Halvat lennot Madeiralle

Meno-paluu
Economy
Wichita (ICT)
Funchal (FNC)
pe 25.9.
pe 2.10.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Funchal lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Funchal lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Tällä hetkellä ei ole tietoja saatavilla valitsemallesi reitille, valitse toinen lähtökenttä.

Milloin on paras aika matkustaa Madeiralle?

Kaunis Madeiran saari on yksi Portugalin suosituimmista kohteista, ja halvat lennot Madeiralle mahdollistavat myös matalan budjetin lomat. Aurinkoinen saari on suosittu kesälomakohde, joten lentoliput Madeiralle ovat kalleimmillaan esimerkiksi heinäkuussa. Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Madeiralle budjettiystävälliselle lomalle, valitse ajankohdaksi esimerkiksi marraskuu. Halvat lennot Madeiralle saa yleensä Euroopan lomakuukausien ulkopuolelle.

Pohjois-Atlantilla sijaitsevalla saarella vallitsee lauhkea ilmasto, ja vaikka alueella on lämmintä ympäri vuoden, voi sää olla marraskuusta maaliskuulle sateinen. Halvat lennot Madeiralle myydään usein juuri näille kuukausille, joiden aikana myös majoitus ja muut matkailupalvelut on mahdollista saada edulliseen hintaan. Kesäaikaan hotellit ja palvelut, esimerkiksi vuokra-autot, ovat kalleimmillaan.

Jos haluat halvat lennot Madeiralle kesäksi, kannattaa matka ostaa mahdollisimman ajoissa, mielellään pari kuukautta etukäteen. Seuraa myös lentotarjouksia, joiden kautta voit saada pelkät lennot hyvinkin edullisesti.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Funchal?

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Funchal on 31 € per henkilö kaupungista Porto, mikä on 86 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Funchal. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Funchal omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Funchal?

helmikuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Funchal, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 313 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Funchal?

Paras aika varata lento kohteeseen Funchal kohteesta Suomi on 60 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 364 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Funchal kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 222 € momondossa.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Funchal?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Funchal on sunnuntai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Funchal sunnuntai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 296 €. Varmista, että et varaa lähtöä maanantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Funchal maanantai aikana on 402 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Funchal?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Funchal on illalla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Funchal illalla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 272 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Funchal on aamulla, kun lennot maksavat noin 369 €.

Löytyykö kaupungin Funchal lähettyviltä muita lentokenttiä?

Funchal kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Porto Santo lentokenttä (71 km kaupungin Funchal keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Funchal lentää jotenkin halvemmalla?

Lentojen hinnat kentälle Porto Santo lentokenttä ovat keskimäärin 212 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Funchal. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Funchal

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Funchal
Halvin
Sopivin
Nopein
Useita lentoyhtiöitä
5. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 00m
1 välilasku
FNC
Funchal Madeira
16. maaliskuuta
FNC
Funchal Madeira
11t 10m
3 välilaskua
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
22. tammikuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 10m
1 välilasku
FNC
Funchal Madeira
24. tammikuuta
FNC
Funchal Madeira
28t 05m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
TAP AIR PORTUGAL
8. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 25m
1 välilasku
FNC
Funchal Madeira
16. helmikuuta
FNC
Funchal Madeira
23t 40m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
6. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 30m
3 välilaskua
FNC
Funchal Madeira
13. marraskuuta
FNC
Funchal Madeira
23t 45m
2 välilaskua
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
11. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 35m
3 välilaskua
FNC
Funchal Madeira
18. maaliskuuta
FNC
Funchal Madeira
10t 25m
2 välilaskua
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
31. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 00m
2 välilaskua
FNC
Funchal Madeira
30. marraskuuta
FNC
Funchal Madeira
18t 00m
2 välilaskua
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Funchal Madeira

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Funchal, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä British Airways ja Lufthansa
Halvin
Sopivin
Nopein
Useita lentoyhtiöitä
20. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
48t 10m
3 välilaskua
FNC
Funchal Madeira
British Airways
20. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 10m
1 välilasku
FNC
Funchal Madeira
Lufthansa
20. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 30m
2 välilaskua
FNC
Funchal Madeira

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Madeiralle?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Funchal

Koska sää Madeiralla on miellyttävän lämmin ympäri vuoden, suomalainen lentoyhtiö Finnair lennättää matkailijoita Helsingistä Madeiralle ympäri vuoden. Finnairin suorat lennot Madeiralle lennetään kerran viikossa. Lentoaika subtrooppiselle saarelle on noin 5 tuntia 30 minuuttia. Helsingistä lähtevät lennot Madeiralle starttaavat aina Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Yhden tai useamman eurooppalaisen vaihtokentän kautta Helsingistä saarelle lentää edullisesti myös muun muassa portugalilainen TAP Portugal (suora yhteys Lissaboniin) ja saksalainen Lufthansa.


Miten pääsen Madeiran lentokentältä keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät Madeiran pääkaupungin Funchalin lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Madeiran lentoasema on virallisesti nimetty Aeroporto de Cristiano Ronaldoksi kuuluisan portugalilaisjalkapalloilijan mukaan. Se tunnetaan myös nimellä Funchalin lentoasema. Julkisen liikenteen yhteydet kentältä lähialueille ovat hyvät, ja mikäli suuntana on Funchalin kaupunki, on paras vaihtoehto hypätä kaupungin paikallisbussiin tai vaihtoehtoisesti taksiin. Taksimatkan lähtöhinta lentokentältä on noin 4 euroa. [Tarkistettu 12.6.2017] Formosan rannan suuntaan paras vaihtoehto on shuttle-bussi, jonka reitti kulkee rannalle useiden pysäkkien kautta.


Suositut lentoreitit Madeiralle

Etsityimmät lennot Madeiralle sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Funchal lennot
Lyhyin lentoaika
5t 45m
Halvin hinta
222 €
Turku - Funchal lennot
Lyhyin lentoaika
24t 50m
Halvin hinta
229 €

Liikkuminen Madeiralla?

Mikäli haluat liikkua Madeiran saarella omien aikataulujen mukaan, suositeltava vaihtoehto on vuokrata auto. Saarella voi kuitenkin toimivan linja-autoliikenteen ansiosta lomailla myös julkisen liikenteen varassa. Funchalin kaupungin paikallisbussien sekä alueen seutubussien liikennettä hallinnoi Horários do Funchal. Yksittäislipun hinta on kulkuvälineestä ostettuna noin 2 euroa ja ennakkoon hankittuna noin 1,40 euroa. Päivälippu on hinnaltaan noin 4,60 euroa. [Tarkistettu 12.6.2017] Myös saaren kaupunkien ja rantojen välillä on mahdollista reissata busseilla, mutta moniin luontokohteisiin ei ole suoraa pääsyä joukkoliikennevälineillä. Pääsy joillekin alueelle voi siis olla henkilöauton, pyörän tai jalkapatikoinnin varassa.

Mikäli haluat tutustua saareen jalkaisin, ota selvää Madeiran lukuisista vaellusreiteistä. Saari on myös pyöräilijäystävällinen. Osa linja-autoista kuljettaa polkupyöriä, mutta busseihin otetaan yleensä maksimissaan kaksi polkupyörää.


Tarvitaanko Madeiralle passi?

Portugali on Suomen tavoin sekä EU- että Schengen-valtio, joten liikkuminen maiden välillä on helppoa. Passia maahan ei välttämättä tarvitse ottaa mukaan, mutta tästä huolimatta Portugaliin lentävillä on aina oltava mukanaan jokin matkustusasiakirja. Oman henkilöllisyyden todistaminen voi olla tarpeen joko lentokentillä tai määränpäässä Portugalissa. Matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen, kuvallinen henkilökortti. Ajokortti ei sovi matkustusdokumentiksi. Portugalin ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille on helppo jättää myös matkustusilmoitus omasta matkasta. Suomen Lissabonin-suurlähetystö auttaa suomalaismatkailijoita tarpeen tullen vakavissa ongelmissa. Sen yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finlandia.org.pt. Madeiralla suomalaismatkailijoiden apuna on Funchalissa sijaitseva Suomen kunniakonsulaatti, jonka yhteystiedot löytyvät nekin Suomen Lissabonin-suurlähetystön kotisivuilta.


Lentolippu varattuna kohteeseen Funchal? Aloita matkan suunnittelu!


Vinkkejä Madeiralle matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Madeiralle?

Suosi etenkin talvikauden lentoja ja etsi edullisia lentotarjouksia. Hintojen vertaaminen kannattaa.

Kiinnostavatko Madeiran nähtävyydet?

Luontokohteet, kuten Pico do Arieiro ja Pico Ruivo, kutsuvat luonnonystäviä. Älä unohda upeita rantoja, joista tunnetuin on Praia Formosa.

Mitä mukaan matkalle Madeiralle?

Uimavarusteet ja aurinkosuojavoide tulevat tarpeeseen. Muista myös hyvät kävelykengät.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Madeiralla

Roaming-maksujen perintä EU:n sisällä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Kannattaa tarkastaa oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Madeiralla turvallista?

Madeira on turvallinen matkakohde, tosin autoon ei kannata jättää arvoesineitä. Ota sairastapauksien varalta mukaan Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Voiko Madeiralla juoda kraanavettä?

Kraanavesi on juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Madeiralla?

Pieni tippi kuuluu hyviin tapoihin.

Millainen on Madeiran hintataso?

Hintataso on selvästi edullisempi kuin Suomessa.

Mikä on aikaero Suomi-Madeira?

Portugalin aika on kaksi tuntia jäljessä Suomen aikaa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Madeira?

Välimatka on noin 4300 kilometriä.

 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka