Lennot Lähi-itä Israel Tel Aviv Helsinki lento kohteeseen Tel Aviv

Halvat lennot Helsinki - Tel Aviv

Meno-paluu
Economy
Helsinki (HEL)
Tel Aviv (TLV)
la 28.11.
la 5.12.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Helsinki–Tel Aviv

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Tel Aviv

Paras löydetty hinta 211 € Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Helsinki - Tel Aviv viimeisen 72 tunnin aikana on 211 €
Lyhyin lentoaika 8h 5m Lyhyin lentoaika Helsinki Tel Aviv on 8h 5m.
Suora lento Ei yhtään Helsinki - Tel Aviv ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Tel Aviv Ben Gurion Intl.
Lentokentät kohteessa Tel Aviv 2 lentokenttää 2 lentokenttää lähellä Tel Aviv: Tel Aviv Sde Dov (SDV), Tel Aviv Ben Gurion Intl (TLV)

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Tel Aviv

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Tel Aviv?
maaliskuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Tel Aviv on maaliskuu ja kallein joulukuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Tel Aviv?
lauantai
Viikon halvin päivä on lauantai ja kallein sunnuntai
Milloin on halvin aika lentää Tel Aviv?
iltapäivällä
Helsinki - Tel Aviv lennot ovat noin 25 % kalliimpia illalla kuin iltapäivällä
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Tel Aviv?
KLM
KLM, Air France ja Aegean Airlines ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Tel Aviv reitillä
Mikä on halvin reitti?
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Tel Aviv Ben Gurion Intl
Lennä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Tel Aviv Ben Gurion Intl ja saat parhaat Helsinki - Tel Aviv lentohinnat
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
TLV
Tel Aviv Ben Gurion Intl
Milloin on halvinta varata lennot Tel Aviv?
42 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Tel Aviv on noin 42 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Helsinki - Tel Aviv: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Tel Aviv lennot vaihtamalla välilehteä
Halvin
Sopivin
Nopein
Turkish Airlines
6. marraskuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 00m
1 välilasku
TLV
Tel Aviv Ben Gurion Intl
27. marraskuuta
TLV
Tel Aviv Ben Gurion Intl
10t 30m
1 välilasku
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
17. marraskuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 05m
2 välilaskua
TLV
Tel Aviv Ben Gurion Intl
24. marraskuuta
TLV
Tel Aviv Ben Gurion Intl
38t 35m
2 välilaskua
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
17. marraskuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 40m
1 välilasku
TLV
Tel Aviv Ben Gurion Intl
24. marraskuuta
TLV
Tel Aviv Ben Gurion Intl
11t 45m
1 välilasku
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Tarjoavatko lentoyhtiöt Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Tel Aviv Ben Gurion Intl reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi jotkut lentoyhtiöt, jotka operoivat lentoja välillä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Tel Aviv Ben Gurion Intl, kuten Norwegian Air International, Turkish Airlines ja airBaltic ovat lisänneet joustavuutta peruutuskäytäntöihin. Käytä sivustoamme etsiäksesi kaikkia lentoyhtiöitä, jotka tarjoavat tätä joustavuutta.


Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Tel Aviv?

Lennot Helsingistä Tel Aviviin onnistuvat monen eri lentoyhtiön siivillä. Norwegianilla pääsee lentämään myös suoraan. Välilaskulliset lennot Helsingistä Tel Aviviin tarjoavat kotimainen Finnair, Norwegian, Aegean Airlines, Aeroflot, airBaltic, Air France, Austrian Airlines, British Airways, Czech Airlines, easyJet, Iberia, KLM, Lufthansa, SmartWings, Turkish Airlines sekä Ukraine International Air. Voit saada lentoliput Helsingistä Tel Aviviin myös suhteellisen halvalla. Vertaa lentoja etukätee – näin löydät parhaat yhteydet ja halvimmat vaihtoehdot. Lentoa valitessa kannattaa kiinnittää huomiota sekä matkan hintaan että lentoaikaan.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Helsinki-Vantaan lentokentälle on hyvät julkiset kulkuyhteydet. Helsingin keskustasta pääsee lentokentälle HSL:n linja-autoilla 415 ja 615, Finnair City Bus -lentokenttäbussilla sekä lähijunilla I ja P. Muualta päin Suomea Helsingin lentokentälle pääsee joko omalla autolla tai julkisilla liikennevälineillä. Omalla autolla tulevat voivat pysäköidä autonsa lentokentälle joko pysäköintihalliin tai ulkopysäköintiin. Julkiset liikennevälineet ovat myös varsin edullinen ja ekologinen vaihtoehto. Kaukoliikenteen linja-autoyhteyksistä saa lisätietoa Matkahuollon kotisivuilta ja lentokenttäjunasta HSL:n kotisivuilta. Muista saapua lentokentälle ajoissa. Lisätietoa lennostasi saat lentokentällä. Voit tarkistaa saapuvat ja lähtevät lennot myös Finavian kotisivuilta. Sieltä löytyy aina ajantasaisin tieto.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Tel Avivissa?

Lennot Helsingistä Tel Aviviin laskeutuvat Ben Gurionin kansainväliselle lentoasemalle, joka on Israelin suurin kansainvälinen lentokenttä. Se sijaitsee Lodin kaupungin kupeessa, noin 25 km päässä Tel Avivin keskustasta. Lentokenttä tunnettiin aina vuoteen 1973 asti Lyddan lentoasemana. Nykyisen nimensä se sai Israelin ensimmäisen pääministerin mukaan. Matkan lentokentältä Tel Avivin keskustaan pääsee taittamaan joko paikallisjunalla, linja-autolla tai lentokenttätaksilla. Junia lähtee kolmosterminaalista noin 20 min välein. Kannattaa huomioida, että perjantai-illasta lauantai-iltaan vietetään Israelissa sapattia, eivätkä junat kulje tuolloin. Paikallisjunista saa lisätietoa Israelin rautatieyhtiön kotisivuilta ja linja-autoista Egged-linja-autoyhtiön kotisivuilta. Lentokentältä voi vuokrata myös auton.

Kuinka kauan Helsinki–Tel Aviv-lento kestää?

Suorat lennot Helsingistä Tel Aviviin ovat nopein tapa päästä kohteeseen. Lentoaika on tuolloin 4 h 35 min. Suoria lentoja lentää Norwegian. Välilaskulliset Helsinki Tel Aviv lennot ovat luonnollisesti hitaampia, mutta niistäkin löytyy suhteellisen nopeita vaihtoehtoja. Esimerkiksi Finnairin lennolla välilasku on Wienissä, josta matka jatkuu Austrian Airlinesilla. Lentoaika on kokonaisuudessaan 6 h 25 min. Norwegian lentää reittiä välilaskulla Kööpenhaminaan. Lentoaika on 6 h 50 min. Lähes yhtä nopea on airBalticin lento, jossa välilasku on Riikassa. Kokonaislentoaika on tuolloin seitsemän tuntia.

Milloin on paras aika matkustaa Tel Aviviin

Tel Avivissa voi viettää sekä vauhdikasta kaupunkilomaa että rentoa rantalomaa. Kaupunkilomakohteena Tel Aviv viehättää ympäri vuoden, lämpöä etsivien kannattaa suunnata kaupunkiin kevään ja syksyn aikaan. Tel Avivissa on välimerellinen ilmasto, joten kesät ovat kuivia ja lämpimiä, talvet leutoja mutta sateisia. Kaupungissa on lämpöä talvisinkin noin 18 °C ja kesäisin elohopea voi kohota noin 30 °C tienoille. Lämmintä riittää aina kesäkuusta syyskuuhun, mutta keskimääräisesti kuumin ja vähäsateisin kuukausi on elokuu. Halvat lennot Helsingistä Tel Aviviin voi hyvinkin löytää ympäri vuoden, joten kannattaa vertailla eri vaihtoehtoja.

Tarvitaanko Tel Aviviin passia/viisumia?

Jos matkasi Tel Aviviin kestää alle kolme kuukautta, et tarvitse matkallesi viisumia. Passi sinulla sen sijaan tulee olla, ja sen on oltava voimassa vähintään kuusi kuukautta paluusi jälkeen. Tel Avivissa voidaan tehdä satunnaisia turvatarkastuksia, jonka vuoksi passia kannattaa pitää aina mukana.


Vinkkejä Tel Aviviin

 • Tel Aviv on Israelin liberaalein kaupunki. Sapatti, jota vietetään perjantain iltakuudesta lauantain iltakuuteen, ei näy kaupungissa yhtä paljon kuin muissa osissa maata. Monet kaupat ja ravintolat ovat auki Tel Avivissa myös sapattina. Kannattaa kuitenkin huomioida, että sapatti vaikuttaa julkisten liikennevälineiden aikatauluihin. Myös pukeutuminen on kaupungissa vapaamuotoista ja länsimaista, erityisesti kesäisin. Uskonnollisilla nähtävyyksillä tulee kuitenkin pukeutua niin, että polvet ja olkapäät ovat piilossa. Tämä koskee sekä naisia että miehiä.
 • Tel Aviv on trendikäs kaupunki, josta löytyy runsaasti erinomaisia ravintoloita sekä vauhdikasta yöelämää. Nuoret aikuiset ympäri Israelin saapuvat juhlimaan juuri Tel Aviviin. Sapatin vuoksi vilkkaimmat illanvietot ovat torstai- ja perjantai-iltaisin. Yöelämää löytyy parhaiten keskustasta sekä uuden sataman alueelta. Kesäisin hyviä bileitä löytyy myös ranta-alueelta.
 • Tel Avivin ykkösnähtävyys on historiallinen Jaffan satama-alue. Vanhan testamentin mukaan juuri Jaffan satamassa Joona ajautui valaan vatsaan. Satamasta löytyvät muun muassa Pyhän Pietarin kirkko, Ottomaanien kellotorni sekä Ilana Goorin kotimuseo. Alueella on myös kirpputori sekä useita markkina-alueita.

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Tel Aviv:

Lennot Lähi-itä Israel Tel Aviv Helsinki lento kohteeseen Tel Aviv
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka