Etsi halpoja lentoja Hannover alk. 107 €.

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 26/9
ti 3/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Hannover

Yhteenveto Hannover lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

107 €

Halvin meno-paluulennon hinta

150 €

Nopein lentoaika

6t 05m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Hannover kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 107 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Hannoverin lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Hannover kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 150 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Hannoverin lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Hannover kohteesta Suomi kestää 6t 05m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Hannoverin lentoasema).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Hannover mukaan lukien Lufthansa, Scandinavian Airlines ja Austrian Airlines.

Hannover lentotiedot ja trendit

Tutustu Hannover lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Hannover?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Hannover kohteeseen Suomi on toukokuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 223 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa toukokuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Hannover kohteesta Suomi maaliskuu ajanjaksolle. maaliskuu aikana lennot kaupunkiin Hannover ovat vielä keskimäärin 237 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin toukokuu.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Hannover?

Datamme mukaan keskiviikko on halvin päivä lentää lentokentälle Hannover kentältä Suomi. Halvin viimeksi keskiviikko lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 171 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Varmista, että et varaa lähtöä maanantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Hannover maanantai aikana on 329 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Hannover?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Hannover ovat yleensä illalla sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Hannover illalla jopa niin edulliseen hintaan kuin 167 €. Lennot iltapäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 298 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Hannover?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Rovaniemi, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Hannover (Hannoverin lentoasema), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 4t 45m ja .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Hannover?

Paras aika varata lento kohteeseen Hannover kohteesta Suomi on 45 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 288 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Hannover tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Hannover hintaan 261 €.

Halvimmat lennot kaupungin Hannover lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Hannover lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Hannover

HALVIN REITTI Helsinki - Hannover

Helsinki (HEL) - Hampuri (HAM)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Hannover kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Hamburg, jolloin hinta on keskimääräinen 237 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ HANNOVERtoukokuu23% halvempitoukokuu aikana Helsinki - Hannover lennot maksavat keskimäärin vain 223 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HANNOVER KENTÄLTÄ HELSINKIelokuu14% kalliimpielokuu aikana Helsinki - Hannover lentojen keskimääräinen hinta on 331 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN HANNOVER KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu245% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Hannover kentältä Helsinki syyskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Hannover

Saksan Hannover kuuluu Ala-Saksin alueen kauneimpiin kaupunkikohteisiin. Historiallinen kaupunki on suosittu matkakohde kaikkina vuodenaikoina. Keskieurooppalaisesta tunnelmasta kelpaa nauttia niin lämpiminä kesäpäivinä kuin tunnelmallisina joulunpyhinäkin. Säät ovat Hannoverissa leudot mutta epävakaiset, kuten muissakin Saksan kaupungeissa. Kesäisin lämpötila on 20 asteen tuntumassa. Talvisin keskilämpötilat laskevat lähemmäs nollaa astetta. Sateita voi esiintyä ympäri vuoden.

Edullisimmillaan lennot Hannoveriin ovat noin kaksi kuukautta ennen matkan ajankohtaa. Hinnat vaihtelevat runsaasti eri lentopäivien välillä myös eri kuukausien sisällä. Helmi-maaliskuun sekä marras-joulukuun taite ovat halpoja aikoja matkustaa kaupunkiin. Samoin elo-syyskuu. Edullisin päivä lentää on tiistai ja kallein on lauantai.

Kesälomasesonki ja joulukuu ovat perinteisesti suosittuja matkailukuukausia Saksassa. Lentojen ja majoitusten hinnat nousevat Hannoverissakin joulukuun lopulla sekä kesä-heinäkuussa. Jos matkustat pienellä budjetilla, kannattaa matkaa saksalaiskaupunkiin ryhtyä suunnittelemaan ajoissa. Hotellin ja lennon voi saada kohtuulliseen hintaan mille kuukaudelle tahansa, kunhan varauksen tekee hyvissä ajoin. Yleensä lentovaraus kannattaa lyödä lukkoon viimeistään noin 50–60 päivää ennen matkaa.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Hannover?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Hannover paikasta Skopje ovat löytäneet lentoja 36 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Hannover. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Hannover alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

Löytyykö kaupungin Hannover lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Hannover on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Hannover harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Braunschweig lentokenttä (56 km Hannover keskustasta), Bremen lentokenttä (99 km Hannover keskustasta), Kassel-Calden lentokenttä (108 km Hannover keskustasta), Paderborn lentokenttä (114 km Hannover keskustasta) tai Hamburg lentokenttä (141 km Hannover keskustasta).

Voiko kaupunkiin Hannover lentää jotenkin halvemmalla?

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Hannover keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Bremen lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 159 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Hannoverin lentoasema lentokenttä hinnat?

lentoa Hannoverin lentoasema lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Hannoverin lentoasema lentokenttä?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä lentoa Hannoverin lentoasema lentokenttä osiossa on 4 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Hannoverin lentoasema lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Hannoverin lentoasema lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Hannoverin lentoasema lentokenttä?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Hannoverin lentoasema lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Hannover

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Hannover
Lufthansa
2. marraskuuta
HEL15:30Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 55m
1 välilasku
HAJ01:25Hannoverin lentoasema
8. marraskuuta
HAJ01:00Hannoverin lentoasema
5t 00m
1 välilasku
HEL06:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
17. marraskuuta
HEL14:25Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 00m
1 välilasku
HAJ01:25Hannoverin lentoasema
19. marraskuuta
HAJ15:05Hannoverin lentoasema
14t 55m
1 välilasku
HEL06:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
6. marraskuuta
HEL14:25Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 00m
1 välilasku
HAJ01:25Hannoverin lentoasema
8. marraskuuta
HAJ12:25Hannoverin lentoasema
4t 45m
1 välilasku
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
17. marraskuuta
HEL14:25Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 00m
1 välilasku
HAJ01:25Hannoverin lentoasema
19. marraskuuta
HAJ15:05Hannoverin lentoasema
20t 35m
2 välilaskua
HEL11:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
6. marraskuuta
HEL06:05Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 20m
2 välilaskua
HAJ20:25Hannoverin lentoasema
8. marraskuuta
HAJ08:40Hannoverin lentoasema
8t 30m
1 välilasku
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
6. lokakuuta
HEL15:40Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 20m
1 välilasku
HAJ11:00Hannoverin lentoasema
8. lokakuuta
HAJ02:20Hannoverin lentoasema
4t 40m
1 välilasku
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Hannover

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Hannover, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Lufthansa, Scandinavian Airlines ja airBaltic
airBaltic
17. lokakuuta
HEL01:25Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 45m
1 välilasku
HAJ16:10Hannoverin lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
19. lokakuuta
HEL03:15Helsinki-Vantaan lentoasema
36t 15m
2 välilaskua
HAJ21:30Hannoverin lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
16. lokakuuta
HEL18:10Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 00m
2 välilaskua
HAJ16:10Hannoverin lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Hannover?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Hannover

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Hannover?

KLM lennot kohteeseen Hannover

KLM lentää kohteeseen Hannover noin 13 kertaa keskimäärin viikossa.Se, mistä lennät, sanelee, millaisia KLM tarjouksia voit saada , mutta niinkin alhaisia hintoja kuin 194 € on löydetty Helsinki-Vantaan lentoasema - Hannover reitille. KLM on saanut momondon asiakasarvioiden perusteella 7,5/10 pistettä.

Scandinavian Airlines lennot kohteeseen Hannover

Scandinavian Airlines lentää kohteeseen yleensä Hannover 6 kertaa viikossa, mikä tekee siitä s yhden suosituimmista lentoyhtiöistä, jolla lentää varsinkin, kun suuntaat kohteeseen Hannover kohteesta Kööpenhamina. Scandinavian Airlines (arviopisteet: 7,2, 444 arvostelua) hinta vaihtelee sen mukaan milloin ja mistä haluat lentää kohteeseen Hannover. Paras momondosta löydetty Scandinavian Airlines lipun hinta kohteeseen Hannover oli kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema (277 € meno-paluu).


Hannover: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Hannover
Helsinki - Hannover reitin lennot
Nopein lentoaika4t 45m
Halvin hinta153 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Hannover

Hannoverin ydinkeskustassa on kätevintä liikkua jalkaisin. Kaupungin hienoa arkkitehtuuria kannattaa tutkia rauhassa, ja myös vehreät puistot sekä Leinejoen varsi kutsuvat kävely- tai pyöräretkille. Pyöräilyharrastajille Hannoverilla on paljon tarjottavaa. Pyörän selässä voi seikkailla paitsi kaupunkialueella myös sen ympäristössä. Seudun luonto on tutustumisen arvoista.

Yli puolen miljoonan asukkaan kaupungissa on erinomainen joukkoliikennejärjestelmä. Hannoverissa liikennöivät niin paikallisbussit, raitiovaunut kuin kaupunkijunatkin. Kaikkia kulkuvälineitä saa käyttää samalla yleislipulla. Hinnoittelu perustuu vyöhykejärjestelmään, eli matkalipun voi ostaa 1–3 vyöhykkeelle. Kertalipun hinta on kuljettavasta matkasta riippuen noin 2,60–4,30 euroa ja päivälipun hinta noin 5–8,20 euroa. Piipahda keskustan Platz der Weltausstellung -aukiolla sijaitsevassa üstra Service Centre City -palvelukeskuksessa. SIeltä voit paitsi ostaa tarvittavat matkaliput kysyä myös lisätietoa linjoista ja aikatauluista. HannoverCard-matkailijakortti on hyvä hankinta niille, jotka haluavat lyhyen ajan sisällä tutustua mahdollisimman moneen nähtävyyteen eri puolilla kaupunkia. Kortin hinta on päiväksi noin 10 euroa ja kahdeksi päiväksi noin 15 euroa. Julkista liikennettä voi käyttää kortilla rajoituksetta, ja sisäänpääsy moniin museoihin kuuluu hintaan.


Kohteen Hannover viisumivaatimukset

Passia ei ole pakollista pakata mukaan Hannoverin matkalle. Mikäli et halua kantaa passia mukanasi, lennolle on otettava mukaan virallinen henkilökortti. Saksa kuuluu Euroopan unioniin ja Schengen-alueeseen, joten Suomesta Hannoveriin lennettäessä rajatarkastuksia ei ole. Lentoyhtiöt voivat silti pyytää matkustajiaan aina tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä. Jos et aio autoilla Saksassa, ajokortin voit jättää kotiin, sillä matkustusdokumentiksi se ei sovi. Virallista henkilökorttia tai passia voit hyvin tarvita myös Saksassa ollessasi.


Aloita matkan suunnittelu - Hannover


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Hannover

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Hannoveriin voi napata etenkin alkuvuoteen tammi-helmikuulle. Hieman yllättäen myös elokuu on edullista aikaa matkustaa kaupunkiin. Kohtuuhintaisia lentoja on kuitenkin tarjolla ympäri vuoden. Vertaa eri lentoyhtiöiden ja lentopäivien eroja hakumme avulla. Voit halutessasi myös asettaa hintavahdin, joka ilmoittaa sinulle sähköpostitse, kun valitsemasi lentoreitin ja ajankohdan hinnat muuttuvat merkittävästi.

Kiinnostavatko Hannoverin nähtävyydet?

Kaupungintalo, Neues Rathaus, sekä Eilenriede-puisto ovat vierailun arvoisia. Hannoverin historiallinen arkkitehtuuri kiehtoo matkailijoita, joten tutustu myös vanhaan kaupunkiin.

Mitä mukaan matkalle Hannoveriin?

Kesät ovat Hannoverissa lämpimiä, mutta talvisin lämpötila voi painua nollan asteen tuntumaan. Pakkaa siis talvella lämmintä vaatetta mukaan. Kaupunkikohteessa hyvät kävelykengät voivat olla tarpeen.

Onko Hannoverissa turvallista?

Hannover on turvallinen matkailukaupunki, mutta normaali varovaisuus on aina tarpeen. Mikäli lähdet auton rattiin, ole varovainen Saksan autobahn-moottoriteillä, joille ei ole asetettu nopeusrajoituksia.

Voiko Hannoverissa juoda kraanavettä?

Hanavesi on Hannoverissa juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Hannoverissa?

Juomarahan jättäminen kuuluu asiaan Hannoverissa ja kaikkialla Saksassa, etenkin jos palvelu on erityisen hyvää.

Millainen on Hannoverin hintataso?

Hannoverin hintataso on lähellä Suomen hintatasoa. Tosin esimerkiksi ruokaostokset voi tehdä ja ravintoloissa syödä hieman edullisemmin.

Mikä on aikaero Suomi-Saksa?

Saksan aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Hannover?

Välimatka on noin 1270 km.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Hannover?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Hannover joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Hannover momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Hannover?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Hannover. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Hannover juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä. momondo voi seurata Hannover lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Hannover

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.