Etsi halpoja lentoja Ankara alk. 188 €.

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 12/6
ma 19/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Ankara

Yhteenveto Ankara lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

188 €

Halvin meno-paluulennon hinta

381 €

Nopein lentoaika

8t 05m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Ankara kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 188 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Ankara Esenboga).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Ankara kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 381 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Ankara Esenboga).
Nopein lento kohteeseen Ankara kohteesta Suomi kestää 8t 05m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Ankara Esenboga).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Ankara mukaan lukien Lufthansa, Turkish Airlines ja Pegasus Airlines.

Ankara lentotiedot ja trendit

Tutustu Ankara lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Ankara?

Yleensä marraskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Ankara. Lennot maksavat noin 288 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa marraskuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Ankara kohteesta Suomi tammikuu ajanjaksolle. tammikuu aikana lennot kaupunkiin Ankara ovat vielä keskimäärin 328 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin marraskuu.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Ankara?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Ankara on lauantai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 408 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Kallein päivä lentää kaupunkiin Ankara on perjantai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 487 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Ankara?

Aamulla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Ankara. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 375 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on aamulla. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä iltapäivällä hintojen ollessa keskimäärin 467 €. Lennot kohteeseen Ankara kohteesta Suomi iltapäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Ankara?

Keskimääräinen Suomi–Ankara lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Ankara Esenboga kestää keskimäärin 10t 35m, kun taas lento paikasta Tampere-Pirkkala paikkaan Ankara Esenboga kestää keskimäärin . Ankara Esenboga on alueen Ankara suosituin lentokenttä.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Ankara?

Paras aika varata lento kohteeseen Ankara kohteesta Suomi on 0 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 386 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Ankara tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Ankara hintaan 378 €.

Halvimmat lennot kaupungin Ankara lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Ankara lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Ankara

HALVIN REITTI Helsinki - Ankara

Helsinki (HEL) - Ankara (ESB)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Ankara kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Ankara Esenboga, jolloin hinta on keskimääräinen 386 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ ANKARAmarraskuu26% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Ankara lennot maksavat keskimäärin vain 288 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE ANKARA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu22% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Ankara lentojen keskimääräinen hinta on 471 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN ANKARA KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu640% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Ankara kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Ankara

Parhain aika matkustaa Ankaraan on keväisin, jolloin sää on lämmin ja aurinkoinen, muttei liian kuuma. Ankaran sää huhtikuussa on leuto ja lämpötila keskimäärin 16 °C. Kuumin sesonki Ankarassa on kesä, jolloin lentolippujen hinnat ovat korkeat. Jos matkustat kesällä, osta Ankaran lennot jo hyvissä ajoin, jotta saat varattua lomallesi halvat Ankaran lennot. Edulliset lennot Ankaraan on kuitenkin mahdollista löytää ympäri vuoden. Halvimmat lennot ja hotellit löydät syys- ja talvikuukausille eli noin lokakuun lopusta maaliskuun alkuun. Parhaimmat syyssäät ovat loka-marraskuussa, jolloin sademäärät ovat vähäisiä, mutta lämpötilat päivisin ovat kesän jäljiltä noin 13–18 °C. Talvisin Ankarassa saattaa sataa jopa lunta. Lentoliput Ankaraan löydät esimerkiksi momondon hakukoneen avulla. Voit valita pelkät lennot tai lennon ja hotellin. Vertaa hintoja löytääksesi parhain tarjous omalle lomallesi ja varmista itsellesi näin halvat lennot Ankaraan.


momondosta löytyneet halvat lennot: Ankara

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Ankara
Useita lentoyhtiöitä
5. elokuuta
HEL17:20Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 30m
1 välilasku
ESB04:50Ankara Esenboga
17. elokuuta
ESB08:40Ankara Esenboga
9t 10m
1 välilasku
HEL17:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
17. kesäkuuta
HEL17:20Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 05m
1 välilasku
ESB10:25Ankara Esenboga
29. kesäkuuta
ESB19:15Ankara Esenboga
10t 25m
1 välilasku
HEL05:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
5. elokuuta
HEL17:20Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 30m
1 välilasku
ESB04:50Ankara Esenboga
17. elokuuta
ESB02:45Ankara Esenboga
15t 35m
2 välilaskua
HEL18:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
5. elokuuta
HEL17:20Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 30m
1 välilasku
ESB04:50Ankara Esenboga
17. elokuuta
ESB02:05Ankara Esenboga
8t 15m
1 välilasku
HEL10:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
17. kesäkuuta
HEL17:20Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 15m
2 välilaskua
ESB08:35Ankara Esenboga
29. kesäkuuta
ESB19:15Ankara Esenboga
10t 25m
1 välilasku
HEL05:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
17. kesäkuuta
HEL01:25Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 25m
3 välilaskua
ESB04:50Ankara Esenboga
29. kesäkuuta
ESB19:15Ankara Esenboga
10t 25m
1 välilasku
HEL05:40Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Ankara

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Ankara, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Pegasus Airlines ja Turkish Airlines
Pegasus Airlines
13. kesäkuuta
HEL17:20Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 30m
1 välilasku
ESB04:50Ankara Esenboga
Useita lentoyhtiöitä
25. kesäkuuta
HEL17:00Helsinki-Vantaan lentoasema
33t 50m
2 välilaskua
ESB02:50Ankara Esenboga
Useita lentoyhtiöitä
25. kesäkuuta
HEL17:00Helsinki-Vantaan lentoasema
33t 50m
2 välilaskua
ESB02:50Ankara Esenboga

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Ankara?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Ankara

Turkish Airlines lentää kohteeseen Ankara noin 63 kertaa keskimäärin viikossa.Se, mistä lennät, sanelee, millaisia Turkish Airlines tarjouksia voit saada , mutta niinkin alhaisia hintoja kuin 350 € on löydetty Helsinki-Vantaan lentoasema - Ankara reitille. Turkish Airlines on saanut momondon asiakasarvioiden perusteella 7,6/10 pistettä.

Pegasus Airlines (7,1/10, 132 arvosteluilla) on myös suosittu valinta lennoille kohteeseen Ankara tarjousten ollessa jopa niinkin alhaisia meno-paluulle kuin 240 € kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Kohteeseen Ankara on keskimäärin viikossa 43 Pegasus Airlines lentoa ja hinnat voivat vaihdella huomattavasti lähtökentän ja saatavuuden mukaan.


Ankara: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Ankara
Helsinki - Ankara reitin lennot
Nopein lentoaika10t 35m
Halvin hinta380 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Ankara

Ankaran keskustassa on helppo liikkua jalkaisin, sillä iso osa kaupungin nähtävyyksistä sijaitsee kaupungin kahtia jakavan Ataturk Bulevardin varrella. Myös metrolla, kaupungin busseilla ja dolmus-busseilla voi liikkua, mutta tietoa on usein saatavilla vain turkiksi eikä pysäkeillä ole välttämättä karttoja, mikä saattaa hankaloittaa liikkumista. Jos kuitenkin haluat käyttää Ankaran kaupungin metroa ja busseja, metro- ja bussilippuja saa halvalla. Osta esimerkiksi käyttöösi 2–30 kerran matkakortti, jonka hinta on 3,50–35 TRY (noin 0,50–5,50 EUR) matkojen määrästä riippuen. Matkakortteja voi ostaa metroasemilta. Bussilinjat kulkevat ASTI-pääbussiaseman ja Ankaran lähiöiden välillä ja metrolinjat Kizilay-aukion päämetroaseman ja lähiöiden välillä. Yksityiset dolmus-bussit taas liikennöivät Kizilay-aukion ja vaihtelevien kohteiden välillä tasaisin väliajoin. Dolmus-bussin kyytiin pääsee kättä heilauttamalla ja matkan hinta on noin 2–3 TRY (noin 0,30–0,45 EUR) matkan pituudesta riippuen. Myös taksit ovat halpoja Ankarassa. Aloitusmaksu on 2,20 TRY (noin 0,35 EUR) ja kilometritaksa vuorokauden ympäri 1,90 TRY (noin 0,30 EUR). Tunnistat viralliset taksit keltaisesta väristä ja katolla olevasta kyltistä, jossa lukee Taksi. Jotkut taksikuskit saattavat ehdottaa etukäteen sovittua maksua, mutta taksimittarin käyttö tulee usein edullisemmaksi.


Aloita matkan suunnittelu - Ankara


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Ankara

Ankara on yleisesti turvallinen matkakohde, mutta kuten muissakin suurkaupungeissa, ole valppaana taskuvarkaiden varalta. Turkissa on viime vuosina yleisesti ollut mielenosoituksia ja levottomuuksia. Turvallisuussyistä näitä kannattaa välttää. Jos tällainen tilanne sattuu kohdallesi, älä jää seuraamaan.

Turkissa tipin jättäminen on vapaaehtoista. Paikalliset eivät välttämättä jätä tippiä lukuun ottamatta erityisen hyvää palvelua. Ravintolassa hyvästä palvelusta voi jättää noin 10 % ylimääräistä tai pyöristää lasku seuraavaan tasasummaan. Hotellissa laukunkantajille voi antaa 3 TRY (noin 0,45 EUR) laukulta ja siivoojille 6 TRY (noin 0,90 EUR) päivältä. Taksilla ajaessa voit pyöristää hinnan seuraavaan tasasummaan.


Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Ankara. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Ankara tällä käytännöllä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.