Halvat lennot Agadir

Meno-paluu
Economy
Boston (BOS)
Agadir (AGA)
pe 9.4.
pe 16.4.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Agadir lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Agadir lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Agadir

HALVIN REITTI Helsinki - Agadir

Helsinki (HEL) - Agadir (AGA)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Agadir kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Agadir Almassira, jolloin hinta on keskimääräinen 320 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ AGADIRtammikuu48% halvempitammikuu aikana Helsinki - Agadir lennot maksavat keskimäärin vain 165 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE AGADIR KENTÄLTÄ HELSINKIhuhtikuu41% kalliimpihuhtikuu aikana Helsinki - Agadir lentojen keskimääräinen hinta on 451 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN AGADIR KENTÄLTÄ HELSINKImarraskuu443% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Agadir kentältä Helsinki marraskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Agadiriin?

Paras aika matkustaa Agadiriin on alkuvuodesta, kun säät Agadirissa on mukavan lämmin ja Agadir parhaassa keväisessä kukoistuksessaan. Agadirin sää huhtikuussa on lempeä ja lämpötila on keskimäärin 21 °C. Myös syksyisin säät suosivat matkaila, mutta ilmankosteus on kevättä ja kesää korkeampi ja sateet ovat mahdollisia. Halvat lennot Agadiriin löydät parhaiten keväälle ja syksylle, jos varaat matkan jo paria kuukautta ennen lähtöä. Ilmasto Agadirissa on miellyttävä ja kuiva ympäri vuoden. Myös talvisin lämpötilat pysyvät päiväsaikaan noin 18 °C pinnassa. Tällöin sää Agadirissa on täydellinen nähtävyyksien katseluun. Lentolippujen hinnat ovat usein alhaisia erityisesti marraskuussa ja tammikuussa. Tällöin sinulla on paras mahdollisuus löytää halvat lennot Agadiriin ja viettää talvilomaa halvalla. Agadirin huippusesonki ajoittuu kesälle. Tämä on myös kuuminta aikaa, ja lämpötila on normaalisti yli 30 °C. Agadirin rannat siis täyttyvät kesälomalaisista. Kesää varten lennot Agadiriin kannattaa ostaa hyvissä ajoin: näin saat varattua lomallesi halvimmat lennot ja hotellit. Voit hakea matkoja momondon sivuilla ja ostaa joko pelkät lennot tai lennon ja hotellin. Vertaa hintoja – näin löytyy paras tarjous Agadiriin ja halvat lennot on helpointa napata.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Agadir?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Agadir hintaan 50 €/henkilö, mikä on 74 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Agadir. Löydät halvimmat hinnat alueelle Agadir valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Agadir?

Yleensä tammikuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Agadir. Lennot maksavat noin 165 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et halua vierailla kaupungissa Agadir tammikuu aikana, kannattaa sinun odottaa marraskuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 185 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Agadir?

Paras aika varata lento kohteeseen Agadir kohteesta Suomi on 60 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 320 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Agadir kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 301 € momondossa.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Agadir?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Agadir on lauantai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Agadir lauantai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 192 €. Lennot reitille Suomi - Agadir tiistai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 402 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Agadir?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Agadir on aamulla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 192 €. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Agadir on iltapäivällä, kun lennot maksavat noin 348 €.

Löytyykö kaupungin Agadir lähettyviltä muita lentokenttiä?

Essaouira lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Agadir.

Voiko kaupunkiin Agadir lentää jotenkin halvemmalla?

Halvin lentokenttä lähellä Agadir on tyypillisesti Essaouira lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 191 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Agadir Almassira

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Agadir Almassira
Useita lentoyhtiöitä
1. heinäkuuta
07:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 00m
3 välilaskua
07:30Agadir Almassira
8. heinäkuuta
07:10Agadir Almassira
11t 55m
2 välilaskua
19:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
1. heinäkuuta
14:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 20m
2 välilaskua
06:35Agadir Almassira
8. heinäkuuta
14:05Agadir Almassira
19t 55m
2 välilaskua
10:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
11. kesäkuuta
11:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 55m
1 välilasku
11:35Agadir Almassira
6. syyskuuta
02:00Agadir Almassira
16t 45m
3 välilaskua
18:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
1. heinäkuuta
14:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 20m
2 välilaskua
06:35Agadir Almassira
8. heinäkuuta
07:10Agadir Almassira
25t 30m
1 välilasku
08:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
11. kesäkuuta
10:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 15m
2 välilaskua
15:40Agadir Almassira
6. syyskuuta
02:00Agadir Almassira
16t 45m
3 välilaskua
18:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
11. kesäkuuta
02:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 25m
2 välilaskua
14:35Agadir Almassira
5. syyskuuta
20:05Agadir Almassira
39t 30m
2 välilaskua
11:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2395 €
Etsi vastaava

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Agadir Almassira

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Agadir, katso tarjouksiamme alapuolelta.
Useita lentoyhtiöitä
8. kesäkuuta
01:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 05m
2 välilaskua
15:40Agadir Almassira
Useita lentoyhtiöitä
8. kesäkuuta
07:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 20m
3 välilaskua
15:25Agadir Almassira

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Agadiriin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Agadir

Helsingistä Agadiriin pääset esimerkiksi Norwegianin, Lufthansan ja Turkish Airlinesin lennoilla. Lennot sisältävät yhden tai kaksi välilaskua. Lentoaika Agadiriin Helsingistä yhden välilaskun kanssa on noin kahdeksan tuntia. Economy-luokassa lentolipun hintaan kuuluu normaalisti yksi ruumaan menevä matkalaukku, mutta käytännöt vaihtelevat lentoyhtiöittäin. Tarkista asia siis lentovarauksen yhteydessä. Edulliset lentoliput Agadiriin saat varattua momondon sivulla. Tarkkaile joko pelkkiä lentotarjouksia tai valitse lento ja majoitus.


Miten pääsen lentokentältä Agadirin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Agadir lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Agadirin lennot Helsingistä laskeutuvat Agadirin Al-Massiran kansainväliselle lentokentälle, joka sijaitsee noin 25 km päässä kaupungista. Kätevin tapa matkustaa lentokentältä Agadirin keskustaan on ottaa taksi lentoasemalta. Takseja löytää heti terminaalin ulkopuolelta. Taksien hinnat ovat kiinteät ja hinta Agadirin keskustaan maksaa 200 MAD (noin 18,50 EUR). Matka kestää noin 20 minuuttia. Pääset lentokentältä keskustaan myös bussilla, mutta tämä vaatii hieman enemmän vaivaa takseihin verrattuna. Bussi numero 22 kulkee lentokentän ulkopuolisen päätien varrelta ja ajaa Inezganen lähiöön Agadirin reunamilla, jossa on bussinvaihto Agadirin keskustaan. Agadirin keskustaan liikennöivät bussit 20, 24 ja 28. Bussiliput ovat halpoja. Matkan ensimmäinen bussiosuus maksaa 4 MAD (noin 0,37 EUR) ja jälkimmäinen 3 MAD (noin 0,28 EUR). Maksa bussilippu mielellään tasarahalla, sillä bussikuskit eivät aina pysty antamaan vaihtorahaa.


Liikkuminen Agadirissa?

Agadirin keskusta-alueilla liikut helposti kävellen, mutta jos haluat matkustaa kauemmaksi, Alsa-liikennefirman paikallisbussit ovat kätevämpiä. Bussilippujen hinta on linjasta riippuen välillä 5–10 MAD (noin 0,45-0,92 EUR). Lippu ostetaan bussikuskilta. Bussit kulkevat klo 20 saakka ja ne ajavat Agadirin sataman ja Inezganen väliä. Kaupungin sisällä myös taksilla matkustaminen on edullista. Kaupungin sisällä kulkevissa pienissä oransseissa takseissa aloitusmaksu on 2 MAD (noin 0,18 EUR) ja öiseen aikaan tähän lisätään 50 %. Minimihinta matkalta on 6 MAD (noin 0,55 EUR), oli matka kuinka lyhyt tahansa, mutta kaupungin sisäinen matka on yleensä hinnaltaan korkeintaan 20 MAD (noin 1,85 EUR). Isommissa kerman värisissä takseissa ei ole taksimittareita, vaan matkan hinnasta tulee sopia etukäteen. Nämä taksit ovat yhteistakseja ja ne lähtevät liikenteeseen vasta, kun auto on täynnä. Huomaa kuitenkin, että taksit kulkevat ennalta määritelty linjoja, joten et välttämättä pääse ihan hotellisi ovelle.


Tarvitaanko Agadirissa passi tai viisumi?

Suomalainen matkustaja ei tarvitse viisumia Marokkoon, jos matkan kesto on korkeintaan 90 päivää. Tarvitset matkaan mukaan passin, joka on voimassa vähintään kuusi kuukautta matkan jälkeen. Passissa tulee olla vähintään yksi tyhjä sivu maahantulo- ja maastapoistumisleimoja varten. Matkustajalla tulee myös olla todistus riittävästä varallisuudesta matkan aikana sekä todistus jatko- tai paluulennosta.


Vinkkejä Agadiriin matkustavalle

Onko Agadirissa turvallista?

Marokko on suhteellisen turvallinen maa, mutta yleinen varovaisuus on tärkeää. Taskuvarkauksia tapahtuu, mutta fyysinen väkivalta on harvinaista. Agadirissa kannattaa huomioida myös ajoittain kaoottinen liikenne ja yksin liikkumista pimeillä kujilla ja syrjäisillä alueilla kannattaa välttää.

Tippi ja juomarahakäytännöt Agadirissa?

Ravintoloissa ja takseissa voit pyöristää laskun seuraavaan ylempään tasasummaan. Isommissa ravintoloissa laskuusi saatetaan lisätä 10 %:n palvelumaksu. Laukun kantamisesta, hotellihuoneen siivoamisesta ja muista palveluista voi antaa 10–20 MAD (noin 0,90–1,85 EUR) per tehtävä tai per päivä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Agadirissä?

Marokossa käytössä oleva valuutta on Marokon dirhami (MAD). Dirhameita ei voi ostaa Marokon ulkopuolella, joten rahanvaihto täytyy jättää maahan saapumisen yhteyteen. Rahaa voi vaihtaa lentokentän rahanvaihtopisteissä. Myös isoimmissa hotelleissa voi normaalisti vaihtaa rahaa, samoin Agadirin keskustassa on virallisia rahanvaihtopisteitä. (Hinnat tarkistettu 21/04/2019).


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka