 toimipistettä. Helsinki Vantaa Aiport on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 85 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet keddy by Europcar vuokra-auton kaupungista Helsinki tekivät sen osoitteessa Helsinki Vantaa Aiport sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Helsinki hinnat?

autoa Helsinki hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Helsinki?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Helsinki osiossa on 86 huhtikuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Helsinki?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Helsinki. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Helsinki?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Helsinki. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Helsinki keddy by Europcar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista keddy by Europcar vuokra-autojen sijainneista Helsinki, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

keddy by Europcar

4 sijaintia

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Helsinki

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
ma 29/4
Keskipäivä
ma 6/5
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Helsinki

Suositut vuokra-autotyypit Helsingissä