Halvat lennot Baia Mare

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
pe 22/10
pe 29/10

Halvimmat lennot kaupungin Baia Mare lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Baia Mare lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Cluj-Napoca

HALVIN REITTI Helsinki - Baia Mare

Helsinki (HEL) - Cluj-Napoca (CLJ)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Baia Mare kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Cluj-Napoca, jolloin hinta on keskimääräinen 247 €


Milloin on paras aika lentää kohteeseen Baia Mare?

  • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Baia Mare?

    54 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Baia Mare. Tämän lennon lähtölentokenttä on Berliini, ja se on 50 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Baia Mare. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Baia Mare omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

  • Löytyykö kaupungin Baia Mare lähettyviltä muita lentokenttiä?

    Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Baia Mare on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Baia Mare harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Satu-Mare lentokenttä (51 km kaupungin Baia Mare keskustasta), Cluj-Napoca lentokenttä (97 km kaupungin Baia Mare keskustasta), Oradea lentokenttä (144 km kaupungin Baia Mare keskustasta) tai Tirgu Mures lentokenttä (147 km kaupungin Baia Mare keskustasta).

  • Voiko kaupunkiin Baia Mare lentää jotenkin halvemmalla?

    Voit löytää tarjouksia kentälle Oradea lentokenttä keskimääräiseen hintaan 101 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Romania

Eikö sittenkään Baia Mare? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Romania