Etsi halvat lennot Baia Mare

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/12
ti 13/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Baia Mare lentotiedot ja trendit

Tutustu Baia Mare lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Baia Mare?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Baia Mare lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Cluj-Napoca lento kestää keskimäärin 22t 35m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Cluj-Napoca kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Halvimmat lennot kaupungin Baia Mare lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Baia Mare lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Cluj-Napoca

HALVIN REITTI Helsinki - Baia Mare

Helsinki (HEL) - Cluj-Napoca (CLJ)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Baia Mare kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Cluj-Napoca, jolloin hinta on keskimääräinen 300 €


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Baia Mare

23 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Baia Mare. Tämän lennon lähtölentokenttä on Lontoo, ja se on 83 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Baia Mare. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Baia Mare omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Baia Mare on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Baia Mare harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Satu Mare lentokenttä (51 km Baia Mare keskustasta), Cluj-Napoca lentokenttä (97 km Baia Mare keskustasta), Oradea lentokenttä (144 km Baia Mare keskustasta) tai Tirgu Mures lentokenttä (147 km Baia Mare keskustasta).

Voit löytää tarjouksia kentälle Satu Mare lentokenttä keskimääräiseen hintaan 94 €, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Baia Mare?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Baia Mare

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Baia Mare?

Lufthansa ja Turkish Airlines ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Baia Mare rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Baia Mare näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Romania

Eikö sittenkään Baia Mare? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Romania

Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Baia Mare on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Baia Mare.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Baia Mare momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Baia Mare.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Baia Mare on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.