Halvat lennot Kiova Zhulhany lentokenttä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 28/11
ma 5/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Halvimmat lennot kaupungin Kiova Zhulhany lentokenttä lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Kiova Zhulhany lentokenttä lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ KIOVA ZHULHANY LENTOKENTTÄmaaliskuu20% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Kiova Zhulhany lentokenttä lennot maksavat keskimäärin vain 166 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE KIOVA ZHULHANY LENTOKENTTÄ KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu131% kalliimpilokakuu aikana Helsinki - Kiova Zhulhany lentokenttä lentojen keskimääräinen hinta on 478 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN KIOVA ZHULHANY LENTOKENTTÄ KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu404% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Kiova Zhulhany lentokenttä kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Kiova Zhulhany lentokenttä?

Useimmista paikoista halvimmat lennot kohteeseen Kiova Zhulhany lentokenttä löytyvät kuun maaliskuu aikana, mutta hyviä tarjouksia löytyy myös muina aikoina.

Yleensä suurin osa lentojen varaajista löytää halvimmat tarjoukset kohteeseen Kiova Zhulhany lentokenttä 91 päivää etukäteen.

Useimmista paikoista halvin päivä lentää kohteeseen Kiova Zhulhany lentokenttä on maanantai ja kalleimmaksi lähtöpäiväksi osoittautui lauantai.

Keskimäärin löydät parhaat lentodiilit kohteeseen Kiova Zhulhany lentokenttä, kun varaat lentosi lähdön aamu ajanjaksolle.

Keskimääräinen Suomi–Kiova Zhulhany lentokenttä lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Kiova Zhulhany kestää keskimäärin 41t 50m, kun taas lento paikasta Rovaniemi paikkaan Kiova Zhulhany kestää keskimäärin . Kiova Zhulhany on alueen Kiova Zhulhany lentokenttä suosituin lentokenttä.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kiova Zhulhany lentokenttä?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Kiova Zhulhany lentokenttä

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kiova Zhulhany lentokenttä?

Tietojemme mukaan suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteeseen Kiova Zhulhany lentokenttä kohteesta Suomi ovat airBaltic, Lufthansa, Turkish Airlines ja Ryanair. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.


Muut lentolentät lähellä Kiova Zhulhany lentokenttä

Alta löydät muut lentokentät lähellä kohdetta Kiova Zhulhany lentokenttä sekä niiden etäisyyden kaupungin keskustasta

Kiovaa palvelee kaksi lentokenttää, joista kumpikin ottaa vastaan myös kansainvälisiä lentoja. Boryspilin kansainvälinen lentoasema (Boryspil Airport) sijaitsee noin 30 km:n päässä kaupungin keskustasta. Selvästi edellistä pienempi Žuljanyn kansainvälinen lentoasema (Zhulyany Airport) sijaitsee puolestaan noin 8 km:n päästä Kiovan keskustasta. Helsinki-Vantaalta lähteneet halvat lennot Kiovaan voivat laskeutua kummalle kentälle tahansa. Boryspilin lentokentältä keskustaan pääsee helpoiten Sky Bus -bussin linjalla 322. Se suuntaa lentoasemalta kaupungin Kiev-Pasazhyrskyi -keskusrautatieasemalle (tunnetaan myös nimellä Pivdennyi). Bussin voi napata joko B- tai D-terminaalista. Busseja lähtee kentältä yleensä noin 15 minuutin välein, tosin yöaikaan ne liikkuvat harvemmin. Matka-aika keskustaan on noin 45 minuuttia. Matkalipun hinta on suunnilleen 80 hryvnia, ja voit ostaa lipun suoraan bussikuskilta. Žuljanyn lentoasemalta kannattaa ottaa trolley-bussi numero 22 keskustan suuntaan. Busseja liikennöi yleensä 10–15 minuutin välein. Jää bussista pois Shuliavska-metropysäkillä ja jatka matkaa metrolla keskustaan Vokzalna-pysäkille. Kokonaisuudessaan matka-aika keskustaan on bussilla ja metrolla nelisenkymmentä minuuttia. Bussilipun hinta on noin 3 hryvnia ja metrolipun hinta noin 4 hryvnia.


Kiova Zhulhany lentokenttä: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Kiova Zhulhany lentokenttä
Helsinki - Kiova Zhulhany lentokenttä reitin lennot
Nopein lentoaika41t 50m
Halvin hinta2707 €

Suositut lennot kentältä Kiova Zhulhany lentokenttä

Useimmin haetut lennot lentokentältä Kiova Zhulhany lentokenttä halvimman hinnan ja lyhyimmän keston mukaan
Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika2t 50m
Halvin hinta135 €
Pariisi Orly lentokenttä - Rovaniemi reitin lennot
Nopein lentoaika8t 35m
Halvin hinta220 €
Frankfurt lentokenttä - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika2t 25m
Halvin hinta121 €
Helsinki - Bangkok reitin lennot
Nopein lentoaika11t 30m
Halvin hinta534 €
Wien - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika2t 20m
Halvin hinta74 €
Pariisi Orly lentokenttä - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika6t 25m
Halvin hinta128 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Kiova Zhulhany lentokenttä

Kiovan kiehtovaan ydinkeskustaan, etenkin sen historiallisiin kortteleihin, on mukava tutustua kävellen. Lisäksi kaupungissa on matkailijoiden onneksi myös erinomainen joukkoliikennejärjestelmä. Sen avulla eri alueille voi suunnistaa esimerkiksi metrolla, paikallis- ja minibusseilla, trolley-busseilla, raitiovaunuilla ja jopa funikulaarilla. Metro on nopein tapa liikkua Kiovassa, ja metroverkosto kattaa lähes koko kaupungin. Metrolinjoja on kaikkiaan kolme, sininen, punainen ja vihreä. Verkostoon kuuluu 51 metroasemaa. Metrolla liikkuminen on todella halpaa, sillä matkan hinta on sen pituudesta huolimatta aina noin 5 hryvnia. Liput ostetaan metroasemilta. Voit valita ladattavan matkakortin ja jokaiselle matkalle erikseen ostettavien muovipolettien väliltä. Muovipoletit pyritään tosin poistamaan käytöstä lähitulevaisuudessa kokonaan.

Raitiovaunulinjoja on kaupungissa lukuisia, ja raitiovaunuverkostoon kuuluu myös kaksi pikalinjaa. Funikulaarilla on helppo nousta Podilin kaupunginosasta niin kutsutun Vanhan Kiovan alueelle. Suurinta osaa paikallisliikenteestä, paikallisbussit mukaan lukien, hallinnoi Kyivpastrans-yhtiö. Kaikissa liikenneväleissä on käytössä metron tapaan kiinteät lippuhinnat, eli yksittäisellä lipulla saa matkustaa niin pitkän matkan kuin haluaa.


Kohteen Kiova Zhulhany lentokenttä viisumivaatimukset

Suomen kansalaiset saavat matkustaa Ukrainaan ilman viisumia, kunhan kyseessä on tavallinen alle 90 vuorokauden turistimatka. Jos haluat oleskella Kiovassa pidempään, kysy lisätietoja viisumeista Ukrainan suurlähetystöltä Helsingissä. Muista pakata mukaan matkalle myös voimassa oleva passi. Kaikki tärkeät matkustusasiakirjat, kuten passi, kannattaa skannata ja lähettää talteen esimerkiksi omaan sähköpostiin. Kopio voi olla tarpeen, jos dokumentteja katoaa tai varastetaan. Älä kanna Kiovassa alkuperäistä passia turhaan mukana, vaan jätä se mieluummin hyvään talteen hotellille.


Aloita matkan suunnittelu - Kiova Zhulhany lentokenttä


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Kiova Zhulhany lentokenttä

Halvat lennot Kiovaan voi saada mille vuodenajalle tahansa, vaikka kesäkaudella hinnat saattavatkin hitusen nousta. Kun etsit sopivia lippuja, ota huomioon, että halvin lentopäivä Kiovaan on tavallisesti sunnuntai. Iltalennot tulevat puolestaan edullisemmiksi kuin aikaiset aamulennot. Jos varaat lennot viimeistään 58–59 päivää ennen matkan alkamista, saat ne yleensä edullisimpaan tarjolla olevaan hintaan.

Kiovassa riittää nähtävää etenkin historian ja arkkitehtuurin saralla. Tutustu Pyhän Mikaelin luostariin kultaisine kupoleineen ja Pyhän Sofian katedraaliin. Unesco-kohteisiin kuuluva Kijevo-Petšerska lavra -luolaluostari on unohtumaton vierailukohde.

Vaatteet kannattaa pakata Kiovan vuodenaikojen mukaan. Talvella kaupungissa ollaan pakkasen puolella, kesällä yli 20 asteessa.

Kiova on matkailijalle kohtuullisen turvallinen, vaikka normaalia varovaisuutta onkin noudatettava. Jos toiveissa on matkustaa muilla Ukrainan alueilla, tutustu ensin Suomen ulkoministeriön laatimaan matkustustiedotteeseen koskien maan turvallisuustilannetta.

Hanavesi ei sovi juotavaksi. Niin paikalliset kuin matkailijatkin käyttävät pullovettä.

Kiovassa on tapana jättää pieni tippi kiitoksena hyvästä palvelusta. Tarkista ravintolassa, ettei laskuun ole liitetty automaattisesti palvelumaksua.

Kiovassa hintataso on selvästi Suomea edullisempi niin ruuan, juomien kuin joukkoliikennevälineidenkin suhteen. Maassa voi matkailla halvalla.

Aikaeroa ei ole.

Suora välimatka on noin 1130 km.


Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Kiova.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Kiova, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Kiova.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Kiova niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Kiova lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.