Budget autonvuokraukset kaupungista Chicago

Etsi ja vertaa hyviä Budget vuokra-autotarjouksia kaupungissa Chicago

Chicago, IL, Yhdysvallat
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Chicago, IL, Yhdysvallat
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Budget vuokra-autotarjoukset Chicago, Illinois

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Suuri autot

34 € - 96 €

Kaikki autotyypit

34 € - 92 €

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Budget Chicago, Illinois on huhtikuu hintojen ollessa 34 € per päivä keskimäärin. 34 € per päivä on 52 % alhaisempi kuin 71 € kuin keskimääräinen vuosihinta Budget Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Chicago. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Budget Chicago on huhtikuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Budget tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Chicago Budget toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Budget vuokra-autojen sijainneista Chicago, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,1

Comfort

6,1

Kokonaisarvosana

4,9

Nouto/palautus

5,2

Value

5,0

Tietoja Budget autonvuokrauksesta kaupungissa Chicago

Jokaisella Budget autovuokraamon toimipisteellä kentällä Chicago tehdään tehostettuja siivoustoimia COVID-19-pandemian aikana asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden varmistamiseksi. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluvat korkean kosketuksen alueiden, kuten vuokra-autojen sisä- ja ulkotilojen sekä nouto-/palautusalueiden desinfiointi. Budget on myös ottanut käyttöönsä ylimääräisiä varotoimia, kuten:
• Tarjolla kertakäyttökäsineitä ja käsien desinfiointiainetta
• Paperittomat vuokraussopimukset (saatavilla useimmissa paikoissa)
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

56 € per päivä Chicago on halvin hinta autovuokraukselle kaupungissa Budget kuukauden syyskuu aikana. Huomaat kuitenkin, että keskimääräiset Budget vuokrahinnat ovat lähempänä 73 € päivä päivä syyskuu aikana tai 513 € koko viikolta. Nämä hinnat perustuvat viimeisen syyskuu hintoihin, joten saatat löytää vielä parempia tarjouksia tämän vuoden aikana.

Vuokraamolla Budget on 1 toimipaikkakentällä Chicago Midway lentokenttä. Vuokraamo Budget löytyy osoitteesta 5150 West 55th Street.

Vuokraamon Budget vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Chicago. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Budget vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Chicago alueen Budget puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Kuukauden syyskuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Budget autoja kaupungissa Chicago pitävät enemmän Suuri ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Suuri vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 83 €/päivä ja 62 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Keskimääräiseen hintaan 81 € per päivä Maasturi vuokraus vuokraamolta Budget kaupungissa Chicago on edullisin autonvuokrauksen vaihtoehto. 16 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat auton kaupungissa Chicago vuokraamolta Budget varasivat viimeisten 12 kuukauden aikana Maasturi säästääkseen rahaa. 81 € per päivä Maasturi autosta on myös 14 % halvempaa kuin kalleimman Budget auton keskimääräiset kustannukset joten voit olla varma, että säästät rahaa valitsemalla halvemman autonvuokrauksen.

Kaupungista Chicago löytyy 10 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Budget omistaa. Osoitteessa 10255 West Zemke Boulevard, Chicago sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 41 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Budget auton kaupungissa Chicago noutivat kulkuneuvon osoitteessa 10255 West Zemke Boulevard sijaitsevasta toimipisteestä.


Budget autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä

Löydä Budget vuokra-autotarjoukset maan Yhdysvallat muissa suosituissa kaupungeissa , kuten Los Angeles, Miami, sekä New York