Halvat lennot Torino

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 24/5
ti 31/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Torino

Yhteenveto Torino lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

37 €

Halvin meno-paluulennon hinta

111 €

Nopein lentoaika

12t 05m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Torino kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 37 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Citta Di Torino).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Torino kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 111 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Citta Di Torino).
Nopein lento kohteeseen Torino kohteesta Suomi kestää 12t 05m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Citta Di Torino).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Torino mukaan lukien Lufthansa, Air France ja KLM.

Halvimmat lennot kaupungin Torino lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Torino lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Torino

HALVIN REITTI Helsinki - Torino

Helsinki (HEL) - Milano Linate lentokenttä (LIN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Torino kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Milano Linate, jolloin hinta on keskimääräinen 208 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ TORINOmarraskuu18% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Torino lennot maksavat keskimäärin vain 202 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE TORINO KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu25% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Torino lentojen keskimääräinen hinta on 306 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN TORINO KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu381% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Torino kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Torino?

Italian luoteisosissa, sisämaassa sijaitseva Torino ei kuulu Italian välimerellisiin rantakohteisiin. Kaupunkikohteena tällä historian, kulttuurin ja arkkitehtuurin helmellä on kuitenkin valtavasti tarjottavaa. Jos et matkusta auringon perässä, italialaiskaupunki on mainio kohde mihin vuodenaikaan tahansa. Talvisin lämpötilat tippuvat kaupungissa nollan tienoille, kun taas kesällä nautitaan yli 20 asteen helteistä. Keväät ovat kauniita, vaikka sateita voikin esiintyä. Myös syksy on hyvää aikaa suunnata Torinoon.

Halvat lennot Torinoon voit saada lähes mille kuukaudelle tahansa varsinkin lentotarjousten avulla. Edullisimmillaan lentoliput ovat varsinkin tammikuun lopusta maaliskuulle sekä marraskuussa. Myös keväälle lennon ja hotellin voi saada Torinoon halvalla. Talvisin säät voivat olla viileät, mutta budjettimatkailijalle talvikuukaudet ovat parasta matkailuaikaa halpojen hintojen vuoksi. Vain joulukuu joulusesonkeineen tekee poikkeuksen. Silloin lentojen ja majoituspalvelujen hinnat nousevat.

Jos haluat reissata edullisesti, välttele kalleimpia kuukausia eli huhtikuuta, elo-syyskuuta ja joulukuuta. Näille ajankohdille lennot kannattaa varata aina ajoissa.

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Torino kaupungista Napoli oli 12 €. Tämä on 94 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Torino. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Torino omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

marraskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Torino kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 202 €. Jos et pysty lentämään kohteeseen Torino marraskuu aikana, on maaliskuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Torino reitillä maaliskuu aikana maksavat keskimäärin 213 €.

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Torino noin 49 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 245 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 111 €.

Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää kaupunkiin Torino. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 198 €. perjantai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 261 €.

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Torino on illalla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 204 €. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Torino on aamulla, kun lennot maksavat noin 243 €.

Milano Malpensa lentokenttä, Genova Cristoforo Colombo lentokenttä, Milano Linate lentokenttä, Bergamo Orio al Serion lentoasema lentokenttä tai Parma lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Torino.

Keskimääräinen hinta on 79 € henkilöä kohti ja Bergamo Orio al Serion lentoasema lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Torino. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.momondosta löytyneet halvat lennot: Torino

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Torino
Ryanair
5. kesäkuuta
HEL13:00Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 40m
2 välilaskua
TRN11:40Citta Di Torino
12. kesäkuuta
TRN03:00Citta Di Torino
26t 50m
1 välilasku
HEL05:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
23. kesäkuuta
HEL19:05Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 30m
1 välilasku
TRN06:35Citta Di Torino
26. kesäkuuta
TRN14:45Citta Di Torino
26t 15m
2 välilaskua
HEL17:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
19. kesäkuuta
HEL12:10Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 25m
2 välilaskua
TRN06:35Citta Di Torino
23. kesäkuuta
TRN06:05Citta Di Torino
11t 35m
1 välilasku
HEL17:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
23. kesäkuuta
HEL19:05Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 30m
1 välilasku
TRN06:35Citta Di Torino
26. kesäkuuta
TRN14:45Citta Di Torino
27t 25m
3 välilaskua
HEL18:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
5. kesäkuuta
HEL13:00Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 40m
2 välilaskua
TRN11:40Citta Di Torino
12. kesäkuuta
TRN07:05Citta Di Torino
34t 55m
2 välilaskua
HEL18:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
5. kesäkuuta
HEL14:05Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 35m
1 välilasku
TRN11:40Citta Di Torino
12. kesäkuuta
TRN03:00Citta Di Torino
26t 50m
1 välilasku
HEL05:50Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Torino

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Torino, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Ryanair
Ryanair
18. kesäkuuta
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 10m
1 välilasku
TRN07:35Citta Di Torino
Ryanair
17. kesäkuuta
HEL20:10Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 00m
3 välilaskua
TRN13:10Citta Di Torino
Useita lentoyhtiöitä
17. kesäkuuta
HEL20:10Helsinki-Vantaan lentoasema
35t 05m
2 välilaskua
TRN07:15Citta Di Torino

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Torino?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Torino

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Torino?

Lufthansa, KLM, Air France ja Ryanair ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Torino rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Torino näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.

KLM lennot kohteeseen Torino

KLM liikennöi noin 16 lentoa kohteeseen Torino normaalina viikkona. Näiden lentojen yleisin lähtöpaikka oli Pariisi Charles de Gaulle parhaan meno-paluumatkan KLM tarjouksen, joka löydettiin, ollessa lentoyhtiöltä 172 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Torino). Käyttäjät ovat arvioineet KLM 7,8/10 121 arvostelun perusteella momondon sivuilla.

Air France lennot kohteeseen Torino

Air France lentotarjoukset kohteeseen Torino ovat alkaen 185 € - tämä on paras hinta, joka on viime aikoina löydetty momondosta, ja se oli meno-paluumatkalle kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Normaalin viikon aikana Air France lentohinnat ovat tyypillisesti korkeammat, mutta vaihtelevat sen mukaan, mistä lennät - Pariisi Charles de Gaulle on suosituin Air France lähtöpiste kohteen Torino lennoille, joten saatavuutta on myös enemmän. Air France on saanut pistemäärän 7,8/10 138 arvostelujen perusteella.


Torino ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Torino lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Halvat lennot Torinoon laskeutuvat kaupungin Torino Airport -lentokentälle. Lentoasema sijaitsee Caselle Torinesen alueella noin 16 km:n päässä Torinon keskustasta. Lentokentältä pääset nopeasti kaupunkialueelle junalla, sillä GTT:n junat vievät matkustajat kentältä kaupunkiin alle 20 minuutissa. Juna-asema sijaitsee aivan lentokentän edessä, ja junan päätepysäkki Torinossa on Stazione Dora -asema. Junalipun hinta on noin 3 euroa. Matkaliput voit ostaa lipputoimistosta (Ricevitoria) saapuvien lentojen terminaalista. Päätepysäkki Dora sijaitsee kaupungin pohjoisosissa, mutta asemalta on tarjolla pikabussiyhteys Porta Susan asemalle. Dora Express -bussi pysähtyy matkan varrella kahdella pysäkillä: Piazza Statuto ja Piazza XVIII Dicembre -aukioilla. Toinen vaihtoehto on napata Torinon lentoasemalta kaupungin keskustaan SADEM-yhtiön bussi, joka kulkee suoraan Porta Susa tai Porta Nuova -asemalle. Esimerkiksi Porta Susalle bussimatka kestää noin 40 minuuttia. Busseja lähtee lentokentältä arkisin noin vartin välein ja viikonloppuisin puolen tunnin välein. Liikennöintiaika on noin kello 5.15 alkaen aina puolille öin asti. Bussilipun hinta on noin 6,50. Junalippujen tavoin myös linja-autoliput ostetaan lentokenttäterminaalista Ricevitoria-tiskiltä tai lippuautomaatista.


Torino: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Torino
Helsinki - Torino reitin lennot
Lyhyin lentoaika11t 30m
Halvin hinta111 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Torino

Torinon keskusta on suosittua kävelyaluetta. Monien nähtävyyksien ja keskeisimpien paikkojen välillä matkat onkin helpointa taittaa jalkaisin. Keskusta-alue on tasaista, eli mäkiä ei tarvitse pelätä. Joukkoliikennevälineistä käteviä ovat matkailijalle etenkin raitiovaunu ja bussit. Kaikkia julkisia liikennevälineitä aina linja-autoista kaupunkijuniin ja metroon hallinnoi GTT (Gruppo Torinese Trasporti). Hinnat ovat kaikissa GTT:n kulkuvälineissä samat. Tavallisen matkalipun hinta on kaupungin sisäisessä liikenteessä noin 1,50 euroa, ja kertalippu on voimassa 90 minuuttia. Sarjalippuja voi ostaa 5 matkalle noin 6,50 euron hintaan tai 15 matkalle noin 17,50 euron hintaan. Matkailijoille hyvä vaihtoehto on myös noin 3 euron hintainen ”shopping ticket”, joka on voimassa neljä tuntia. Päivälipun hinta joukkoliikenteeseen on noin 5 euroa.

Bussiverkosto on kaupungissa kattava, ja bussilinjoja on noin sata. Kaupungin metro Metropolitana di Torino on nopea ja siisti, mutta verkosto on suppea. Metrossa on vain yksi noin 13 kilometriä pitkä linja, joka kulkee Fermin asemalta Lingottoon. Italialaiskaupungissa voit myös pyöräillä. Turistitkin voivat vuokrata käyttöönsä Tobike-kaupunkipyörän.


Kohteen Torino viisumivaatimukset

Torinoon suuntaavan ei ole pakollista pakata passia mukaan. Jos et jostain syystä halua matkustaa passin kera, lennolla on silti oltava mukana jokin virallinen henkilöllisyystodistus. Passin ohella toinen vaihtoehto on virallinen henkilökortti. Italia kuuluu Euroopan unioniin ja on myös Schengen-alueen maa. Suomesta Torinoon lennettäessä lentokentillä ei ole rajatarkastuksia. Lentoyhtiöt voivat silti pyytää matkustajia todistamaan henkilöllisyytensä. Mikäli et aio autoilla Torinossa, ajokortin voit jättää kotiin, sillä matkustusasiakirjaksi se ei sovi.


Aloita matkan suunnittelu - Torino


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Torino

Halvat lennot Torinoon nappaat helposti varsinkin talvikuukausille joulukuuta lukuun ottamatta. Mikäli haluat matkustaa lämpimään aikaan, touko-kesäkuussa hinnat ovat vielä suhteellisen alhaalla. Vertaa hintoja aina huolella, sillä ne voivat vaihdella suuresti eri viikonpäivienkin välillä. Pelkät lennot voit saada halvalla myös tarjouskampanjoiden aikaan. Halvimmillaan lentoliput ovat noin kaksi kuukautta ennen matkan ajankohtaa.

Historiaa, kulttuuria ja arkkitehtuuria on Torinossa tarjolla yllin kyllin. Piipahda Piazza Castello -aukiolla kuninkaallisine palatseineen, Duomo di San Giovanni -kirkossa sekä keskuskadulla Via Romalla.

Torinoon on pakattava vuodenaikojen mukaan. Kesäisin varaudutaan helteisiin, keväisin ja syksyisin sateisiin ja talvisin viileisiinkin lämpötiloihin. Isossa kaupungissa myös hyvät kävelykengät ovat tarpeen.

Torino on turvallinen matkakohde, mutta kukkarosta, puhelimesta ja muusta omaisuudesta on pidettävä hyvä huoli taskuvarkaiden vuoksi.

Vaikka matkailijat usein suosivat pullovettä, Torinon hanavesi on juomakelpoista.

Torinon ravintoloissa on tapana jättää tippiä, etenkin jos palvelu on ollut hyvää.

Torinon hintataso on edullisempi kuin Helsingin, vaikka matkailijoille tarjottavien palveluiden hintataso vaihteleekin.

Italiassa aika on tunnin Suomen aikaa jäljessä.

Välimatka on suoraa reittiä noin 2030 km.


Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Torino on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Torino.

Kaikki lentohaut kohteeseen Torino momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Torino tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Torino, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Torino lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.