Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Uusimmat tarjoukset
Flights to Dar es Salaam

Etsi halpoja lentoja Dar es Salaam alk. 782 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 28/2
ke 6/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tietoja lennoista Dar es Salaam

Yhteenveto Dar es Salaam lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

782 €

Nopein lentoaika

27t 55m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Dar es Salaam kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 782 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Dar es Salaam Julius Nyereren kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Dar es Salaam kohteesta Suomi kestää 27t 55m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Dar es Salaam Julius Nyereren kansainvälinen lentoasema).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Dar es Salaam mukaan lukien KLM ja Turkish Airlines.

Dar es Salaam lentotiedot ja trendit

Tutustu Dar es Salaam lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Dar es Salaam?

Jos et voi matkustaa huhtikuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Dar es Salaam kohteesta Suomi maaliskuu ajanjaksolle. maaliskuu aikana lennot kaupunkiin Dar es Salaam ovat vielä keskimäärin 681 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin huhtikuu.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Dar es Salaam?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Dar es Salaam kentältä Suomi on keskiviikko. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja keskiviikko lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 820 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Lennot reitille Suomi - Dar es Salaam sunnuntai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 986 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Dar es Salaam?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Dar es Salaam ovat yleensä illalla sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Dar es Salaam illalla jopa niin edulliseen hintaan kuin 787 €. Yritä olla ostamatta lippuja keskipäivällä, koska ne ovat yleensä noin 1099 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Dar es Salaam?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Dar es Salaam riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Sansibar Kisauni (suosituin lentokenttä alueella Dar es Salaam) niin lentoaika on keskimäärin 15t 05m. Jos lennät taas kentältä Rovaniemi (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Sansibar Kisauni, keskimääräinen lentoaika on .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Dar es Salaam?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 39 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Dar es Salaam. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 836 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 627 €.

Halvimmat lennot kaupungin Dar es Salaam lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Dar es Salaam lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Dar es Salaam

HALVIN REITTI Helsinki - Dar es Salaam

Helsinki (HEL) - Sansibar (ZNZ)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Dar es Salaam kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Sansibar Kisauni, jolloin hinta on keskimääräinen 823 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ DAR ES SALAAMhuhtikuu25% halvempihuhtikuu aikana Helsinki - Dar es Salaam lennot maksavat keskimäärin vain 633 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE DAR ES SALAAM KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu39% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Dar es Salaam lentojen keskimääräinen hinta on 1163 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN DAR ES SALAAM KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu428% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Dar es Salaam kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Dar es Salaam

Miten kauan kestää lentää Dar es Salaamiin?

Lennot Dar es Salaamiin Tansaniassa onnistuvat Suomesta nopeimmillaan, kun lähdet liikkeelle Helsinki-Vantaan lentokentältä. Matka-aika on tällöin parhaimmillaan hieman alle 14 tuntia, mutta tarjolla on hieman hitaampiakin vaihtoehtoja. Mikäli sinulla ei ole kiire perille, voit löytää lentoja Helsingistä Dar es Salaamiin myös noin 15–20 tunnissa. Oulusta lennot Dar es Salaamiin onnistuvat puolestaan nopeimmillaan noin 17 tunnissa. Löydät myös reittejä, joilla matka-aika voi olla liki vuorokauden tai enemmän. Jos lähdet liikkeelle Rovaniemeltä, pääset nopeimmillaan perille reilussa 17 tunnissa. Valittavissasi on myös liki vuorokauden tai reilusti pidempään kestäviä vaihtoehtoja. Jos olet liikkeellä joustavin päivämäärin eikä sinulla ole kiire perille, löydät useita lentoja Dar es Salaamiin Suomen eri lentokenttäkaupungeista.

Mistä voit lentää suoraan Dar es Salaamiin?

Valitettavasti Suomesta ei löydy suoria lentoja Julius Nyereren kansainväliselle lentokentälle Tansanian Dar es Salaamiin. Jos aloitat matkasi Helsinki-Vantaan lentokentältä, lennot perille pitävät sisällään yleensä yhden välilaskun. Välilaskupaikkana on esimeriksi Doha tai Istanbul. Tarjolla on myös useita kahden välilaskun vaihtoehtoja, jolloin saatat käväistä matkan varrella esimerkiksi Frankfurtissa ja Nairobissa. Jos taas lähdet lennolle Oulusta, matkasi pitää sisällään vähintään kaksi välilaskua, toisinaan kolme. Kahden välilaskun reitillä ensimmäinen pysähdys on edessä Helsinki-Vantaalla ja toinen Dohassa tai Istanbulissa. Kolmen välilaskun reitti Oulusta Dar es Salaamiin voi viedä perille esimerkiksi Helsinki-Vantaan, Lontoon ja Dohan kautta. Myös Rovaniemeltä kahden välilaskun sisältävät reitit vievät perille Helsinki-Vantaan ja Dohan tai Helsinki-Vantaan ja Istanbulin kautta. Kolmen välilaskun reitit saattavat puolestaan kaartaa perille esimerkiksi Helsinki-Vantaan, Moskovan ja Sansibarin tai vaikka Helsinki-Vantaan, Arlandan ja Dubain kautta. Tiesithän, että parhaat Dar es Salaamin lentotarjoukset ovat ulottuvillasi, kun varaat matkan hyvissä ajoin.

Löytyykö kaupungin Dar es Salaam lähettyviltä muita lentokenttiä?

Dar es Salaam kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Sansibar Kisauni lentokenttä (67 km Dar es Salaam keskustasta) tai Kilindoni Mafia lentokenttä (128 km Dar es Salaam keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Dar es Salaam lentää jotenkin halvemmalla?

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Dar es Salaam keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Kilindoni Mafia lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 119 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Dar es Salaam Julius Nyereren kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat?

lentoa Dar es Salaam Julius Nyereren kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Dar es Salaam Julius Nyereren kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

helmikuuta 2024 alkaen 8 toimijaa on valittavissa lentoa Dar es Salaam Julius Nyereren kansainvälinen lentoasema lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Dar es Salaam Julius Nyereren kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Dar es Salaam Julius Nyereren kansainvälinen lentoasema lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Dar es Salaam Julius Nyereren kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Dar es Salaam Julius Nyereren kansainvälinen lentoasema lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Dar es Salaam Julius Nyereren kansainvälinen lentoasema lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Dar es Salaam

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Dar es Salaam
Turkish Airlines
4. huhtikuuta
HEL19:30Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 45m
1 välilasku
DAR02:15Dar es Salaam Julius Nyereren kansainvälinen lentoasema
3. kesäkuuta
DAR03:15Dar es Salaam Julius Nyereren kansainvälinen lentoasema
15t 20m
1 välilasku
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
4. huhtikuuta
HEL18:10Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 55m
2 välilaskua
DAR22:05Dar es Salaam Julius Nyereren kansainvälinen lentoasema
4. kesäkuuta
DAR23:15Dar es Salaam Julius Nyereren kansainvälinen lentoasema
13t 55m
1 välilasku
HEL13:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
4. huhtikuuta
HEL06:40Helsinki-Vantaan lentoasema
39t 25m
3 välilaskua
DAR22:05Dar es Salaam Julius Nyereren kansainvälinen lentoasema
4. kesäkuuta
DAR23:15Dar es Salaam Julius Nyereren kansainvälinen lentoasema
13t 55m
1 välilasku
HEL13:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
4. huhtikuuta
HEL12:30Helsinki-Vantaan lentoasema
35t 10m
2 välilaskua
DAR23:40Dar es Salaam Julius Nyereren kansainvälinen lentoasema
3. kesäkuuta
DAR03:15Dar es Salaam Julius Nyereren kansainvälinen lentoasema
15t 20m
1 välilasku
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
4. huhtikuuta
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 10m
3 välilaskua
DAR22:20Dar es Salaam Julius Nyereren kansainvälinen lentoasema
4. kesäkuuta
DAR15:15Dar es Salaam Julius Nyereren kansainvälinen lentoasema
24t 00m
2 välilaskua
HEL15:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
4. huhtikuuta
HEL12:30Helsinki-Vantaan lentoasema
34t 20m
3 välilaskua
DAR22:50Dar es Salaam Julius Nyereren kansainvälinen lentoasema
4. kesäkuuta
DAR16:40Dar es Salaam Julius Nyereren kansainvälinen lentoasema
25t 55m
3 välilaskua
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Dar es Salaam

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Dar es Salaam, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Finnair
Finnair
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
13t 55m
DARDar es Salaam Julius Nyereren kansainvälinen lentoasema

Muut matkustamoluokat Dar es Salaam lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Dar es Salaam lennollasi

Kohteen Dar es Salaam viisumivaatimukset

Minkälaisia passi- ja oleskelulupavaatimuksia Dar es Salaamissa on?

Kun matkustat Tansaniaan, sinulla on oltava mukaasi voimassa oleva passi, jonka voimassaolo jatkuu vielä vähintään kuusi kuukautta maahan saapumisesta. Passissa on myös oltava yksi tyhjä sivu viisumia varten, sillä Suomen kansalaiset tarvitsevat maahan päästäkseen myös viisumin. Turistiviisumi on voimassa enintään 90 päivää. Hakemuksen voi täyttää ja viisumin voi maksaa etukäteen verkossa tai asian voi hoitaa Tansaniaan saapuessaan. Verkossa täytetyt hakemukset käsitellään melko nopeasti, noin 10 päivässä. Huomaathan, että mikäli haet viisumia saapuessasi maahan, sinulla on oltava mukanasi käteistä viisumin maksamiseen. Verkossa haettava viisumi tulee maksaa sitä haettaessa esimerkiksi luottokortilla.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Dar es Salaam

Mitä voit tehdä ja nähdä Dar es Salaamissa?

Dar es Salaam on Tansanian suurin kaupunki ja se sijaitsee Intian valtameren rannalla. Suuri kaupunki tarjoaa matkailijalle sekä rantalomaa että kulttuuria ja yöelämää. Kaupungin ranta-aluetta pidetään kauniina ja sieltä voi löytää useita eri rantoja, kuten pidetyn Coco Beachin. Auringosta nauttimisen ohella rannalla voi maistella paikallista ruokaa ja halutessaan voi lähteä snorklaamaan, sukeltamaan tai kalastamaan. Joidenkin hotelleille kuuluvien rantojen käytöstä voi joutua maksamaan pienen summan. Dar es Salaamista löytyy myös Kunduchin vesipuisto, jossa voit huvitella muun muassa erilaisissa vesiliukumäissä. Monikuluttuurisen kaupungin ilmapiiriin pääsee kiinni jo kävelemällä kaduilla ja puikkelehtimalla historiallisten rakennusten välissä. Kaupungista löytyy myös paljon eri musiikkityylejä tarjoavia yökerhoja ja konsertteja. Mikäli haluat saada kattavan käsityksen alueen kulttuurihistoriasta, National Museum and House of Culture tarjoaa siihen yhden hyvän vaihtoehdon. Museo on maan ensimmäinen ja vanhin. Pääset sinne maksua vastaan. Kaupungista löytyy myös monenlaista muuta nähtävää, kuten iso eläintarha, jossa on paljon eri eläinlajeja. Monet hakevat Dar es Salaamista vauhtia retkille muualle Tansaniaan: vaihtoehtoina ovat esimerkiksi useamman päivän kestävät safarit tai vaikkapa matka läheiselle Sansibarin saarelle, jonne lähtee laivoja Dar es Salaamin satamasta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Dar es Salaam?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Dar es Salaam joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Dar es Salaam momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Dar es Salaam?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Dar es Salaam.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Dar es Salaam juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja kohteeseen Dar es Salaam on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Dar es Salaam

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Dar es Salaam

Lennä suosikkilentoyhtiölläsi Dar es Salaam
Lentoyhtiöt lajitellaan ja näytetään momondon sivuilla viimeisten 7 päivän aikana tehtyjen klikkausten perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Dar es Salaam
1 aikuinen
ke 28/2
ke 6/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.