Halvat lennot Ankara

Meno-paluu
Economy
Boston (BOS)
Ankara (ESB)
to 24.6.
to 1.7.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Ankara lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Ankara lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Ankara

HALVIN REITTI Helsinki - Ankara

Helsinki (HEL) - Ankara (ESB)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Ankara kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Ankara Esenboga, jolloin hinta on keskimääräinen 302 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ ANKARAhelmikuu21% halvempihelmikuu aikana Helsinki - Ankara lennot maksavat keskimäärin vain 240 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE ANKARA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu18% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Ankara lentojen keskimääräinen hinta on 356 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN ANKARA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu194% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Ankara kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Ankaraan?

Parhain aika matkustaa Ankaraan on keväisin, jolloin sää on lämmin ja aurinkoinen, muttei liian kuuma. Ankaran sää huhtikuussa on leuto ja lämpötila keskimäärin 16 °C. Kuumin sesonki Ankarassa on kesä, jolloin lentolippujen hinnat ovat korkeat. Jos matkustat kesällä, osta Ankaran lennot jo hyvissä ajoin, jotta saat varattua lomallesi halvat Ankaran lennot. Edulliset lennot Ankaraan on kuitenkin mahdollista löytää ympäri vuoden. Halvimmat lennot ja hotellit löydät syys- ja talvikuukausille eli noin lokakuun lopusta maaliskuun alkuun. Parhaimmat syyssäät ovat loka-marraskuussa, jolloin sademäärät ovat vähäisiä, mutta lämpötilat päivisin ovat kesän jäljiltä noin 13–18 °C. Talvisin Ankarassa saattaa sataa jopa lunta. Lentoliput Ankaraan löydät esimerkiksi momondon hakukoneen avulla. Voit valita pelkät lennot tai lennon ja hotellin. Vertaa hintoja löytääksesi parhain tarjous omalle lomallesi ja varmista itsellesi näin halvat lennot Ankaraan.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Ankara?

Yleensä helmikuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Ankara. Lennot maksavat noin 240 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa helmikuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Ankara kohteesta Suomi huhtikuu ajanjaksolle. huhtikuu aikana lennot kaupunkiin Ankara ovat vielä keskimäärin 251 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin helmikuu.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Ankara?

Paras aika varata lento kohteeseen Ankara kohteesta Suomi on 21 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 302 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Ankara tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Ankara hintaan 259 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Ankara?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Ankara on lauantai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 312 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Kallein päivä lentää kaupunkiin Ankara on torstai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 334 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Ankara?

Iltapäivällä on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Ankara. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 272 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on iltapäivällä. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä illalla hintojen ollessa keskimäärin 364 €. Lennot kohteeseen Ankara kohteesta Suomi illalla ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Ankara Esenboga

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Ankara Esenboga
Useita lentoyhtiöitä
2. syyskuuta
HEL20:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 20m
1 välilasku
ESB07:15Ankara Esenboga
28. syyskuuta
ESB06:10Ankara Esenboga
11t 40m
2 välilaskua
HEL17:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
8. heinäkuuta
HEL20:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 50m
1 välilasku
ESB03:45Ankara Esenboga
30. heinäkuuta
ESB05:10Ankara Esenboga
15t 10m
2 välilaskua
HEL20:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
2. syyskuuta
HEL20:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 20m
1 välilasku
ESB07:15Ankara Esenboga
28. syyskuuta
ESB07:50Ankara Esenboga
12t 55m
2 välilaskua
HEL20:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
2. syyskuuta
HEL20:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 20m
1 välilasku
ESB07:15Ankara Esenboga
28. syyskuuta
ESB07:20Ankara Esenboga
13t 00m
3 välilaskua
HEL20:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
2. syyskuuta
HEL20:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 20m
1 välilasku
ESB07:15Ankara Esenboga
28. syyskuuta
ESB07:20Ankara Esenboga
13t 00m
3 välilaskua
HEL20:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
2. syyskuuta
HEL20:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 20m
1 välilasku
ESB07:15Ankara Esenboga
28. syyskuuta
ESB06:10Ankara Esenboga
14t 10m
2 välilaskua
HEL20:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Ankara Esenboga

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Ankara, katso tarjouksiamme alapuolelta.
Turkish Airlines
17. heinäkuuta
HEL08:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 25m
1 välilasku
ESB15:05Ankara Esenboga
Turkish Airlines
1. heinäkuuta
HEL08:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 25m
1 välilasku
ESB17:05Ankara Esenboga
Useita lentoyhtiöitä
16. heinäkuuta
HEL15:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 45m
2 välilaskua
ESB02:45Ankara Esenboga

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Ankaraan?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Ankara

Ankaraan lentävät esimerkiksi Lufthansa, Ukraine International Air ja Turkish Airlines. Lennot sisältävät yhden välilaskun. Lentoaika Ankaraan Helsingistä yhden välilaskun kanssa on noin seitsemän tuntia. Huomaathan, että ruumaan menevistä matkalaukuista saatetaan periä ekstramaksu. Käytännöt vaihtelevat lentoyhtiöittäin, joten tarkista asia lentovarauksen yhteydessä. momondon sivut ovat hyvä apu, kun tavoitteenasi on löytää halvat lennot Ankaraan. Tarkkaile pelkkiä lentotarjouksia tai valitse lento ja majoitus.


Miten pääsen lentokentältä Ankaran keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Ankara lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Ankaran lennot Helsingistä saapuvat Ankara Esenbogan kansainväliselle lentokentälle, joka sijaitsee noin 31 km päässä Ankarasta. Pääset lentokentältä Ankaran keskustaan bussilla, sukkulabussilla tai taksilla. Bussi 442 kulkee lentokentän ja keskustassa sijaitsevien Ulus-aukion, Kilizay-aukion ja ASTI-bussiterminaalin väliä. Busseja kulkee noin 20 min välein ja matka-aika keskustaan on noin 70 min. Bussilipun voi ostaa bussikuskilta hintaan 8 TRY (noin 1,20 EUR). Kelko Air -sukkulabusseilla pääset myös ASTI-bussiterminaaliin sekä Ankaran päärautatieasemalle. Sukkulabusseja kulkee 30 min välein klo 05:00–00:00 ja 60 min välein klo 00:00–05:00. Lipun hinta on 11 TRY (noin 1,70 EUR). Lentokentältä lähtee kohti keskustaa myös takseja. Taksin hinta on noin 60–80 TRY (noin 9–12 EUR) matkalta. Sekä bussit ja taksit lähtevät saapuneiden lentojen aulan ulkopuolelta.


Suositut lentoreitit Ankara

Etsityimmät lennot Ankara sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Ankara reitin lennot
Lyhyin lentoaika
7t 55m
Halvin hinta
274 €

Liikkuminen Ankarassa?

Ankaran keskustassa on helppo liikkua jalkaisin, sillä iso osa kaupungin nähtävyyksistä sijaitsee kaupungin kahtia jakavan Ataturk Bulevardin varrella. Myös metrolla, kaupungin busseilla ja dolmus-busseilla voi liikkua, mutta tietoa on usein saatavilla vain turkiksi eikä pysäkeillä ole välttämättä karttoja, mikä saattaa hankaloittaa liikkumista. Jos kuitenkin haluat käyttää Ankaran kaupungin metroa ja busseja, metro- ja bussilippuja saa halvalla. Osta esimerkiksi käyttöösi 2–30 kerran matkakortti, jonka hinta on 3,50–35 TRY (noin 0,50–5,50 EUR) matkojen määrästä riippuen. Matkakortteja voi ostaa metroasemilta. Bussilinjat kulkevat ASTI-pääbussiaseman ja Ankaran lähiöiden välillä ja metrolinjat Kizilay-aukion päämetroaseman ja lähiöiden välillä. Yksityiset dolmus-bussit taas liikennöivät Kizilay-aukion ja vaihtelevien kohteiden välillä tasaisin väliajoin. Dolmus-bussin kyytiin pääsee kättä heilauttamalla ja matkan hinta on noin 2–3 TRY (noin 0,30–0,45 EUR) matkan pituudesta riippuen. Myös taksit ovat halpoja Ankarassa. Aloitusmaksu on 2,20 TRY (noin 0,35 EUR) ja kilometritaksa vuorokauden ympäri 1,90 TRY (noin 0,30 EUR). Tunnistat viralliset taksit keltaisesta väristä ja katolla olevasta kyltistä, jossa lukee Taksi. Jotkut taksikuskit saattavat ehdottaa etukäteen sovittua maksua, mutta taksimittarin käyttö tulee usein edullisemmaksi.


Tarvitaanko Ankaraan passi tai viisumi?

Suomen kansalaiselta ei vaadita viisumia Turkkiin. Matkan kesto ilman viisumia ei saa ylittää 90 päivää 180 vuorokauden aikana. Matkassa tulee olla passi, joka on voimassa vielä kuusi kuukautta Turkkiin saapumisen jälkeen. Passissa tulee olla vähintään yksi tyhjä sivu maahantulo- ja poistumisleimoja varten. Jos haluat oleskella maassa pidempään kuin 90 päivää, tulee sinun hakea oleskelulupaa Turkin konsulaatista.


Vinkkejä Ankaraan matkustavalle

Onko Ankarassa turvallista?

Ankara on yleisesti turvallinen matkakohde, mutta kuten muissakin suurkaupungeissa, ole valppaana taskuvarkaiden varalta. Turkissa on viime vuosina yleisesti ollut mielenosoituksia ja levottomuuksia. Turvallisuussyistä näitä kannattaa välttää. Jos tällainen tilanne sattuu kohdallesi, älä jää seuraamaan.

Tippi ja juomarahakäytännöt Ankarassa?

Turkissa tipin jättäminen on vapaaehtoista. Paikalliset eivät välttämättä jätä tippiä lukuun ottamatta erityisen hyvää palvelua. Ravintolassa hyvästä palvelusta voi jättää noin 10 % ylimääräistä tai pyöristää lasku seuraavaan tasasummaan. Hotellissa laukunkantajille voi antaa 3 TRY (noin 0,45 EUR) laukulta ja siivoojille 6 TRY (noin 0,90 EUR) päivältä. Taksilla ajaessa voit pyöristää hinnan seuraavaan tasasummaan.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Ankarassa?

Turkin valuutta on liira (TRY). Rahanvaihto lentokentillä on usein kallista, joten rahan vaihtaminen etukäteen on todennäköisesti edullisempi vaihtoehto. Voit myös tilata valuuttaa pankistasi ennen matkaa. Ankarassa rahaa voi nostaa myös automaateista. Pankkisi voi periä nostosta oman hinnastonsa mukaisen palvelumaksun, joka kannattaa tarkistaa etukäteen. (Hinnat tarkistettu 22/04/2019).


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka