Halvat lennot $[{0},{1}, place:'from'] - $[{2},{3}, place:'to']

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 17/8
ke 24/8

Turku-Kuopio lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Turku-Kuopio

Suora lento

Ei yhtään

Lentokentät kohteessa Kuopio

1 lentokenttä
Turku - Kuopio reitille ei ole suoria lentoja. Turku - Kuopio ei ole suosittuja lentoreittejä.
1 lentokenttä lähellä Kuopio: Kuopio (KUO)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Turku - Kuopio

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Turku - Kuopio?

lauantai

Viikon halvin päivä on lauantai ja kallein lauantai


  • Reitin Turku-Kuopio etäisyys lentäen?

    Turku ja Kuopio etäisyys toisistaan on 393,5 km.


Oulun lentokentän etu on se, että lentokenttä on pieni ja ensimmäistä myös kertaa matkustavan on helppo lähteä matkalle Oulun lentokentältä. Lentokentällä on kuitenkin mukavasti palveluja ja siellä on mukava viettää aikaa ennen koneeseen nousua. Lentokentällä voi tehdä ostoksia pienessä Duty Free -myymälässä. Lentokentällä on myös pari kahvilaa ja apteekki. Bisnesmatkustajille on lentokentällä myös kokoushuone. Vaikka lentokenttä onkin siis pieni, on siellä palveluita oikein riittävästi. Lentokentälle ei kuitenkaan tarvitse varata kohtuuttomasti aikaa ennen lentoa, koska turvatarkastus ja check-in käyvät usein varsin nopeasti, eivätkä ruuhka-ajatkaan ole pahoja. Siitä huolimatta Oulun lentokenttä on Suomen toiseksi vilkkain lentokenttä ja palvelee erinomaisesti niitä matkustajia, joiden määränpää on Pohjois-Suomessa. Kuopion lentokentän etu on myöskin sen koko. Lentokenttä on pieni ja siellä on helppo liikkua. Lentokentällä on lähes kaikki samat palvelut kuin Oulun lentokentällä. Lentokentältä löytyy kahviloita, Duty free -kauppa, apteekki ja kokoushuone bisnesmatkustajille. Lentokentän ruuhkat eivät ole kohtuuttomia, joten matkustaminen sujuu Kuopion lentokentältä melko vaivattomasti ja nopeasti. Lentokentällä on kaikki peruspalvelut ja kahvilassa on mukava viettää hetki aikaa ennen omaa lentoa.


Oulussa paras tapa päästä lentokentälle on oma auto tai taksi. Taksit palvelevat vuorokauden ympäri ja taksin voi napata helposti aivan lentokentän tulo-aulan ulkopuolelta. Taksit ovat toki hintavampi vaihtoehto, mutta taksilla pääset kentälle vaivattomasti, nopeasti ja mukavasti. Mikäli haluat matkata Oulun lentokentälle edullisemmin, pääsee lentokentälle myös bussilla. Oulun kaupungin keskustan ja Oulun lentokentän väliä kulkee muutama bussilinja. Bussit numeroilla 8, 9 ja 56 liikennöivät Teknologiakylän ja Heikinharjun kautta. Mikäli matkustat suurien matkalaukkujen kanssa, voi bussilla matkustaminen olla melko vaivalloista. Bussilippu on kuitenkin huomattavasti edullisempi kuin taksi. Kuopiossa paras tapa päästä lentokentälle ja sieltä kaupunkiin on myös taksi. Taksin voit napata mihin vuorokauden aikaan tahansa helposti heti lentokentän tulo-aulan ulkopuolelta. Taksi vie sinut haluamaasi osoitteen nopeasti ja matkustaminen sujuu mukavasti ja helposti. Mikäli haluat päästä kaupunkiin kuitenkin mahdollisimman edullisesti, on bussi tällöin parempi vaihtoehto. Bussi numerolla 40 kulkee Kuopion keskustan ja Kuopion lentokentän väliä. Bussiaikataulu on hyvä varmistaa etukäteen jo ennen matkaa. Bussilla matkustaminen on edullista ja vaivatonta, mikäli matkustat kevyesti ilman matkalaukkuja.

Kuopio on upea järvimaisemaa tarjoileva kotimaan lomakohde, jonka lähi-alueet vetävät matkailijoita puoleensa. Suosittu lomakohde Kuopion lähellä on lomakeskus Tahko. Talvisin Tahko tarjoaa erinomaiset laskettelumahdollisuudet ja muita talviaktiviteetteja. Kesäisin Tahkolla voi sen sijaan harrastaa golfia, maastopyöräilyä ja jopa kalastaa. Toinen suosittu kohde on Rauhalahti, jonne monet suuntavat kylpylään. Kylpylän lisäksi Rauhaladessa on paljon harrastusmahdollisuuksia aina ratsastuksesta keilailuun. Myös naapurikaupungit Iisalmi ja Siilinjärvi ovat upeita lomakohteita ja vierailemisen arvoisia. Alueen puhdas luonto ja upeat maisemat tekevät Kuopiosta erinomaisen lomakohteen kenelle tahansa. Paras tapa matkustaa Kuopiossa ja sen lähialueilla on ehdottomasti oma auto. Alueella kulkee myös linja-autoja, mutta ne liikennöivät harvoin. Parasta on siis vuokrata oma auto, jotta voit tehdä lomastasi juuri oman näköisesi ja matkustaa vapaammin oman aikataulusi mukaan. Auton voi vuokrata helposti jo Kuopion lentokentältä. Lentokentällä palvelee useampi autovuokraamo, joten valinnan varaa riittää.


Vaihtoehtoiset lennot Turku-Kuopio -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Rovaniemi reitin lennot
Nopein lentoaika1t 05m
Halvin hinta98 €
Helsinki - Oulu reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta72 €
Helsinki - Kittilä reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta152 €
Helsinki - Ivalo reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta152 €
Oulu - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta85 €
Rovaniemi - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 15m
Halvin hinta100 €
Helsinki - Kuusamo reitin lennot
Nopein lentoaika1t 40m
Halvin hinta152 €
Helsinki - Kuopio reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta102 €
Kuopio - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta103 €
Ivalo - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta185 €
Helsinki - Kajaani reitin lennot
Nopein lentoaika1t 25m
Halvin hinta273 €
Helsinki - Vaasa reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta133 €

Vastaavia ​​Turku - Kuopio lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Turku - Kuopio vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan Turku - Kuopio lennon.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia reitillr Turku - Kuopio ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon reitille Turku - Kuopio tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa reitille Turku - Kuopio niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Kuopio lentojen hintakehitystä ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.