Etsi halvat lennot Funchal

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 6/2
ma 13/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Funchal

Yhteenveto Funchal lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

51 €

Halvin meno-paluulennon hinta

125 €

Nopein lentoaika

5t 45m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Funchal kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 51 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Funchal Madeira).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Funchal kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 125 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Funchal Madeira).
Nopein lento kohteeseen Funchal kohteesta Suomi kestää 5t 45m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Funchal Madeira).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Funchal mukaan lukien Lufthansa, Finnair ja TAP AIR PORTUGAL.

Funchal lentotiedot ja trendit

Tutustu Funchal lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Funchal?

Jos et halua vierailla kaupungissa Funchal maaliskuu aikana, kannattaa sinun odottaa tammikuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 358 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Funchal?

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Funchal on 14 € per henkilö kaupungista Lontoo, mikä on 92 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Funchal. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Funchal omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Funchal?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Funchal on keskiviikko. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Funchal keskiviikko löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 319 €. Lennot reitille Suomi - Funchal maanantai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 510 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Funchal?

Illalla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Funchal. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 169 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on illalla. Yritä olla ostamatta lippuja iltapäivällä, koska ne ovat yleensä noin 449 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Funchal?

Keskimääräinen Suomi–Funchal lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Funchal Madeira kestää keskimäärin 5t 45m, kun taas lento paikasta Rovaniemi paikkaan Funchal Madeira kestää keskimäärin . Funchal Madeira on alueen Funchal suosituin lentokenttä.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Funchal?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Funchal kohteesta Suomi, kun varaat 27 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Funchal hintaan, joka on noin 422 €, kun etsit 27 päivää etukäteen. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 403 €.

Halvimmat lennot kaupungin Funchal lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Funchal lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Funchal

HALVIN REITTI Helsinki - Funchal

Helsinki (HEL) - Funchal (FNC)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Funchal kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Funchal Madeira, jolloin hinta on keskimääräinen 422 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ FUNCHALmaaliskuu17% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Funchal lennot maksavat keskimäärin vain 349 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE FUNCHAL KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu18% kalliimpilokakuu aikana Helsinki - Funchal lentojen keskimääräinen hinta on 498 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN FUNCHAL KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu632% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Funchal kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Funchal

Kaunis Madeiran saari on yksi Portugalin suosituimmista kohteista, ja halvat lennot Madeiralle mahdollistavat myös matalan budjetin lomat. Aurinkoinen saari on suosittu kesälomakohde, joten lentoliput Madeiralle ovat kalleimmillaan esimerkiksi heinäkuussa. Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Madeiralle budjettiystävälliselle lomalle, valitse ajankohdaksi esimerkiksi marraskuu. Halvat lennot Madeiralle saa yleensä Euroopan lomakuukausien ulkopuolelle.

Pohjois-Atlantilla sijaitsevalla saarella vallitsee lauhkea ilmasto, ja vaikka alueella on lämmintä ympäri vuoden, voi sää olla marraskuusta maaliskuulle sateinen. Halvat lennot Madeiralle myydään usein juuri näille kuukausille, joiden aikana myös majoitus ja muut matkailupalvelut on mahdollista saada edulliseen hintaan. Kesäaikaan hotellit ja palvelut, esimerkiksi vuokra-autot, ovat kalleimmillaan.

Jos haluat halvat lennot Madeiralle kesäksi, kannattaa matka ostaa mahdollisimman ajoissa, mielellään pari kuukautta etukäteen. Seuraa myös lentotarjouksia, joiden kautta voit saada pelkät lennot hyvinkin edullisesti.

Funchal kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Porto Santo lentokenttä (71 km Funchal keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Lentojen hinnat kentälle Porto Santo lentokenttä ovat keskimäärin 160 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Funchal. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Funchal

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Funchal
Useita lentoyhtiöitä
14. maaliskuuta
HEL16:35Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 50m
2 välilaskua
FNC18:25Funchal Madeira
21. maaliskuuta
FNC04:45Funchal Madeira
24t 25m
2 välilaskua
HEL05:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
14. maaliskuuta
HEL16:35Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 15m
1 välilasku
FNC11:50Funchal Madeira
21. maaliskuuta
FNC11:40Funchal Madeira
16t 20m
2 välilaskua
HEL04:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
12. maaliskuuta
HEL17:40Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 55m
2 välilaskua
FNC17:35Funchal Madeira
17. maaliskuuta
FNC02:00Funchal Madeira
13t 05m
1 välilasku
HEL15:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
4. maaliskuuta
HEL16:35Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 40m
2 välilaskua
FNC17:15Funchal Madeira
8. maaliskuuta
FNC16:15Funchal Madeira
21t 00m
2 välilaskua
HEL13:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
12. maaliskuuta
HEL17:40Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 55m
2 välilaskua
FNC17:35Funchal Madeira
17. maaliskuuta
FNC17:15Funchal Madeira
21t 45m
2 välilaskua
HEL15:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
15. maaliskuuta
HEL06:25Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 05m
1 välilasku
FNC20:30Funchal Madeira
29. maaliskuuta
FNC17:00Funchal Madeira
18t 40m
2 välilaskua
HEL11:40Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Funchal

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Funchal, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Ryanair
Ryanair
27. helmikuuta
HEL17:40Helsinki-Vantaan lentoasema
41t 10m
2 välilaskua
FNC10:50Funchal Madeira
Ryanair
15. maaliskuuta
HEL06:25Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 05m
1 välilasku
FNC20:30Funchal Madeira
Ryanair
18. maaliskuuta
HEL17:35Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 40m
2 välilaskua
FNC18:15Funchal Madeira

Muut matkustamoluokat Funchal lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Funchal lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Funchal?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Funchal

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Funchal?

Finnair, Lufthansa, TAP AIR PORTUGAL ja Ryanair ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Funchal rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Funchal näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.

Finnair lennot kohteeseen Funchal

Kohteeseen Funchal on normaalina viikkona 2 Finnair lentoa. Yleisin lähtöpaikka on Helsinki-Vantaan lentoasema ja paras momondossa nähty Finnair lipun hinta on 245 € (viimeiset 72 tuntia Helsinki-Vantaan lentoasema, Funchal). Finnair lentoyhtiö on saanut 7,7 328 käyttäjäarvostelujen perusteella momondon sivuilla.

TAP AIR PORTUGAL lennot kohteeseen Funchal

Toinen suosittu liikennöijä, joka lentää kohteeseen Funchal on TAP AIR PORTUGAL (7,3/10, 290 arvosteluilla). Suurin osa TAP AIR PORTUGAL lennoista, jotka laskeutuvat kohteeseen Funchal saapuvat kohteesta Lissabon Portela, mutta kohteeseen Funchal on maailmanlaajuisesti 31 TAP AIR PORTUGAL lentoa, joten hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Tämän viikon paras momondosta löydetty TAP AIR PORTUGAL tarjous oli 292 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Funchal, meno-paluu).


Funchal ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Funchal lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Madeiran lentoasema on virallisesti nimetty Aeroporto de Cristiano Ronaldoksi kuuluisan portugalilaisjalkapalloilijan mukaan. Se tunnetaan myös nimellä Funchalin lentoasema. Julkisen liikenteen yhteydet kentältä lähialueille ovat hyvät, ja mikäli suuntana on Funchalin kaupunki, on paras vaihtoehto hypätä kaupungin paikallisbussiin tai vaihtoehtoisesti taksiin. Taksimatkan lähtöhinta lentokentältä on noin 4 euroa. Formosan rannan suuntaan paras vaihtoehto on shuttle-bussi, jonka reitti kulkee rannalle useiden pysäkkien kautta.


Funchal: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Funchal
Helsinki - Funchal reitin lennot
Nopein lentoaika5t 45m
Halvin hinta125 €
Turku - Funchal reitin lennot
Nopein lentoaika32t 40m
Halvin hinta273 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Funchal

Mikäli haluat liikkua Madeiran saarella omien aikataulujen mukaan, suositeltava vaihtoehto on vuokrata auto. Saarella voi kuitenkin toimivan linja-autoliikenteen ansiosta lomailla myös julkisen liikenteen varassa. Funchalin kaupungin paikallisbussien sekä alueen seutubussien liikennettä hallinnoi Horários do Funchal. Yksittäislipun hinta on kulkuvälineestä ostettuna noin 2 euroa ja ennakkoon hankittuna noin 1,40 euroa. Päivälippu on hinnaltaan noin 4,60 euroa. Myös saaren kaupunkien ja rantojen välillä on mahdollista reissata busseilla, mutta moniin luontokohteisiin ei ole suoraa pääsyä joukkoliikennevälineillä. Pääsy joillekin alueelle voi siis olla henkilöauton, pyörän tai jalkapatikoinnin varassa.

Mikäli haluat tutustua saareen jalkaisin, ota selvää Madeiran lukuisista vaellusreiteistä. Saari on myös pyöräilijäystävällinen. Osa linja-autoista kuljettaa polkupyöriä, mutta busseihin otetaan yleensä maksimissaan kaksi polkupyörää.


Kohteen Funchal viisumivaatimukset

Portugali on Suomen tavoin sekä EU- että Schengen-valtio, joten liikkuminen maiden välillä on helppoa. Passia maahan ei välttämättä tarvitse ottaa mukaan, mutta tästä huolimatta Portugaliin lentävillä on aina oltava mukanaan jokin matkustusasiakirja. Oman henkilöllisyyden todistaminen voi olla tarpeen joko lentokentillä tai määränpäässä Portugalissa. Matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen, kuvallinen henkilökortti. Ajokortti ei sovi matkustusdokumentiksi. Portugalin ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille on helppo jättää myös matkustusilmoitus omasta matkasta. Suomen Lissabonin-suurlähetystö auttaa suomalaismatkailijoita tarpeen tullen vakavissa ongelmissa. Sen yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finlandia.org.pt. Madeiralla suomalaismatkailijoiden apuna on Funchalissa sijaitseva Suomen kunniakonsulaatti, jonka yhteystiedot löytyvät nekin Suomen Lissabonin-suurlähetystön kotisivuilta.


Aloita matkan suunnittelu - Funchal


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Funchal

Suosi etenkin talvikauden lentoja ja etsi edullisia lentotarjouksia. Hintojen vertaaminen kannattaa.

Luontokohteet, kuten Pico do Arieiro ja Pico Ruivo, kutsuvat luonnonystäviä. Älä unohda upeita rantoja, joista tunnetuin on Praia Formosa.

Uimavarusteet ja aurinkosuojavoide tulevat tarpeeseen. Muista myös hyvät kävelykengät.

Madeira on turvallinen matkakohde, tosin autoon ei kannata jättää arvoesineitä. Ota sairastapauksien varalta mukaan Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Kraanavesi on juomakelpoista.

Pieni tippi kuuluu hyviin tapoihin.

Hintataso on selvästi edullisempi kuin Suomessa.

Portugalin aika on kaksi tuntia jäljessä Suomen aikaa.

Välimatka on noin 4300 kilometriä.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Portugali

Eikö sittenkään Funchal? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Portugali

Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Löydät lennot kohteeseen Funchal joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Funchal.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Funchal, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Funchal lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.