Halvat lennot Torino

Meno-paluu
Economy
Wichita (ICT)
Torino (TRN)
ti 22.9.
ti 29.9.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Torino lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Torino lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Tällä hetkellä ei ole tietoja saatavilla valitsemallesi reitille, valitse toinen lähtökenttä.

Milloin on paras aika matkustaa Torinoon?

Italian luoteisosissa, sisämaassa sijaitseva Torino ei kuulu Italian välimerellisiin rantakohteisiin. Kaupunkikohteena tällä historian, kulttuurin ja arkkitehtuurin helmellä on kuitenkin valtavasti tarjottavaa. Jos et matkusta auringon perässä, italialaiskaupunki on mainio kohde mihin vuodenaikaan tahansa. Talvisin lämpötilat tippuvat kaupungissa nollan tienoille, kun taas kesällä nautitaan yli 20 asteen helteistä. Keväät ovat kauniita, vaikka sateita voikin esiintyä. Myös syksy on hyvää aikaa suunnata Torinoon.

Halvat lennot Torinoon voit saada lähes mille kuukaudelle tahansa varsinkin lentotarjousten avulla. Edullisimmillaan lentoliput ovat varsinkin tammikuun lopusta maaliskuulle sekä marraskuussa. Myös keväälle lennon ja hotellin voi saada Torinoon halvalla. Talvisin säät voivat olla viileät, mutta budjettimatkailijalle talvikuukaudet ovat parasta matkailuaikaa halpojen hintojen vuoksi. Vain joulukuu joulusesonkeineen tekee poikkeuksen. Silloin lentojen ja majoituspalvelujen hinnat nousevat.

Jos haluat reissata edullisesti, välttele kalleimpia kuukausia eli huhtikuuta, elo-syyskuuta ja joulukuuta. Näille ajankohdille lennot kannattaa varata aina ajoissa.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Torino?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Torino kaupungista Lappeenranta oli 74 €. Tämä on 62 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Torino. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Torino omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Torino?

marraskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Torino kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 179 €. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Torino kuukauden marraskuu aikana, niin lentäminen tammikuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 199 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Torino?

Paras aika varata lento kohteeseen Torino kohteesta Suomi on 35 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 224 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Torino kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 205 € momondossa.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Torino?

Datamme mukaan perjantai on halvin päivä lentää kaupunkiin Torino. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 213 €. sunnuntai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä liike- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 231 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Torino?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Torino ovat yleensä keskipäivällä sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Torino keskipäivällä jopa niin edulliseen hintaan kuin 197 €. Ajankohtana aamulla on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Torino, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 220 € lippua kohden.

Löytyykö kaupungin Torino lähettyviltä muita lentokenttiä?

Cuneo Levaldigi lentokenttä, Milano Malpensan kansainvälinen lentoasema lentokenttä, Genova Cristoforo Colombo lentokenttä, Milano Linaten lentoasema lentokenttä tai Milano Orio al Serion lentoasema lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Torino.

Voiko kaupunkiin Torino lentää jotenkin halvemmalla?

Keskimääräinen hinta on 107 € henkilöä kohti ja Milano Orio al Serion lentoasema lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Torino. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


momondosta löytyneet halvat lennot: Torino

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Torino
Halvin
Sopivin
Nopein
KLM
20. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 10m
1 välilasku
TRN
Citta Di Torino
22. marraskuuta
TRN
Citta Di Torino
24t 30m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
20. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 20m
1 välilasku
TRN
Citta Di Torino
22. marraskuuta
TRN
Citta Di Torino
9t 45m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
20. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 15m
1 välilasku
TRN
Citta Di Torino
21. lokakuuta
TRN
Citta Di Torino
27t 05m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
20. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 15m
1 välilasku
TRN
Citta Di Torino
22. marraskuuta
TRN
Citta Di Torino
21t 05m
2 välilaskua
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
20. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 10m
2 välilaskua
TRN
Citta Di Torino
22. marraskuuta
TRN
Citta Di Torino
12t 15m
2 välilaskua
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
British Airways
20. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 10m
2 välilaskua
TRN
Citta Di Torino
22. marraskuuta
TRN
Citta Di Torino
8t 45m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1182 €
Etsi vastaava

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Torinoon?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Torino

Helsinki–Torino-välille ei ole ainakaan toistaiseksi myynnissä suoria lentoja. Halvat lennot Torinoon on kuitenkin helppo saada ainakin yhden vaihtokentän kautta, sillä lentoreittejä italialaiskaupunkiin on useita. Torinoon tarjoavat edullisia lentoja esimerkiksi alankomaalainen KLM ja saksalainen Lufthansa. Reiteillä kaupunkiin liikennöivät myös muun muassa suomalainen Finnair ja romanialainen Blue Air. Lentoaika Helsingistä Torinoon on alkaen noin 4 tuntia 30 minuuttia, mutta lopullinen matka-aika vaihtelee valitun reitin mukaan. Suomessa lähtevät lennot Torinoa kohti alkavat Helsinki-Vantaan lentokentältä. Helsinkiin on hyvät lentoyhteydet myös muualta Suomesta. Matkoja Italiaan varatessasi kiinnitä huomiota paitsi lentolippujen hintaan myös matkatavararajoituksiin. Edullisimmat lentoliput eivät välttämättä sisällä ruumaan laitettavia matkatavaroita.


Miten pääsen lentokentältä Torinon keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Torino lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Halvat lennot Torinoon laskeutuvat kaupungin Torino Airport -lentokentälle. Lentoasema sijaitsee Caselle Torinesen alueella noin 16 km:n päässä Torinon keskustasta. Lentokentältä pääset nopeasti kaupunkialueelle junalla, sillä GTT:n junat vievät matkustajat kentältä kaupunkiin alle 20 minuutissa. Juna-asema sijaitsee aivan lentokentän edessä, ja junan päätepysäkki Torinossa on Stazione Dora -asema. Junalipun hinta on noin 3 euroa. Matkaliput voit ostaa lipputoimistosta (Ricevitoria) saapuvien lentojen terminaalista. Päätepysäkki Dora sijaitsee kaupungin pohjoisosissa, mutta asemalta on tarjolla pikabussiyhteys Porta Susan asemalle. Dora Express -bussi pysähtyy matkan varrella kahdella pysäkillä: Piazza Statuto ja Piazza XVIII Dicembre -aukioilla. Toinen vaihtoehto on napata Torinon lentoasemalta kaupungin keskustaan SADEM-yhtiön bussi, joka kulkee suoraan Porta Susa tai Porta Nuova -asemalle. Esimerkiksi Porta Susalle bussimatka kestää noin 40 minuuttia. Busseja lähtee lentokentältä arkisin noin vartin välein ja viikonloppuisin puolen tunnin välein. Liikennöintiaika on noin kello 5.15 alkaen aina puolille öin asti. Bussilipun hinta on noin 6,50. Junalippujen tavoin myös linja-autoliput ostetaan lentokenttäterminaalista Ricevitoria-tiskiltä tai lippuautomaatista.


Suositut lentoreitit Torino

Etsityimmät lennot Torino sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Turin lennot
Lyhyin lentoaika
5t 15m
Halvin hinta
206 €

Liikkuminen Torinossa?

Torinon keskusta on suosittua kävelyaluetta. Monien nähtävyyksien ja keskeisimpien paikkojen välillä matkat onkin helpointa taittaa jalkaisin. Keskusta-alue on tasaista, eli mäkiä ei tarvitse pelätä. Joukkoliikennevälineistä käteviä ovat matkailijalle etenkin raitiovaunu ja bussit. Kaikkia julkisia liikennevälineitä aina linja-autoista kaupunkijuniin ja metroon hallinnoi GTT (Gruppo Torinese Trasporti). Hinnat ovat kaikissa GTT:n kulkuvälineissä samat. Tavallisen matkalipun hinta on kaupungin sisäisessä liikenteessä noin 1,50 euroa, ja kertalippu on voimassa 90 minuuttia. Sarjalippuja voi ostaa 5 matkalle noin 6,50 euron hintaan tai 15 matkalle noin 17,50 euron hintaan. Matkailijoille hyvä vaihtoehto on myös noin 3 euron hintainen shopping ticket, joka on voimassa neljä tuntia. Päivälipun hinta joukkoliikenteeseen on noin 5 euroa.

Bussiverkosto on kaupungissa kattava, ja bussilinjoja on noin sata. Kaupungin metro Metropolitana di Torino on nopea ja siisti, mutta verkosto on suppea. Metrossa on vain yksi noin 13 kilometriä pitkä linja, joka kulkee Fermin asemalta Lingottoon. Italialaiskaupungissa voit myös pyöräillä. Turistitkin voivat vuokrata käyttöönsä Tobike-kaupunkipyörän.


Tarvitaanko Torinoon passi?

Torinoon suuntaavan ei ole pakollista pakata passia mukaan. Jos et jostain syystä halua matkustaa passin kera, lennolla on silti oltava mukana jokin virallinen henkilöllisyystodistus. Passin ohella toinen vaihtoehto on virallinen henkilökortti. Italia kuuluu Euroopan unioniin ja on myös Schengen-alueen maa. Suomesta Torinoon lennettäessä lentokentillä ei ole rajatarkastuksia. Lentoyhtiöt voivat silti pyytää matkustajia todistamaan henkilöllisyytensä. Mikäli et aio autoilla Torinossa, ajokortin voit jättää kotiin, sillä matkustusasiakirjaksi se ei sovi.


Lentolippu varattuna kohteeseen Torino? Aloita matkan suunnittelu!


Vinkkejä Torinoon matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Torinoon nappaat helposti varsinkin talvikuukausille joulukuuta lukuun ottamatta. Mikäli haluat matkustaa lämpimään aikaan, touko-kesäkuussa hinnat ovat vielä suhteellisen alhaalla. Vertaa hintoja aina huolella, sillä ne voivat vaihdella suuresti eri viikonpäivienkin välillä. Pelkät lennot voit saada halvalla myös tarjouskampanjoiden aikaan. Halvimmillaan lentoliput ovat noin kaksi kuukautta ennen matkan ajankohtaa.

Kiinnostavatko Torinon nähtävyydet?

Historiaa, kulttuuria ja arkkitehtuuria on Torinossa tarjolla yllin kyllin. Piipahda Piazza Castello -aukiolla kuninkaallisine palatseineen, Duomo di San Giovanni -kirkossa sekä keskuskadulla Via Romalla.

Mitä mukaan matkalle Torinoon?

Torinoon on pakattava vuodenaikojen mukaan. Kesäisin varaudutaan helteisiin, keväisin ja syksyisin sateisiin ja talvisin viileisiinkin lämpötiloihin. Isossa kaupungissa myös hyvät kävelykengät ovat tarpeen.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Torinossa

Italia on EU-maa, joten Torinossa matkapuhelinpalveluita pystyy yleensä käyttämään lähes samaan hintaan kuin Suomessa. Varmista ennen matkaa matkapuhelinoperaattoriltasi mahdolliset rajoitukset ja lisämaksut EU-alueella. Käytä myös ilmaisia wifi-verkkoja esimerkiksi hotelleissa.

Onko Torinossa turvallista?

Torino on turvallinen matkakohde, mutta kukkarosta, puhelimesta ja muusta omaisuudesta on pidettävä hyvä huoli taskuvarkaiden vuoksi.

Voiko Torinossa juoda kraanavettä?

Vaikka matkailijat usein suosivat pullovettä, Torinon hanavesi on juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Torinossa?

Torinon ravintoloissa on tapana jättää tippiä, etenkin jos palvelu on ollut hyvää.

Millainen on Torinon hintataso?

Torinon hintataso on edullisempi kuin Helsingin, vaikka matkailijoille tarjottavien palveluiden hintataso vaihteleekin.

Mikä on aikaero Suomi-Italia?

Italiassa aika on tunnin Suomen aikaa jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Torino?

Välimatka on suoraa reittiä noin 2030 km.

 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka