Etsi halvat lennot Baia Mare

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 3/10
ti 10/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Baia Mare lentotiedot ja trendit

Tutustu Baia Mare lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Baia Mare?

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Baia Mare?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Baia Mare lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Cluj-Napoca lento kestää keskimäärin 6t 40m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Cluj-Napoca kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Halvimmat lennot kaupungin Baia Mare lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Baia Mare lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Cluj-Napoca

HALVIN REITTI Helsinki - Baia Mare

Helsinki (HEL) - Cluj-Napoca (CLJ)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Baia Mare kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Cluj-Napoca, jolloin hinta on keskimääräinen 312 €


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Baia Mare

Löytyykö kaupungin Baia Mare lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Baia Mare on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Baia Mare harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Satu Mare lentokenttä (51 km Baia Mare keskustasta), Cluj-Napoca lentokenttä (97 km Baia Mare keskustasta), Oradea lentokenttä (144 km Baia Mare keskustasta) tai Tirgu Mures lentokenttä (147 km Baia Mare keskustasta).

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Baia Mare lentokenttä hinnat?

lentoa Baia Mare lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Baia Mare lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Sallittuihin ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Baia Mare lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Baia Mare lentokenttä?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Baia Mare lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Baia Mare?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Baia Mare

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Baia Mare?


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Romania

Eikö sittenkään Baia Mare? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Romania

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Baia Mare?

Lentojen löytäminen kohteeseen Baia Mare on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Baia Mare.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Baia Mare joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Baia Mare momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Baia Mare?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Baia Mare.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Baia Mare juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja kohteeseen Baia Mare on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Baia Mare

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.