Hotellit Uumaja, Ruotsin

Etsi hotellitarjoukset  21 Uumaja, Ruotsin

Uumaja, Ruotsi
13. elokuu — 14. elokuu2
su 14/8
to 18/8

Suositut Uumaja hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Uumaja
Hinta
€40
€121
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Tekemistä naapurustossa Uumaja


Milloin varata hotelli kohteesta Uumaja

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Uumaja
Kallein viikonpäivätorstaion viikon kallein päivä varata
Halvin viikonpäiväkeskiviikkoon viikon halvin päivä varata
139 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
57 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä

Hyödyllisiä tärppejä Uumaja hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Uumaja

Halvin hotellihinta

41 €

Hotellit lähellä lentokenttää

18

Keskimääräinen oleskelun kesto

1 päivä
Halvin hinta huoneelle Uumaja löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 41 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Super nice & large room in a private house in a perfect location..
Uumaja löytyy 18 hotellia lähellä Uumaja Umea. Best Western Hotel Botnia on lähin 1,1 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.
Ihmiset viipyvät keskimäärin 1 päivän majoittuessaan hotelleihin Uumaja. Keskimääräinen majoitushinta 1 päiväksi Uumaja viime viikolla on 106 €.

Uumaja matkavinkit

Uumajan hotellivalikoima on kohtuullisen laaja, eli jokainen matkailija löytänee kaupungista sopivan majoituskohteen. Hintataso vaihtelee Uumajassa jonkin verran sesongin mukaan, ja kesälomakaudella majoittuminen kaupungissa on kalleimmillaan. Yleisesti ottaen hotellit ovat kuitenkin kohtuuhintaisia, ja tarjolla on 3–4 tähden hotellien lisäksi myös siistejä hostelleja ja majataloja. Ne sopivat paitsi reppureissaajille myös esimerkiksi tiukan matkabudjetin turvin matkustaville perheille. Hintoja ja palveluita kannattaa verrata tarkkaan ennen hotellivarauksen tekemistä, sillä kaikkien hotellien ja hostellien huonehintaan ei suinkaan sisälly esimerkiksi aamiainen. Jos haluat vaikkapa oman kylpyammeen, uima-altaan tai kuntosalin hotelliisi, käy hotellien palvelut läpi tiukalla seulalla. Vertailussa avuksi voi ottaa momondon hotellivertailutyökalun. Jos mietit, miltä alueelta Uumajassa hotelli kannattaa varata, voit myös helposti kartoittaa alueita ja välimatkoja hotellihakusivulta avautuvan kartan avulla.

Edullisen loman Uumajassa voi viettää helpoiten kesä- ja joululomakauden ulkopuolella, mutta myös lomasesonkien aikana kaupungissa voi lomailla kohtuuhintaan, jos majoituksen varaa hyvissä ajoin. Isoimman palan matkabudjetista haukkaa yleensä hotelli, eli Uumajassa kannattaa mieluiten majoittua kaupungin siisteihin, kodikkaisiin ja melko halpoihin majataloihin ja hostelleihin. Keskustan ulkopuolelta voi löytää edullisesti myös esimerkiksi leirintäalueita ja mökkimajoitusta. Jos mielit laadukkaampaan hotelliin, seuraa erilaisia hotellitarjouksia ja tee varaus saman tien, jos sopiva tarjous osuu kohdalle. Esimerkiksi ravintoloiden hinnat Uumajassa ovat Suomen tasoa, eli tiukan budjetin matkailijan kannattaa etsiä kaupungin edullisimmat ruokapaikat tai tehdä ostokset ruokakaupoissa. Sopivia piknikkipaikkoja kaupungin alueelta löytyy useita ja hostelleissa on usein mahdollisuus ruuanlaittoon. Halpaa hupia ovat esimerkiksi pyöräily pitkin Uumajan jokivartta ja retkeily kaupungin ympäristössä. Tutustu myös kaupungin kauniisiin kirkkoihin.

Uumajan keskusta on kompaktin kokoinen, joten sen alueella on helppoa liikkua joko kävellen tai pyörällä. Myös paikallisliikenteen busseilla on helppo liikkua ympäri kaupunkia, ja matkalippu on kätevintä ostaa Ultra vill mer -aplikaatiolla tai lippuautomaateista, joita on esimerkiksi keskustan Vasaplanissa ja kaupungin lentokentällä. Käteisellä bussissa ei voi maksaa, mutta luottokortit yleensä hyväksytään.

Hotellit Uumajassa eivät pääsääntöisesti hyväksy varauksia ilman luottokortin tietoja.

Luonnonläheinen, rauhallinen ja turvallinen Uumaja on hyvä kaupunkikohde lasten kanssa reissatessa. Kaupungin tuntumassa on kesäisin paljon uimarantoja ja hyviä leikkipaikkoja, ja alue kutsuu myös esimerkiksi melomaan, kalastamaan ja pyöräilemään koko perheen voimin. Älgens Hus -hirvitilalla voi tehdä läheistä tuttavuutta hirvien kanssa ja oppia niiden elämästä.

Ruotsissa juomarahan jättäminen ei kuulu kulttuurin, mutta halutessaan hyvästä palvelusta tai ruuasta voi toki jättää pienen tipin.

Uumaja on todella turvallinen matkakohde. Normaali varovaisuus on toki tarpeen.

Adapteria ei Uumajassa tai muualla Ruotsissa tarvita.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Uumaja per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Uumaja hotellihuoneita halpaan hintaan

3-tähden hotellit

Halvin 79 €

Keskinkertainen 104 €

Kallein 146 €

Etsi 3-tähden hotelleja
2 tähteä tai vähemmän
3 tähteä
4 tähteä +

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.


Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Uumaja

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Uumaja
Etsi hostelleja - Uumaja

Hotellit kaupungissa Uumaja, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä Uumaja hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Missä majoittua kohteessa Uumaja

Ruotsin itäisissä osissa, Pohjanlahden rannalla sijaitseva noin 120 000 asukkaan Uumaja on suosittu kesäkohde. Hotellit Uumajassa sijaitsevat eri puolilla kaupunkia, mutta suurin hotellikeskittymä löytyy kaupungin keskustasta. Budjettiluokan majoituskohteita kaupungissa on kourallinen, mutta tyypillisimmin tarjolla on 3–4 tähden laatuhotelleja.

Uumajan keskusta sijaitsee Uumajanjoen äärellä, ja myös monet kaupungin hotelleista sijaitsevat lähellä rantaa, Storgatan-pääkadun tuntumassa. Keskusta on yksi Uumajan parhaista alueista majoittua, ei pelkästään runsaan palvelutarjonnan ansiosta, vaan myös keskustan luonnonläheisyyden vuoksi. Jokimaisemat ja jokivarressa sijaitsevat puistot tekevät alueesta houkuttelevan, ja keskusta onkin suositeltavaa majoitusaluetta myös lapsiperheille. Keskustan kaupunginosassa voivat hyvin viihtyä myös esimerkiksi romanttista kaupunkilomaa viettävät parit. Keskustahotellien lähituntumasta löytyvät kaupungin tärkeimmät nähtävyydet, esimerkiksi Raatihuone ja sitä ympäröivä Rådhustorget-tori.

Vaikka valtaosa hotelleista keskustassa on keskihintaisia tai hieman kalliimpia, on keskustan ytimessä ja lähellä keskustaa myös joitakin guesthouse-tyylisiä majataloja budjettiluokan matkailijoille. Yksi keskustan kohtuuhintaisista erikoisuuksista on historiallinen Hotell gamla fängelset -hostelli, eli historiallinen vankilahotelli. Vuonna 1861 rakennettu hostellirakennus on aikanaan toiminut seudun vankilana. Majapaikan idyllisestä ympäristöstä löytyy vanhan kaupungin tunnelmaa.

Yksittäisiä majoituskohteita sijaitsee eri puolilla kaupunkia. Jopa Uumajanjoen keskellä sijaitsevalta Ön-saarelta voi löytää kodikkaan ja kohtuuhintaisen Af Klara -huvilamajoituskohteen, joka sijaitsee myös melko lähellä Uumajan lentokenttää. Majapaikalla on siis hyvä sijainti niin luonnon ystävien kuin lentomatkustajienkin näkökulmasta.

Lähellä rautatieasemaa on myös tarjolla laadukkaita hotelleja niille, jotka haluavat majapaikkansa sijaitsevan hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Etsi tässä tapauksessa hotelleja Järnvägstorgetin tuntumasta.


Lue lisää nähtävyyksistä: Uumaja

Uumaja on suomalaisille kutsuva ja helppo matkakohde, kestäähän lentomatka ruotsalaiskaupunkiin vain alle puolitoista tuntia. Paikan päällä matkailijoita odottaa tuttu skandinaavinen elämänmeno, eli vehreä luonto, tasokkaat hotellit ja lukuisat aktiviteetit, joten kulttuurishokista ei Ruotsin puolelle reissatessa tarvitse kärsiä. Eläväisessä Uumajassa voi nauttia arkkitehtuurista, jossa yhdistyvät uusi ja vanha, sekä hyvistä ostosmahdollisuuksista. Lisäksi Uumaja tunnetaan hyvänä kulttuurikaupunkina. Monipuolisen kaupunkiloman ainekset ovat siis kohdallaan.

Vuonna 2014 Uumaja jakoi Euroopan kulttuuripääkaupungin tittelin yhdessä Riian kanssa, eli kulttuurilla on tärkeä rooli ruotsalaisen kaupungin arjessa. Kaupungin kiehtoviin taidekohteisiin kuuluu vehreässä ympäristössä ulkoilmassa sijaitseva Umedalenin patsaspuisto, jonka 44 teosta on nähtävillä ympäri vuoden. Esillä on taidetta paitsi ruotsalaisilta kuvanveistäjiltä, myös kansainvälisiltä huipputaiteilijoilta. Uumajan seudun historiaan ja perinteisiin voi tutustua Västerbottens Museum -museossa, jonka näyttelyt voi nähdä täysin ilmaiseksi. Kuvataiteisiin eri muodoissaan keskittyvä Bildmuseet-museo on rakennustaiteellisestikin mielenkiintoinen vierailukohde.

Vesistöjen äärellä sijaitseva Uumaja tarjoaa vierailleen monenlaisia luontoon liittyviä aktiviteetteja. Kaupungin ympäristössä voi retkeillä, ja kalamiehiä joki sekä läheinen meri vetävät kalalle. Melonta ja veneily ylipäätään onnistuvat alueella hyvin. Läheisen saaristoalueen luonto kutsuu pyöräilemään, ja suosittuja retkeilysaaria alueella ovat esimerkiksi Holmö ja Stora Fjäderägg. 30 kilometrin päässä Uumajasta sijaitsevalle Holmön saarelle pääsee helposti lautalla. Hyvien ulkoilumaastojen lisäksi saarella on esimerkiksi mielenkiintoinen venemuseo.


Tietoja majoittumisesta kohteessa Uumaja

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Uumaja

Ihmiset yöpyvät keskimäärin kohteessa Uumaja yhteensä 1 yö.

Hotellihuone kohteessa Uumaja kustantaa yleensä 91 € per yö. Tämä luku on keskiarvo ja hinnat vaihtelevat sijainnin, palveluiden ja huoneen saatavuuden mukaan haluamassasi hotellissa.

joulukuu on taloudellisesti järkevin kuukausi löytää edullisin tarjous ja varata hotelli kohteessa Uumaja. Huoneesta veloitetut hinnat voivat olla jopa 36 % halvempia kuin sesonkina.

tiistai on tyypillisesti edullisin päivä hotellissa yöymiseen kohteessa Uumaja. Hinnat ovat korkeimmillaan yleensä keskiviikko.

Hostellit kohteessa Uumaja (mukaan lukien väh. 2-tähden hotellit) maksavat keskimäärin 71 € per henkilö, per yö. Tämä on 20 € per yö halvempi kuin hotellien hinnat keskimäärin kohteessa Uumaja.

Kaupungista Uumaja löytyy yhteensä 7 hostellia jos et halua yöpyä hotellissa. Comfort Hotel Umea City on suosituin käyttäjätietojemme perusteella. Vertaile hostelleja kohteessa Uumaja.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Uumaja

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Uumaja

Hotell Pilen

Pilgatan 5, Umeå, Vasterbottens Lan, Sweden

8,8
44 €

Stf Hostel Umea

Vastra Esplanaden 10, Umeå, Vasterbottens Lan, Sweden

66 €

Hotell Teg

Verkstadsgatan 5, Umeå, Vasterbottens Lan, Sweden

65 €

Af Klara

Uumaja, Västerbottenin lääni, Ruotsi

145 €
Comfortable house on quiet street in oldest part of Umeå. Fully equipped.

Comfortable house on quiet street in oldest part of Umeå. Fully equipped.

Uumaja, Västerbottenin lääni, Ruotsi

153 €
Clarion Hotel Umea

Clarion Hotel Umea

Vastra Strandgatan 5, Umeå, Vasterbottens Lan, Sweden

134 €

Aloita matkan suunnittelu - Uumaja


Miksi käyttää momondo?

momondo voi säästää aikaa ja rahaa etsimällä ja löytämällä nopeasti Uumaja eri majoitusvaohtoehtoja ja hotellit. Etsimme hotellit ja majoitustarjouksia useilta itsenäisiltä ja suuremmilta yrityksiltä. Sinun tarvitsee vain valita, missä haluat yöpyä.

Voit suodattaa momondossa hinnan, sijainnin, palveluiden, arvostelupisteiden ja monen muun tekijän perusteella. Näin voimme auttaa sinua löytämään loistavan majoituspaikan kohteessa Uumaja.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.