Halvat lennot Casablanca

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
pe 21/1
pe 28/1

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Halvimmat lennot kaupungin Casablanca lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Casablanca lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Casablanca

HALVIN REITTI Helsinki - Casablanca

Helsinki (HEL) - Casablanca (CMN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Casablanca kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Casablanca Mohammed V:n kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 298 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ CASABLANCAmaaliskuu21% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Casablanca lennot maksavat keskimäärin vain 236 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE CASABLANCA KENTÄLTÄ HELSINKIelokuu41% kalliimpielokuu aikana Helsinki - Casablanca lentojen keskimääräinen hinta on 421 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN CASABLANCA KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu704% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Casablanca kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Casablanca?

Paras aika matkustaa Casablancaan on keväällä, jolloin lentolippujen hinnat ovat alhaalla ja sää on kohteessa kuiva ja leuto eli täydellinen nähtävyyksien katseluun. Casablancan sää maaliskuussa on lämmin ja mittarin lukemat kipuavat 15–20 °C:een. Tähän aikaan vuodesta myös talvisateet ovat jo päättyneet. Jos matkustat keväällä, löydät helposti halvimmat lennot ja hotellit Casablancan lomallesi ja voit nauttia kaupungin aurinkoisista säistä. Vilkkain sesonki Casablancassa on kesällä. Tällöin lentoliput Casablancaan kannattaa ostaa hyvissä ajoin ennen matkaa, jotta saat mahdollisimman halvat lennot Casablancaan ja edulliset hotellit lomallesi. Edullisin aika matkustaa Casablancaan kesällä on kesäkuussa, jolloin sesonki on vasta aluillaan ja matkat Casablancaan saa halvalla. Myös talvella matkat ovat usein erityisen halpoja, joten lento ja majoitus Casablancaan onnistuu tänä aikana edullisesti. Casablancassa sataa normaalia enemmän marraskuusta helmikuuhun, joten pakkaa sateenvarjo matkaan mukaan. Lämpötilat pysyvät kuitenkin noin 10–15 °C asteessa päivisin. Huomaa myös, että joulun ajan lennot ovat yleensä hieman kalliimmat, joten varaa matkasi hyvissä ajoin, jotta matkasi hinta pysyy kohtuullisena. Vertaa Casablancan lentoja momondon kotisivuilla ja bongaa houkutteleva tarjous ja halvat lennot Casablancaan. Valitse joko pelkät lennot tai sekä lento ja hotelli.

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Casablanca?

  Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Casablanca hintaan 23 €/henkilö, mikä on 81 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Casablanca. Löydät halvimmat hinnat alueelle Casablanca valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Casablanca?

  Halvin kuukausi lentää kohteesta Casablanca kohteeseen Suomi on maaliskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 236 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et halua vierailla kaupungissa Casablanca maaliskuu aikana, kannattaa sinun odottaa marraskuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 237 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Casablanca?

  Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Casablanca on 60 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 298 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 289 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Casablanca?

  Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää kaupunkiin Casablanca. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 257 €. Varmista, että et varaa lähtöä keskiviikko, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Casablanca keskiviikko aikana on 290 €.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Casablanca?

  Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Casablanca on illalla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 273 €. Lennot kaupunkiin Casablanca ovat kalliimpia iltapäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 373 €. iltapäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

 • Löytyykö kaupungin Casablanca lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Casablanca on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Casablanca harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Rabat Sale lentokenttä (94 km kaupungin Casablanca keskustasta).

 • Voiko kaupunkiin Casablanca lentää jotenkin halvemmalla?

  Halvin lentokenttä lähellä Casablanca on tyypillisesti Rabat Sale lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 120 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Casablanca

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Casablanca
Useita lentoyhtiöitä
20. helmikuuta
HEL07:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 20m
2 välilaskua
CMN19:40Casablanca Mohammed V:n kansainvälinen lentoasema
27. helmikuuta
CMN12:00Casablanca Mohammed V:n kansainvälinen lentoasema
15t 25m
2 välilaskua
HEL03:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
20. helmikuuta
HEL02:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 10m
2 välilaskua
CMN14:10Casablanca Mohammed V:n kansainvälinen lentoasema
27. helmikuuta
CMN14:10Casablanca Mohammed V:n kansainvälinen lentoasema
28t 35m
1 välilasku
HEL18:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
20. helmikuuta
HEL13:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 50m
1 välilasku
CMN10:35Casablanca Mohammed V:n kansainvälinen lentoasema
27. helmikuuta
CMN11:15Casablanca Mohammed V:n kansainvälinen lentoasema
18t 20m
1 välilasku
HEL05:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
20. helmikuuta
HEL00:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
35t 25m
3 välilaskua
CMN11:55Casablanca Mohammed V:n kansainvälinen lentoasema
27. helmikuuta
CMN07:30Casablanca Mohammed V:n kansainvälinen lentoasema
30t 05m
3 välilaskua
HEL13:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Casablanca

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Casablanca, vkatso tarjouksiamme alapuolelta.
Useita lentoyhtiöitä
12. maaliskuuta
HEL02:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 30m
2 välilaskua
CMN17:50Casablanca Mohammed V:n kansainvälinen lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
12. maaliskuuta
HEL00:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 20m
3 välilaskua
CMN17:50Casablanca Mohammed V:n kansainvälinen lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
12. maaliskuuta
HEL15:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 45m
1 välilasku
CMN07:15Casablanca Mohammed V:n kansainvälinen lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Casablanca?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Casablanca
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Casablanca?

  Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Casablanca suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöiltä, kuten TAP AIR PORTUGAL, Air France, Lufthansa ja Turkish Airlines. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.


Casablanca ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Casablanca lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Casablancan lentokenttä sijaitsee noin 32 km päässä Casablancan keskustasta. Taksi on nopein ja kätevin tapa päästä lentokentältä keskustaan. Taksimatkan hinta on noin 300 MAD (noin 27,80 EUR) ja matkan kesto noin 45 min. Sovi matkan hinnasta etukäteen. Lentokentällä on myös juna-asema, jonka kautta junia kulkee Casablancan keskustan Casa Port -asemalle. Junat kulkevat kerran tunnissa klo 06:00–22:00 välisenä aikana. Kakkosluokan lipun hinta on 42 MAD (noin 3,90 EUR) ja ykkösluokan lipun hinta 84 MAD (noin 7,80 EUR). Lippuja voi ostaa lentokentän lippuautomaateista. Voit ottaa myös paikallisbussin keskustassa sijaitsevalle CMT-bussiasemalle. Busseja kulkee noin tunnin välein ja ne lähtevät terminaalin ulkopuolelta ja ajavat Casablancassa pääbussiasemalle. Bussilippu on hinnaltaan 20 MAD (noin 1,85 EUR) ja sen voi ostaa bussikuskilta.


Casablanca: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Casablanca
Helsinki - Casablanca reitin lennot
Lyhyin lentoaika12t 20m
Halvin hinta289 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Casablanca

Casablancassa liikkuminen käy helpoiten takseilla, joita on kahta eri tyyppiä. Petit-taksit ovat normaaleja takseja, jotka ottavat kyytiinsä matkustajia matkan varrelta ja veloittavat jokaiselta erikseen matkan pituuden perusteella. Grand-taksit ovat taas minibussin tyyppisiä kuljetuksia, jotka ajavat ennalta määrättyjä linjoja ja joihin kuka tahansa voi hypätä kyytiin matkan varrelta. Grand-taksit ovat kuitenkin hitaampia, sillä ne odottavat, että koko auto täyttyy ennen liikkeelle lähtöä. Petit-taksien hinta on noin 5–15 MAD (noin 0,45–1,40 EUR) keskustan sisäisillä matkoilla. Grand-takseissa on kiinteä 6 MAD (noin 0,55 EUR) hinta. Casablancassa liikennöi myös busseja ja raitiovaunuja. Bussilla matkustaminen saattaa olla hankalaa, sillä bussiyhtiöitä on useita ja niiden linjat ja pysähdyspaikat vaihtelevat. Lisäksi bussit ovat usein täpötäysiä. Jos kuitenkin haluat matkustaa bussilla, nouse kyytiin Casa Port-asemalta, jolloin saat todennäköisesti istumapaikan. Bussilipun hinta on noin 4 MAD (noin 0,35 EUR). Raitiovaunut taas aloittavat kulkunsa keskustassa Gare de are de Casa-Voyageurs- ja Gare de l’Oasis -asemien edustalta. Raitiovaunuja kulkee noin 10 min välein klo 06:00–22:30 välisenä aikana. Kertalipun hinta on noin 6 MAD (noin 0,55 EUR).


Kohteen Casablanca viisumivaatimukset

Suomalainen matkustaja ei tarvitse viisumia Marokkoon, jos matkan kesto on korkeintaan 90 päivää. Ota mukaan passi, joka on voimassa vähintään kuusi kuukautta matkan jälkeen. Passissa tulee olla vähintään yksi tyhjä sivu maahantulo- ja maastapoistumisleimoja varten ja matkustajalla tulee olla todistus riittävästä varallisuudesta matkan aikana sekä todistus jatko- tai paluulennosta.


Aloita matkan suunnittelu - Casablanca


Parhaat nähtävät ja koettavat asiat kohteessa Casablanca

Onko Casablancassa turvallista?

Casablanca on suhteellisen turvallinen kaupunki, mutta ole valppaana mahdollisten taskuvarkaiden varalta ja vältä yksin liikkumista syrjäisillä alueilla etenkin pimeän aikaan. Ole tarkkana myös Casablancan liikenteessä, sillä liikenne on kaoottista ja liikenneonnettomuudet ovat yleisiä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Casablancassa?

Casablancan isommissa ravintoloissa loppulaskuun saatetaan lisätä 10 % palvelumaksu ja voit jättää tippiä saman verran, jos palvelumaksua ei ole merkitty laskuun. Hotellissasi voit antaa noin 10–20 MAD (noin 0,95–1,85 EUR) palveluista, kuten laukun kantamisesta ja hotellihuoneen siivoamisesta. Huonosta palvelusta tippiä ei kuitenkaan tarvitse jättää. Takseissa hinnan voi pyöristää seuraavaan ylempään tasasummaan.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Casablancassa?

Marokossa käytössä oleva valuutta on Marokon dirhami (MAD). Dirhameita ei voi hankkia Marokon ulkopuolella, joten rahanvaihto täytyy jättää maahan saapumisen yhteyteen. Rahaa voi vaihtaa esimerkiksi lentokentän tai hotellin rahanvaihtopisteissä. Myös Casablancan keskustassa on virallisia rahanvaihtopisteitä.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Marokko

Eikö sittenkään Casablanca? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Marokko