Loma-asunnot Turussa, Suomen

Etsi loma-asuntotarjoukset  123 Turussa, [1,place:'genitive']

Turku, Suomi
27. toukokuu — 28. toukokuu2
Turku, Suomi
pe 27/5
la 28/5

Suositut loma-asunnot kohteessa Turku

Löydä täydellinen loma-asunto vierailullesi kohteeseen Turku
Hinta
€69.26
€106.26
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka

Milloin varata loma-asunto kohteesta Turku

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras loma-asuntotarjous kohteessa Turku
Kallein viikonpäiväkeskiviikkoon viikon kallein päivä varata
Halvin viikonpäivätorstaion viikon halvin päivä varata
99 €
54 €

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Turku

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Turku

Loma-asunnot kaupungissa Turku, joissa on paras hinta-laatusuhde

Näillä Turku loma-asunnoilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Tietoja majoittumisesta kohteessa Turku

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat loma-asunnon kohteessa Turku

Turku on monipuolinen kaupunki ja sieltä löytyy jokaiselle jotakin, halusi sitä sitten juhlia ravintolaillallisen muodossa, baarissa nauttien samalla muutamasta oluesta tai tanssien läpi yön yökerhossa. Turussa on kaksi pääaluetta yöelämälle – keskustori ja sen ympärysalueet sekä Aurajoen ranta. Molemmista löytyy juurikin ravintoloita, baareja sekä yökerhoja. Aurajoen erikoisuutena on kesällä aukeavat lukuisat ravintola- ja baarilaivat. Näissä voi kannella nauttia laivan ruoka- ja juomatarjonnasta sekä upeista jokimaisemista. Samalla asiakkaiden on mahdollista myös seurailla ohilipuvaa laivaliikennettä koostuen purjeveneistä, moottoriveneistä ja kaupungin erikoisuudesta; julkisen liikenteen vesibussista. Keskustorin ympäristö sopii hyvin samoihin aktiviteetteihin, ilman joenrannan tuomaa vesinäköalaa. Yökerhotoiminta onkin keskittyneempää tälle alueelle. Juhlijan onneksi nämä molemmat alueet ovat lähes vierekkäin ja Turun kaltaisessa pienessä kaupungissa siis myös helposti käveltävissä. Bussit ja taksit ovat onneksi nekin helposti saatavissa kaupungilla liikuttaessa.

Turku on pääasiallisesti erittäin turvallinen kaupunki, joten periaatteessa kaikki alueet kaupungista soveltuvat lapsiperheille. Keskustan alue saattaa kuitenkin olla melko meluisa lukuisine baareineen, joten parasta lienee pysyä hieman etäämmällä aivan ydinkeskustasta. Onneksi keskustan lähistöltä löytyy lukuisia loma-asuntoja, joista valita itselle ja perheelleen se paras yösija. Turulla on tarjota hieman jokaiselle jotakin, perheen pienimmistä teini-ikäisiin ja eläkeläisiin asti. Kaupungista löytyy kylpylä ja lähistöltä täysin varusteltu vesipuisto, joissa molemmissa on myös lapsille soveltuvia aktiviteettejä. Kylpylässä on saatavilla loma-asuntoja, mikä tekee lasten kanssa kylpylälomailusta vaivatonta. Ruissalon kaupunginosassa saat nauttia kävelyistä luonnon helmassa ja Aurajoen rannalla voi lasten kanssa ihastella ohi lipuvia veneitä. Kaupungissa on lisäksi maauimaloita, leikkipuistoja, uimarantoja sekä tietenkin jylhä Turun linna. Kenties Turun kruununjalokivi onkin lyhyen ajomatkan päässä kaupungin keskustasta sijaitseva Muumimaailma. Tämä maailmankuulu huvipuisto houkuttelee paljon turisteja vuosittain jopa toiselta puolelta maailmaa. Ilman autoa matkustaville Muumimaailma on helposti saavutettavissa usealla eri bussilla. Loma-asunto Turusta tai vaikkapa Muumimaailman lähettyviltä on helppoa ja edullista varata momondon kautta.

Loma-asunnon edut hotelliin verrattuna ovat monenlaiset. Ensinnäkin, Turku on kaunis kaupunki ja vuokraamalla loma-asunnon pääsee paremmin kiinni paikalliseen elämäntyyliin. Lomalla on mukava rentoutua omaan tahtiin ja loma-asunto tarjoaakin täydellistä yksityisyyttä. Usein asunnoissa on täysin varusteltu keittiö, mikä on hotelleissa erittäin harvinaista. Hotellien heikkous piileekin siinä, että yleensä varusteina on korkeintaan vedenkeitin. Jos taas on oikein onnekas, saattaa huoneesta löytyä myös mikro tai jääkaappi. Hotellissa asuessa usein joutuu siis syömään ulkona, kun kokkausmahdollisuudet ovat erittäin rajalliset. Loma-asunnossa voit kuitenkin valmistaa omat ruuat ja niitä saa helposti kannettua vaikka mukana kaupunkia kierrettäessä. Tämä on Suomen kaltaisessa maassa paljon edullisempi tapa syödä, kun vaihtoehtoinen kaikkien aterioiden nauttiminen ravintoloissa. Allergisten tai muutoin ruokarajoitteistenkin perheenjäsenten huomioiminen on näin helpompaa. Turusta löytyy vieläpä monia hyvin varusteltuja ruokakauppoja, joista voi ostaa tarvikkeita vaativampaankin makuun. Ehdottomasti herkkusuille parasta on kaupungin keskustassa sijaitseva historiallinen kauppahalli. Halli tarjoilee jokaiselle jotakin. Sieltä löydät mm. juusto-, kala- ja lihakaupat, leipomot, ravintolat, kahvilat ja oikeastaan kaiken, mitä ihminen voi lomallaan tarvita. Jos haluaa viettää vain rauhallista iltaa asunnossa, on vaihtoehtona tilata ruokaa jostain kaupungin lukuisista ravintoloista. Isommalle seurueelle on lisäksi mukavampi vuokrata loma-asunto usean hotellihuoneen varaamisen sijaan. Suurimpiin asuntoihin mahtuu yleensä enemmän väkeä, kuin suurimpiin hotellihuoneisiin. On usein mukavampi viettää lomaa koko porukan kanssa saman katon alla, sen sijaan, että kaikki kuluttavat aikansa omissa oloissaan. Loma-asunnoista löytyy yleensä myös yhteiset tilat, jotka mahdollistavat yhdessäolon. Monissa hotellihuoneissa taas on pelkät sängyt ja työpöytä. Ei kovin houkuttelevaa ajanviettoa ajatellen. Turun loma-asunnot varaat itsellesi, perheellesi tai koko lomaseurueellesi helpoiten momondon kautta. Monipuolisesta valikoimasta löytyy esimerkiksi tämä loma-asuntojen valioyksilö – Hiisi Homes Turku Harbour. Tässä isossa ja modernissa asunnossa mahtuu majoittumaan isompikin perhe tai seurue. Aamukahvit voit nauttia hyvän sään aikaan omalla parvekkeella.

Loma-asunnon vuokraaminen noin 1 yöksi on suosituin vaihtoehto niiden vierailijoiden joukossa, jotka matkustavat kohteeseen Turku.

Loma-asunnot maksavat keskimäärin 102 € per yö kohteessa Turku. Tee haku, jotta näet mitä asuntoja on saatavilla kohteessa Turku, ja hinnat valitsemillesi päivämäärille.

Kohteessa Turku sijaitsevat loma-asunnot ovat halvimmillaan kuun tammikuu aikana. Vuokrahinnat voivat olla noin 53 % alhaisemmat yötä kohti kuin sesonkiaikana.


Aloita matkan suunnittelu - Turku


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.