Varaa lentoja Austrian Airlines lentoyhtiöltä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 1/2
ke 8/2

Tietoa kohteesta Austrian Airlines

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön Austrian Airlines suosituista reiteistä

Halvin reitti

41 €

Suosituin reitti

VIE lento kohteeseen BCN

Lyhin lento

0t 45m

Pisin lento

26t 15m
Halvin Austrian Airlines lentämä reitti on Wien Vienna Intl - Bukarest Henri Coandăn lentoasema hintaan 41 €
Lento kohteesta Wien Vienna Intl kohteeseen Barcelonan lentoasema (El Prat) on tällä hetkellä suosituin Austrian Airlines reitti
Nopein Austrian Airlines lentoreitti on Budapest (BUD) - Wien (VIE) ja sen kesto on 0t 45m
Pisin Austrian Airlines lentämä reitti on Milano (MXP) - Lontoo (LHR) ja se kestää 26t 15m

Tietoja lentoyhtiöllä Austrian Airlines lentämisestä

Austrian Airlines on Lufthansan sisaryhtiö ja se käyttää tämän kanssa samaa Miles & More -kanta-asiakasohjelmaa. Liittyminen bonusohjelmaan on ilmaista kaikille. Tämän lisäksi lentoyhtiö kuuluu Star Alliance -ryhmään. Kanta-asiakkuuden tasoja on kanta-asiakaskerhossa kolme: Frequent Traveller, Senator, sekä HON Circle. Ensimmäisellekin tasolle pääseminen vaatii jo melkoisen määrän pisteitä, joita voi saavuttaa usealla eri tavalla. Austrian Airlinesin varaukset sekä samaa kanta-asiakasjärjestelmää käyttävien yhtiöiden lennot kerryttävät Miles & More -pisteitä. Pisteitä saa myös käyttämällä tiettyjä hotelleja, autovuokraamoja ja kauppoja. Pelkällä Miles & More -mobiilisovelluksen lataamisella saa jo useita satoja maileja, eli pisteitä, ilmaiseksi. Ansaittuja pisteitä voi käyttää lippuluokkien korottamiseen, lentolippuihin ja tiettyihin yhteistyökumppanien palveluihin. Kanta-asiakasohjelmaan kuuluvat kolme tasoa tarjoavat asteittain kasvavia etuja. Ensimmäisellä tasolla Austrian Airlinesin lennot sujuvat jo jonkin verran mukavammin isommalla määrällä lisäkuluttomia matkatavaroita sekä mahdollisuudella käyttää bisnestason oleskelutiloja lentoasemilla. Lisäksi tarjolla on etuoikeutettu lähtöselvitysjono. Seuraavilla tasoilla kanta-asiakkaat voivat käyttää entistä kattavammalla palvelumäärällä varustettuja lounge-tiloja, matkustusluokan korotuksia sekä muita pieniä lisähyötyjä. Korkeimmalla HON Circle -tasolla etulistaan lisätään myös korkeatasoiset VIP-kuljetukset lentojen molemmissa päissä. Kanta-asiakasohjelmaan on melko kannattavaa liittyä sen ilmaisuuden vuoksi jo ensimmäisestä ohjelmaan kuuluvan lentoyhtiön lennosta lähtien, mutta korkeammille tasoille pääsyyn vaaditaan jo melko monia lentoja vuositasolla.

Austrian Airlinesin lennoilla ilman lisäkuluja sallittu matkatavaramäärä riippuu matkustusluokasta, reitistä ja kanta-asiakkuustasosta. Suuressa osassa lippuluokkia sallittuun matkatavaramäärään kuuluu yksi ruumaan kirjattava matkalaukku sekä käsimatkatavarat, joita saa olla yksi käsimatkatavarahyllylle mahtuva reppu tai laukku ja tämän lisäksi pienempi, edessä sijaitsevan istuimen alle mahtuva tavara, kuten käsilaukku tai kameralaukku. Edullisimmassa Economy Light -lippuluokan hintaan ei sisälly ruumaan meneviä laukkuja, ja bisnesluokassa taasen sekä käsimatkatavaraa että ruumaan menevää tavaraa saa olla yksi ylimääräinen kappale. Kanta-asiakkuustasoilla ilmaisia matkatavaramääriä saa myös lisättyä. Pienten lasten kanssa matkustamista helpottaa se, että kokoontaitettavat lastenrattaat voivat yleensä olla mukaa koneeseen nousuun asti ja ne löytyvät koneesta poistuessa heti valmiina käytettäväksi. Monilla lennoilla pienen lapsen kanssa matkustaessa saa myös ilman lisäkuluja usein mukaan yhden ylimääräisen matkalaukun.

Austrian Airlinesin lennoilla saa matkustaa lemmikin kanssa, mutta kohdekohtaisia ehtoja ja rajoituksia saattaa ilmetä sekä sallittujen eläinten että erilaisten vaatimusten osalta. Kun varaat Austrian Airlines -lentoyhtiön kautta lentoja itsellesi ja lemmikillesi, varmista samalla tapauskohtaiset vaatimukset erikseen. Pienen koiran tai kissan kanssa voi asianmukaisessa kantolaukussa tuoda käsimatkatavarana matkustamon puolelle. Isommat koirat tulee sijoittaa erillismaksua vasten ruumaan niille osoitetulle paikalle. Virallisesti todennetun opaskoiran saa myös matkustamon puolelle mukaan, mutta ylimääräistä istuinta karvakuonolle ei voi yleensä varata.

Kyllä, Austrian Airlines lentää kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Lentoyhtiöllä on viikoittain 34 lentoa kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema viikottain.

Frankfurt, Zurich ja Wien Vienna Intl ovat suosituimmat lentokentät, joissa Austrian Airlines operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön Austrian Airlines strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Tarkista Austrian Airlines lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai Austrian Airlines lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme Austrian Airlines lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita Austrian Airlines lentoyhtiölle numeroon +43 5 1766 3100 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa austrian.com.

Lento kentältä Kööpenhamina lento kohteeseen Wien Vienna Intl on halvin kansainvälinen meno-paluulento, jonka olemme löytäneet yhtiön Austrian Airlines valikoimista. Tämä lento sisältää 0 välilaskuja ja maksaa 56 € per lippu. Halvin yhdensuuntainen kansainvälinen Austrian Airlines lento on:
- Wien Vienna Intl lento kohteeseen Bukarest Henri Coandăn lentoasema
- 41 € per lippu
- 0 välilaskulla


Suositut kohteet, joihin Austrian Airlines lentää

Etsi Austrian Airlines lentoja näistä suosituista kaupungeista

Austrian Airlines lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Austrian Airlines lennon tila
pe 1/27