Halvat lennot Kiova Zhulhany lentokenttä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 26/10
ti 2/11

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Kiova Zhulhany lentokenttä?

Hinta

37 € - 278 €

Kiova on Ukrainan monipuolisin kaupunkikohde. Etenkin kulttuurin, historian ja arkkitehtuurin ystäville kaupunki on positiivinen yllätys. Slaavilaiset perinteet elävät yhä nykyaikaisessa kaupungissa. Halvat lennot Kiovaan voi saada mille kuukaudelle tahansa, kunhan lentojen hintoja ryhtyy vertaamaan ajoissa.

Pohjois-Ukrainassa sijaitseva Kiova on ilmastoltaan lauhkea vuoden ympäri. Talvisin mennään toki pakkasen puolelle, mutta tavallisimpia ovat muutaman asteen pikkupakkaset. Kesäisin sää on pehmeä ja miellyttävä keskilämpötilan noustessa lähemmäksi 20 astetta. Kesä on suosituinta matkustusaikaa kaupunkiin, joten kesäkuukausina hotellit ja lennot ovat kalleimmillaan. Tarjouksia seuraamalla voit tosin turvata edulliset kesälomamatkatkin Kiovaan.

Halvimpia Kiovan lennot ovat talvisin, keväisin ja syksyisin, mutta kaiken kaikkiaan hintaerot ovat vuoden ympäri hyvin pieniä. Helsingistä yhteydet kaupunkiin ovat hyvät. Reppureissaajille ja muille pienen budjetin matkailijoille Kiova on erinomainen kohde. Paitsi että lennon ja majoituksen saa halvalla, kaupungissa voi syödä ruhtinaallisen hyvin edulliseen hintaan.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Kiova Zhulhany lentokenttä?

  Useimmista paikoista halvimmat lennot kohteeseen Kiova Zhulhany lentokenttä löytyvät kuun toukokuu aikana, mutta hyviä tarjouksia löytyy myös muina aikoina.

 • Milloin on paras aika varata lento kohteeseen Kiova Zhulhany lentokenttä?

  Yleensä suurin osa lentojen varaajista löytää halvimmat tarjoukset kohteeseen Kiova Zhulhany lentokenttä 75 päivää etukäteen.

 • Mikä on halvin päivä lentää kohteeseen Kiova Zhulhany lentokenttä?

  Useimmista paikoista halvin päivä lentää kohteeseen Kiova Zhulhany lentokenttä on maanantai ja kalleimmaksi lähtöpäiväksi osoittautui lauantai.

 • Minä ajankohtana päivästä on halvinta lentää kohteeseen Kiova Zhulhany lentokenttä?

  Keskimäärin löydät parhaat lentodiilit kohteeseen Kiova Zhulhany lentokenttä, kun varaat lentosi lähdön aamu ajanjaksolle.


momondosta löytyneet halvat lennot: Kiova Zhulhany lentokenttä

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Kiova Zhulhany lentokenttä
Useita lentoyhtiöitä
19. marraskuuta
HEL03:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 50m
1 välilasku
IEV10:25Kiova Zhulhany
21. marraskuuta
IEV08:20Kiova Zhulhany
25t 05m
1 välilasku
HEL09:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
4. marraskuuta
HEL17:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 35m
2 välilaskua
IEV11:25Kiova Zhulhany
7. marraskuuta
IEV08:20Kiova Zhulhany
25t 05m
1 välilasku
HEL09:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
26. marraskuuta
HEL03:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 50m
1 välilasku
IEV10:25Kiova Zhulhany
29. marraskuuta
IEV04:35Kiova Zhulhany
36t 05m
2 välilaskua
HEL16:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
17. marraskuuta
HEL17:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 50m
2 välilaskua
IEV11:10Kiova Zhulhany
27. marraskuuta
IEV11:55Kiova Zhulhany
28t 05m
2 välilaskua
HEL16:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
29. marraskuuta
HEL03:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 35m
1 välilasku
IEV10:25Kiova Zhulhany
3. joulukuuta
IEV05:55Kiova Zhulhany
9t 10m
1 välilasku
HEL15:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
29. marraskuuta
HEL03:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 35m
1 välilasku
IEV10:25Kiova Zhulhany
3. joulukuuta
IEV04:45Kiova Zhulhany
13t 00m
2 välilaskua
HEL17:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Kiova Zhulhany lentokenttä

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Kiova Zhulhany lentokenttä, vkatso tarjouksiamme alapuolelta.
Useita lentoyhtiöitä
3. marraskuuta
HEL10:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 00m
2 välilaskua
IEV12:10Kiova Zhulhany
Useita lentoyhtiöitä
15. marraskuuta
HEL03:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 35m
1 välilasku
IEV10:25Kiova Zhulhany
Useita lentoyhtiöitä
23. marraskuuta
HEL17:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 20m
2 välilaskua
IEV20:25Kiova Zhulhany

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kiova Zhulhany lentokenttä?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Kiova Zhulhany lentokenttä
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kiova Zhulhany lentokenttä?

  Tietojemme mukaan suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteeseen Kiova Zhulhany lentokenttä kohteesta Suomi ovat Ukraine International Airlines, airBaltic, Lufthansa ja Belavia. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.


Kiova Zhulhany lentokenttä ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lähellä Kiova Zhulhany lentokenttä sijaitsevat lentoasemat sekä niiden etäisyydet keskustasta

Kiovaa palvelee kaksi lentokenttää, joista kumpikin ottaa vastaan myös kansainvälisiä lentoja. Boryspilin kansainvälinen lentoasema (Boryspil Airport) sijaitsee noin 30 km:n päässä kaupungin keskustasta. Selvästi edellistä pienempi Žuljanyn kansainvälinen lentoasema (Zhulyany Airport) sijaitsee puolestaan noin 8 km:n päästä Kiovan keskustasta. Helsinki-Vantaalta lähteneet halvat lennot Kiovaan voivat laskeutua kummalle kentälle tahansa. Boryspilin lentokentältä keskustaan pääsee helpoiten Sky Bus -bussin linjalla 322. Se suuntaa lentoasemalta kaupungin Kiev-Pasazhyrskyi -keskusrautatieasemalle (tunnetaan myös nimellä Pivdennyi). Bussin voi napata joko B- tai D-terminaalista. Busseja lähtee kentältä yleensä noin 15 minuutin välein, tosin yöaikaan ne liikkuvat harvemmin. Matka-aika keskustaan on noin 45 minuuttia. Matkalipun hinta on suunnilleen 80 hryvnia, ja voit ostaa lipun suoraan bussikuskilta. Žuljanyn lentoasemalta kannattaa ottaa trolley-bussi numero 22 keskustan suuntaan. Busseja liikennöi yleensä 10–15 minuutin välein. Jää bussista pois Shuliavska-metropysäkillä ja jatka matkaa metrolla keskustaan Vokzalna-pysäkille. Kokonaisuudessaan matka-aika keskustaan on bussilla ja metrolla nelisenkymmentä minuuttia. Bussilipun hinta on noin 3 hryvnia ja metrolipun hinta noin 4 hryvnia.


Kiova Zhulhany lentokenttä: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Kiova Zhulhany lentokenttä
Helsinki - Kiova Zhulhany lentokenttä reitin lennot
Lyhyin lentoaika7t 30m
Halvin hinta60 €

Suositut lennot kentältä Kiova Zhulhany lentokenttä

Useimmin haetut lennot lentokentältä Kiova Zhulhany lentokenttä halvimman hinnan ja lyhyimmän keston mukaan
Kiova Zhulhany lentokenttä - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika8t 00m
Halvin hinta100 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Kiova Zhulhany lentokenttä

Kiovan kiehtovaan ydinkeskustaan, etenkin sen historiallisiin kortteleihin, on mukava tutustua kävellen. Lisäksi kaupungissa on matkailijoiden onneksi myös erinomainen joukkoliikennejärjestelmä. Sen avulla eri alueille voi suunnistaa esimerkiksi metrolla, paikallis- ja minibusseilla, trolley-busseilla, raitiovaunuilla ja jopa funikulaarilla. Metro on nopein tapa liikkua Kiovassa, ja metroverkosto kattaa lähes koko kaupungin. Metrolinjoja on kaikkiaan kolme, sininen, punainen ja vihreä. Verkostoon kuuluu 51 metroasemaa. Metrolla liikkuminen on todella halpaa, sillä matkan hinta on sen pituudesta huolimatta aina noin 5 hryvnia. Liput ostetaan metroasemilta. Voit valita ladattavan matkakortin ja jokaiselle matkalle erikseen ostettavien muovipolettien väliltä. Muovipoletit pyritään tosin poistamaan käytöstä lähitulevaisuudessa kokonaan.

Raitiovaunulinjoja on kaupungissa lukuisia, ja raitiovaunuverkostoon kuuluu myös kaksi pikalinjaa. Funikulaarilla on helppo nousta Podilin kaupunginosasta niin kutsutun Vanhan Kiovan alueelle. Suurinta osaa paikallisliikenteestä, paikallisbussit mukaan lukien, hallinnoi Kyivpastrans-yhtiö. Kaikissa liikenneväleissä on käytössä metron tapaan kiinteät lippuhinnat, eli yksittäisellä lipulla saa matkustaa niin pitkän matkan kuin haluaa.


Kohteen Kiova Zhulhany lentokenttä viisumivaatimukset

Suomen kansalaiset saavat matkustaa Ukrainaan ilman viisumia, kunhan kyseessä on tavallinen alle 90 vuorokauden turistimatka. Jos haluat oleskella Kiovassa pidempään, kysy lisätietoja viisumeista Ukrainan suurlähetystöltä Helsingissä. Muista pakata mukaan matkalle myös voimassa oleva passi. Kaikki tärkeät matkustusasiakirjat, kuten passi, kannattaa skannata ja lähettää talteen esimerkiksi omaan sähköpostiin. Kopio voi olla tarpeen, jos dokumentteja katoaa tai varastetaan. Älä kanna Kiovassa alkuperäistä passia turhaan mukana, vaan jätä se mieluummin hyvään talteen hotellille.


Aloita matkan suunnittelu - Kiova Zhulhany lentokenttä


Parhaat nähtävät ja koettavat asiat kohteessa Kiova Zhulhany lentokenttä

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Kiovaan voi saada mille vuodenajalle tahansa, vaikka kesäkaudella hinnat saattavatkin hitusen nousta. Kun etsit sopivia lippuja, ota huomioon, että halvin lentopäivä Kiovaan on tavallisesti sunnuntai. Iltalennot tulevat puolestaan edullisemmiksi kuin aikaiset aamulennot. Jos varaat lennot viimeistään 58–59 päivää ennen matkan alkamista, saat ne yleensä edullisimpaan tarjolla olevaan hintaan.

Kiinnostavatko Kiovan nähtävyydet?

Kiovassa riittää nähtävää etenkin historian ja arkkitehtuurin saralla. Tutustu Pyhän Mikaelin luostariin kultaisine kupoleineen ja Pyhän Sofian katedraaliin. Unesco-kohteisiin kuuluva Kijevo-Petšerska lavra -luolaluostari on unohtumaton vierailukohde.

Mitä mukaan matkalle Kiovaan?

Vaatteet kannattaa pakata Kiovan vuodenaikojen mukaan. Talvella kaupungissa ollaan pakkasen puolella, kesällä yli 20 asteessa.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Kiovassa

Tiedustele matkapuhelinoperaattoriltasi matkapuhelinpalveluiden hintoja Ukrainassa. Monet kiovalaiset hotellit tarjoavat asiakkaiden käyttöön ilmaisen wifi-yhteyden.

Onko Kiovassa turvallista?

Kiova on matkailijalle kohtuullisen turvallinen, vaikka normaalia varovaisuutta onkin noudatettava. Jos toiveissa on matkustaa muilla Ukrainan alueilla, tutustu ensin Suomen ulkoministeriön laatimaan matkustustiedotteeseen koskien maan turvallisuustilannetta.

Voiko Kiovassa juoda kraanavettä?

Hanavesi ei sovi juotavaksi. Niin paikalliset kuin matkailijatkin käyttävät pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Kiovassa?

Kiovassa on tapana jättää pieni tippi kiitoksena hyvästä palvelusta. Tarkista ravintolassa, ettei laskuun ole liitetty automaattisesti palvelumaksua.

Millainen on Kiovan hintataso?

Kiovassa hintataso on selvästi Suomea edullisempi niin ruuan, juomien kuin joukkoliikennevälineidenkin suhteen. Maassa voi matkailla halvalla.

Mikä on aikaero Suomi-Ukraina?

Aikaeroa ei ole.

Mikä on etäisyys Helsinki-Kiova?

Suora välimatka on noin 1130 km.