Halvat lennot Hannover

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 30/5
ma 6/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Hannover

Yhteenveto Hannover lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

112 €

Halvin meno-paluulennon hinta

190 €

Nopein lentoaika

3t 40m

Liikennöi:

5 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Hannover kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 112 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Hannoverin lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Hannover kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 190 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Hannoverin lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Hannover kohteesta Suomi kestää 3t 40m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Hannoverin lentoasema).
5 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Hannover mukaan lukien Lufthansa, Air France ja KLM.

Halvimmat lennot kaupungin Hannover lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Hannover lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Hannover

HALVIN REITTI Helsinki - Hannover

Helsinki (HEL) - Hampuri (HAM)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Hannover kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Hamburg, jolloin hinta on keskimääräinen 199 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ HANNOVERmaaliskuu18% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Hannover lennot maksavat keskimäärin vain 170 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HANNOVER KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu23% kalliimpisyyskuu aikana Helsinki - Hannover lentojen keskimääräinen hinta on 254 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN HANNOVER KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu331% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Hannover kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Hannover?

Saksan Hannover kuuluu Ala-Saksin alueen kauneimpiin kaupunkikohteisiin. Historiallinen kaupunki on suosittu matkakohde kaikkina vuodenaikoina. Keskieurooppalaisesta tunnelmasta kelpaa nauttia niin lämpiminä kesäpäivinä kuin tunnelmallisina joulunpyhinäkin. Säät ovat Hannoverissa leudot mutta epävakaiset, kuten muissakin Saksan kaupungeissa. Kesäisin lämpötila on 20 asteen tuntumassa. Talvisin keskilämpötilat laskevat lähemmäs nollaa astetta. Sateita voi esiintyä ympäri vuoden.

Edullisimmillaan lennot Hannoveriin ovat noin kaksi kuukautta ennen matkan ajankohtaa. Hinnat vaihtelevat runsaasti eri lentopäivien välillä myös eri kuukausien sisällä. Helmi-maaliskuun sekä marras-joulukuun taite ovat halpoja aikoja matkustaa kaupunkiin. Samoin elo-syyskuu. Edullisin päivä lentää on tiistai ja kallein on lauantai.

Kesälomasesonki ja joulukuu ovat perinteisesti suosittuja matkailukuukausia Saksassa. Lentojen ja majoitusten hinnat nousevat Hannoverissakin joulukuun lopulla sekä kesä-heinäkuussa. Jos matkustat pienellä budjetilla, kannattaa matkaa saksalaiskaupunkiin ryhtyä suunnittelemaan ajoissa. Hotellin ja lennon voi saada kohtuulliseen hintaan mille kuukaudelle tahansa, kunhan varauksen tekee hyvissä ajoin. Yleensä lentovaraus kannattaa lyödä lukkoon viimeistään noin 50–60 päivää ennen matkaa.

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Hannover paikasta Split ovat löytäneet lentoja 83 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Hannover. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Hannover alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

Halvin kuukausi lentää kohteesta Hannover kohteeseen Suomi on maaliskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 170 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa maaliskuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Hannover kohteesta Suomi heinäkuu ajanjaksolle. heinäkuu aikana lennot kaupunkiin Hannover ovat vielä keskimäärin 177 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin maaliskuu.

Paras aika varata lento kohteeseen Hannover kohteesta Suomi on 54 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 207 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Hannover tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Hannover hintaan 190 €.

Datamme mukaan maanantai on halvin päivä lentää lentokentälle Hannover kentältä Suomi. Halvin viimeksi maanantai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 202 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Varmista, että et varaa lähtöä keskiviikko, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Hannover keskiviikko aikana on 262 €.

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Hannover ovat yleensä aamulla sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Hannover aamulla jopa niin edulliseen hintaan kuin 229 €. Lennot keskipäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 248 €.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Hannover on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Hannover harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Braunschweig lentokenttä (56 km kaupungin Hannover keskustasta), Bremen lentokenttä (99 km kaupungin Hannover keskustasta), Kassel-Calden lentokenttä (108 km kaupungin Hannover keskustasta), Paderborn lentokenttä (114 km kaupungin Hannover keskustasta) tai Hamburg lentokenttä (141 km kaupungin Hannover keskustasta).

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Hannover keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Braunschweig lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 88 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.momondosta löytyneet halvat lennot: Hannover

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Hannover
Useita lentoyhtiöitä
12. elokuuta
HEL02:30Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 05m
1 välilasku
HAJ20:35Hannoverin lentoasema
14. elokuuta
HAJ02:00Hannoverin lentoasema
6t 20m
1 välilasku
HEL08:20Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
22. syyskuuta
HEL03:00Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 20m
1 välilasku
HAJ07:20Hannoverin lentoasema
24. syyskuuta
HAJ14:15Hannoverin lentoasema
5t 00m
1 välilasku
HEL19:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
22. syyskuuta
HEL09:30Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 40m
2 välilaskua
HAJ16:10Hannoverin lentoasema
24. syyskuuta
HAJ02:15Hannoverin lentoasema
4t 55m
1 välilasku
HEL07:10Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
31. heinäkuuta
HEL03:00Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 20m
1 välilasku
HAJ07:20Hannoverin lentoasema
7. elokuuta
HAJ06:50Hannoverin lentoasema
12t 25m
1 välilasku
HEL19:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
7. kesäkuuta
HEL02:15Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 55m
1 välilasku
HAJ09:10Hannoverin lentoasema
18. kesäkuuta
HAJ10:45Hannoverin lentoasema
9t 30m
1 välilasku
HEL20:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
12. elokuuta
HEL01:35Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 10m
2 välilaskua
HAJ13:45Hannoverin lentoasema
14. elokuuta
HAJ02:25Hannoverin lentoasema
9t 25m
1 välilasku
HEL11:50Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Hannover

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Hannover, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Air France ja Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
31. toukokuuta
HEL11:40Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 40m
1 välilasku
HAJ15:20Hannoverin lentoasema
Air France
14. kesäkuuta
HEL02:15Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 10m
1 välilasku
HAJ11:25Hannoverin lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
25. heinäkuuta
HEL19:25Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 45m
2 välilaskua
HAJ09:10Hannoverin lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Hannover?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Hannover

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Hannover?

Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Hannover suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöiltä, kuten Finnair, Lufthansa, KLM ja Scandinavian Airlines. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.

KLM lennot kohteeseen Hannover

KLM lentää kohteeseen Hannover noin 18 kertaa keskimäärin viikossa.Se, mistä lennät, sanelee, millaisia KLM tarjouksia voit saada , mutta niinkin alhaisia hintoja kuin 162 € on löydetty Helsinki-Vantaan lentoasema - Hannover reitille. KLM on saanut momondon asiakasarvioiden perusteella 7,8/10 pistettä.

Scandinavian Airlines lennot kohteeseen Hannover

Scandinavian Airlines lentää kohteeseen yleensä Hannover 4 kertaa viikossa, mikä tekee siitä s yhden suosituimmista lentoyhtiöistä, jolla lentää varsinkin, kun suuntaat kohteeseen Hannover kohteesta Kööpenhamina. Scandinavian Airlines (arviopisteet: 7,5, 164 arvostelua) hinta vaihtelee sen mukaan milloin ja mistä haluat lentää kohteeseen Hannover. Paras momondosta löydetty Scandinavian Airlines lipun hinta kohteeseen Hannover oli kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema (133 € meno-paluu).


Hannover ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Hannover lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Halvat lennot Hannoveriin laskeutuvat kaupungin omalle lentokentälle, Hannover Airportille. Se sijaitsee noin 11 km kaupungin keskustan pohjoispuolella. Kentältä on hyvät joukkoliikenneyhteydet kaupunkialueelle, sillä lentokentällä on oma juna-asemansa (S-Bahnhof), joka sijaitsee C-terminaalin yhteydessä. Keskustaan liikennöi S-Bahn-juna S5 (linja Hannover Flughafen–Paderborn). Matka-aika keskustaan on reilut 15 minuuttia, ja lentokentältä junia lähtee noin puolen tunnin välein. Matkustajien onneksi junayhteys toimii lähes vuorokauden ympäri lähes 22 tuntia vuorokaudessa (kello 04–01.30). Linjan päätepysäkki keskustassa on Hannoverin päärautatieasema (Hannover Hauptbahnhof), mutta matkan varrella juna pysähtyy useammalla asemalla. Päärautatieasemalta matkaa on helppo jatkaa Saksan eri osiin. Keskustaan suuntaavien on ostettava junaan kahden vyöhykkeen lippu, jonka voi hankkia helposti juna-aseman lippuautomaateista. Hinta on aikuisille noin 3,50 euroa ja 6–14-vuotiaille lapsille noin 1,30 euroa. Kahden vyöhykkeen päivälipun hinta on noin 6,60 euroa.


Hannover: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Hannover
Helsinki - Hannover reitin lennot
Lyhyin lentoaika4t 20m
Halvin hinta190 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Hannover

Hannoverin ydinkeskustassa on kätevintä liikkua jalkaisin. Kaupungin hienoa arkkitehtuuria kannattaa tutkia rauhassa, ja myös vehreät puistot sekä Leinejoen varsi kutsuvat kävely- tai pyöräretkille. Pyöräilyharrastajille Hannoverilla on paljon tarjottavaa. Pyörän selässä voi seikkailla paitsi kaupunkialueella myös sen ympäristössä. Seudun luonto on tutustumisen arvoista.

Yli puolen miljoonan asukkaan kaupungissa on erinomainen joukkoliikennejärjestelmä. Hannoverissa liikennöivät niin paikallisbussit, raitiovaunut kuin kaupunkijunatkin. Kaikkia kulkuvälineitä saa käyttää samalla yleislipulla. Hinnoittelu perustuu vyöhykejärjestelmään, eli matkalipun voi ostaa 1–3 vyöhykkeelle. Kertalipun hinta on kuljettavasta matkasta riippuen noin 2,60–4,30 euroa ja päivälipun hinta noin 5–8,20 euroa. Piipahda keskustan Platz der Weltausstellung -aukiolla sijaitsevassa üstra Service Centre City -palvelukeskuksessa. SIeltä voit paitsi ostaa tarvittavat matkaliput kysyä myös lisätietoa linjoista ja aikatauluista. HannoverCard-matkailijakortti on hyvä hankinta niille, jotka haluavat lyhyen ajan sisällä tutustua mahdollisimman moneen nähtävyyteen eri puolilla kaupunkia. Kortin hinta on päiväksi noin 10 euroa ja kahdeksi päiväksi noin 15 euroa. Julkista liikennettä voi käyttää kortilla rajoituksetta, ja sisäänpääsy moniin museoihin kuuluu hintaan.


Kohteen Hannover viisumivaatimukset

Passia ei ole pakollista pakata mukaan Hannoverin matkalle. Mikäli et halua kantaa passia mukanasi, lennolle on otettava mukaan virallinen henkilökortti. Saksa kuuluu Euroopan unioniin ja Schengen-alueeseen, joten Suomesta Hannoveriin lennettäessä rajatarkastuksia ei ole. Lentoyhtiöt voivat silti pyytää matkustajiaan aina tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä. Jos et aio autoilla Saksassa, ajokortin voit jättää kotiin, sillä matkustusdokumentiksi se ei sovi. Virallista henkilökorttia tai passia voit hyvin tarvita myös Saksassa ollessasi.


Aloita matkan suunnittelu - Hannover


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Hannover

Halvat lennot Hannoveriin voi napata etenkin alkuvuoteen tammi-helmikuulle. Hieman yllättäen myös elokuu on edullista aikaa matkustaa kaupunkiin. Kohtuuhintaisia lentoja on kuitenkin tarjolla ympäri vuoden. Vertaa eri lentoyhtiöiden ja lentopäivien eroja hakumme avulla. Voit halutessasi myös asettaa hintavahdin, joka ilmoittaa sinulle sähköpostitse, kun valitsemasi lentoreitin ja ajankohdan hinnat muuttuvat merkittävästi.

Kaupungintalo, Neues Rathaus, sekä Eilenriede-puisto ovat vierailun arvoisia. Hannoverin historiallinen arkkitehtuuri kiehtoo matkailijoita, joten tutustu myös vanhaan kaupunkiin.

Kesät ovat Hannoverissa lämpimiä, mutta talvisin lämpötila voi painua nollan asteen tuntumaan. Pakkaa siis talvella lämmintä vaatetta mukaan. Kaupunkikohteessa hyvät kävelykengät voivat olla tarpeen.

Hannover on turvallinen matkailukaupunki, mutta normaali varovaisuus on aina tarpeen. Mikäli lähdet auton rattiin, ole varovainen Saksan autobahn-moottoriteillä, joille ei ole asetettu nopeusrajoituksia.

Hanavesi on Hannoverissa juomakelpoista.

Juomarahan jättäminen kuuluu asiaan Hannoverissa ja kaikkialla Saksassa, etenkin jos palvelu on erityisen hyvää.

Hannoverin hintataso on lähellä Suomen hintatasoa. Tosin esimerkiksi ruokaostokset voi tehdä ja ravintoloissa syödä hieman edullisemmin.

Saksan aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

Välimatka on noin 1270 km.


Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Hannover momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Hannover. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Kyllä. momondo voi seurata Hannover lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.