Autonvuokraukset Mauritiuksella

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Mauritiuksella? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Port Louis, Mauritius
5. kesäkuu — 12. kesäkuu
Sama palautus
Port Louis, Mauritius
su 5/6
Keskipäivä
su 12/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Mauritius

Löydä kohteesta Mauritius juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

21 € - 33 €

Kaikki autotyypit

21 € - 77 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Mauritius on 18 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Mauritius on syyskuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 21 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 36 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Mauritius. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Mauritius voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Vuokraa auto läheltä kohteen Mauritius suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Mauritius

Autonvuokraus Mauritius

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Mauritius, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Vuokraamolla 1First Car Rental on eniten autonvuokrauspisteitä Mauritius alueella. Yritykseltä löytyy 48 toimipaikkaa, joista monet löytyvät lentokentiltä ja kaupunkien keskustoista. Jos et ole vielä valinnut kaupunkia, jossa haluat vierailla, Port Louis on tällä hetkellä suosituin kohde. Kaupungista Port Louis löytyy myös 2 1First Car Rental autonvuokrauksen keskusta.

Sinun on lain mukaan ajettava vasemmalla puolella tietä, kun vierailet Mauritius. Tämän lain noudattamatta jättäminen voi johtaa sakkoihin, auto-onnettomuuksiin tai pahimmissa tapauksissa molempiin.

Yhteensä 137 maasta Mauritius on sijoittunut sijalle 39 teiden kuntovertailussa. Asteikolla 1 - 7 seitsemän ollessa paras, Mauritius sai pisteeksi 4,8 teiden kunnostaan. Maanteiden laatu voi vaihdella käyntikohteen ja sään perusteella.

Maan Mauritius laillinen veren alkoholipitoisuusraja on 0,50‰. Tämän lisäksi on kuitenkin olennaista tarkistaa alueelliset tai paikalliset lait, koska tämä raja voi vaihdella kaupungeittain. Veren alkoholipitoisuus maan Mauritius sisällä voi myös vaihdella iän, ajokokemuksen ja sen mukaan oletko ammattiajaja. Maassa Mauritius on tiukat lait sellaisia yksilöitä vastaan, jotka juovat ja ajavat ollessaan nuorempia kuin laillisen juoma-iän sallima 18 vuotta.

50 % momondon käyttäjistä mieluummin vuokrasi Economy vieraillessaan Mauritius tehden siitä kaikkein suosituimman vuokra-autotyypin koko maassa. Vaikka vuokra-autojen hinnat Mauritius vaihtelevat kaupunkien ja vuokraamojen välillä, voit olettaa maksavasi keskimäärin 19 € päivässä Economy autosta.

Keskimäärin voit odottaa maksavasi 1,46 € per litra bensiinistä maassa Mauritius. Muista, että tämä on viime viikon kansallinen keskimääräinen hinta ja hinnat voivat vaihdella maan sisällä. Tietojemme mukaan maan Mauritius polttoainehinnat eivät ole maailman kalleimmat tai halvimmat. Maassa Algeria bensa maksaa halvimmillaan 0,29 € per litra ja maassa Hong Kong se on kalleimmillaan hinnan ollessa 2,71 € per litra. Ota huomioon, että bensahinnat muuttuvat jatkuvasti ja voivat olla matkapäiviesi aikana muuta kuin nyt.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Mauritius

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Mauritius

Tutustu alueen Afrikka muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Afrikka

Aloita matkan suunnittelu - Mauritius


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Mauritius, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Mauritius antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Mauritius tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Mauritius.

Kyllä, kohteesta Mauritius löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Mauritius autonvuokrauksille.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.