Etsi halvat lennot Dar es Salaam

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/12
ti 13/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Dar es Salaam

Yhteenveto Dar es Salaam lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

507 €

Nopein lentoaika

13t 20m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Dar es Salaam kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 507 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Dar es Salaam Julius Nyereren kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Dar es Salaam kohteesta Suomi kestää 13t 20m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Dar es Salaam Julius Nyereren kansainvälinen lentoasema).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Dar es Salaam mukaan lukien KLM, Turkish Airlines ja Qatar Airways.

Dar es Salaam lentotiedot ja trendit

Tutustu Dar es Salaam lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Dar es Salaam?

Jos et voi matkustaa maaliskuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Dar es Salaam kohteesta Suomi helmikuu ajanjaksolle. helmikuu aikana lennot kaupunkiin Dar es Salaam ovat vielä keskimäärin 499 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin maaliskuu.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Dar es Salaam?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Dar es Salaam paikasta Dar es Salaam ovat löytäneet lentoja 83 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Dar es Salaam. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Dar es Salaam alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Dar es Salaam?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Dar es Salaam kentältä Suomi on tiistai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja tiistai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 554 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Lennot reitille Suomi - Dar es Salaam perjantai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 651 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Dar es Salaam?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Dar es Salaam ovat yleensä aamulla sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Dar es Salaam aamulla jopa niin edulliseen hintaan kuin 546 €. Yritä olla ostamatta lippuja illalla, koska ne ovat yleensä noin 672 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Dar es Salaam?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Dar es Salaam riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Sansibar Kisauni (suosituin lentokenttä alueella Dar es Salaam) niin lentoaika on keskimäärin 12t 55m. Jos lennät taas kentältä Rovaniemi (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Sansibar Kisauni, keskimääräinen lentoaika on .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Dar es Salaam?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 32 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Dar es Salaam. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 629 €.

Halvimmat lennot kaupungin Dar es Salaam lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Dar es Salaam lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Dar es Salaam

HALVIN REITTI Helsinki - Dar es Salaam

Helsinki (HEL) - Dar es Salaam (DAR)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Dar es Salaam kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Dar es Salaam Julius Nyereren kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 629 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ DAR ES SALAAMmaaliskuu27% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Dar es Salaam lennot maksavat keskimäärin vain 462 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE DAR ES SALAAM KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu65% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Dar es Salaam lentojen keskimääräinen hinta on 1041 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN DAR ES SALAAM KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu409% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Dar es Salaam kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Dar es Salaam

Lennot Dar es Salaamiin Tansaniassa onnistuvat Suomesta nopeimmillaan, kun lähdet liikkeelle Helsinki-Vantaan lentokentältä. Matka-aika on tällöin parhaimmillaan hieman alle 14 tuntia, mutta tarjolla on hieman hitaampiakin vaihtoehtoja. Mikäli sinulla ei ole kiire perille, voit löytää lentoja Helsingistä Dar es Salaamiin myös noin 15–20 tunnissa. Oulusta lennot Dar es Salaamiin onnistuvat puolestaan nopeimmillaan noin 17 tunnissa. Löydät myös reittejä, joilla matka-aika voi olla liki vuorokauden tai enemmän. Jos lähdet liikkeelle Rovaniemeltä, pääset nopeimmillaan perille reilussa 17 tunnissa. Valittavissasi on myös liki vuorokauden tai reilusti pidempään kestäviä vaihtoehtoja. Jos olet liikkeellä joustavin päivämäärin eikä sinulla ole kiire perille, löydät useita lentoja Dar es Salaamiin Suomen eri lentokenttäkaupungeista.

Valitettavasti Suomesta ei löydy suoria lentoja Julius Nyereren kansainväliselle lentokentälle Tansanian Dar es Salaamiin. Jos aloitat matkasi Helsinki-Vantaan lentokentältä, lennot perille pitävät sisällään yleensä yhden välilaskun. Välilaskupaikkana on esimeriksi Doha tai Istanbul. Tarjolla on myös useita kahden välilaskun vaihtoehtoja, jolloin saatat käväistä matkan varrella esimerkiksi Frankfurtissa ja Nairobissa. Jos taas lähdet lennolle Oulusta, matkasi pitää sisällään vähintään kaksi välilaskua, toisinaan kolme. Kahden välilaskun reitillä ensimmäinen pysähdys on edessä Helsinki-Vantaalla ja toinen Dohassa tai Istanbulissa. Kolmen välilaskun reitti Oulusta Dar es Salaamiin voi viedä perille esimerkiksi Helsinki-Vantaan, Lontoon ja Dohan kautta. Myös Rovaniemeltä kahden välilaskun sisältävät reitit vievät perille Helsinki-Vantaan ja Dohan tai Helsinki-Vantaan ja Istanbulin kautta. Kolmen välilaskun reitit saattavat puolestaan kaartaa perille esimerkiksi Helsinki-Vantaan, Moskovan ja Sansibarin tai vaikka Helsinki-Vantaan, Arlandan ja Dubain kautta. Tiesithän, että parhaat Dar es Salaamin lentotarjoukset ovat ulottuvillasi, kun varaat matkan hyvissä ajoin.

Dar es Salaam kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Sansibar Kisauni lentokenttä (67 km Dar es Salaam keskustasta) tai Kilindoni Mafia lentokenttä (128 km Dar es Salaam keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Dar es Salaam keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Kilindoni Mafia lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 126 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Dar es Salaam

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Dar es Salaam

Muut matkustamoluokat Dar es Salaam lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Dar es Salaam lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Dar es Salaam?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Dar es Salaam

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Dar es Salaam?

Tietojemme mukaan suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteeseen Dar es Salaam kohteesta Suomi ovat Turkish Airlines, Qatar Airways, KLM ja Lufthansa. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.

Emirates lennot kohteeseen Dar es Salaam

Kohteeseen Dar es Salaam on normaalina viikkona 12 Emirates lentoa. Yleisin lähtöpaikka on Dubai Intl ja paras momondossa nähty Emirates lipun hinta on 478 € (viimeiset 72 tuntia Helsinki-Vantaan lentoasema, Dar es Salaam). Emirates lentoyhtiö on saanut 8,4 134 käyttäjäarvostelujen perusteella momondon sivuilla.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Dar es Salaam

Toinen suosittu liikennöijä, joka lentää kohteeseen Dar es Salaam on Turkish Airlines (8,0/10, 158 arvosteluilla). Suurin osa Turkish Airlines lennoista, jotka laskeutuvat kohteeseen Dar es Salaam saapuvat kohteesta Istanbul, mutta kohteeseen Dar es Salaam on maailmanlaajuisesti 4 Turkish Airlines lentoa, joten hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Tämän viikon paras momondosta löydetty Turkish Airlines tarjous oli 375 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Dar es Salaam, meno-paluu).


Dar es Salaam ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Dar es Salaam lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset Dar es Salaamin lentokentältä kaupungin keskustaan?

Monet hotellit tarjoavat vierailleen kuljetuspalvelua lentokentältä, ja joillakin lentoyhtiöillä on matkustajilleen lentokenttäkyytejä alennettuun hintaan. Halutessasi voit myös käyttää Dar es Salaamin julkista liikennettä. Lentokenttäalueen ulkopuolella sijaitsevalta bussipysäkiltä pääsee paikalisella dala dala -minibussilla keskustaan edulliseen hintaan. Pysäkki sijaitsee lentokentän moskeijan lähettyvillä ja sinne on kohtuullinen kävelymatka, joka voi kuitenkin suuremman matkatavaramäärän kanssa tuntua raskaalta. Bussit voivat myös olla ruuhkaisia ja matkanteko varsin hidasta, vaikka itse matka ei olekaan kovin pitkä. Matkanteko on nopeutumassa huomattavasti, sillä kaupunki laajentaa BRT Bus Rapid Transit -bussilinjastoaan. Katsothan linjaston ajantasaisen tilanteen ennen matkaasi. Jos olet valmis maksamaan hieman enemmän, saat lentokentältä myös taksin toivomaasi kohteeseen. Matka sujuu usein nopeasti, mutta ruuhkat voivat vaikuttaa asiaan. Myös Uber toimii Dar es Salaamissa. Yhtenä vaihtoehtonasi on autonvuokraus, sillä useat autovuokraamot tarjoavat palvelua lentokentällä. Huomaa kuitenkin, että Tansaniassa on vasemmanpuoleinen liikenne.


Dar es Salaam: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Dar es Salaam
Helsinki - Dar es Salaam reitin lennot
Nopein lentoaika14t 45m
Halvin hinta507 €

Kohteen Dar es Salaam viisumivaatimukset

Kun matkustat Tansaniaan, sinulla on oltava mukaasi voimassa oleva passi, jonka voimassaolo jatkuu vielä vähintään kuusi kuukautta maahan saapumisesta. Passissa on myös oltava yksi tyhjä sivu viisumia varten, sillä Suomen kansalaiset tarvitsevat maahan päästäkseen myös viisumin. Turistiviisumi on voimassa enintään 90 päivää. Hakemuksen voi täyttää ja viisumin voi maksaa etukäteen verkossa tai asian voi hoitaa Tansaniaan saapuessaan. Verkossa täytetyt hakemukset käsitellään melko nopeasti, noin 10 päivässä. Huomaathan, että mikäli haet viisumia saapuessasi maahan, sinulla on oltava mukanasi käteistä viisumin maksamiseen. Verkossa haettava viisumi tulee maksaa sitä haettaessa esimerkiksi luottokortilla.


Aloita matkan suunnittelu - Dar es Salaam


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Dar es Salaam

Dar es Salaam on Tansanian suurin kaupunki ja se sijaitsee Intian valtameren rannalla. Suuri kaupunki tarjoaa matkailijalle sekä rantalomaa että kulttuuria ja yöelämää. Kaupungin ranta-aluetta pidetään kauniina ja sieltä voi löytää useita eri rantoja, kuten pidetyn Coco Beachin. Auringosta nauttimisen ohella rannalla voi maistella paikallista ruokaa ja halutessaan voi lähteä snorklaamaan, sukeltamaan tai kalastamaan. Joidenkin hotelleille kuuluvien rantojen käytöstä voi joutua maksamaan pienen summan. Dar es Salaamista löytyy myös Kunduchin vesipuisto, jossa voit huvitella muun muassa erilaisissa vesiliukumäissä. Monikuluttuurisen kaupungin ilmapiiriin pääsee kiinni jo kävelemällä kaduilla ja puikkelehtimalla historiallisten rakennusten välissä. Kaupungista löytyy myös paljon eri musiikkityylejä tarjoavia yökerhoja ja konsertteja. Mikäli haluat saada kattavan käsityksen alueen kulttuurihistoriasta, National Museum and House of Culture tarjoaa siihen yhden hyvän vaihtoehdon. Museo on maan ensimmäinen ja vanhin. Pääset sinne maksua vastaan. Kaupungista löytyy myös monenlaista muuta nähtävää, kuten iso eläintarha, jossa on paljon eri eläinlajeja. Monet hakevat Dar es Salaamista vauhtia retkille muualle Tansaniaan: vaihtoehtoina ovat esimerkiksi useamman päivän kestävät safarit tai vaikkapa matka läheiselle Sansibarin saarelle, jonne lähtee laivoja Dar es Salaamin satamasta.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Tansania

Eikö sittenkään Dar es Salaam? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Tansania

Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Dar es Salaam momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Dar es Salaam.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Dar es Salaam on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.