Lennot Kuwait

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 1/11
ma 8/11

Halvimmat lennot Kuwait kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Kuwait

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Kuwait

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Kuwait
  • Mikä lento on halvin kohteeseen Kuwait?

    momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Kuwait ovat lentoyhtiön Turkish Airlines tarjoama 303 €, lentoyhtiön British Airways tarjoama 382 € sekä lentoyhtiön Kuwait Airways tarjoama 385 €.


Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Kuwait? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Kuwait kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Kuwait kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Persianlahden rannalla sijaitseva Kuwait on yksi Lähi-idän nousevista lomakohteista. Maan ilmasto on ympäri vuoden lämmin ja kuiva, eli lämpimien säiden ystäville Kuwait on hyvä vaihtoehto. Maassa on mahdollista sukeltaa kiehtovaan moderniin arabikulttuuriin esimerkiksi pääkaupungissa Kuwaitissa eli Kuwait Cityssä. Kaupungissa yhdistyvät perinteet ja mielenkiintoinen uusi arkkitehtuuri, ja ostosmahdollisuudet kaupungin toreilla ja basaareissa ovat loputtomat. Kuwaitin erämaassa pääset kokeilemaan autiomaasafaria kamelin kyydissä, ja Persianlahden rannalla voit nauttia ympäri vuoden myös merestä ja auringosta. Suomesta Kuwaitiin ei lennetä suoria reittilentoja, mutta maahan on tarjolla käteviä yhden välilaskun lentoja. Kuwaitin matkailusesonki on vilkkaimmillaan Suomen talvikuukausina, noin marraskuusta maaliskuuhun. Näinä kuukausina maassa on lämmin mutta ei liian kuuma. Lennot Kuwaitiin ovatkin kalleimmillaan talvikuukausina. Kesällä Kuwait sopii lomakohteeksi vain todella kuumista säistä nauttiville, sillä lämpötilat nousevat maassa jopa yli 40 asteen. Kesäkuukaudet sopivat huonosti esimerkiksi kaupunkikohteiden kiertelyyn, mutta meren äärellä kesän kuumimpina viikkoina voi viihtyä. Halvat lennot Kuwaitiin voit kuitenkin saada esimerkiksi keväälle tai syksylle, jolloin lämpötilat ovat kesäkuukausia matalammat. Vertaa lentojen hintoja ja etsi edullisia matkoja esimerkiksi huhti- tai lokakuulle.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Kuwaitiin?

Suomesta Kuwaitiin ei liikennöidä suoria reittilentoja. Halvat lennot Kuwaitiin voit kuitenkin saada helposti yhden välilaskun kautta. Yhden vaihdon lentoja Helsinki-Vantaan lentokentältä Kuwaitin kaupunkiin liikennöivät ainakin qatarilainen Qatar Airways, turkkilainen Turkish Airlines, alankomaalainen KLM ja saksalainen Lufthansa. Reittivalikoima on siis hyvä, ja Suomesta Kuwaitiin lentoja etsivällä on runsaasti valinnanvaraa. Määränpäässä lennot Kuwaitin kaupunkiin laskeutuvat Kuwaitin kansainväliselle lentokentälle (Kuwait International Airport), joka sijaitsee noin 15 kilometriä kaupungin ulkopuolella. Käytännössä kaikki kansainväliset lennot saapuvat tälle Kuwait Cityn kentälle. Suomesta ei operoida reittilentoliikennettä muualle maahan. Lentoreittien vertailu kuitenkin kannattaa. Vaikka kohdekaupunki onkin käytännössä kaikilla Kuwaitin lennoilla sama, riippuu matkan pituus lennon reitistä ja välilaskujen aikatauluista.

Milloin on paras aika matkustaa Kuwaitiin?

Ilmaston puolesta Kuwaitiin kannattaa matkustaa etenkin talvella, marraskuun ja maaliskuun välissä. Näinä kuukausina sää Kuwaitissa on lämmin, muttei painostavan kuuma. Lämpötilat vaihtelevat keskimäärin noin 10–25 asteen välillä. Kuwaitin viileämmät kuukaudet sopivat niin kaupunkimatkailuun kuin luontoaktiviteetteihinkin. Talvikuukausien varjopuolia ovat muita vuodenaikoja vilkkaampi turismi ja keskimääräistä korkeammat lentojen ja hotellien hinnat. Lentoliput Kuwaitiin ovat kalleimmillaan juuri talvisin, ja etenkin joulukuu on suosittua matkustusaikaa. Monet matkailijat haluavat viettää erilaisen joulun Lähi-idässä. Mikäli talvilentojen hinnat ovat liian kalliit budjettiisi nähden, yritä napata halvat lennot Kuwaitiin esimerkiksi huhtikuulle tai lokakuulle vilkkaimman turistikauden ulkopuolelle. Näinä kuukausina lämpötilat ovat useimmille suomalaismatkailijoillekin sopivat, vaikka lämpömittarin lukemat voivatkin nousta yli 30 asteen. Kesälle edullisia lentoja on yleensä helposti saatavilla, mutta äärimmäisen kuumat lämpötilat rajoittavat Kuwaitiin matkustamista. Jos päätät matkustaa maahan kesällä, varaudu jopa 47 asteen lämpötilaan.

Kuinka kauan kestää lento Kuwaitiin?

Kuwaitin lentojen pituus riippuu valitsemastasi lentoreitistä. Yhden vaihdon lennot Helsinki-Vantaan lentoasemalta Kuwait Cityyn kestävät alkaen noin kahdeksan tuntia ja 20 minuuttia. Yleensä lentoaika on kuitenkin hieman pidempi, noin 10 tuntia. Lentoja suomalaismatkailijalle tarjoaa esimerkiksi Qatar Airways, joka lentää Kuwaitiin Qatarin pääkaupungin Dohan kautta. Mikäli päätät lentää Helsinki-Vantaan lentoasemalta Kuwaitiin kahden välilaskun lennoilla, matka-aika on yleensä noin 12–14 tuntia. Vaikka Kuwait sijaitsee Lähi-idässä, eivätkä monet Suomesta operoivat lentoyhtiöt luokittele sitä varsinaiseksi kaukokohteeksi, ovat lentomatkat melko pitkiä. Selvitä siis tarkasti, mitä palveluita – esimerkiksi ruokaa, juomaa, elokuvia ja muuta viihdykettä – lentoyhtiöt tarjoavat lennoillaan.

Tarvitaanko Kuwaitiin passi tai viisumi?

Matkat Kuwaitiin vaativat etukäteisjärjestelyjä, silla Suomen kansalaiset tarvitsevat maahan matkustaessaan viisumin. Viisumiasioissa suomalaismatkailijoita neuvoo Kuwaitin suurlähetystöstö Tukholmassa. Suomalaismatkailijat voivat hankkia viisumin vaivattomasti elektronisen eVisa-hakukaavakkeen avulla. Mikäli päätät lähteä matkaan viime tipassa, onnistuu viisumin hankinta myös lentokentällä Kuwaitiin saavuttaessa. Luotettavampi vaihtoehto on kuitenkin hankkia viisumi etukäteen eVisa-hakuprosessin avulla, sillä lentokentällä viisumin saantia voivat hidastaa esimerkiksi ruuhkat. Kuwaitin viisumin avulla voit lomailla maassa yhden kuukauden ajan. Tarkista ajoissa passisi voimassaoloaika, sillä passin on oltava voimassa Kuwaitiin reissatessa vielä puoli vuotta matkan jälkeen. Tarvitset passia jo viisumia hakiessasi.


Etsi lentoja kohteeseen Kuwait

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Kuwait


Suosittuja lentokohteita mantereella Lähi-itä

Jos et ole enää kiinnostunut lennoista kohteeseen Kuwait, harkitse myös näitä muita suosittuja Lähi-itä kohteita