Autonvuokraus Marokko

Autonvuokraus Marokko - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Löydä halpa autonvuokraus kohteessa Marokko seuraavalle matkallesi. Vuokraa omasi vain muutamassa minuutissa!

ma 8.11.
Keskipäivä
to 11.11.
Keskipäivä
Vertaile vs. momondo |

Marokko: suosituimmat kaupungit autonvuokraukselle

Vertaile maan suosituimpien kaupunkien autovuokraamojen hintoja
Nykyinen hintaluokka
22 € - 27 € per päivä
HALVIN KAUPUNKI KOHTEESSA MAROKKO Fez 8 % halvempi Auton vuokraaminen kaupungista Fez on yleensä halvinta maassa Marokko, jossa hinta per yö on keskimäärin 22 €.
KALLEIN KAUPUNKI KOHTEESSA MAROKKO Essaouira 14% kalliimpi Kaupungissa Essaouira on yleensä kalleimmat autonvuokraushinnat Marokko maan sisällä, jossa vuokra-auto maksaa yleensä 27 € per päivä.
SUOSITUIN KAUPUNKI: MAROKKO Marrakech 69% useampi käyttäjä vieraili Enemmistö momondon käyttäjistä etsi autonvuokrauksia Marrakech kuin mistään muusta alueelta maan Marokko sisällä.

Suosituimmat vuokra-autotyypit

Alla on suosituimmat vuokra-autotyypit maassa Marokko ja halvimmat kaupungit, joista niitä vuokrata
Pieni
Pieni

Osuvin

Fez

15 €/päivä
Pieni

1. suosituin

Casablanca

20 €/päivä
Pieni

2. suosituin

Marrakech

25 €/päivä
Keskikoko
Keskikoko

Osuvin

Fez

15 €/päivä
Keskikoko

1. suosituin

Casablanca

31 €/päivä
Keskikoko

2. suosituin

Agadir

27 €/päivä
Keskikoko

3. suosituin

El Aaiún

21 €/päivä
Keskikoko

4. suosituin

Marrakech

36 €/päivä
Maasturi
Maasturi

Osuvin

Casablanca

26 €/päivä
Maasturi

1. suosituin

Marrakech

29 €/päivä

Auton vuokraaminen maassa Marokko

Tässä on muutamia vinkkejä ja sääntöjä, jotka sinun tulisi tietää ajamisesta maassa Marokko ennen kuin vuokraat auton.

Mitkä ovat Marokon ainutlaatuiset liikennelait?

Marokossa ajaminen voi yllättää autoilijan, sillä siellä ajokulttuuri eroaa suuresti eurooppalaisesta. Lain mukaan onnettomuustilanteessa ajoneuvoja ei saa siirtää ennen poliisin tuloa. Jos joudut onnettomuuteen, odota siis rauhassa paikalla poliisin saapumiseen asti. Marokossa kannattaa myös ajaa varovasti, sillä teillä liikkuu monenlaisia kulkuneuvoja. On paljon hitaita rekkoja, mopoja, polkupyöräilijöitä ja eläinten vetämiä kärryjä. Tööttääminen on Marokossa myös vahvasti osana ajokulttuuria. Tästä ei kannata kuitenkaan liikaa huolestua, sillä torvea soitetaan kaikenlaisissa tilanteissa – ei ainoastaan vaaratilanteissa. Ajaminen alkoholin vaikutuksen alaisena on Marokossa laitonta. Poliisi on tiukka myös ylinopeuksien suhteen. Valvontaa harjoitetaan aktiivisesti teiden varsilla ja jo hienoinen ylinopeus voi tuoda mukanaan sakot. Onkin suotavaa seurata tarkasti omaa ajonopeutta ajaessa. Yöllä ajaminen ei myöskään ole Marokossa suositeltua. Tiet ovat pääosin valaisemattomia ja niillä liikkuu paljon eläimiä, pimeitä ajoneuvoja sekä ihmisiä. Jos siis mahdollista, kannattaa ajoittaa ajaminen päivänvalon aikaan ja iltaisin tutustua nähtävyyksiin tai rentoutua hotellissa.

Mitkä ovat oikeudelliset ja dokumentaatiovaatimukset auton vuokraamiseen Marokossa?

Autonvuokraus Marokossa onnistuu helposti ajokortin ja passin avulla. Jos haluaa vuokrata auton, tulisi ajokortin olla englannin kielellä. Myös kansainvälinen ajokortti hyväksytään autovuokraamoissa, joten suomalaismatkailijoiden kannattaa siis ottaa matkalle mukaan kansainvälinen ajokortti. Se on hyvä olla olemassa siltäkin varalta, että poliisi pysäyttää matkalla ja haluaa nähdä ajokortin. Passin kannattaa myös olla voimassa vähintään kolme kuukautta saapumispäivästä eteenpäin. Vähimmäisikä autonvuokraukseen Marokossa saattaa hieman vaihdella autovuokraamon mukaan. Vuokraus on sallittua lain mukaan 18-vuotiaalle, jolla on ajokortti. Useimmat autovuokraamot vaativat kuitenkin 21 tai 25 vuoden ikää. Asia kannattaa varmistaa omasta autovuokraamosta hyvissä ajoin ennen matkaa. Autonvuokraus ei onnistu ilman vakuutusta. Vähimmäisvakuutus, joka kattaa henkilövahingot ja toiselle osapuolelle aiheutuneet vahingot, kuuluu vuokrauksen hintaan. Jos kuitenkin haluaa rentoutua matkalla täysin ilman huolta lisäkuluista, kannattaa ostaa vuokraamon tarjoamia lisävakuutuksia. Etenkin Marokossa, missä tiet ovat osittain huonossa kunnossa ja liikenne hetkistä, lisävakuutukset ovat ehdottomasti hintansa väärti. Halvat vuokra-autot lisäpalveluineen varaat helpoiten momondon kautta. Vuokra-autojen vertailu on helppoa esimerkiksi momondon kautta – saat kätevästi näkyviin erilaiset autovaihtoehdot hintoineen.

Millä Marokon alueilla on eniten liikennettä?

Marokosta löytyy useita suuria kaupunkeja, jotka kuhisevat liikennettä. Suurin osa isoista kaupungeista sijaitsee Marokon rannikkoalueilla ja maan pohjoisosissa. Eteläisempi Marokko on huomattavasti hiljaisempaa aluetta, joten liikennettä on paljon vähemmän. Useammassa kaupungissa on noin miljoona asukasta, ja ruuhkia löytyy melkein kaikista näistä kaupungeista. Casablanca on Marokon suurin kaupunki ja pääkaupunki Rabat toiseksi suurin. Näissä kaupungeissa on etenkin päiväsaikaan paljon liikennettä, joten ajaessa olisi suotavaa harjoittaa varovaisuutta. Pysäköintipaikkoja voi joutua etsimään jonkin aikaa ja paikallisen liikennekulttuurin takia olisi parempi pysäköidä valvotuille pysäköintialueille kadunvarsipaikkojen sijaan. Pysäköinti Marokon kaupungeissa on edullista verrattuna Euroopan suurkaupunkeihin. Julkinen liikenne kaupungeissa voi olla sekavaa, jos ei tunne bussien reittejä ennestään. Onneksi kaupungeissa taksit ovat edullisia ja niitä löytyy paljon, mikä helpottaa liikkumista paikasta toiseen. Ramadanin aikaan liikenne Marokossa voi olla kuitenkin muusta vuodesta poikkeavaa. Bussit saattavat kulkea harvemmin ja takseja olla vähemmän saatavilla. Iltaisin liikennettä on myös paljon enemmän, kun paasto on loppunut ja ihmiset menevät syömään ulos tai pitävät suuria perhejuhlia.

Mitkä ovat Marokon parhaat luonnonkauniit tiet?

Marokko on monipuolinen maa, ja hyviä ajoreittejä on tarjolla kaikenlaisille matkaajille. Pitkän rantaviivansa ansiosta maasta löytyy monia upeita rannikkoteitä. Sisämaassa maisemat taas vaihtelevat aina lumihuippuisista vuoristoista Saharan autiomaahan. Yksi kauneimmista ajomatkoista on vanha vuoristotie Agadirin ja Marrakeshin välillä. Tie kulkee korkealla Atlasvuoristossa ja matkalla voi nauttia upeasta luonnosta. Tällä tiellä ajaessa kannattaa kuitenkin olla varovainen, sillä paikoittain se voi olla erittäin huonossa kunnossa ja hyvin kapea. Yksi suosituimmista rannikkoreiteistä taas on reitti, joka kulkee Essaouirasta Agadiriin. Jos vain mahdollista, kannattaa matkan varrella välttää valtatie ja poiketa pienemmille teille, jotka kulkevat Atlantin rannikkoa pitkin etelään. Reitin varrelta löytyy useampia pieniä kaupunkeja, joissa on mukava pysähdellä ja käydä tutustumassa paikalliseen kulttuuriin. Jos pysyy pääteillä, polttoainetta, ruokaa ja yösijoja on aina helposti saatavilla. Pienemmillä vuoristo- tai rannikkoteillä ajettaessa olisi puolestaan hyvä selvittää etukäteen mahdolliset tankkaus-, ruoka- ja yöpymispaikat. Nämä seudut saattavat olla erittäin syrjäisiä ja on mahdollista, ettei kyseisiä palveluita ole saatavilla lähialueilla.

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Marokko?

Tällä hetkellä Marokko halvin autovuokraamo on Thrifty, jonka kautta käyttäjät voivat löytää tarjouksia jopa niin alhaiseen hintaan kuin 15 € päivältä. Käyttäjät, jotka varaavat Thrifty auton löytävät yleensä edullisempia vuokraushintoja kuin mitä 25 € kansalliset hinnat ovat keskimäärin. Hinnat saattavat vaihdella sen mukaan, mistä vuokraat, kuinka monta päivää vuokra-aika on ja minkä tyyppinen vuokra-auto on kyseessä.

Mikä on suosituin autovuokraamo kohteessa Marokko?

Thrifty on suosituin autovuokraamo kohteessa Marokko, jossa 36 % momondon käyttäjistä on valinnut tämän vuokraamon viimeisen kuukauden aikana. Vuokraamolla Thrifty on myös 5 arvostelua ja pisteitä 4,7 / 10, mikä tekee tästä autovuokraamosta suositun valinnan matkailijoiden keskuudessa.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Marokko?

Vuokraamolla Sunnycars on eniten autonvuokrauspisteitä Marokko alueella. Yritykseltä löytyy 41 toimipaikkaa, joista monet löytyvät lentokentiltä ja kaupunkien keskustoista. Jos et ole vielä valinnut kaupunkia, jossa haluat vierailla, Marrakech on tällä hetkellä suosituin kohde. Kaupungista Marrakech löytyy myös 9 Sunnycars autonvuokrauksen keskusta.

Millä puolen tietä ihmiset ajavat maassa Marokko?

Maassa Marokko autolla ajavien paikallisen ja turistien täytyy ajaa oikealla puolella tietä. Vastakkaisella puolella ajaminen voi johtaa sekä liikennerikkomuksiin että vakaviin onnettomuuksiin.

Kuinka hyviä tiet ovat kohteessa Marokko?

Marokko on rankattu 55/137 maiden joukossa globaalisti teiden kunnon osalta vuonna 2019. Asteikolla 1 - 7, Marokko on saanut teiden laatupisteiksi 4,3. Muista, että teiden laatuolosuhteet maan Marokko sisällä voivat vaihdella sen alueen mukaan, jossa aiot vierailla.

Mikä on alkoholin alaisena ajamisen rajat maassa Marokko?

Alkoholin nauttimisen ja ajamisen ikäraja maassa Marokko on 0,60‰. Maan Marokko eri alueilla ja kaupungeilla voi olla omat paikalliset alkoholin nauttimiseen ja ajamiseen liittyvät rajoituksensa koko maan kattavien lakien lisäksi, joten muista tarkistaa tarkistaa sekä paikalliset että valtakunnalliset säännöt ennen auton vuokraamista. Huomioithan, että maassa 16 vuotta on virallinen alkoholin nauttimisikä Marokko ja tiukat lait kieltävät tätä nuorempia kuljettajia juomasta ja ajamasta ajoneuvoa.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Marokko?

Maahan Marokko matkustavat valitsevat yleensä Mini vuokra-autokseen. Tämä voi johtua säästä vierailun aikana, suunnitellusta toiminnasta tai budjetista. Viimeisen 30 päivän aikana 32 % käyttäjistämme on vuokrannut Mini Marokko matkan ajaksi keskimääräiseen 9 € per päivä hintaan.


Autonvuokraukset muissa kaupungeissa kohteessa Marokko

Tarvitsetko lisää kohdeideoita matkallesi kohteeseen Marokko? Löydä vuokra-autoja näistä suosituista kaupungeista ympäri maata

Afrikka: harkitse auton vuokraamista muualta

Etkö ole varma, haluatko vuokrata auton kohteessa Marokko? Nämä muut maat mantereella Afrikka ovat myös selvittämisen arvoisia
Autonvuokraus Marokko
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00