Avis autonvuokraukset kaupungista Chicago

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa Chicago

Chicago, IL, Yhdysvallat
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Chicago, IL, Yhdysvallat
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Avis vuokra-autotarjoukset Chicago, Illinois

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Keskikoko autot

40 € - 146 €

Kaikki autotyypit

51 € - 112 €

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Avis Chicago, Illinois on huhtikuu hintojen ollessa 40 € per päivä keskimäärin. 40 € per päivä on 52 % alhaisempi kuin 84 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Chicago. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Avis Chicago on huhtikuu ja lokakuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden lokakuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Avis Chicago, Illinois on elokuu hintojen ollessa 58 € per päivä keskimäärin. 58 € per päivä on 34 % alhaisempi kuin 88 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Chicago. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Avis Chicago on elokuu ja kesäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden kesäkuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta Avis Chicago, Illinois on huhtikuu hintojen ollessa 40 € per päivä keskimäärin. 40 € per päivä on 46 % alhaisempi kuin 75 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa Chicago. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto Avis Chicago on huhtikuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Chicago Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista Chicago, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Avis

11 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

6,4

Nouto/palautus

6,2

Value

6,2

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa Chicago

Onko vuokraamolla Avis toimipistettä kentällä Chicago Midway lentokenttä?

Vuokraamolla Avis on 1 toimipaikkakentällä Chicago Midway lentokenttä. Vuokraamo Avis löytyy osoitteesta 5150 West 55th Street.

Tarjoaako Avis ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Chicago?

Avis tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Chicago (viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu). Voit soittaa suoraan Avis vuokraamoon saadaksesi lisätietoja heidän käytännöistään. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon Avis puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Avis, kun vierailet kaupungissa Chicago kuukauden lokakuu aikana?

Keskimääräisen hinnan ollessa 122 €/päivä, Korkeatasoinen ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta Avis kaupungissa Chicago lokakuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää Avis autonvuokraustarjouksia kaupungissa Chicago niinkin alhaiseen hintaan kuin 122 €/päivä, mikä on halvin Korkeatasoinen vuokra-autoille löydetty hinta edellisen lokakuu aikana.

Kuinka monta Avis autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Chicago?

Vuokraamolla Avis on 11 toimipistettä kaupungissa Chicago. Käyttäjiemme mukaan suosituin Avis toimipiste kaupungissa Chicago sijaitsee osoitteessa 10255 West Zemke Blvd. 52 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Avis auton kaupungissa Chicago teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Chicago hinnat?

autoa Chicago hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Chicago?

syyskuuta 2023 alkaen 114 toimijaa on valittavissa autoa Chicago osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Chicago?

Eri maissa, myös kohteessa Chicago, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Chicago?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Chicago, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Avis autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä

Löydä Avis vuokra-autotarjoukset maan Yhdysvallat muissa suosituissa kaupungeissa , kuten AVIS -, AVIS -, sekä AVIS -

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Chicago

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.