Varaa lentoja Austrian Airlines lentoyhtiöltä

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 10/12
su 17/12

Tietoa kohteesta Austrian Airlines

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön Austrian Airlines suosituista reiteistä

Halvin reitti

27 €

Suosituin reitti

VIE - CPH

Lyhin lento

1t 00m

Pisin lento

2t 20m
Halvin Austrian Airlines lentämä reitti on Rooma Leonardo da Vinci - Wien Vienna Intl hintaan 27 €
Lento kohteesta Wien Vienna Intl kohteeseen Kööpenhamina on tällä hetkellä suosituin Austrian Airlines reitti
Nopein Austrian Airlines lentoreitti on Košice (KSC) - Wien (VIE) ja sen kesto on 1t 00m
Pisin Austrian Airlines lentämä reitti on Ateena (ATH) - Wien (VIE) ja sen kesto on 2t 20m

Yhdensuuntaiset Austrian Airlines lentotarjoukset

Etsi ja vertaa Austrian Airlines-lentohintoja yhdensuuntaisille kansainvälisille ja kotimaisille lennoille
Austrian Airlines
20. tammikuuta
KTT15:30Kittilä
3t 30m
VIE18:00Wien Vienna Intl
Austrian Airlines
10. helmikuuta
KTT15:30Kittilä
3t 30m
VIE18:00Wien Vienna Intl

Austrian Airlines arvostelut

7,6
HyväPerustuu 1261 vahvistettuun arvosteluihin
7,7Koneeseennousu
6,9Viihde
6,9Ateriat
8,2Henkilökunta
7,5Mukavuus


Tietoja lentoyhtiöllä Austrian Airlines lentämisestä

Mikä on Austrian Airlinesin kanta-asiakasohjelma?

Austrian Airlines on Lufthansan sisaryhtiö ja se käyttää tämän kanssa samaa Miles & More -kanta-asiakasohjelmaa. Liittyminen bonusohjelmaan on ilmaista kaikille. Tämän lisäksi lentoyhtiö kuuluu Star Alliance -ryhmään. Kanta-asiakkuuden tasoja on kanta-asiakaskerhossa kolme: Frequent Traveller, Senator, sekä HON Circle. Ensimmäisellekin tasolle pääseminen vaatii jo melkoisen määrän pisteitä, joita voi saavuttaa usealla eri tavalla. Austrian Airlinesin varaukset sekä samaa kanta-asiakasjärjestelmää käyttävien yhtiöiden lennot kerryttävät Miles & More -pisteitä. Pisteitä saa myös käyttämällä tiettyjä hotelleja, autovuokraamoja ja kauppoja. Pelkällä Miles & More -mobiilisovelluksen lataamisella saa jo useita satoja maileja, eli pisteitä, ilmaiseksi. Ansaittuja pisteitä voi käyttää lippuluokkien korottamiseen, lentolippuihin ja tiettyihin yhteistyökumppanien palveluihin. Kanta-asiakasohjelmaan kuuluvat kolme tasoa tarjoavat asteittain kasvavia etuja. Ensimmäisellä tasolla Austrian Airlinesin lennot sujuvat jo jonkin verran mukavammin isommalla määrällä lisäkuluttomia matkatavaroita sekä mahdollisuudella käyttää bisnestason oleskelutiloja lentoasemilla. Lisäksi tarjolla on etuoikeutettu lähtöselvitysjono. Seuraavilla tasoilla kanta-asiakkaat voivat käyttää entistä kattavammalla palvelumäärällä varustettuja lounge-tiloja, matkustusluokan korotuksia sekä muita pieniä lisähyötyjä. Korkeimmalla HON Circle -tasolla etulistaan lisätään myös korkeatasoiset VIP-kuljetukset lentojen molemmissa päissä. Kanta-asiakasohjelmaan on melko kannattavaa liittyä sen ilmaisuuden vuoksi jo ensimmäisestä ohjelmaan kuuluvan lentoyhtiön lennosta lähtien, mutta korkeammille tasoille pääsyyn vaaditaan jo melko monia lentoja vuositasolla.

Kuinka paljon matkatavaraa Austrian Airlinesin lennoille saa ottaa?

Austrian Airlinesin lennoilla ilman lisäkuluja sallittu matkatavaramäärä riippuu matkustusluokasta, reitistä ja kanta-asiakkuustasosta. Suuressa osassa lippuluokkia sallittuun matkatavaramäärään kuuluu yksi ruumaan kirjattava matkalaukku sekä käsimatkatavarat, joita saa olla yksi käsimatkatavarahyllylle mahtuva reppu tai laukku ja tämän lisäksi pienempi, edessä sijaitsevan istuimen alle mahtuva tavara, kuten käsilaukku tai kameralaukku. Edullisimmassa Economy Light -lippuluokan hintaan ei sisälly ruumaan meneviä laukkuja, ja bisnesluokassa taasen sekä käsimatkatavaraa että ruumaan menevää tavaraa saa olla yksi ylimääräinen kappale. Kanta-asiakkuustasoilla ilmaisia matkatavaramääriä saa myös lisättyä. Pienten lasten kanssa matkustamista helpottaa se, että kokoontaitettavat lastenrattaat voivat yleensä olla mukaa koneeseen nousuun asti ja ne löytyvät koneesta poistuessa heti valmiina käytettäväksi. Monilla lennoilla pienen lapsen kanssa matkustaessa saa myös ilman lisäkuluja usein mukaan yhden ylimääräisen matkalaukun.

Voinko lentää lemmikin kanssa Austrian Airlinesilla?

Austrian Airlinesin lennoilla saa matkustaa lemmikin kanssa, mutta kohdekohtaisia ehtoja ja rajoituksia saattaa ilmetä sekä sallittujen eläinten että erilaisten vaatimusten osalta. Kun varaat Austrian Airlines -lentoyhtiön kautta lentoja itsellesi ja lemmikillesi, varmista samalla tapauskohtaiset vaatimukset erikseen. Pienen koiran tai kissan kanssa voi asianmukaisessa kantolaukussa tuoda käsimatkatavarana matkustamon puolelle. Isommat koirat tulee sijoittaa erillismaksua vasten ruumaan niille osoitetulle paikalle. Virallisesti todennetun opaskoiran saa myös matkustamon puolelle mukaan, mutta ylimääräistä istuinta karvakuonolle ei voi yleensä varata.

Onko lentoyhtiöllä Austrian Airlines lentoja kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema?

Kyllä, Austrian Airlines lentää kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Lentoyhtiöllä on viikoittain 49 lentoa kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema viikottain.

Mitkä ovat suosituimmat lentokentät, joilta Austrian Airlines operoi?

Wien Vienna Intl, Frankfurt ja Berliini Berliin Brandenburg ovat suosituimmat lentokentät, joissa Austrian Airlines operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön Austrian Airlines strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Miten tarkistan Austrian Airlines lennon tilan?

Tarkista Austrian Airlines lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai Austrian Airlines lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme Austrian Airlines lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita Austrian Airlines lentoyhtiölle numeroon +43 5 1766 3100 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa austrian.com.

Mikä on halvin kansainvälinen Austrian Airlines lento?

Lento kentältä kentältä Bukarest Henri Coandăn lentoasema kentälle Wien Vienna Intl on halvin kansainvälinen meno-paluulento, jonka olemme löytäneet yhtiön Austrian Airlines valikoimista. Tämä lento sisältää 0 välilaskuja ja maksaa 74 € per lippu. Halvin yhdensuuntainen kansainvälinen Austrian Airlines lento on:
- kentältä Rooma Leonardo da Vinci kentälle Wien Vienna Intl
- 27 € per lippu
- 0 välilaskulla

Mitkä ovat lentoyhtiön Austrian Airlines hyväksymät matkatavaramitat?

Tällä hetkellä Austrian Airlines edellyttää, että kirjatun matkatavaran mitat ovat alle 158 cm. Käsimatkatavarasi voi olla 55x40x23 cm tai pienempi. Jos sinulla on myös henkilökohtainen tavara, sen tulee olla enintään 40x30x10 cm.


Austrian Airlines lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Austrian Airlines lennon tila
ti 12/5

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi

Suositut Austrian Airlines lennot
Suositut lennot viimeisten 7 päivän aikana momondon sivuilla tehtyjen klikkausten perusteella