Loma-asunnot Turussa, Suomen

Etsi loma-asuntotarjoukset  209 Turussa, [1,place:'genitive']

Turku, Suomi
29. syyskuu — 30. syyskuu2
la 30/9
ke 4/10

Vertaa yli 3 miljoonaa hotelli- ja majoitusvaihtoehtoja


Suositut loma-asunnot kohteessa Turku

Löydä täydellinen loma-asunto vierailullesi kohteeseen Turku
Hinta
€52
€98
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+

Milloin varata loma-asunto kohteesta Turku

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras loma-asuntotarjous kohteessa Turku
Matalasesonkimarraskuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkiheinäkuukallein aika yöpyä
44 %odotettu hintojen lasku
66 %odotettu hinnannousu

Hinta

59 € - 309 €

Halvin viikonpäiväsunnuntaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäiväperjantaion viikon kallein päivä varata
75 €
100 €

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Turku

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Turku

Loma-asunnot kaupungissa Turku, joissa on paras hinta-laatusuhde

Näillä Turku loma-asunnoilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Hyödyllisiä tärppejä Turku loma-asunnoista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Turku

Alin loma-asunnon hinta

30 €

Keskimääräinen oleskelun kesto

3 päivää
Halvin hinta huoneelle Turussa löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 30 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Huone.
Ihmiset viipyvät keskimäärin 3 päivää majoittuessaan loma-asuntoihin Turussa. Keskimääräinen majoitushinta 3 päiväksi Turussa viime viikolla on 330 €.

Tietoja majoittumisesta kohteessa Turku

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat loma-asunnon kohteessa Turku

Mitkä Turun kaupunginosat ovat parhaita loma-asunnon vuokraamiseen juhlimista varten?

Turku on monipuolinen kaupunki ja sieltä löytyy jokaiselle jotakin, halusi sitä sitten juhlia ravintolaillallisen muodossa, baarissa nauttien samalla muutamasta oluesta tai tanssien läpi yön yökerhossa. Turussa on kaksi pääaluetta yöelämälle – keskustori ja sen ympärysalueet sekä Aurajoen ranta. Molemmista löytyy juurikin ravintoloita, baareja sekä yökerhoja. Aurajoen erikoisuutena on kesällä aukeavat lukuisat ravintola- ja baarilaivat. Näissä voi kannella nauttia laivan ruoka- ja juomatarjonnasta sekä upeista jokimaisemista. Samalla asiakkaiden on mahdollista myös seurailla ohilipuvaa laivaliikennettä koostuen purjeveneistä, moottoriveneistä ja kaupungin erikoisuudesta; julkisen liikenteen vesibussista. Keskustorin ympäristö sopii hyvin samoihin aktiviteetteihin, ilman joenrannan tuomaa vesinäköalaa. Yökerhotoiminta onkin keskittyneempää tälle alueelle. Juhlijan onneksi nämä molemmat alueet ovat lähes vierekkäin ja Turun kaltaisessa pienessä kaupungissa siis myös helposti käveltävissä. Bussit ja taksit ovat onneksi nekin helposti saatavissa kaupungilla liikuttaessa.

Missä Turussa ovat parhaat loma-asunnot perheitä varten?

Turku on pääasiallisesti erittäin turvallinen kaupunki, joten periaatteessa kaikki alueet kaupungista soveltuvat lapsiperheille. Keskustan alue saattaa kuitenkin olla melko meluisa lukuisine baareineen, joten parasta lienee pysyä hieman etäämmällä aivan ydinkeskustasta. Onneksi keskustan lähistöltä löytyy lukuisia loma-asuntoja, joista valita itselle ja perheelleen se paras yösija. Turulla on tarjota hieman jokaiselle jotakin, perheen pienimmistä teini-ikäisiin ja eläkeläisiin asti. Kaupungista löytyy kylpylä ja lähistöltä täysin varusteltu vesipuisto, joissa molemmissa on myös lapsille soveltuvia aktiviteettejä. Kylpylässä on saatavilla loma-asuntoja, mikä tekee lasten kanssa kylpylälomailusta vaivatonta. Ruissalon kaupunginosassa saat nauttia kävelyistä luonnon helmassa ja Aurajoen rannalla voi lasten kanssa ihastella ohi lipuvia veneitä. Kaupungissa on lisäksi maauimaloita, leikkipuistoja, uimarantoja sekä tietenkin jylhä Turun linna. Kenties Turun kruununjalokivi onkin lyhyen ajomatkan päässä kaupungin keskustasta sijaitseva Muumimaailma. Tämä maailmankuulu huvipuisto houkuttelee paljon turisteja vuosittain jopa toiselta puolelta maailmaa. Ilman autoa matkustaville Muumimaailma on helposti saavutettavissa usealla eri bussilla. Loma-asunto Turusta tai vaikkapa Muumimaailman lähettyviltä on helppoa ja edullista varata momondon kautta.

Mitkä ovat Turun loma-asuntojen edut verrattuna hotelleihin?

Loma-asunnon edut hotelliin verrattuna ovat monenlaiset. Ensinnäkin, Turku on kaunis kaupunki ja vuokraamalla loma-asunnon pääsee paremmin kiinni paikalliseen elämäntyyliin. Lomalla on mukava rentoutua omaan tahtiin ja loma-asunto tarjoaakin täydellistä yksityisyyttä. Usein asunnoissa on täysin varusteltu keittiö, mikä on hotelleissa erittäin harvinaista. Hotellien heikkous piileekin siinä, että yleensä varusteina on korkeintaan vedenkeitin. Jos taas on oikein onnekas, saattaa huoneesta löytyä myös mikro tai jääkaappi. Hotellissa asuessa usein joutuu siis syömään ulkona, kun kokkausmahdollisuudet ovat erittäin rajalliset. Loma-asunnossa voit kuitenkin valmistaa omat ruuat ja niitä saa helposti kannettua vaikka mukana kaupunkia kierrettäessä. Tämä on Suomen kaltaisessa maassa paljon edullisempi tapa syödä, kun vaihtoehtoinen kaikkien aterioiden nauttiminen ravintoloissa. Allergisten tai muutoin ruokarajoitteistenkin perheenjäsenten huomioiminen on näin helpompaa. Turusta löytyy vieläpä monia hyvin varusteltuja ruokakauppoja, joista voi ostaa tarvikkeita vaativampaankin makuun. Ehdottomasti herkkusuille parasta on kaupungin keskustassa sijaitseva historiallinen kauppahalli. Halli tarjoilee jokaiselle jotakin. Sieltä löydät mm. juusto-, kala- ja lihakaupat, leipomot, ravintolat, kahvilat ja oikeastaan kaiken, mitä ihminen voi lomallaan tarvita. Jos haluaa viettää vain rauhallista iltaa asunnossa, on vaihtoehtona tilata ruokaa jostain kaupungin lukuisista ravintoloista. Isommalle seurueelle on lisäksi mukavampi vuokrata loma-asunto usean hotellihuoneen varaamisen sijaan. Suurimpiin asuntoihin mahtuu yleensä enemmän väkeä, kuin suurimpiin hotellihuoneisiin. On usein mukavampi viettää lomaa koko porukan kanssa saman katon alla, sen sijaan, että kaikki kuluttavat aikansa omissa oloissaan. Loma-asunnoista löytyy yleensä myös yhteiset tilat, jotka mahdollistavat yhdessäolon. Monissa hotellihuoneissa taas on pelkät sängyt ja työpöytä. Ei kovin houkuttelevaa ajanviettoa ajatellen. Turun loma-asunnot varaat itsellesi, perheellesi tai koko lomaseurueellesi helpoiten momondon kautta. Monipuolisesta valikoimasta löytyy esimerkiksi tämä loma-asuntojen valioyksilö – Hiisi Homes Turku Harbour. Tässä isossa ja modernissa asunnossa mahtuu majoittumaan isompikin perhe tai seurue. Aamukahvit voit nauttia hyvän sään aikaan omalla parvekkeella.

Kuinka pitkäksi aikaa ihmiset yleensä varaavat loma-asunnon kohteessa Turku?

Loma-asunnon vuokraaminen noin 3 öiksi on suosituin vaihtoehto niiden vierailijoiden joukossa, jotka matkustavat kohteeseen Turku.

Kuinka paljon loma-asunto maksaa kohteessa Turku?

Loma-asunnot maksavat keskimäärin 103 € per yö kohteessa Turku. Tee haku, jotta näet mitä asuntoja on saatavilla kohteessa Turku, ja hinnat valitsemillesi päivämäärille.

Milloin on paras aika varata loma-asunto kohteessa Turku?

Kohteessa Turku sijaitsevat loma-asunnot ovat halvimmillaan kuun marraskuu aikana. Vuokrahinnat voivat olla noin 44 % alhaisemmat yötä kohti kuin sesonkiaikana.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii hotellia Turku?

253 toimijaa on valittavissa hotellia Turku syyskuuta 2023 alkaen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt hotellia Turku hinnat?

hotellia Turku hinnat päivitetään päivittäin.


momondon suositut loma-asunnot kaupungissa Turku

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista loma-asunnoista kohteessa Turku

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Turku

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.