Etsi ja löydä halvat lennot Kuwaitiin

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 13/12
ti 20/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Kuwaitin lentotiedot ja trendit

Tutustu Kuwaitin lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Kuinka paljon maksavat lennot kohteeseen Kuwait?

Lentojen hinnat kohteeseen Kuwait vaihtelevat useiden tekijöiden mukaan, mutta voit odottaa löytäväsi niinkin alhaisia hintoja kuin 154 € tai jopa 657 €. Viimeaikaisten lentolipputietojen perusteella olemme havainneet, että lippu kohteeseen Kuwait hintaan 472 € tai alle on hyvä tarjous 489 € ollessa keskihinta.
Katso hinnat kohteesta:

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Kuwait?

Turkish Airlines on suosituin lentoyhtiö, joka lentää kohteeseen Kuwait, ja 49 % käyttäjistämme valitsi heidän lennon matkustaessaan Kuwait alueelle. Muita suosittuja vaihtoehtoja ovat Pegasus Airlines ja Qatar Airways. Kohteeseen Kuwait lentää yhteensä Kuwait eri lentoyhtiötä.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Kuwait? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Halvimmat lennot Kuwait kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Kuwait

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Kuwait

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Kuwait

Parhaat momondo-sivustolta löytyneet hinnat lennoille kohteeseen Kuwait ovat:
318 € per henkilö Lufthansa-lennolle
337 € per henkilö Pegasus Airlines-lennolle
426 € per henkilö Kuwait Airways-lennolle

Harkitse lennon varaamista kohteeseen Kuwait torstaina, joka on viikon halvin päivä. Huomioithan myös, että keskiviikkona lentäminen on myös halpa vaihtoehto. Yritä välttää varaamasta lentoa kohteeseen Kuwait lauantaina, joka on yleensä viikon kallein päivä.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Kuwait kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Kuwait kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Muut matkustamoluokat Kuwait lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Kuwait lennollasi

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Kuwait

Suomesta Kuwaitiin ei liikennöidä suoria reittilentoja. Halvat lennot Kuwaitiin voit kuitenkin saada helposti yhden välilaskun kautta. Yhden vaihdon lentoja Helsinki-Vantaan lentokentältä Kuwaitin kaupunkiin liikennöivät ainakin qatarilainen Qatar Airways, turkkilainen Turkish Airlines, alankomaalainen KLM ja saksalainen Lufthansa. Reittivalikoima on siis hyvä, ja Suomesta Kuwaitiin lentoja etsivällä on runsaasti valinnanvaraa. Määränpäässä lennot Kuwaitin kaupunkiin laskeutuvat Kuwaitin kansainväliselle lentokentälle (Kuwait International Airport), joka sijaitsee noin 15 kilometriä kaupungin ulkopuolella. Käytännössä kaikki kansainväliset lennot saapuvat tälle Kuwait Cityn kentälle. Suomesta ei operoida reittilentoliikennettä muualle maahan. Lentoreittien vertailu kuitenkin kannattaa. Vaikka kohdekaupunki onkin käytännössä kaikilla Kuwaitin lennoilla sama, riippuu matkan pituus lennon reitistä ja välilaskujen aikatauluista.

Ilmaston puolesta Kuwaitiin kannattaa matkustaa etenkin talvella, marraskuun ja maaliskuun välissä. Näinä kuukausina sää Kuwaitissa on lämmin, muttei painostavan kuuma. Lämpötilat vaihtelevat keskimäärin noin 10–25 asteen välillä. Kuwaitin viileämmät kuukaudet sopivat niin kaupunkimatkailuun kuin luontoaktiviteetteihinkin. Talvikuukausien varjopuolia ovat muita vuodenaikoja vilkkaampi turismi ja keskimääräistä korkeammat lentojen ja hotellien hinnat. Lentoliput Kuwaitiin ovat kalleimmillaan juuri talvisin, ja etenkin joulukuu on suosittua matkustusaikaa. Monet matkailijat haluavat viettää erilaisen joulun Lähi-idässä. Mikäli talvilentojen hinnat ovat liian kalliit budjettiisi nähden, yritä napata halvat lennot Kuwaitiin esimerkiksi huhtikuulle tai lokakuulle vilkkaimman turistikauden ulkopuolelle. Näinä kuukausina lämpötilat ovat useimmille suomalaismatkailijoillekin sopivat, vaikka lämpömittarin lukemat voivatkin nousta yli 30 asteen. Kesälle edullisia lentoja on yleensä helposti saatavilla, mutta äärimmäisen kuumat lämpötilat rajoittavat Kuwaitiin matkustamista. Jos päätät matkustaa maahan kesällä, varaudu jopa 47 asteen lämpötilaan.

Kuwaitin lentojen pituus riippuu valitsemastasi lentoreitistä. Yhden vaihdon lennot Helsinki-Vantaan lentoasemalta Kuwait Cityyn kestävät alkaen noin kahdeksan tuntia ja 20 minuuttia. Yleensä lentoaika on kuitenkin hieman pidempi, noin 10 tuntia. Lentoja suomalaismatkailijalle tarjoaa esimerkiksi Qatar Airways, joka lentää Kuwaitiin Qatarin pääkaupungin Dohan kautta. Mikäli päätät lentää Helsinki-Vantaan lentoasemalta Kuwaitiin kahden välilaskun lennoilla, matka-aika on yleensä noin 12–14 tuntia. Vaikka Kuwait sijaitsee Lähi-idässä, eivätkä monet Suomesta operoivat lentoyhtiöt luokittele sitä varsinaiseksi kaukokohteeksi, ovat lentomatkat melko pitkiä. Selvitä siis tarkasti, mitä palveluita – esimerkiksi ruokaa, juomaa, elokuvia ja muuta viihdykettä – lentoyhtiöt tarjoavat lennoillaan.

Matkat Kuwaitiin vaativat etukäteisjärjestelyjä, silla Suomen kansalaiset tarvitsevat maahan matkustaessaan viisumin. Viisumiasioissa suomalaismatkailijoita neuvoo Kuwaitin suurlähetystöstö Tukholmassa. Suomalaismatkailijat voivat hankkia viisumin vaivattomasti elektronisen eVisa-hakukaavakkeen avulla. Mikäli päätät lähteä matkaan viime tipassa, onnistuu viisumin hankinta myös lentokentällä Kuwaitiin saavuttaessa. Luotettavampi vaihtoehto on kuitenkin hankkia viisumi etukäteen eVisa-hakuprosessin avulla, sillä lentokentällä viisumin saantia voivat hidastaa esimerkiksi ruuhkat. Kuwaitin viisumin avulla voit lomailla maassa yhden kuukauden ajan. Tarkista ajoissa passisi voimassaoloaika, sillä passin on oltava voimassa Kuwaitiin reissatessa vielä puoli vuotta matkan jälkeen. Tarvitset passia jo viisumia hakiessasi.


Etsi lentoja kohteeseen Kuwait

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Kuwait


Suosittuja lentokohteita mantereella Lähi-itä

Jos et ole enää kiinnostunut lennoista kohteeseen Kuwait, harkitse myös näitä muita suosittuja Lähi-itä kohteita

Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Kuwait.

Löydät lennot kohteeseen Kuwait joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Kuwait, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Kyllä. momondo voi seurata Kuwait lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.