Lennot Eurooppa Saksa Hannover

Halvat lennot Hannover

Meno-paluu
Economy
Zürich (ZRH)
Hannover (HAJ)
pe 23.7.
pe 30.7.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Hannover lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Hannover lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Hannover

HALVIN REITTI Helsinki - Hannover

Helsinki (HEL) - Hampuri (HAM)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Hannover kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Hampuri, jolloin hinta on keskimääräinen 181 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ HANNOVERmaaliskuu18% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Hannover lennot maksavat keskimäärin vain 154 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HANNOVER KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu23% kalliimpisyyskuu aikana Helsinki - Hannover lentojen keskimääräinen hinta on 231 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN HANNOVER KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu331% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Hannover kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Hannoveriin?

Saksan Hannover kuuluu Ala-Saksin alueen kauneimpiin kaupunkikohteisiin. Historiallinen kaupunki on suosittu matkakohde kaikkina vuodenaikoina. Keskieurooppalaisesta tunnelmasta kelpaa nauttia niin lämpiminä kesäpäivinä kuin tunnelmallisina joulunpyhinäkin. Säät ovat Hannoverissa leudot mutta epävakaiset, kuten muissakin Saksan kaupungeissa. Kesäisin lämpötila on 20 asteen tuntumassa. Talvisin keskilämpötilat laskevat lähemmäs nollaa astetta. Sateita voi esiintyä ympäri vuoden.

Edullisimmillaan lennot Hannoveriin ovat noin kaksi kuukautta ennen matkan ajankohtaa. Hinnat vaihtelevat runsaasti eri lentopäivien välillä myös eri kuukausien sisällä. Helmi-maaliskuun sekä marras-joulukuun taite ovat halpoja aikoja matkustaa kaupunkiin. Samoin elo-syyskuu. Edullisin päivä lentää on tiistai ja kallein on lauantai.

Kesälomasesonki ja joulukuu ovat perinteisesti suosittuja matkailukuukausia Saksassa. Lentojen ja majoitusten hinnat nousevat Hannoverissakin joulukuun lopulla sekä kesä-heinäkuussa. Jos matkustat pienellä budjetilla, kannattaa matkaa saksalaiskaupunkiin ryhtyä suunnittelemaan ajoissa. Hotellin ja lennon voi saada kohtuulliseen hintaan mille kuukaudelle tahansa, kunhan varauksen tekee hyvissä ajoin. Yleensä lentovaraus kannattaa lyödä lukkoon viimeistään noin 50–60 päivää ennen matkaa.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Hannover?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Hannover paikasta Stuttgart ovat löytäneet lentoja 81 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Hannover. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Hannover alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Hannover?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Hannover kohteeseen Suomi on maaliskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 154 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa maaliskuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Hannover kohteesta Suomi heinäkuu ajanjaksolle. heinäkuu aikana lennot kaupunkiin Hannover ovat vielä keskimäärin 161 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin maaliskuu.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Hannover?

Paras aika varata lento kohteeseen Hannover kohteesta Suomi on 54 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 188 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Hannover tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Hannover hintaan 145 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Hannover?

Datamme mukaan maanantai on halvin päivä lentää lentokentälle Hannover kentältä Suomi. Halvin viimeksi maanantai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 191 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Varmista, että et varaa lähtöä sunnuntai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Hannover sunnuntai aikana on 234 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Hannover?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Hannover ovat yleensä keskipäivällä sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Hannover keskipäivällä jopa niin edulliseen hintaan kuin 169 €. Lennot iltapäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 214 €.

Löytyykö kaupungin Hannover lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Hannover on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Hannover harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Braunschweig Braunschweig lentokenttä (56 km kaupungin Hannover keskustasta), Bremen lentokenttä (99 km kaupungin Hannover keskustasta), Kassel Kassel-Calden lentokenttä (108 km kaupungin Hannover keskustasta), Paderborn lentokenttä (114 km kaupungin Hannover keskustasta) tai Hampuri lentokenttä (141 km kaupungin Hannover keskustasta).

Voiko kaupunkiin Hannover lentää jotenkin halvemmalla?

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Hannover keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Hampuri lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 219 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Hannover

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Hannover
Useita lentoyhtiöitä
3. syyskuuta
HEL13:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 25m
1 välilasku
HAJ19:20Hannover
5. syyskuuta
HAJ02:00Hannover
6t 15m
1 välilasku
HEL08:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
3. syyskuuta
HEL02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 45m
2 välilaskua
HAJ10:15Hannover
19. syyskuuta
HAJ02:20Hannover
4t 40m
1 välilasku
HEL07:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
15. lokakuuta
HEL09:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 40m
1 välilasku
HAJ18:35Hannover
24. lokakuuta
HAJ02:00Hannover
6t 15m
1 välilasku
HEL08:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
17. syyskuuta
HEL09:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 50m
2 välilaskua
HAJ20:20Hannover
19. syyskuuta
HAJ02:20Hannover
4t 40m
1 välilasku
HEL07:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
30. heinäkuuta
HEL14:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 20m
1 välilasku
HAJ18:35Hannover
2. elokuuta
HAJ07:30Hannover
11t 45m
1 välilasku
HEL19:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
15. lokakuuta
HEL09:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 50m
2 välilaskua
HAJ20:20Hannover
24. lokakuuta
HAJ02:20Hannover
5t 25m
1 välilasku
HEL07:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Hannover

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Hannover, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä KLM
KLM
7. elokuuta
HEL02:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 10m
1 välilasku
HAJ07:55Hannover
KLM
19. elokuuta
HEL02:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 15m
1 välilasku
HAJ08:00Hannover
KLM
9. elokuuta
HEL02:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 15m
1 välilasku
HAJ08:00Hannover

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Hannoveriin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Hannover

Suomalaiskaupungeista ei ainakaan toistaiseksi ole tarjolla suoria lentoja Saksan Hannoveriin. Vaihtokenttien kautta kaupunkiin pääsee kuitenkin edullisesti ja myös kohtuullisen nopeasti. Halvat lennot Hannoveriin voit varata ainakin sellaisilta lentoyhtiöiltä kuin saksalainen Lufthansa, alankomaalainen KLM ja ranskalainen Air France. Kätevillä lentoreiteillä Hannoveriin liikennöivät myös esimerkiksi suomalainen Finnair ja skandinaavinen SAS-lentoyhtiö. Lentoaika Helsingistä Hannoveriin on lyhimmillään vain noin 4 tuntia, kun reittiin sisältyy yksi vaihto. Kahden vaihdon lennoilla matkan pituus venyy tästä selvästi. Hannoveria kohti lähtevät lennot nousevat Suomessa matkaan Helsinki-Vantaan lentokentältä. Reittivaihtoehtoja on useita, joten lennot on mahdollista saada hyvinkin halvalla. Lentoja varatessasi ota huomioon, että edullisimmat lipputyypit eivät tavallisesti pidä sisällään ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Selvitä siis matkatavararajoitukset ennen matkan varaamista.


Miten pääsen lentokentältä Hannoverin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Hannover lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Halvat lennot Hannoveriin laskeutuvat kaupungin omalle lentokentälle, Hannover Airportille. Se sijaitsee noin 11 km kaupungin keskustan pohjoispuolella. Kentältä on hyvät joukkoliikenneyhteydet kaupunkialueelle, sillä lentokentällä on oma juna-asemansa (S-Bahnhof), joka sijaitsee C-terminaalin yhteydessä. Keskustaan liikennöi S-Bahn-juna S5 (linja Hannover Flughafen–Paderborn). Matka-aika keskustaan on reilut 15 minuuttia, ja lentokentältä junia lähtee noin puolen tunnin välein. Matkustajien onneksi junayhteys toimii lähes vuorokauden ympäri lähes 22 tuntia vuorokaudessa (kello 04–01.30). Linjan päätepysäkki keskustassa on Hannoverin päärautatieasema (Hannover Hauptbahnhof), mutta matkan varrella juna pysähtyy useammalla asemalla. Päärautatieasemalta matkaa on helppo jatkaa Saksan eri osiin. Keskustaan suuntaavien on ostettava junaan kahden vyöhykkeen lippu, jonka voi hankkia helposti juna-aseman lippuautomaateista. Hinta on aikuisille noin 3,50 euroa ja 6–14-vuotiaille lapsille noin 1,30 euroa. Kahden vyöhykkeen päivälipun hinta on noin 6,60 euroa.


Suositut lentoreitit Hannover

Etsityimmät lennot Hannover sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Hannover reitin lennot
Lyhyin lentoaika
4t 25m
Halvin hinta
146 €

Liikkuminen Hannoverissa?

Hannoverin ydinkeskustassa on kätevintä liikkua jalkaisin. Kaupungin hienoa arkkitehtuuria kannattaa tutkia rauhassa, ja myös vehreät puistot sekä Leinejoen varsi kutsuvat kävely- tai pyöräretkille. Pyöräilyharrastajille Hannoverilla on paljon tarjottavaa. Pyörän selässä voi seikkailla paitsi kaupunkialueella myös sen ympäristössä. Seudun luonto on tutustumisen arvoista.

Yli puolen miljoonan asukkaan kaupungissa on erinomainen joukkoliikennejärjestelmä. Hannoverissa liikennöivät niin paikallisbussit, raitiovaunut kuin kaupunkijunatkin. Kaikkia kulkuvälineitä saa käyttää samalla yleislipulla. Hinnoittelu perustuu vyöhykejärjestelmään, eli matkalipun voi ostaa 1–3 vyöhykkeelle. Kertalipun hinta on kuljettavasta matkasta riippuen noin 2,60–4,30 euroa ja päivälipun hinta noin 5–8,20 euroa. Piipahda keskustan Platz der Weltausstellung -aukiolla sijaitsevassa üstra Service Centre City -palvelukeskuksessa. SIeltä voit paitsi ostaa tarvittavat matkaliput kysyä myös lisätietoa linjoista ja aikatauluista. HannoverCard-matkailijakortti on hyvä hankinta niille, jotka haluavat lyhyen ajan sisällä tutustua mahdollisimman moneen nähtävyyteen eri puolilla kaupunkia. Kortin hinta on päiväksi noin 10 euroa ja kahdeksi päiväksi noin 15 euroa. Julkista liikennettä voi käyttää kortilla rajoituksetta, ja sisäänpääsy moniin museoihin kuuluu hintaan.


Tarvitaanko Hannoveriin passi tai viisumi?

Passia ei ole pakollista pakata mukaan Hannoverin matkalle. Mikäli et halua kantaa passia mukanasi, lennolle on otettava mukaan virallinen henkilökortti. Saksa kuuluu Euroopan unioniin ja Schengen-alueeseen, joten Suomesta Hannoveriin lennettäessä rajatarkastuksia ei ole. Lentoyhtiöt voivat silti pyytää matkustajiaan aina tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä. Jos et aio autoilla Saksassa, ajokortin voit jättää kotiin, sillä matkustusdokumentiksi se ei sovi. Virallista henkilökorttia tai passia voit hyvin tarvita myös Saksassa ollessasi.


Vinkkejä Hannoveriin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Hannoveriin voi napata etenkin alkuvuoteen tammi-helmikuulle. Hieman yllättäen myös elokuu on edullista aikaa matkustaa kaupunkiin. Kohtuuhintaisia lentoja on kuitenkin tarjolla ympäri vuoden. Vertaa eri lentoyhtiöiden ja lentopäivien eroja hakumme avulla. Voit halutessasi myös asettaa hintavahdin, joka ilmoittaa sinulle sähköpostitse, kun valitsemasi lentoreitin ja ajankohdan hinnat muuttuvat merkittävästi.

Kiinnostavatko Hannoverin nähtävyydet?

Kaupungintalo, Neues Rathaus, sekä Eilenriede-puisto ovat vierailun arvoisia. Hannoverin historiallinen arkkitehtuuri kiehtoo matkailijoita, joten tutustu myös vanhaan kaupunkiin.

Mitä mukaan matkalle Hannoveriin?

Kesät ovat Hannoverissa lämpimiä, mutta talvisin lämpötila voi painua nollan asteen tuntumaan. Pakkaa siis talvella lämmintä vaatetta mukaan. Kaupunkikohteessa hyvät kävelykengät voivat olla tarpeen.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Hannoverissa

Saksa on EU-maa, joten matkapuhelinpalveluita pitäisi pystyä käyttämään Hannoverissa samaan tai lähes samaan hintaan kuin Suomessakin. Varmista kuitenkin operaattoriltasi puhelimen käytön mahdolliset rajoitukset ja lisämaksut EU-alueella.

Onko Hannoverissa turvallista?

Hannover on turvallinen matkailukaupunki, mutta normaali varovaisuus on aina tarpeen. Mikäli lähdet auton rattiin, ole varovainen Saksan autobahn-moottoriteillä, joille ei ole asetettu nopeusrajoituksia.

Voiko Hannoverissa juoda kraanavettä?

Hanavesi on Hannoverissa juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Hannoverissa?

Juomarahan jättäminen kuuluu asiaan Hannoverissa ja kaikkialla Saksassa, etenkin jos palvelu on erityisen hyvää.

Millainen on Hannoverin hintataso?

Hannoverin hintataso on lähellä Suomen hintatasoa. Tosin esimerkiksi ruokaostokset voi tehdä ja ravintoloissa syödä hieman edullisemmin.

Mikä on aikaero Suomi-Saksa?

Saksan aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Hannover?

Välimatka on noin 1270 km.


Lennot Eurooppa Saksa Hannover
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka