Halvat lennot Helsinki - Burgas

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 27/9
ma 4/10

Helsinki-Burgas lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Burgas
Lyhyin lentoaika3t 05mLyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen Burgas on 3t 05m.
Suora lentopeSuoria lentoja Helsinki - Burgas reitille lennetään perjantai. Ainoa lentoyhtiö, joka tarjoaa suoria lentoja on Norwegian.
Lentokentät kohteessa Burgas1 lentokenttä1 lentokenttä lähellä Burgas: Burgasin kansainvälinen lentoasema (BOJ)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Burgas

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Burgas?

syyskuu

Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Burgas on syyskuu ja kallein tammikuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Burgas?

tiistai

Viikon halvin päivä on tiistai ja kallein maanantai

Milloin on halvin aika lentää Burgas?

illalla

Helsinki - Burgas lennot ovat noin 26 % kalliimpia keskipäivällä kuin illalla

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Burgas?

Royal Wings

Czech Airlines, Norwegian ja Norwegian Air International ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Burgas reitillä

Mikä on halvin Helsinki - Burgas reitti?

Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Burgasin kansainvälinen lentoasema

Lennä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Burgasin kansainvälinen lentoasema ja saat parhaat Helsinki - Burgas lentohinnat

Milloin on halvinta varata Helsinki - Burgas lento?

58 päivää ennen

Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Burgas on noin 58 päivää ennen lähtöä


Vertaa helposti meno-paluulentoja Helsinki - Burgas

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Burgas lennot vaihtamalla välilehteä
Norwegian
5. lokakuuta
HEL06:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 05m
BOJ09:20Burgasin kansainvälinen lentoasema
12. lokakuuta
BOJ10:05Burgasin kansainvälinen lentoasema
2t 50m
HEL12:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
5. lokakuuta
HEL06:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 05m
BOJ09:20Burgasin kansainvälinen lentoasema
12. lokakuuta
BOJ16:25Burgasin kansainvälinen lentoasema
18t 20m
1 välilasku
HEL10:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
5. lokakuuta
HEL01:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 20m
2 välilaskua
BOJ15:55Burgasin kansainvälinen lentoasema
12. lokakuuta
BOJ10:05Burgasin kansainvälinen lentoasema
2t 50m
HEL12:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
5. lokakuuta
HEL02:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 45m
2 välilaskua
BOJ15:55Burgasin kansainvälinen lentoasema
12. lokakuuta
BOJ16:25Burgasin kansainvälinen lentoasema
27t 30m
2 välilaskua
HEL19:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
5. lokakuuta
HEL12:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 00m
3 välilaskua
BOJ05:35Burgasin kansainvälinen lentoasema
12. lokakuuta
BOJ10:05Burgasin kansainvälinen lentoasema
2t 50m
HEL12:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Aeroflot
16. lokakuuta
HEL16:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 30m
2 välilaskua
BOJ08:30Burgasin kansainvälinen lentoasema
23. lokakuuta
BOJ09:30Burgasin kansainvälinen lentoasema
23t 05m
2 välilaskua
HEL08:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Burgas

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - Burgas, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Norwegian Air International
Norwegian Air International
HELHelsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 05m
BOJBurgasin kansainvälinen lentoasema

Suosituimmat lentoyhtiör reitillw Helsinki - Burgas

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Burgas momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
Royal Wings
Hintaalk. 47 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
0,0
Norwegian Air International
Hintaalk. 112 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
8,6
Norwegian
Hintaalk. 116 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
6,1
Czech Airlines
Hintaalk. 196 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,8

  • Tarjoavatko lentoyhtiöt Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Burgasin kansainvälinen lentoasema reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

    Jotkut reittiä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Burgasin kansainvälinen lentoasema lentävät lentoyhtiökumppanimme haluavat helpottaa lentojen varaamiseen lliittyvää stressiä globaalin pandemian aikana. Seuraavilla lentoyhtiöillä voi olla joustava vaihtokäytäntö matkailijoiden avustamiseksi: Norwegian Air International, Norwegian ja Czech Airlines.

  • Reitin Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema-Burgasin kansainvälinen lentoasema etäisyys lentäen?

    Etäisyys linnuntietä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema-Burgasin kansainvälinen lentoasema reitille on 1969,6 km. 3t 05m on normaali lennonkesto tälle reitille.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Burgas?

Helsingin ja Burgasin välillä operoidaan sekä suoria että välilaskullisia reittilentoja. Suorat lennot Helsingistä Burgasiin tarjoaa norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian. Norjalaislentoyhtiö operoi tavallisesti noin kolme suoraa lentoa viikossa. Vaihdolliset Helsinki–Burgas-lennot voit saada useammalta eri lentoyhtiöltä. Yhden välilaskun lentoja Helsinki-Vantaalta Bulgarian Burgasiin operoi muun muassa venäläinen Aeroflot. Norwegian tarjoaa Burgasiin suorien lentojen ohessa myös vaihdollisia lentoja. Lisäksi Burgasiin voi lentää kahden tai useamman lentoyhtiön yhteistyössä operoimilla lentoreiteillä. Vertaa lentoja tarkasti, sillä lentoajoissa Helsingistä Burgasiin voi olla suuriakin eroja.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Burgasia kohti lähtevät lennot nousevat matkaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Suomen suurin lentokenttä sijaitsee Vantaalla, ja Helsingin keskustaan lentoasemalta on matkaa noin 18 km. Matka lentoasemalle on helppo taittaa lähijunilla, seutuliikenteen busseilla tai Finnairin lentokenttäbussilla. Helppo vaihtoehto on hypätä Helsingin rautatieasemalta lähijunaan I tai P. Ne kulkevat lentoasemalle melko nopeasti, sillä matka-aika on noin 30 min. Voit nousta lentokenttäjuniin myös Tikkurilasta tai Myyrmäestä. Lähes yhtä nopean kyydin lentoasemalle tarjoaa Finnair City Bus -lentokenttäbussi, jolla matka Helsinki-Vantaalle kestää alkaen 30 min. HSL:n seutuliikenteen busseilla matka kestää hieman kauemmin. HSL:n junilla ja busseilla matka keskustasta lentoasemalla maksaa maksutavasta riippuen noin 4,20–5,50 EUR. Finnairin lentokenttäbussin matkalipun hinta on puolestaan noin 6,90 EUR.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Burgasissa?

Lennot Helsingistä Burgasiin laskeutuvat Burgasin lentoasemalle (Burgas Airport). Lentomatkalta keskustaan on matkaa noin 10 km, ja kätevimmin pääset Burgasin ydinkaupungin alueelle bussilla. Lentoaseman ja keskustan välillä liikennöi bussilinja 15. Sen päätepysäkki keskustassa on Burgasin linja-autoasema. Matka-aika lentokentältä kaupungin ytimeen on linja-autolla noin 30 min. Matkalipun hinta on todella halpa: vain noin 1 BGN (noin 0,50 EUR). Matkalippuja myy bussikuski. Jos suuntaat Burgasin sijaan muihin Etelä-Bulgarian kohteisiin, voit kätevästi jatkaa matkaasi Burgasin päälinja-autoasemalta bussilla. Lentokentältä Burgasin keskustaan on helppo siirtyä myös taksilla.

Kuinka kauan Helsinki–Burgas-lento kestää?

Lentoaika Helsingin ja Burgasin välillä vaihtelee reittivalinnasta riippuen. Suorat lennot Helsingistä Burgasiin ovat kestoltaan noin kolme tuntia. Suorin lennoin Burgasiin pääsee Helsinki-Vantaalta siis nopeasti ja vaivattomasti. Yhden vaihdon lennoilla matka-aika Burgasiin venyy alkaen noin viiteen tuntiin. Monet lennot ovat kuitenkin tätä pidempiä, ja useilla lentoreiteillä lentoaika vaihtelee noin 5–10 h välillä.

Milloin on paras aika matkustaa Burgasiin?

Mustanmeren rannalla sijaitseva Burgas on matkailijoiden suosiossa etenkin kesäisin. Kesällä, kesäkuusta elokuuhun, kaupungissa nautitaan noin 20–22°C lämmöstä, joten sää on ideaali rantalomailuun. Jos taas olet kiinnostunut Burgasin kaupunkielämästä ja nähtävyyksistä, kevät ja syksy ovat erinomaista matkailuaikaa Burgasissa. Näinä vuodenaikoina kaupungissa on leudon lämmintä, mutta ei paahtavan kuumaa. Kevät- ja syyslomat Burgasissa sopivat myös säästömatkailijoiden budjettiin. Lentoliput Helsingistä Burgasiin ovat kesäkuukausina keskimääräistä kalliimpia, mutta keväällä ja syksyllä lentojen ja hotellien hinnat ovat kesäkautta edullisemmat. Erityisen halvat lennot Helsingistä Burgasiin myydään yleensä talvikuukausille, mutta aurinkolomailijoille talvi on huonoa matkustusaikaa. Burgasin talvilämpötilat ovat epävakaiset, ja lämpötilat tippuvat jopa hieman pakkasen puolelle.

Tarvitaanko Burgasiin passia/viisumia?

Burgas sijaitsee EU-alueella, joten et tarvitsee kaupunkiin viisumia. Passia ei ole pakko ottaa mukaan matkalle. Passin ohella matkustusasiakirjaksi Burgasiin käy myös virallinen henkilökortti. Muista kuitenkin, että Helsinki–Burgas-lennoilla on oltava aina mukana joko passi tai henkilökortti.


  • Burgasista on helppo tehdä päiväretkiä läheisiin kohteisiin. Piipahda esimerkiksi Atanasovskon järvialueella, joka on tunnettu monista lintulajeistaan, tai vieraile tutustumassa bulgarialaisiin viineihin lähiseutujen viinitiloilla. Kaupunkikohteiden ystävien kannattaa tehdä visiitti Sozopoliin. Helpointa Burgasin lähikylien ja -kaupunkien tutkiminen on vuokra-autolla. Vuokra-auton saat allesi kätevästi esimerkiksi Burgasin lentoasemalta. Bulgarian kaupunkialueiden liikenteessä kannattaa kuitenkin olla varovainen.
  • Bulgaria kuuluu EU-alueeseen, mutta sillä on oma valuuttansa, Bulgaria leva (BGN). Burgasissa on lukuisia kahviloita, baareja, putiikkeja ja pieniä ravintoloita, joissa maksu ei onnistu käteisellä. Paikallista valuuttaa kannattaa siis pitää jonkin verran mukana kaupungissa kierrellessä. Käteistä rahaa on helppo nostaa kaupungin lukuisista pankkiautomaateista. Jos haluat vaihtaa rahaa, vertaile valuutanvaihtopisteitä, sillä niiden perimät komissiot vaihtelevat.
  • Bulgarian ravintoloiden hintataso on Suomea edullisempi, ja kaupunki on erinomainen kohde kulinaristille. Myös säästömatkailijat pääsevät testaamaan Burgasissa paikallisia herkkuja bulgarialaisista keitoista liharuokiin ja salaatteihin. Liharuokien ystävän kannattaa kokeilla kyuftea, ja raikas shopska salata -salaatti on kasvisruoan ystävien makuun.

(Hinnat tarkistettu 10/05/2019).


Vaihtoehtoiset lennot Helsinki-Burgas -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Sofia reitin lennot
Lyhyin lentoaika6t 15m
Halvin hinta142 €
Helsinki - Varna reitin lennot
Lyhyin lentoaika7t 10m
Halvin hinta236 €
Oulu - Sofia reitin lennot
Lyhyin lentoaika10t 30m
Halvin hinta293 €


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Bulgaria

Eikö sittenkään Burgas? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Bulgaria