Halvat lennot Cleveland

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 19/10
ti 26/10

Halvimmat lennot kaupungin Cleveland lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Cleveland lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Cleveland

HALVIN REITTI Helsinki - Cleveland

Helsinki (HEL) - Cleveland (CLE)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Cleveland kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Cleveland-Hopkinsin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 921 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ CLEVELANDlokakuu50% halvempilokakuu aikana Helsinki - Cleveland lennot maksavat keskimäärin vain 421 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE CLEVELAND KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu41% kalliimpisyyskuu aikana Helsinki - Cleveland lentojen keskimääräinen hinta on 1191 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN CLEVELAND KENTÄLTÄ HELSINKItammikuu1 100% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Cleveland kentältä Helsinki tammikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Cleveland?

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Cleveland?

  Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Cleveland kaupungista Chicago oli 178 €. Tämä on 66 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Cleveland. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Cleveland omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Cleveland?

  Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Cleveland on keskiviikko hintojen ollessa 678 €. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä lauantai, voit odottaa näkeväsi 1072 € lentohinnan reitille Suomi - Cleveland.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Cleveland?

  Aamulla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Cleveland. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 772 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on aamulla. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Cleveland on keskipäivällä, kun lennot maksavat noin 1098 €.

 • Löytyykö kaupungin Cleveland lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Cleveland Cuyahoga County lentokenttä, Akron/Canton lentokenttä, Youngstown lentokenttä tai Detroit Metropolitanin lentoasema lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Cleveland.

 • Voiko kaupunkiin Cleveland lentää jotenkin halvemmalla?

  Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Cleveland keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Cleveland-Hopkinsin kansainvälinen lentoasema lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 528 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Cleveland?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Cleveland
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Cleveland?

  SAS on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Cleveland. British Airways, American Airlines ja Iberia ovat myös suosittuja vaihtoehtoja lennettäessä kohteeseen Cleveland kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Cleveland, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.


Aloita matkan suunnittelu - Cleveland