Etsi halvat lennot Doha

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/12
ti 13/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Doha

Yhteenveto Doha lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

191 €

Halvin meno-paluulennon hinta

393 €

Nopein lentoaika

6t 45m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Doha kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 191 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Doha Hamadin kansainvälinen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Doha kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 393 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Doha Hamadin kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Doha kohteesta Suomi kestää 6t 45m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Doha Hamadin kansainvälinen lentoasema).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Doha mukaan lukien Air France, KLM ja Finnair.

Doha lentotiedot ja trendit

Tutustu Doha lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Doha?

maaliskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Doha kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 444 €. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Doha kuukauden maaliskuu aikana, niin lentäminen elokuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 578 €.

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Doha?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Doha kentältä Suomi on torstai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja torstai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 680 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Kallein päivä lentää kaupunkiin Doha on lauantai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 890 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Doha?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Doha on illalla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Doha illalla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 528 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Lennot kaupunkiin Doha ovat kalliimpia iltapäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 817 €. iltapäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Doha?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Doha kestää yleensä 6t 45m jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Doha Hamadin kansainvälinen lentoasema kentälle (Doha suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Rovaniemi kohteeseen Doha Hamadin kansainvälinen lentoasema, lentoaika on noin .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Doha?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 33 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Doha. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 655 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Doha tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Doha hintaan 630 €.

Halvimmat lennot kaupungin Doha lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Doha lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Doha

HALVIN REITTI Helsinki - Doha

Helsinki (HEL) - Doha (DOH)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Doha kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Doha Hamadin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 655 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ DOHAmaaliskuu32% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Doha lennot maksavat keskimäärin vain 444 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE DOHA KENTÄLTÄ HELSINKItoukokuu17% kalliimpitoukokuu aikana Helsinki - Doha lentojen keskimääräinen hinta on 763 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN DOHA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu522% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Doha kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Doha

Doha on eksoottinen aavikolle rakennettu kaupunki, joka hurmaa ylellisillä hotelleillaan, suurilla ostoskeskuksillaan ja kauniilla hiekkarannoillaan. Paras aika matkustaa Dohaan on talvikuukausina, sillä Dohan sää talvella on suomalaiseen makuun sopivan lämmin muttei liian kuuma. Talvisin lämpötilat pysyvät noin 22–25 °C asteessa, kun taas kesäisin lämpötilat voivat nousta yli 40 °C asteeseen. Milloin kannattaa ostaa lennot Dohaan? Lentolippujen hinnat ovat normaalisti edullisimmillaan, kun varaat lennot hyvissä ajoin ennen matkaa. Löydät halvimmat lennot ja hotellit esimerkiksi talvilomalle, kun varaat lennot jo edellisenä syksynä. Tarjouksia löytyy kuitenkin myös muina aikoina eli voit löytää halvat lennot Dohaan ympäri vuoden. Löydä itsellesi houkuttelevin lentotarjous tai lento ja majoitus momondon hakukoneen avulla.


momondosta löytyneet halvat lennot: Doha

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Doha

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Doha?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Doha

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Doha?

Kohteeseen Doha kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat Qatar Airways, Finnair, Turkish Airlines ja Pegasus Airlines. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Doha rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Doha

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Doha on Turkish Airlines, ja se liikennöi 30 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Istanbul, ja paras tarjous Turkish Airlines lennolle kohteeseen Doha on 415 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Doha, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 158 Turkish Airlines Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 8,0.

Qatar Airways lennot kohteeseen Doha

Qatar Airways (7,9/10, 335 arvosteluilla) on myös suosittu valinta lennoille kohteeseen Doha tarjousten ollessa jopa niinkin alhaisia meno-paluulle kuin 459 € kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Kohteeseen Doha on keskimäärin viikossa 76 Qatar Airways lentoa ja hinnat voivat vaihdella huomattavasti lähtökentän ja saatavuuden mukaan.


Doha ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Doha lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Dohan lentokenttä Hamad International Airport sijaitsee noin 10 kilometrin päässä Dohan keskustasta. Lentokentältä Dohan keskustaan pääsee bussilla ja taksilla. Bussit liikennöivät noin 20–30 minuutin välein aamuneljästä keskiyöhön asti. Bussit lähtevät ensimmäisen kerroksen bussihallista. Matkat maksetaan Karwa Smartcard -kortilla, jonka voi ostaa lentokentän lippuautomaateista ja johon ladataan matkoja. Yksittäisen bussilipun hinta on linjasta riippuen noin 3–5 QAR (noin 0,75–1,20 EUR). Linjat 747 ja 777 ajavat Dohan keskustaan, ohi Al Ghanimin bussiaseman ja Souq Waqif-basaarin. Lisäksi ne kulkevat monen ison hotellin vierestä. Karwa-firman taksin voi varata saapuvien lentojen vieressä olevasta taksihallista. Matkan aloitushinta on 25 QAR (noin 6 EUR) ja tämän jälkeen kilometritaksa on klo 5–21 välillä 1,20 QAR (noin 0,30 EUR) ja klo 21–5 välillä noin 1,80 QAR (noin 0,45 EUR). Taksit hyväksyvät maksuvaluuttana ainoastaan Qatarin rialeja.


Doha: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Doha
Helsinki - Doha reitin lennot
Nopein lentoaika6t 45m
Halvin hinta553 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Doha

Modernit ja ilmastoidut taksit ovat kätevä ja edullinen tapa liikkua Dohassa, jossa etenkin kesäisin lämpötilat nousevat korkeiksi. Taksien aloitushinta on 1 QAR (noin 0,25 EUR) ja tämän jälkeen kilometritaksa on päivällä 1,20 QAR (noin 0,30 EUR) ja illalla 1,80 QAR (noin 0,45 EUR). Helpoin tapa saada taksi on käydä taksijonoon esimerkiksi hotellien ja ostoskeskusten ulkopuolella.

Dohassa voi kulkea myös busseilla, joiden linjat kattavat koko kaupungin. Yksittäisen bussilipun hinta on linjasta riippuen 3–5 QAR (noin 0,75–1,20 EUR). Jos käytät bussia useammin kuin kerran, tulee halvemmaksi valita esimerkiksi rajoittamaton päivälippu, joka maksaa 20 QAR (noin 4,85 EUR). Bussilippu on ladattava Karwa Smartcard -maksukortille. Linjat 747 ja 777 ovat sopivia myös keskustassa liikkumiseen. Bussit kulkevat 20 minuutin välein, noin aamuneljästä keskiyöhön. Huomaa kuitenkin, että bussien kulkeminen on ajoittain epävarmaa, sillä ne eivät välttämättä kulje ajallaan. Etenkin kuumilla kesäsäillä taksilla matkustaminen on suositeltavaa.


Kohteen Doha viisumivaatimukset

Tällä hetkellä suomalainen matkustaja ei tarvitse viisumia matkustaessaan Qatariin. Visa Waiver eli viisumivapauden takaava poikkeuslupa on voimassa 180 päivää ja se on saatavilla maahantulon yhteydessä. Se oikeuttaa 90 päivän maassaoloon sekä useaan maahantuloon. Passin tulee olla voimassa vähintään kuusi kuukautta matkan jälkeen, ja maahan saavuttaessa on oltava paluu- tai jatkolentolippu ja todiste riittävästä varallisuudesta.


Aloita matkan suunnittelu - Doha


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Doha

Edulliset Dohan lennot löydät helposti momondon hakukoneen avulla. Valitse joko pelkät lennot tai lento ja hotelli ja vertaa hintoja – näin löydät helpoiten halvat lennot Qatariin. Kätevin vaihtoehto on lentää Dohaan Qatar Airwaysin suorilla lennoilla, mutta muitakin tarjouksia löytyy.

Yleisesti ottaen Qatar on turvallinen matkakohde ja terrorismiriski on matala. Myös rikollisuus on vähäistä. Tavanomainen varovaisuus on kuitenkin tärkeää ja Ulkoministeriön turvallisuustiedotteita maasta on hyvä seurata. Maahan ei saa tuoda alkoholia ja alkoholia ei ole julkisesti tarjolla. Maan konservatiiviset käyttäytymissäännöt on tärkeää huomioida Dohassa vieraillessa. Välttää tulisi esimerkiksi julkisia hellyydenosoituksia, paljastavia asuja yleisillä paikoilla ja alkoholin vaikutuksen alaisena olemista julkisesti.

Hanavesi on juomakelpoista, mutta erilaisen bakteerikannan vuoksi pullotetun veden juominen on suositeltavaa.

Qatarissa ei ole yleistä tippikulttuuria, vaan juomarahan jättäminen perustuu vapaaehtoisuuteen. Perustyöläisten palkat maassa ovat kuitenkin alhaiset, joten hyvästä palvelusta voi jättää esimerkiksi 10–15 % ravintoloissa ja taksikuskeille, laukunkantajille ja siivoojille sopiva tippi on noin 5–10 QAR (noin 2,45 EUR).

Hintataso Dohassa on Suomen hintatasoa vastaava hotelleissa ja turistien suosimissa ravintoloissa ja liikkeissä. Ruokakaupoissa ja paikallisten suosimissa ravintoloissa hinnat ovat kuitenkin alemmat.

Talvella aikaero Suomen ja Qatarin välillä yksi tunti, eli kello on Qatarissa tunnin enemmän. Kesällä Suomessa ja Qatarissa on sama aika.

Qatarissa käytössä oleva valuutta on Qatarin rial (QAR). Rahaa voi tilata etukäteen pankista, missä rahanvaihto on kätevintä ja edullisinta. Rahaa voi myös vaihtaa lentokentällä lähdön tai kohteeseen saapumisen yhteydessä, mutta kurssit lentokentillä ovat normaalisti korkeampia. Dohassa voi rahaa nostaa myös automaateilta, mutta pankkisi perii siitä todennäköisesti oman hinnastonsa mukaisen palvelumaksun.


Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Doha on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Doha.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Doha, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Doha. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Totta kai.momondo seuraa Doha lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.