Etsi halvat lennot Dodoma

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 12/12
ma 19/12

Dodoma lentotiedot ja trendit

Tutustu Dodoma lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Katso hinnat kohteesta:

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Dodoma

Dodoma on Tansanian pääkaupunki itäisessä Afrikassa. Lennot Dodomaan (DOD) onnistuvat Suomesta muutamilta kentiltä, mutta lentoajat venyvät pitkiksi ja vaihtoja matkalla on kahdesta kolmeen. Helsingistä lähdettäessä reitti onnistuu yleensä kahdella vaihdolla, ensin Istanbulissa ja sitten Dar Es Salaamissa, joka on Tansanian suurin kaupunki maan rannikolla. Nopeimmillaan Helsinki-Dodoma-reitti kestää hieman yli 18 tuntia, mutta voi olla pidempikin riippuen päivistä ja vaihtoaikojen pituuksista. Myös Oulusta voi lentää Dodomaan, ja tällöin reitti kulkee Helsingin, Istanbulin ja Dar Es Salaamin kautta, eli matkalla on kolme vaihtoa. Yhteismatka-aika on yleensä 21 ja puolesta tunnista reiluun 22 tuntiin, eli todella pitkä. Rovaniemeltä on myös olemassa yhteys, jonka reitti on sama kuin Oulusta lähdettäessä, ja kestää noin 21 ja puoli tuntia yhteensä. Kaikilla Suomi-Dodoma-yhteyksillä on hyvä myös huomioida, että paluulennot ovat aina pari-kolme tuntia menolentoja pidempiä.

Suomesta ei tällä hetkellä valitettavasti ole saatavilla suoraa lentoyhteyttä Dodomaan. Lennot Tansanian Dodomaan kulkevat monien lentokenttien kautta, sillä välimatka on pitkä. Nopein reitti on saatavilla Helsinki-Vantaalta, josta lennot kulkevat Istanbulin ja Tansanian toisen suuren kaupungin Dar Es Salaamin kautta. Nopeimmillaan tämä matka taittuu hieman yli 18 tunnissa. Muiltakin Suomen kentiltä löytyy sama yhteys, mutta yhdellä lisävaihdolla Helsingissä. Esimerkiksi Vaasasta pääsee Dodomaan Helsingin, Istanbulin ja Dar Es Salaamin kautta, mutta matka-aika voi olla jopa yli 24 tuntia. Jos taas matkaan haluaa lähteä Turusta, tällöin ensimmäinen vaihto voi myös olla Tukholman Arlandassa. Tämän jälkeen reitti on sama kuin muiltakin Suomen kentiltä, eli vaihdot ovat Istanbulissa ja Dar Es Salaamissa. Myös Turun reitillä matkaan saattaa kulua yli vuorokausi. Lennot Dodoman lentokentälle eteläisen Suomen kentiltä voivat kuitenkin olla vaihtelevia. Jos sopivaa yhteyttä ei löydy juuri niille päiville kuin toivoisi, kätevämpää voi olla matkustaa ensin Helsinkiin ja aloittaa lentomatka vasta sieltä, sillä Helsinki-Vantaalta yhteyksiä Tansaniaan on säännöllisesti. Dodoman lentotarjoukset kannattaa katsastaa etukäteen momondon kautta.


Muut matkustamoluokat Dodoma lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Dodoma lennollasi

Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Dodoma

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Dodoma?

    Etsi lentotarjouksia kohteeseen Dodoma. Katsoessasi tarjouksia voit myös luoda hintavahdin.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Näytämme yli 700 kilpailijan hinnat yhdellä napsautuksella. Tarjoamme lentoyhtiöiden ja eri varaussivustojen vaihtoehdot 30:ltä kansainväliseltä markkinalta, ja pystymme näyttämään sinulle monipuolisen valikoiman tarjouksia, jotta voit suunnitella rauhassa seuraavaa seikkailuasi.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Dodoma momondon avulla?

    Hyödynnä hintojen ennustusalgoritmissa käytettyä tekoälyä, joka ennustaa, onko parempi varata nyt vai odottaa, kunnes hinnat laskevat. Voit strategisesti valita parhaat päivät lentää ja säästää rahaa matkallasi käyttämällä Hintakalenteri-työkalua. “Explore” näyttää kaikki lentovaihtoehdot yhdestä kaupungista tai lentokentästä eri kohteisiin rakentaaksesi unelmalomasi. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä, kun taas tilaamalla hintavahteja saat selville, kun hinnat muuttuvat, joten voit varata kun hinnat ovat oikeat.


Dodoma ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Dodoma lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kuinka pääset kaupungin keskustaan Dodoman lentokentältä?

Dodoman lentoasema sijaitsee aivan kaupungin keskustan kupeessa, joten liikkuminen kentältä keskustaan ei vie kauaa. Kentältä eteenpäin voit varata etukäteen netin kautta erilaisia kuljetuksia, kuten lentokenttätakseja, minibusseja tai tila-autoja. Kentältä pääsee liikkumaan luonnollisesti myös takseilla. Tämän lisäksi kuljetusapplikaatio Bolt toimii Dodomassa, joten sitä voi myös hyödyntää halutessaan.


Kohteen Dodoma viisumivaatimukset

Tansaniaan matkustettaessa Suomen kansalaiset tarvitsevat voimassa olevan passin lisäksi viisumin. On myös hyvä huomioida, että passin tulee olla voimassa vielä kuusi kuukautta maahan saapumisesta. Viisumihakemuksen voi täyttää ja lähettää sähköisesti Tansanian valtion sivuilla. Turismitarkoituksessa tehtävään matkaan tulee anoa tavallista, niin kutsuttua Single Entry -viisumia. Kun hakemuksen on lähettänyt sivujen kautta, sen edistymistä voi seurata sivuilta saatavan tunnisteen avulla.


Aloita matkan suunnittelu - Dodoma


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Dodoma

Dodoma on Tansanian pääkaupunki, mutta maan suurin kaupunki ja taloudellinen keskus on edelleen vanha pääkaupunki Dar Es Salaam rannikolla. Dodomasta löytyy kuitenkin paljon tehtävää ja nähtävää. Kaupungissa on helppo liikkua ympäriinsä busseilla ja takseilla. Kaupungin alue on melko tasaista, joten pyöräily on myös suosittu liikkumismuoto. Kaupungin ytimessä sijaitseva Nyerere Square on nähtävyys ja hyvä kohtauspaikka. Aukiolla on Julius Kambarage Nyereren patsas. Hän oli aktivisti, poliitikko ja maan entinen presidentti. Bunge la Tanzania eli maan parlamenttitalo on vierailun arvoinen, vaikka visiitti pitääkin sopia ja varata etukäteen. Talo on komea ulkoa ja vierailun yhteydessä voi päästä seuraamaan parlamentin istuntoja, mikä on varmasti mielenkiintoinen kokemus. Museum of GeoSciences on käymisen arvoinen, mikäli geologia ja kivet kiinnostavat. Esillä on arkeologista esineistöä ja näytteitä. Pientä reippailua taas tarjoaa kaupungin kupeessa sijaitseva The Lion Rock -kukkula, jonka päältä aukeavat komeat maisemat alas kaupunkiin. Kutsutaan usein myös Simba-kukkulaksi. Vuonna 2010 rakennettu vaaleanpunainen Gaddafi-moskeija on myös hyvä kohde. Se on yksi Itä-Afrikan suurimmista ja sinne mahtuu kerrallaan jopa 4 000 henkeä. Jos haluaa päästä viilentymään Dodoman kuumassa ilmastossa, kaupungista löytyy kaksi uima-allasta, joissa se onnistuu. Toinen sijaitsee New Dodoma Hotellissa ja toinen Climax Clubissa, josta voi myös ostaa ruokaa, katsoa TV:tä ja rentoutua yleisesti.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Tansania

Eikö sittenkään Dodoma? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Tansania

Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Löydät lennot kohteeseen Dodoma joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Dodoma.

Kyllä. momondo voi seurata Dodoma lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.