Etsi halvat lennot Nador

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 4/12
su 11/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Nador lentotiedot ja trendit

Tutustu Nador lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Nador?

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Nador on 83 € per henkilö kaupungista Bryssel, mikä on 43 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Nador. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Nador omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Nador

Nador on Marokon koillisosassa sijaitseva rannikkokaupunki. Lennot Nadoriin kestävät Suomesta lyhimmillään hieman alle kahdeksan tuntia ja sisältävät vähintään yhden välilaskun. Nopeimpaan matkustusaikaan ja yhteen välilaskuun pääsee, mikäli matka alkaa Suomen pääkaupunkiseudulta ja Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta. Sieltä välilaskun kohteeksi tulisi ottaa noin kahden ja puolen tunnin lennolla Hollanti ja Amsterdamissa sijaitseva Schipholin kansainvälinen lentoasema. Amsterdamista pääsisi reilun kolmen tunnin lennolla perille Nadoriin. Näin lentokoneessa tulisi kokonaismatkasta vietettyä hieman alle kuusi tuntia. Muualta Suomesta lentäen lähtiessä, kuten Jyväskylästä, Oulusta tai Vaasasta, matkaan tulee yksi välilasku lisää. Esimerkiksi Vaasasta tulisi ensin ottaa lento Helsinki-Vantaalle ja jatkaa vasta sieltä kohti seuraavaa välilaskua. Monesta Suomen kaupungista matka kannattaa aloittaa jollain vaihtoehtoisella kulkutavalla, kuten junalla. Esimerkiksi Lahdesta matkan voi aloittaa noin tunnin kestävällä junamatkalla Helsinki-Vantaan lentokentälle, josta lennot veisivät sitten Amsterdamin kautta perille Nadoriin.

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta kohteeseen ei tällä hetkellä ole saatavilla ja suorimmatkin lennot Marokon Nadoriin pitävät sisällään vähintään yhden välilaskun. Suorimmin matka Nadoriin taittuu, mikäli lennot saa aloitettua Helsinki-Vantaan lentoasemalta, sillä tällöin matkasta selviää yhdellä välilaskulla. Ensimmäisen lennon kohteeksi on järkevää ottaa Amsterdamin Schipholin lentoasema Hollannissa ja jatkaa sieltä perille Nadoriin. Muilta Suomen lentoasemilta, kuten Oulusta ja Rovaniemeltä, matkaan tulee yksi välilasku lisää. Esimerkiksi Oulusta matka alkaa lyhyellä lennolla Helsinki-Vantaalle ja jatkuu vasta sieltä Amsterdamin kautta kohti määränpäätä. Tarkista momondon kautta, mikä lentoreitti sopii sinulle parhaiten. Löydät momondosta myös lentotarjouksia Nadoriin.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Nador on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Nador harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Al Hoceïma Charif Al Idrissi lentokenttä (82 km Nador keskustasta) tai Oujda Les Angades lentokenttä (101 km Nador keskustasta).

Lentojen hinnat kentälle Nador lentokenttä ovat keskimäärin 147 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Nador. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


Muut matkustamoluokat Nador lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Nador lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Nador?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Nador

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Nador?

Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Nador suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöltä, kuten Ryanair. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.


Nador ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Nador lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten kaupungin keskustaan pääsee Nadorin lentokentältä?

Saapuvat matkustajalennot laskeutuvat Nadorin kansainväliselle lentoasemalle, joka sijaitsee kohtuullisen matkan päässä Nadorin keskustasta lounaaseen. Lentokentältä keskustaan pääsee julkisista kulkuneuvoista oikeastaan vain taksilla, joita löytyy kätevästi lentoasemalta saapuvien lentojen terminaalin edustalta tai terminaalista tilaamalla. Taksilla matkan kulkeminen on varsin kohtuuhintaista ja kätevää. Kuljetuksen saakin luonnollisesti suoraan vaikkapa mieluisan majoitusliikkeen etuovelle. Moni paikallinen hotelli tarjoaa myös lentokenttäkuljetuksia, joten tätä vaihtoehtoa kannattaa harkita. Lentokentällä ja Nadorin kaupungissa toimii myös useita autonvuokrausyrityksiä, joilta saa vuokrattua auton loman ajaksi. Tarjontaan ja yritysten ehtoihin ja tarjouksiin kannattaa tutustua hyvissä ajoin ennen matkaa ja hoitaa kenties varaus jo etukäteen. Näin mieluisa auto on odottamassa lentokoneen laskeutumista kentän lähellä. Auton vuokraaminen on erityisen hyvä vaihtoehto mikäli liikkumisen paikasta toiseen haluaa tehdä omassa aikataulussa, tai jos mielessä on pidempien etäisyyksien kulkeminen esimerkiksi lähialueiden ja -kaupunkien tutkimisen muodossa.


Kohteen Nador viisumivaatimukset

Nador on kaupunki Marokossa. Marokkoon matkustaessa Suomen kansalainen ei tarvitse etukäteen haettua viisumia. Mukaan matkalle tarvitsee passin, joka on voimassa vähintään kuusi kuukautta maahan saapumisen jälkeen. Mukanaolevassa passissa tulee myös olla yksi tyhjä sivu, sillä lentokentälle saapumisen ja maahantulokortin täytön jälkeen passiin merkitään 90 päivää voimassaoleva viisumi.


Aloita matkan suunnittelu - Nador


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Nador

Marokon koillisosassa sijaitseva Nador on mielenkiintoinen, joskaan ei perinteisesti kaikista suurimpia turistimääriä vetävä kohde Välimeren rannikolla. Pienehkössä rannikkokaupungissa ei ole suuria määriä perinteisiksi nähtävyyksiksi laskettavia rakennuksia, kuten monumentteja ja historiallisia linnoituksia. Kaupungin ja sen ympäristön suurin vetovoima ovatkin hienot vaellusmaastot, rannat ja vesiaktiviteetit. Mar Chica -rannan nurmella tai kävelykaduilla on hyvillä keleillä rauhaisaa käyskennellä, samoin sataman läheisillä rantakaduilla, kuten tyylikkään Corniche-puiston alueella. Satamasta rantakatua kaakkoon kulkiessa vastaan tulee myös mukava Marchican ranta. Matka hieman kaupungin ulkopuolelle Charrana-, Bocana- tai Tibouda -rannoille on lähes varmasti kannattavaa, mikäli hienot maisemat, kirkas vesi ja ulkoilma houkuttelevat. Vaellukseen soveltuu loistavasti kaupungin yllä kohoava Gourougou-vuori, jossa kulkeminen on erittäin houkuttelevaa matkapuuhaa. Lisäksi kulkemista helpottavat kätevät valmiit vaellusreitit ja -polut. Vuoristoretkellä voi hyvinkin törmätä apinoihin ja monenlaisiin näyttäviin lintuihin. Kaiken lisäksi vuorelta on luonnollisesti upeat maisemat esimerkiksi kaupunkiin ja lähiseutuihin. Kaupungissa paikallisen elämänmenon, mukavien teehetkien ja herkullisia paikallisruokia tarjoavien ravintoloiden sekä arkkitehtuurin ihailun lisäksi on hyvä piipahtaa vähintään ulkoapäin katsastamassa Mohamed V -moskeija ja käydä myös paikallisella Souk Oulad Mimoun -torilla. Sieltä voi monenlaisten esineiden ja tuliaisten lisäksi hankkia myös tuoreita hedelmiä ja herkullisia mausteita.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Marokko

Eikö sittenkään Nador? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Marokko

Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Nador. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Nador, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Nador.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Nador on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.