Halvat lennot Karlsruhe

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 29/5
su 5/6

Halvimmat lennot kaupungin Karlsruhe lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Karlsruhe lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Frankfurt lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Karlsruhe

Helsinki (HEL) - Stuttgart (STR)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Karlsruhe kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Stuttgartin lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 187 €


Milloin on paras aika lentää kohteeseen Karlsruhe?

Karlsruhe on melko lähellä Ranskan rajaa sijaitseva Saksan kaupunki. Lennot Saksan Karlsruheen vievät Suomesta lähdettäessä hieman alle seitsemästä tunnista eteenpäin, riippuen matkustustavasta ja reitistä. Matkaan kuuluu myös vähintään yksi välilasku. Nopeimmin ja vain yhdellä välilaskulla matkasta selviää, mikäli matka alkaa Suomen pääkaupunkiseudulta ja Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta. Sieltä voi ottaa lennon esimerkiksi Alicanteen tai Mallorcalle välilaskulle, joista jatkolennolla pääsee perille Karlsruheen. Näillä reiteillä kokonaismatkustusaika olisi yhdeksän tunnin luokkaa, josta lentokoneissa vietettäisiin kuudesta seitsemään tuntiin. Nopeimmin matkan taittaa, mikäli Helsinki-Vantaalta ottaa lennon Frankfurtiin ja siirtyy sieltä junalla Karlsruheen. Tällöin kokonaismatka-aika jää alle seitsemän tunnin. Muualta Suomesta lähtiessä, kuten Oulusta ja Rovaniemeltä, välilaskuja tulee yksi lisää sillä matka alkaisi lyhyellä lennolla Helsinki-Vantaan lentoasemalle ja sieltä eteenpäin kohti seuraavaa välilaskua. Monesta Suomen kaupungista matka kannattaa aloittaa jollain vaihtoehtoisella kulkutavalla, kuten junalla. Esimerkiksi Tampereelta matka alkaisi noin kahden tunnin junamatkalla Helsinki-Vantaan lentokentälle ja sieltä lentäen kohti seuraavia välietappeja.

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta kohteeseen ei tällä hetkellä ole saatavilla. Suorimmillaan lennot Karlsruheen pitävät sisällään yhden välilaskun. Yhdellä välilaskulla selviää, mikäli matka alkaa Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Välilaskun kohteeksi voi valita useampiakin kohteita, mutta järkevimpiin kuuluvat pysähdykset Espanjan Alicantessa tai Mallorcalla. Pätevä tapa päästä perille on siis esimerkiksi lentää Helsinki-Vantaalta ensin Mallorcalle ja jatkaa sieltä määränpäähän Karlsruheen. Muilta Suomen lentoasemilta, kuten Vaasasta tai Oulusta lähdettäessä, välilaskuja tulee matkalla yksi lisää. Esimerkiksi Vaasasta lähtiessä matka alkaisi lyhyellä lennolla Helsinki-Vantaan lentoasemalle ja jatkuisi sieltä kohti välilaskua, josta matkan viimeinen lento veisi perille Karlsruheen.

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Karlsruhe kaupungista Krakova oli 18 €. Tämä on 92 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Karlsruhe. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Karlsruhe omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Karlsruhe kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Mannheim City lentokenttä (52 km kaupungin Karlsruhe keskustasta), Stuttgartin lentoasema lentokenttä (69 km kaupungin Karlsruhe keskustasta), Saarbrücken Ensheim lentokenttä (97 km kaupungin Karlsruhe keskustasta), Frankfurt lentokenttä (115 km kaupungin Karlsruhe keskustasta) tai Frankfurt–Hahnin lentoasema lentokenttä (133 km kaupungin Karlsruhe keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Keskimääräinen hinta on 121 € henkilöä kohti ja Frankfurt–Hahnin lentoasema lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Karlsruhe. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.Karlsruhe ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Karlsruhe lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten kaupungin keskustaan pääsee Karlsruhen lentokentältä?

Karlsruheen saapuvat lennot laskeutuvat Karlsruhe/Baden-Baden Airport -lentokentälle, joka tunnetaan myös nimellä Karlsruhen kansainvälinen lentoasema. Lentokenttä sijaitsee jonkin matkaa kaupungin keskustasta lounaaseen. Lentoasemalta kaupungin keskustaan pääsee muutamalla eri tavalla, joista edullisin on linja-auton ja junan yhdistelmä. Lentokentältä voi hypätä joko Kartungin tai Rastattin juna-asemille vievään bussiin, esimerkiksi busseihin numero 234 tai 285. Kartungin ja Rastattin juna-asemilta pääsee kätevästi junan kyytiin, joka vie perille Karlsruheen. Paljon kalliimman, mutta hieman nopeamman ja erittäin yksinkertaisen tavan päästä Karlsruheen ja tarkalleen haluttuun osoitteeseen tarjoaa taksi. Saapuvien lentojen terminaalista voi hypätä taksin kyytiin, joka vie tarkasti vaikkapa mieluisan majoitusliikkeen etuovelle. Yksi suosittu tapa liikkumiseen Saksassa ja täten myös Karlsruhen ympäristössä on omalla autolla kulkeminen. Karlsruhen lentoasemalla operoi useita autonvuokraukseen keskittyviä yrityksiä, joista pystyy etukäteenkin varaamaan mieluisan ajoneuvon matkaa varten. Erityisesti vuokrausta kannattaa harkita, mikäli matkan aikana on tarkoitus kulkea mieluusti omassa aikataulussa pidempiä välimatkoja kaupungissa ja sen ympäristössä. Vuokrayritysten ehtoihin ja tarjouksiin on hyvä tutustua etukäteen. Samoin kannattaa varmistaa, että mukana on voimassaoleva ajokortti.


Kohteen Karlsruhe viisumivaatimukset

Karlsruhe sijaitsee Saksassa. Saksa on sekä EU-maa että Schengen-valtio. Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia matkustaessaan Saksaan. Mukana on kuitenkin pidettävä voimassa oleva hyväksytty matkustusasiakirja eli passi tai henkilökortti. Matkustusasiakirjan voit joutua esittämään poliisiviranomaisen pyytäessä sitä maahan saapumisen jälkeen. Matkustajan henkilöllisyys ja kansalaisuus on muutenkin pystyttävä tarvittaessa selvittämään.


Aloita matkan suunnittelu - Karlsruhe


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Karlsruhe

Karlsruhen kaupunki Saksassa tarjoaa matkalaiselle tyylikästä historiallista arkkitehtuuria sekä useita kohteita vierailtavaksi. Lennot Karlsruheen tehdäänkin monesti hienojen kulttuuri- ja museokohteiden perässä, saksalaista ruoka- ja juomakulttuuria tietenkään unohtamatta. Yksi Karlsruheen matkustavien mukavista kohteista on hieman kaupungista itään sijaitsevasta Durlachista löytyvät Turmbergin linnan rauniot, joiden luota avautuvat myös komeat näköalat. Lähes pakollinen kohde kaikille Karlsruheen matkaajille on kaupungin vanha palatsi, Karlsruhe Palace, jossa toimii nykyään myös erittäin kattava historiamuseo, State Museum of Baden. Muita mainioita museokohteita kaupungissa ovat esimerkiksi eläin- ja mineraalinäyttelyitä jo useamman vuosisadan ajan pitänyt Karlsruhen luonnonmuseo, 1800-luvun taidemuseo, sekä nykytaiteen ja median museo ZKM. Muita kulttuurikohteita kaupungissa ovat esimerkiksi arkkitehtuurisesti tyylikäs Castelo de Gottesaue -palatsi ja historiallinen Prinz-Max -palatsi. Monipuolinen taidekeskus Städtische Galerie toimii niin taidegalleriana kuin museonakin. Koko perheelle soveltuvia kohteita kaupungissa edustavat esimerkiksi Karlsruhen laaja eläintarha, suuri vesipuisto Europabad ja erittäin tyylikäs Karlsruhen kasvitieteellinen puutarha.


Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Karlsruhe.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Karlsruhe ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kun kaikki mahdolliset Karlsruhe lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Karlsruhe. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.