Halvat lennot Tampere Kuusamo

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 5/12
ti 12/12

Tampere-Kuusamo lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Tampere-Kuusamo

Suora lento

Ei yhtään
Tampere - Kuusamo reitille ei ole suoria lentoja. Tampere - Kuusamo ei ole suosittuja lentoreittejä.

 • Reitin Tampere-Pirkkala-Kuusamo etäisyys lentäen?

  Reitin Tampere-Pirkkala-Kuusamo välinen etäisyys on noin 562,8 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Tampere-Pirkkala lentokenttä lento kohteeseen Kuusamo lentokenttä hinnat?

  lentoa Tampere-Pirkkala lentokenttä lento kohteeseen Kuusamo lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Tampere-Pirkkala lentokenttä lento kohteeseen Kuusamo lentokenttä?

  Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, niin lentoyhtiöt, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla lisäksi omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskut. On suositeltavaa, että varmistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Tampere-Pirkkala lentokenttä lento kohteeseen Kuusamo lentokenttä varauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Kuusamo lentokenttä?

  Matkalla kohteeseen Kuusamo lentokenttä tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Pääsääntöisesti kannattaa ottaa mukaan useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti, sekä passi, joka on voimassa kuusi kuukautta Kuusamo lentokenttä saapumisen jälkeen. Suosittelemme aina kysymään neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä ovat Tampereen ja Kuusamon lentokenttien edut?

Tampere-Pirkkalan lentoasema on pieni ja yksinkertainen lentoasema. Lentoaseman kaikki paikat on merkitty selkeästi, joten navigointi alueella on erittäin helppoa. Turvatarkastuksesta pääsee yleensä nopeasti, mutta ennen tarkastusta on hyvä selvittää mitä tarkastukseen saa ottaa ja mitä pitää jättää pois. Lentoaseman kansainvälisen matkustajaliikenteen vuoksi asemalla voi olla vilkasta, joten paikalle kannattaa saapua hyvissä ajoin. Tampereen lentokentältä löytää myös kahvilan, kokoushuoneita, ilmaisen Wi-Fin ja jopa talvivaatteiden säilytyspalvelun. Kuusamon lentokenttä on kooltaan myös suhteelliseen pieni ja selkeä, joten asemalla ei tarvitse huolehtia eksyvänsä. Matkailijaliikenne on Kuusamon alueella vilkasta syys- ja talviaikaan, sillä alueella on erinomaiset yhteydet luonto- ja talviurheilukohteisiin. Lentokentältä löytää kuuluisan Riipisen riista- ja matkamuistomyymälän sekä myös herkkukahvilan, jossa voi nauttia vaikkapa kahvit. Myös kokoushuoneet, ilmainen Wi-Fi, autovuokraamot ja monitoimitalo Mosquito kuuluvat lentoaseman palveluihin. Monitoimitalossa on neuvotteluhuone, sauna, pukuhuoneet sekä myös laavugrillikatos. Talon voi varata lentoaseman infosta ja hinnastot löytävät netistä etukäteen. Talviaikaan on syytä mennä ajoissa lentokentälle mahdollisen ruuhkan ja ongelmien välttämiseksi.


Miten pääsee parhaiten liikkumaan sekä Tampereen ja Kuusamon lentokentiltä kaupunkiin?

Tampere-Pirkkalan lentoasema sijaitsee noin puolen tunnin automatkan päästä Tampereen keskustasta. Lentoasemalta voi tilata taksin tai ottaa paikallisen bussin keskustaan. Bussimatka on halvempi, mutta matkalla joutuu vaihtamaan bussia kerran, joten matka pitenee hieman verrattuna taksimatkaan. Tampereella on paljon nähtävää ja nähtävyyksistä voi nauttia eri salmien rannalla sekä kaupunkiin tutustumalla. Kuusamon lentoasema sijaitsee noin varttitunnin ajomatkan päässä Kuusamon keskustasta. Lentoasema on suhteellisen pieni ja lentoja saapuu lähinnä vain Helsingistä pari kertaa päivässä. Lentokentältä voi ottaa taksin suoraan haluamansa osoitteeseen, mikä onkin järkevin vaihtoehto perheille tai pariskunnille. Myös lentokenttäbussi liikennöi perjantai- ja lauantai-iltoina Kuusamon lentoaseman ja Rukan välillä. Julkisen liikenteen busseja on myös saatavilla, mutta näissä on hyvä varautua pieneen kävelymatkaan pysäkeille. Kuusamon lentokentältä voi myös vuokrata auton eri yhtiöiden toimipisteestä. Autonvuokraus on kätevä vaihtoehto, sillä luontoon ja paikallisiin nähtävyyksiin voi tutustua helposti ja näin myös pääsee näkemään sekä kokemaan turistialueiden ulkopuolelle.

Mihin muihin kaupunkeihin pääset Kuusamon lentokentältä?

Kuusamon lentokentältä on lukuisia yhteyksiä erityisesti luontoalueille, kaupunkeihin, sekä talviurheiluaktiviteetteihin. Suosittu matkailukohde Ruka sijaitsee noin puolen tunnin päästä Kuusamon lentoasemalta, joten matkailijan kannattaa ehdottomasti käydä vierailemassa esimerkiksi Rukatunturilla. Rukalle pääsee paikallisilla shuttle-busseilla, jotka kulkevat säännöllisesti erityisesti loma- ja talvisesongin aikaan. Kuusamon lentokentältä Rukalle pääsee myös perinteisillä lentokenttäbusseilla, joita kulkee jokaisen lennon mukaan edestakaisin alueiden välillä. Liikkumisen vapautta ja omaa rauhaa arvostavan matkailijan kannattaa harkita vuokra-auton vuokraamista. Vuokra-autoja löytää Kuusamon lentokentän vuokra-autopisteeltä, joten saapuivatpa lennot Tampereelta Kuusamoon milloin tahansa, on vuokra-auto aina käytettävissäsi. Myös Oulun merenrantakaupunki on parin tunnin ajomatkan päässä Kuusamosta, ja sinne pääsee autolla ajamalla suoraan valtatietä pitkin. Alueiden välillä kulkee myös busseja, jotka on suhteellisen edullisia, mutta joiden matka-aika on hieman pidempi kuin autolla mentäessä, noin kolmisen tuntia.


Vaihtoehtoiset lennot Tampere-Kuusamo -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Rovaniemi reitin lennot
Nopein lentoaika1t 20m
Halvin hinta109 €
Helsinki - Kittilä reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta140 €
Helsinki - Oulu reitin lennot
Nopein lentoaika1t 10m
Halvin hinta103 €
Oulu - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta103 €
Helsinki - Ivalo reitin lennot
Nopein lentoaika1t 35m
Halvin hinta140 €
Helsinki - Kuusamo reitin lennot
Nopein lentoaika1t 20m
Halvin hinta156 €
Kajaani - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 20m
Halvin hinta136 €
Rovaniemi - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 15m
Halvin hinta120 €
Helsinki - Kuopio reitin lennot
Nopein lentoaika1t 05m
Halvin hinta103 €
Kuopio - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta103 €
Helsinki - Kajaani reitin lennot
Nopein lentoaika1t 20m
Halvin hinta141 €
Helsinki - Kemi reitin lennot
Nopein lentoaika1t 40m
Halvin hinta190 €

 • Kuinka saan tilattua hintavahteja Tampere - Kuusamo reitin lennoille?

  Etsi lentotarjouksia reitille Tampere - Kuusamo. Tarkastellessasi tarjouksia sinulla on mahdollisuus tilta hintavahti.

 • Miten voin säästää rahaa lennoista Tampere-Kuusamo reitille momondon avulla?

  Hyödynnä hintojen ennustusalgoritmissa käytettyä tekoälyä, joka ennustaa, onko parempi varata nyt vai odottaa, kunnes hinnat laskevat. Voit strategisesti valita parhaat päivät lentää ja säästää rahaa matkallasi käyttämällä Hintakalenteri-työkalua. “Explore” näyttää kaikki lentovaihtoehdot yhdestä kaupungista tai lentokentästä eri kohteisiin rakentaaksesi unelmalomasi. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä, kun taas tilaamalla hintavahteja saat selville, kun hinnat muuttuvat, joten voit varata kun hinnat ovat oikeat.

 • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

  Vertaamme yli 700 kilpailijan hintoja auttaaksemme sinua löytämään parhaiten sopivan hinnan. momondo toimii yli 30:llä kansainvälisellä markkinalla, minkä ansiosta sinulla on pääsy laajaan valikoimaan hintoja ja tarjouksia. Etsi matkasi useiden vaihtoehtojen joukosta lentoyhtiöistä muihin varaussivustoihin käyttämällä momondon sivua.


Vastaavia ​​Tampere - Kuusamo lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Tampere - Kuusamo vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Tampere - Kuusamo lentotarjous?

Autamme löytämään parhaiten tarpeitasi vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan Tampere - Kuusamo lennon.

Voinko löytää lentoja reitille Tampere - Kuusamo joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kaikki momondo lentohaut reitille Tampere - Kuusamo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Tampere - Kuusamo?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon reitille Tampere - Kuusamo tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

En ole valmis varaamaan Tampere - Kuusamo lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Kuusamo, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata reitin Tampere - Kuusamo lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kuusamo

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.