Halvat lennot Agadir

Meno-paluu
Economy
Boston (BOS)
Agadir (AGA)
pe 31.7.
pe 7.8.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Agadir lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Agadir lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Tällä hetkellä ei ole tietoja saatavilla valitsemallesi reitille, valitse toinen lähtökenttä.

Milloin on paras aika matkustaa Agadiriin?

Paras aika matkustaa Agadiriin on alkuvuodesta, kun säät Agadirissa on mukavan lämmin ja Agadir parhaassa keväisessä kukoistuksessaan. Agadirin sää huhtikuussa on lempeä ja lämpötila on keskimäärin 21 °C. Myös syksyisin säät suosivat matkaila, mutta ilmankosteus on kevättä ja kesää korkeampi ja sateet ovat mahdollisia. Halvat lennot Agadiriin löydät parhaiten keväälle ja syksylle, jos varaat matkan jo paria kuukautta ennen lähtöä. Ilmasto Agadirissa on miellyttävä ja kuiva ympäri vuoden. Myös talvisin lämpötilat pysyvät päiväsaikaan noin 18 °C pinnassa. Tällöin sää Agadirissa on täydellinen nähtävyyksien katseluun. Lentolippujen hinnat ovat usein alhaisia erityisesti marraskuussa ja tammikuussa. Tällöin sinulla on paras mahdollisuus löytää halvat lennot Agadiriin ja viettää talvilomaa halvalla. Agadirin huippusesonki ajoittuu kesälle. Tämä on myös kuuminta aikaa, ja lämpötila on normaalisti yli 30 °C. Agadirin rannat siis täyttyvät kesälomalaisista. Kesää varten lennot Agadiriin kannattaa ostaa hyvissä ajoin: näin saat varattua lomallesi halvimmat lennot ja hotellit. Voit hakea matkoja momondon sivuilla ja ostaa joko pelkät lennot tai lennon ja hotellin. Vertaa hintoja – näin löytyy paras tarjous Agadiriin ja halvat lennot on helpointa napata.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Agadir?

Yleensä marraskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Agadir. Lennot maksavat noin 187 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et halua vierailla kaupungissa Agadir marraskuu aikana, kannattaa sinun odottaa tammikuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 202 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Agadir?

Paras aika varata lento kohteeseen Agadir kohteesta Suomi on 59 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 306 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Agadir?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Agadir on lauantai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Agadir lauantai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 194 €. Lennot reitille Suomi - Agadir keskiviikko aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 376 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Agadir?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Agadir on aamulla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 210 €. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Agadir on iltapäivällä, kun lennot maksavat noin 384 €.


momondosta löytyneet halvat lennot: Agadir

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Agadir
Halvin
Sopivin
Nopein
British Airways
11. elokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
37t 40m
2 välilaskua
AGA
Agadir Almassira
11. syyskuuta
AGA
Agadir Almassira
48t 05m
2 välilaskua
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
British Airways
11. elokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
37t 40m
2 välilaskua
AGA
Agadir Almassira
11. syyskuuta
AGA
Agadir Almassira
48t 05m
2 välilaskua
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Agadir Almassira

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Agadir, katso tarjouksemme alapuolelta.
Halvin
Sopivin
Nopein
Useita lentoyhtiöitä
24. heinäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
47t 15m
3 välilaskua
AGA
Agadir Almassira

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Agadiriin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Agadir

Helsingistä Agadiriin pääset esimerkiksi Norwegianin, Lufthansan ja Turkish Airlinesin lennoilla. Lennot sisältävät yhden tai kaksi välilaskua. Lentoaika Agadiriin Helsingistä yhden välilaskun kanssa on noin kahdeksan tuntia. Economy-luokassa lentolipun hintaan kuuluu normaalisti yksi ruumaan menevä matkalaukku, mutta käytännöt vaihtelevat lentoyhtiöittäin. Tarkista asia siis lentovarauksen yhteydessä. Edulliset lentoliput Agadiriin saat varattua momondon sivulla. Tarkkaile joko pelkkiä lentotarjouksia tai valitse lento ja majoitus.


Miten pääsen lentokentältä Agadirin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Agadir lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Agadirin lennot Helsingistä laskeutuvat Agadirin Al-Massiran kansainväliselle lentokentälle, joka sijaitsee noin 25 km päässä kaupungista. Kätevin tapa matkustaa lentokentältä Agadirin keskustaan on ottaa taksi lentoasemalta. Takseja löytää heti terminaalin ulkopuolelta. Taksien hinnat ovat kiinteät ja hinta Agadirin keskustaan maksaa 200 MAD (noin 18,50 EUR). Matka kestää noin 20 minuuttia. Pääset lentokentältä keskustaan myös bussilla, mutta tämä vaatii hieman enemmän vaivaa takseihin verrattuna. Bussi numero 22 kulkee lentokentän ulkopuolisen päätien varrelta ja ajaa Inezganen lähiöön Agadirin reunamilla, jossa on bussinvaihto Agadirin keskustaan. Agadirin keskustaan liikennöivät bussit 20, 24 ja 28. Bussiliput ovat halpoja. Matkan ensimmäinen bussiosuus maksaa 4 MAD (noin 0,37 EUR) ja jälkimmäinen 3 MAD (noin 0,28 EUR). Maksa bussilippu mielellään tasarahalla, sillä bussikuskit eivät aina pysty antamaan vaihtorahaa.


Liikkuminen Agadirissa?

Agadirin keskusta-alueilla liikut helposti kävellen, mutta jos haluat matkustaa kauemmaksi, Alsa-liikennefirman paikallisbussit ovat kätevämpiä. Bussilippujen hinta on linjasta riippuen välillä 5–10 MAD (noin 0,45-0,92 EUR). Lippu ostetaan bussikuskilta. Bussit kulkevat klo 20 saakka ja ne ajavat Agadirin sataman ja Inezganen väliä. Kaupungin sisällä myös taksilla matkustaminen on edullista. Kaupungin sisällä kulkevissa pienissä oransseissa takseissa aloitusmaksu on 2 MAD (noin 0,18 EUR) ja öiseen aikaan tähän lisätään 50 %. Minimihinta matkalta on 6 MAD (noin 0,55 EUR), oli matka kuinka lyhyt tahansa, mutta kaupungin sisäinen matka on yleensä hinnaltaan korkeintaan 20 MAD (noin 1,85 EUR). Isommissa kerman värisissä takseissa ei ole taksimittareita, vaan matkan hinnasta tulee sopia etukäteen. Nämä taksit ovat yhteistakseja ja ne lähtevät liikenteeseen vasta, kun auto on täynnä. Huomaa kuitenkin, että taksit kulkevat ennalta määritelty linjoja, joten et välttämättä pääse ihan hotellisi ovelle.


Tarvitaanko Agadirissa passi tai viisumi?

Suomalainen matkustaja ei tarvitse viisumia Marokkoon, jos matkan kesto on korkeintaan 90 päivää. Tarvitset matkaan mukaan passin, joka on voimassa vähintään kuusi kuukautta matkan jälkeen. Passissa tulee olla vähintään yksi tyhjä sivu maahantulo- ja maastapoistumisleimoja varten. Matkustajalla tulee myös olla todistus riittävästä varallisuudesta matkan aikana sekä todistus jatko- tai paluulennosta.


Lentolippu varattuna kohteeseen Agadir? Aloita matkan suunnittelu!


Vinkkejä Agadiriin matkustavalle

Onko Agadirissa turvallista?

Marokko on suhteellisen turvallinen maa, mutta yleinen varovaisuus on tärkeää. Taskuvarkauksia tapahtuu, mutta fyysinen väkivalta on harvinaista. Agadirissa kannattaa huomioida myös ajoittain kaoottinen liikenne ja yksin liikkumista pimeillä kujilla ja syrjäisillä alueilla kannattaa välttää.

Tippi ja juomarahakäytännöt Agadirissa?

Ravintoloissa ja takseissa voit pyöristää laskun seuraavaan ylempään tasasummaan. Isommissa ravintoloissa laskuusi saatetaan lisätä 10 %:n palvelumaksu. Laukun kantamisesta, hotellihuoneen siivoamisesta ja muista palveluista voi antaa 10–20 MAD (noin 0,90–1,85 EUR) per tehtävä tai per päivä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Agadirissä?

Marokossa käytössä oleva valuutta on Marokon dirhami (MAD). Dirhameita ei voi ostaa Marokon ulkopuolella, joten rahanvaihto täytyy jättää maahan saapumisen yhteyteen. Rahaa voi vaihtaa lentokentän rahanvaihtopisteissä. Myös isoimmissa hotelleissa voi normaalisti vaihtaa rahaa, samoin Agadirin keskustassa on virallisia rahanvaihtopisteitä. (Hinnat tarkistettu 21/04/2019).

 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka