Etsi halvat lennot Port Louis

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/12
ti 13/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Port Louis

Yhteenveto Port Louis lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

634 €

Nopein lentoaika

15t 45m

Liikennöi:

5 lentoyhtiötä
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Port Louis kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 634 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Port Louis Sir Seewoosagur Ram.).
Nopein lento kohteeseen Port Louis kohteesta Suomi kestää 15t 45m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Port Louis Sir Seewoosagur Ram.).
5 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Port Louis mukaan lukien Lufthansa, Air France ja KLM.

Port Louis lentotiedot ja trendit

Tutustu Port Louis lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Port Louis?

maaliskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Port Louis kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 644 €. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Port Louis kuukauden maaliskuu aikana, niin lentäminen syyskuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 740 €.

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Port Louis?

Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää lentokentälle Port Louis kentältä Suomi. Halvin viimeksi tiistai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 740 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. perjantai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 816 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Port Louis?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Port Louis on keskipäivällä. Lennot reitille Suomi - Port Louis voi maksaa jopa niin vähän kuin 684 €. Ajankohtana aamulla on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Port Louis, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 810 € lippua kohden.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Port Louis?

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Port Louis vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen Port Louis Sir Seewoosagur Ram. (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 15t 45m. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Port Louis on lentää kentältä Rovaniemi kentälle Port Louis Sir Seewoosagur Ram. lentoajan ollessa noin . Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Port Louis?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 60 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Port Louis. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 835 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Port Louis tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Port Louis hintaan 790 €.

Halvimmat lennot kaupungin Port Louis lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Port Louis lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Port Louis

HALVIN REITTI Helsinki - Port Louis

Helsinki (HEL) - Port Louis (MRU)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Port Louis kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Port Louis Sir Seewoosagur Ram., jolloin hinta on keskimääräinen 835 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ PORT LOUISmaaliskuu23% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Port Louis lennot maksavat keskimäärin vain 644 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE PORT LOUIS KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu44% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Port Louis lentojen keskimääräinen hinta on 1204 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN PORT LOUIS KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu427% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Port Louis kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Port Louis

Suomesta lennot Mauritiuksen Port Louisiin kestävät noin 20-25 tuntia. Lentoaika riippuu pitkälti lentoreitistä ja välilaskujen määrästä sekä pituudesta. Helsinki-Vantaalta lennettäessä on välilaskuja vähintään kaksi, tosin joillakin reiteillä välilaskuja voi olla enemmänkin. Mitä enemmän välilaskuja on, sitä pidempi on tietysti myös lentoaika. Mikäli lennät Helsinki-Vantaan lentokentältä, voit löytää lennot, joihin sisältyy kaksi välilaskua ja lentoaika on 20 tuntia. Turusta lennettäessä on lentoaika usein hieman pidempi, keskimäärin 25 tuntia ja välilaskuja on tällöin myös useampi. Turusta lennettäessä on ensimmäinen välilasku usein Tukholmassa, josta matka jatkuu kahden välilaskun kautta Port Louisiin. Mikäli matkustat muualta Suomesta, kannattaa matka suunnitella siten, että lentää Helsinki-Vantaan lentokentältä. Helsinki-Vantaan (HEL) lentokentältä pääset kahden välilaskun kautta Port Louisiin. Ensimmäinen välilasku on usein Frankfurtista ja toinen Johannesburgissa, josta pääset suoralla jatkolennolla Port Louisiin.Etsi momondosta lennot Port Louisin Sir Seewoosagur Ramgoolam -lentokentälle ja löydät itsellesi sopivimmat lennot. momondosta näet kätevästi myös Port Louisin lentotarjoukset.

Tällä hetkellä Suomesta ei valitettavasti ole tarjolla suoria lentoja Port Louisiin. Suomesta lennettäessä Port Louisiin sisältyy matkaan aina vähintään kaksi välilaskua tai useampi. Helsinki-Vantaalta voit lentää kahden välilaskun kautta Port Louisiin. Helsinki-Vantaalta lennettäessä on ensimmäinen välilasku yleensä jollakin Euroopan suuremmalla lentokentällä kuten Frankfurtissa tai Pariisissa, josta on jatkolento Saint-Denis Gillotiin, Victoria Seychellesiin tai Johannesburgiin. Näistä kohteista pääset suoralla jatkolennolla Port Louisiin. Löydät momondosta kätevästi lennot Port Louisiin ja voit vertailla eri lentoreittejä lentoaikoineen.


momondosta löytyneet halvat lennot: Port Louis

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Port Louis
Lufthansa
17. tammikuuta
HEL03:35Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 55m
2 välilaskua
MRU23:30Port Louis Sir Seewoosagur Ram.
30. tammikuuta
MRU03:50Port Louis Sir Seewoosagur Ram.
17t 55m
1 välilasku
HEL21:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
23. tammikuuta
HEL08:50Helsinki-Vantaan lentoasema
38t 40m
2 välilaskua
MRU23:30Port Louis Sir Seewoosagur Ram.
30. tammikuuta
MRU03:50Port Louis Sir Seewoosagur Ram.
17t 55m
1 välilasku
HEL21:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
8. tammikuuta
HEL02:05Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 55m
1 välilasku
MRU00:00Port Louis Sir Seewoosagur Ram.
22. tammikuuta
MRU06:20Port Louis Sir Seewoosagur Ram.
38t 25m
2 välilaskua
HEL20:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
23. tammikuuta
HEL08:50Helsinki-Vantaan lentoasema
38t 40m
2 välilaskua
MRU23:30Port Louis Sir Seewoosagur Ram.
30. tammikuuta
MRU03:50Port Louis Sir Seewoosagur Ram.
33t 50m
2 välilaskua
HEL13:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
17. tammikuuta
HEL01:55Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 35m
2 välilaskua
MRU23:30Port Louis Sir Seewoosagur Ram.
30. tammikuuta
MRU03:50Port Louis Sir Seewoosagur Ram.
40t 55m
2 välilaskua
HEL20:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
8. tammikuuta
HEL03:35Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 25m
2 välilaskua
MRU00:00Port Louis Sir Seewoosagur Ram.
22. tammikuuta
MRU06:20Port Louis Sir Seewoosagur Ram.
38t 25m
2 välilaskua
HEL20:45Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Port Louis

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Port Louis, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Air France
Air France
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
15t 45m
MRUPort Louis Sir Seewoosagur Ram.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Port Louis?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Port Louis

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Port Louis?

Turkish Airlines on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Port Louis. Lufthansa, Air France ja Air Mauritius ovat myös suosittuja vaihtoehtoja lennettäessä kohteeseen Port Louis kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Port Louis, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Port Louis

Turkish Airlines lentää kohteeseen Port Louis noin 5 kertaa keskimäärin viikossa.Se, mistä lennät, sanelee, millaisia Turkish Airlines tarjouksia voit saada , mutta niinkin alhaisia hintoja kuin 681 € on löydetty Helsinki-Vantaan lentoasema - Port Louis reitille. Turkish Airlines on saanut momondon asiakasarvioiden perusteella 8,0/10 pistettä.

Air Mauritius lennot kohteeseen Port Louis

602 € on paras momondosta viime päivien aikana löydetty Air Mauritius meno-paluumatkan tarjous kohteeseen Port Louis. Tarjous on lennoille, joiden lähtökenttä on Helsinki-Vantaan lentoasema. Air Mauritius lentoyhtiöllä on 48 lentoa kohteeseen Port Louis useimpina viikkoina hintojen vaihdellessa saatavuuden mukaa. 1 momondo-käyttäjää on arvostellut lentoyhtiön Air Mauritius keskimääräisen pistemäärän saavuttaessa lukeman 7,6/10.


Port Louis ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Port Louis lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset Port Louisin  lentokentältä kaupungin keskustaan?

Port Louisista kaupungin keskustaan ajaa alle tunnissa. Lentokentältä keskustaan pääsee joko bussilla tai taksilla. Lentokentän läheisyydestä kaupungin keskustaan kulkee kolme bussia, numeroilla 9, 10 ja 198. Bussit lähtevät 15 minuutin välein ja matka kestää hieman yli tunnin. Lentokentältä keskustaan pääsee myös kätevästi taksilla. Taksin voit ottaa heti lentokentän ulkopuolelta. Taksilla pääset yleensä nopeasti ja helposti kaupungin keskustaan.


Port Louis: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Port Louis
Helsinki - Port Louis reitin lennot
Nopein lentoaika15t 45m
Halvin hinta618 €

Kohteen Port Louis viisumivaatimukset

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia matkustaessaan Mauritiuksen saarelle, mikäli matka ei kestä yli 90 päivää. Matkustaessasi Port Louisiin sinun ei Suomen kansalaisena siis tarvitse hakea erikseen viisumia. Tarvitset matkalle kuitenkin voimassa olevan passin. Mauritiuksella ei ole erityisiä määräyksiä passin voimassaolon suhteen. Useimmiten riittää, että passi on voimassa koko matkan ajan. On kuitenkin suositeltavaa, että passi olisi voimassa vielä kuusi kuukautta matkan jälkeen. Maahan saapuessasi sinun tulee näyttää lentolippu, josta näkyy myös paluulento tai jatkolento. Passin ja lentolipun lisäksi sinun tulee vielä näyttää vahvistettu hotellivaraus.


Aloita matkan suunnittelu - Port Louis


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Port Louis

Port Louis on kiinnostava ja eksoottinen lomakohde, joka tarjoaa upeita maisemia, rantaa ja lämpöä. Port Louisissa on monia upeita rantoja, joita ympäröivät hätkähdyttävät maisemat ja turkoosi vesi. Port Louis tarjoaa myös paljon historiaa ja kulttuuria. Kaupunki on erinomainen kohde tutustua Mauritiuksen historiaan. Ranskalaiset perustivat kaupungin vuonna 1735, ja tuolloin se toimi pysähdyspaikkana Hyvän Toivon Niemeä kiertäville aluksille. Port Louisin arkkitehtuuri huokuu historiaa. Kaupungin keskustassa on useita ranskalaistyylisiä rakennuksia, jotka lisäävät Port Louisin viehätystä. Kaupungissa on mukava kävellä ja ihastella arkkitehtuuria. Kaupungissa on monia historiallisia ja siirtomaa-ajan rakennuksia vuosien varrelta. Näkemisen arvoisia rakennuksia ovat ainakin Fort Adelaide, jonka britit rakensivat vuonna 1835, sekä Mauritiuksen suurin ja vanhin postitoimisto Caudanin rannan lähellä. Fort Adelaide -linnoitus tarjoaa laajan panoraamanäkymän Port Louisiin ja sen satamaan. Muita kaupungin tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat muun muassa Caudanin ranta-alue, keskustori, 1700-luvun poliisikasarmi ja Mauritiuksen Chinatown. Kaupungin kaduilla voi kävellä tuntikausia ja ihastella anglikaanisia ja katolilaisia katedraaleja. Port Louisin luonnonhistoriallinen museo on myös vierailemisen arvoinen. Museossa pääset tutustumaan saaren kulttuuriperintöön. Kaupungissa on lukuisia muitakin nähtävyyksiä. Muita vierailemisen arvoisia kohteita ovat muun muassa Champ de Mars, joka on suosittu ravirata. Champ de Marsilla pidetään säännöllisesti kisoja ja kokoontumisia. Domaine Les Pailles tutustuttaa sinut historiaan ja valottaa menneiden aikojen sokeriruokoplantaasien tunnelmaa. Le Caudan Waterfront ‑ostosalue on erinomainen paikka tehdä ostoksia niin paikallisissa putiikeissa kuin tunnettujen merkkien liikkeissäkin.


Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Port Louis. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Port Louis momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Port Louis. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Totta kai.momondo seuraa Port Louis lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.