Autonvuokraukset Marokossa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Marokossa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Marrakech, Marokko
14. helmikuu — 21. helmikuu
Sama palautus
Marrakech, Marokko
ti 14/2
Keskipäivä
ti 21/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Marokko autonvuokraustiedot

Marokossa ajaminen voi yllättää autoilijan, sillä siellä ajokulttuuri eroaa suuresti eurooppalaisesta. Lain mukaan onnettomuustilanteessa ajoneuvoja ei saa siirtää ennen poliisin tuloa. Jos joudut onnettomuuteen, odota siis rauhassa paikalla poliisin saapumiseen asti. Marokossa kannattaa myös ajaa varovasti, sillä teillä liikkuu monenlaisia kulkuneuvoja. On paljon hitaita rekkoja, mopoja, polkupyöräilijöitä ja eläinten vetämiä kärryjä. Tööttääminen on Marokossa myös vahvasti osana ajokulttuuria. Tästä ei kannata kuitenkaan liikaa huolestua, sillä torvea soitetaan kaikenlaisissa tilanteissa – ei ainoastaan vaaratilanteissa. Ajaminen alkoholin vaikutuksen alaisena on Marokossa laitonta. Poliisi on tiukka myös ylinopeuksien suhteen. Valvontaa harjoitetaan aktiivisesti teiden varsilla ja jo hienoinen ylinopeus voi tuoda mukanaan sakot. Onkin suotavaa seurata tarkasti omaa ajonopeutta ajaessa. Yöllä ajaminen ei myöskään ole Marokossa suositeltua. Tiet ovat pääosin valaisemattomia ja niillä liikkuu paljon eläimiä, pimeitä ajoneuvoja sekä ihmisiä. Jos siis mahdollista, kannattaa ajoittaa ajaminen päivänvalon aikaan ja iltaisin tutustua nähtävyyksiin tai rentoutua hotellissa.

Autonvuokraus Marokossa onnistuu helposti ajokortin ja passin avulla. Jos haluaa vuokrata auton, tulisi ajokortin olla englannin kielellä. Myös kansainvälinen ajokortti hyväksytään autovuokraamoissa, joten suomalaismatkailijoiden kannattaa siis ottaa matkalle mukaan kansainvälinen ajokortti. Se on hyvä olla olemassa siltäkin varalta, että poliisi pysäyttää matkalla ja haluaa nähdä ajokortin. Passin kannattaa myös olla voimassa vähintään kolme kuukautta saapumispäivästä eteenpäin. Vähimmäisikä autonvuokraukseen Marokossa saattaa hieman vaihdella autovuokraamon mukaan. Vuokraus on sallittua lain mukaan 18-vuotiaalle, jolla on ajokortti. Useimmat autovuokraamot vaativat kuitenkin 21 tai 25 vuoden ikää. Asia kannattaa varmistaa omasta autovuokraamosta hyvissä ajoin ennen matkaa. Autonvuokraus ei onnistu ilman vakuutusta. Vähimmäisvakuutus, joka kattaa henkilövahingot ja toiselle osapuolelle aiheutuneet vahingot, kuuluu vuokrauksen hintaan. Jos kuitenkin haluaa rentoutua matkalla täysin ilman huolta lisäkuluista, kannattaa ostaa vuokraamon tarjoamia lisävakuutuksia. Etenkin Marokossa, missä tiet ovat osittain huonossa kunnossa ja liikenne hetkistä, lisävakuutukset ovat ehdottomasti hintansa väärti. Halvat vuokra-autot lisäpalveluineen varaat helpoiten momondon kautta. Vuokra-autojen vertailu on helppoa esimerkiksi momondon kautta – saat kätevästi näkyviin erilaiset autovaihtoehdot hintoineen.

Marokosta löytyy useita suuria kaupunkeja, jotka kuhisevat liikennettä. Suurin osa isoista kaupungeista sijaitsee Marokon rannikkoalueilla ja maan pohjoisosissa. Eteläisempi Marokko on huomattavasti hiljaisempaa aluetta, joten liikennettä on paljon vähemmän. Useammassa kaupungissa on noin miljoona asukasta, ja ruuhkia löytyy melkein kaikista näistä kaupungeista. Casablanca on Marokon suurin kaupunki ja pääkaupunki Rabat toiseksi suurin. Näissä kaupungeissa on etenkin päiväsaikaan paljon liikennettä, joten ajaessa olisi suotavaa harjoittaa varovaisuutta. Pysäköintipaikkoja voi joutua etsimään jonkin aikaa ja paikallisen liikennekulttuurin takia olisi parempi pysäköidä valvotuille pysäköintialueille kadunvarsipaikkojen sijaan. Pysäköinti Marokon kaupungeissa on edullista verrattuna Euroopan suurkaupunkeihin. Julkinen liikenne kaupungeissa voi olla sekavaa, jos ei tunne bussien reittejä ennestään. Onneksi kaupungeissa taksit ovat edullisia ja niitä löytyy paljon, mikä helpottaa liikkumista paikasta toiseen. Ramadanin aikaan liikenne Marokossa voi olla kuitenkin muusta vuodesta poikkeavaa. Bussit saattavat kulkea harvemmin ja takseja olla vähemmän saatavilla. Iltaisin liikennettä on myös paljon enemmän, kun paasto on loppunut ja ihmiset menevät syömään ulos tai pitävät suuria perhejuhlia.

Marokko on monipuolinen maa, ja hyviä ajoreittejä on tarjolla kaikenlaisille matkaajille. Pitkän rantaviivansa ansiosta maasta löytyy monia upeita rannikkoteitä. Sisämaassa maisemat taas vaihtelevat aina lumihuippuisista vuoristoista Saharan autiomaahan. Yksi kauneimmista ajomatkoista on vanha vuoristotie Agadirin ja Marrakeshin välillä. Tie kulkee korkealla Atlasvuoristossa ja matkalla voi nauttia upeasta luonnosta. Tällä tiellä ajaessa kannattaa kuitenkin olla varovainen, sillä paikoittain se voi olla erittäin huonossa kunnossa ja hyvin kapea. Yksi suosituimmista rannikkoreiteistä taas on reitti, joka kulkee Essaouirasta Agadiriin. Jos vain mahdollista, kannattaa matkan varrella välttää valtatie ja poiketa pienemmille teille, jotka kulkevat Atlantin rannikkoa pitkin etelään. Reitin varrelta löytyy useampia pieniä kaupunkeja, joissa on mukava pysähdellä ja käydä tutustumassa paikalliseen kulttuuriin. Jos pysyy pääteillä, polttoainetta, ruokaa ja yösijoja on aina helposti saatavilla. Pienemmillä vuoristo- tai rannikkoteillä ajettaessa olisi puolestaan hyvä selvittää etukäteen mahdolliset tankkaus-, ruoka- ja yöpymispaikat. Nämä seudut saattavat olla erittäin syrjäisiä ja on mahdollista, ettei kyseisiä palveluita ole saatavilla lähialueilla.


Autonvuokraustarjoukset Marokko

Löydä kohteesta Marokko juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

10 € - 41 €

Kaikki autotyypit

10 € - 41 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Marokko on 19 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Marokko on helmikuuta. Hinta on 50 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 10 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 5 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Marokko. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Marokko voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Vuokraa auto läheltä kohteen Marokko suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Marokko

Autonvuokraus Marokko

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Marokko, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Tällä hetkellä Marokko halvin autovuokraamo on Thrifty, jonka kautta käyttäjät voivat löytää tarjouksia jopa niin alhaiseen hintaan kuin 16 € päivältä. Käyttäjät, jotka varaavat Thrifty auton löytävät yleensä edullisempia vuokraushintoja kuin mitä 25 € kansalliset hinnat ovat keskimäärin. Hinnat saattavat vaihdella sen mukaan, mistä vuokraat, kuinka monta päivää vuokra-aika on ja minkä tyyppinen vuokra-auto on kyseessä.

Thrifty on suosituin autovuokraamo kohteessa Marokko, jossa 21 % momondon käyttäjistä on valinnut tämän vuokraamon viimeisen kuukauden aikana. Vuokraamolla Thrifty on myös 1 arvostelu ja pisteitä 1,9 / 10, mikä tekee tästä autovuokraamosta suositun valinnan matkailijoiden keskuudessa.

Vuokraamolla Sunnycars on eniten autonvuokrauspisteitä Marokko alueella. Yritykseltä löytyy 42 toimipaikkaa, joista monet löytyvät lentokentiltä ja kaupunkien keskustoista. Jos et ole vielä valinnut kaupunkia, jossa haluat vierailla, Casablanca on tällä hetkellä suosituin kohde. Kaupungista Casablanca löytyy myös 8 Sunnycars autonvuokrauksen keskusta.

Maassa Marokko autolla ajavien paikallisen ja turistien täytyy ajaa oikealla puolella tietä. Vastakkaisella puolella ajaminen voi johtaa sekä liikennerikkomuksiin että vakaviin onnettomuuksiin.

Marokko on rankattu 55/137 maiden joukossa globaalisti teiden kunnon osalta vuonna 2019. Asteikolla 1 - 7, Marokko on saanut teiden laatupisteiksi 4,3. Muista, että teiden laatuolosuhteet maan Marokko sisällä voivat vaihdella sen alueen mukaan, jossa aiot vierailla.

Alkoholin nauttimisen ja ajamisen ikäraja maassa Marokko on 0,60‰. Maan Marokko eri alueilla ja kaupungeilla voi olla omat paikalliset alkoholin nauttimiseen ja ajamiseen liittyvät rajoituksensa koko maan kattavien lakien lisäksi, joten muista tarkistaa tarkistaa sekä paikalliset että valtakunnalliset säännöt ennen auton vuokraamista. Huomioithan, että maassa 16 vuotta on virallinen alkoholin nauttimisikä Marokko ja tiukat lait kieltävät tätä nuorempia kuljettajia juomasta ja ajamasta ajoneuvoa.

Maahan Marokko matkustavat valitsevat yleensä Mini vuokra-autokseen. Tämä voi johtua säästä vierailun aikana, suunnitellusta toiminnasta tai budjetista. Viimeisen 30 päivän aikana 37 % käyttäjistämme on vuokrannut Mini Marokko matkan ajaksi keskimääräiseen 9 € per päivä hintaan.


Autonvuokraukset kaupungin Marokko suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Marokko lentokentistä

Tutustu alueen Afrikka muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Afrikka

Aloita matkan suunnittelu - Marokko


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Marokko momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Marokko antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Marokko tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Marokko.

Kyllä, kohteesta Marokko löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Marokko vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.