Halvat lennot Doha

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
la 23/10
la 30/10

Halvimmat lennot kaupungin Doha lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Doha lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Doha

HALVIN REITTI Helsinki - Doha

Helsinki (HEL) - Doha (DOH)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Doha kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Doha Hamadin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 500 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ DOHAtoukokuu32% halvempitoukokuu aikana Helsinki - Doha lennot maksavat keskimäärin vain 340 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE DOHA KENTÄLTÄ HELSINKIelokuu49% kalliimpielokuu aikana Helsinki - Doha lentojen keskimääräinen hinta on 745 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN DOHA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu320% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Doha kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Doha?

Doha on eksoottinen aavikolle rakennettu kaupunki, joka hurmaa ylellisillä hotelleillaan, suurilla ostoskeskuksillaan ja kauniilla hiekkarannoillaan. Paras aika matkustaa Dohaan on talvikuukausina, sillä Dohan sää talvella on suomalaiseen makuun sopivan lämmin muttei liian kuuma. Talvisin lämpötilat pysyvät noin 22–25 °C asteessa, kun taas kesäisin lämpötilat voivat nousta yli 40 °C asteeseen. Milloin kannattaa ostaa lennot Dohaan? Lentolippujen hinnat ovat normaalisti edullisimmillaan, kun varaat lennot hyvissä ajoin ennen matkaa. Löydät halvimmat lennot ja hotellit esimerkiksi talvilomalle, kun varaat lennot jo edellisenä syksynä. Tarjouksia löytyy kuitenkin myös muina aikoina eli voit löytää halvat lennot Dohaan ympäri vuoden. Löydä itsellesi houkuttelevin lentotarjous tai lento ja majoitus momondon hakukoneen avulla.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Doha?

  toukokuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Doha kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 340 €. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Doha kuukauden toukokuu aikana, niin lentäminen maaliskuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 362 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Doha?

  Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 58 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Doha. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 500 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Doha tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Doha hintaan 294 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Doha?

  Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Doha kentältä Suomi on keskiviikko. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja keskiviikko lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 390 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Kallein päivä lentää kaupunkiin Doha on lauantai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 588 €.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Doha?

  Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Doha on illalla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Doha illalla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 380 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Lennot kaupunkiin Doha ovat kalliimpia keskipäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 548 €. keskipäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.


momondosta löytyneet halvat lennot: Doha

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Doha
Turkish Airlines
3. helmikuuta
HEL07:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 25m
1 välilasku
DOH23:55Doha Hamadin kansainvälinen lentoasema
11. helmikuuta
DOH20:45Doha Hamadin kansainvälinen lentoasema
10t 20m
1 välilasku
HEL07:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
flydubai
3. helmikuuta
HEL18:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 30m
1 välilasku
DOH10:00Doha Hamadin kansainvälinen lentoasema
12. helmikuuta
DOH05:00Doha Hamadin kansainvälinen lentoasema
13t 30m
1 välilasku
HEL18:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
British Airways
14. tammikuuta
HEL02:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 05m
1 välilasku
DOH17:55Doha Hamadin kansainvälinen lentoasema
23. tammikuuta
DOH03:50Doha Hamadin kansainvälinen lentoasema
15t 10m
1 välilasku
HEL19:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
19. marraskuuta
HEL02:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 10m
2 välilaskua
DOH18:55Doha Hamadin kansainvälinen lentoasema
21. marraskuuta
DOH20:55Doha Hamadin kansainvälinen lentoasema
14t 25m
2 välilaskua
HEL11:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
19. marraskuuta
HEL00:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 25m
3 välilaskua
DOH18:55Doha Hamadin kansainvälinen lentoasema
21. marraskuuta
DOH20:55Doha Hamadin kansainvälinen lentoasema
14t 25m
2 välilaskua
HEL11:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
26. tammikuuta
HEL07:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 25m
1 välilasku
DOH23:55Doha Hamadin kansainvälinen lentoasema
29. tammikuuta
DOH20:45Doha Hamadin kansainvälinen lentoasema
17t 05m
1 välilasku
HEL13:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Doha

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Doha, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Qatar Airways ja flydubai
Qatar Airways
24. lokakuuta
HEL13:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 50m
DOH19:30Doha Hamadin kansainvälinen lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
24. lokakuuta
HEL06:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 30m
1 välilasku
DOH19:25Doha Hamadin kansainvälinen lentoasema
flydubai
23. lokakuuta
HEL20:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 40m
1 välilasku
DOH12:00Doha Hamadin kansainvälinen lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Doha?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Doha
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Doha?

  Kohteeseen Doha kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat Qatar Airways, Finnair, Turkish Airlines ja British Airways. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Doha rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.


Doha ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Doha lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Dohan lentokenttä Hamad International Airport sijaitsee noin 10 kilometrin päässä Dohan keskustasta. Lentokentältä Dohan keskustaan pääsee bussilla ja taksilla. Bussit liikennöivät noin 20–30 minuutin välein aamuneljästä keskiyöhön asti. Bussit lähtevät ensimmäisen kerroksen bussihallista. Matkat maksetaan Karwa Smartcard -kortilla, jonka voi ostaa lentokentän lippuautomaateista ja johon ladataan matkoja. Yksittäisen bussilipun hinta on linjasta riippuen noin 3–5 QAR (noin 0,75–1,20 EUR). Linjat 747 ja 777 ajavat Dohan keskustaan, ohi Al Ghanimin bussiaseman ja Souq Waqif-basaarin. Lisäksi ne kulkevat monen ison hotellin vierestä. Karwa-firman taksin voi varata saapuvien lentojen vieressä olevasta taksihallista. Matkan aloitushinta on 25 QAR (noin 6 EUR) ja tämän jälkeen kilometritaksa on klo 5–21 välillä 1,20 QAR (noin 0,30 EUR) ja klo 21–5 välillä noin 1,80 QAR (noin 0,45 EUR). Taksit hyväksyvät maksuvaluuttana ainoastaan Qatarin rialeja.


Doha: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Doha
Helsinki - Doha reitin lennot
Lyhyin lentoaika5t 50m
Halvin hinta341 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Doha

Modernit ja ilmastoidut taksit ovat kätevä ja edullinen tapa liikkua Dohassa, jossa etenkin kesäisin lämpötilat nousevat korkeiksi. Taksien aloitushinta on 1 QAR (noin 0,25 EUR) ja tämän jälkeen kilometritaksa on päivällä 1,20 QAR (noin 0,30 EUR) ja illalla 1,80 QAR (noin 0,45 EUR). Helpoin tapa saada taksi on käydä taksijonoon esimerkiksi hotellien ja ostoskeskusten ulkopuolella.

Dohassa voi kulkea myös busseilla, joiden linjat kattavat koko kaupungin. Yksittäisen bussilipun hinta on linjasta riippuen 3–5 QAR (noin 0,75–1,20 EUR). Jos käytät bussia useammin kuin kerran, tulee halvemmaksi valita esimerkiksi rajoittamaton päivälippu, joka maksaa 20 QAR (noin 4,85 EUR). Bussilippu on ladattava Karwa Smartcard -maksukortille. Linjat 747 ja 777 ovat sopivia myös keskustassa liikkumiseen. Bussit kulkevat 20 minuutin välein, noin aamuneljästä keskiyöhön. Huomaa kuitenkin, että bussien kulkeminen on ajoittain epävarmaa, sillä ne eivät välttämättä kulje ajallaan. Etenkin kuumilla kesäsäillä taksilla matkustaminen on suositeltavaa.


Kohteen Doha viisumivaatimukset

Tällä hetkellä suomalainen matkustaja ei tarvitse viisumia matkustaessaan Qatariin. Visa Waiver eli viisumivapauden takaava poikkeuslupa on voimassa 180 päivää ja se on saatavilla maahantulon yhteydessä. Se oikeuttaa 90 päivän maassaoloon sekä useaan maahantuloon. Passin tulee olla voimassa vähintään kuusi kuukautta matkan jälkeen, ja maahan saavuttaessa on oltava paluu- tai jatkolentolippu ja todiste riittävästä varallisuudesta.


Aloita matkan suunnittelu - Doha


Parhaat nähtävät ja koettavat asiat kohteessa Doha

Miten löydän halvimmat lennot Dohaan?

Edulliset Dohan lennot löydät helposti momondon hakukoneen avulla. Valitse joko pelkät lennot tai lento ja hotelli ja vertaa hintoja – näin löydät helpoiten halvat lennot Qatariin. Kätevin vaihtoehto on lentää Dohaan Qatar Airwaysin suorilla lennoilla, mutta muitakin tarjouksia löytyy.

Onko Dohassa turvallista?

Yleisesti ottaen Qatar on turvallinen matkakohde ja terrorismiriski on matala. Myös rikollisuus on vähäistä. Tavanomainen varovaisuus on kuitenkin tärkeää ja Ulkoministeriön turvallisuustiedotteita maasta on hyvä seurata. Maahan ei saa tuoda alkoholia ja alkoholia ei ole julkisesti tarjolla. Maan konservatiiviset käyttäytymissäännöt on tärkeää huomioida Dohassa vieraillessa. Välttää tulisi esimerkiksi julkisia hellyydenosoituksia, paljastavia asuja yleisillä paikoilla ja alkoholin vaikutuksen alaisena olemista julkisesti.

Voiko Dohassa juoda kraanavettä?

Hanavesi on juomakelpoista, mutta erilaisen bakteerikannan vuoksi pullotetun veden juominen on suositeltavaa.

Tippi ja juomarahakäytännöt Dohassa?

Qatarissa ei ole yleistä tippikulttuuria, vaan juomarahan jättäminen perustuu vapaaehtoisuuteen. Perustyöläisten palkat maassa ovat kuitenkin alhaiset, joten hyvästä palvelusta voi jättää esimerkiksi 10–15 % ravintoloissa ja taksikuskeille, laukunkantajille ja siivoojille sopiva tippi on noin 5–10 QAR (noin 2,45 EUR).

Millainen on Dohan hintataso?

Hintataso Dohassa on Suomen hintatasoa vastaava hotelleissa ja turistien suosimissa ravintoloissa ja liikkeissä. Ruokakaupoissa ja paikallisten suosimissa ravintoloissa hinnat ovat kuitenkin alemmat.

Mikä on aikaero Suomi-Qatar?

Talvella aikaero Suomen ja Qatarin välillä yksi tunti, eli kello on Qatarissa tunnin enemmän. Kesällä Suomessa ja Qatarissa on sama aika.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Dohassa?

Qatarissa käytössä oleva valuutta on Qatarin rial (QAR). Rahaa voi tilata etukäteen pankista, missä rahanvaihto on kätevintä ja edullisinta. Rahaa voi myös vaihtaa lentokentällä lähdön tai kohteeseen saapumisen yhteydessä, mutta kurssit lentokentillä ovat normaalisti korkeampia. Dohassa voi rahaa nostaa myös automaateilta, mutta pankkisi perii siitä todennäköisesti oman hinnastonsa mukaisen palvelumaksun.