Halvat lennot Madeiralle

Meno-paluu
Economy
Helsinki (HEL)
Funchal (FNC)
pe 9.4.
pe 16.4.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Funchal lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Funchal lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Funchal

HALVIN REITTI Helsinki - Funchal

Helsinki (HEL) - Funchal (FNC)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Funchal kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Funchal Madeira, jolloin hinta on keskimääräinen 384 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ FUNCHALtammikuu25% halvempitammikuu aikana Helsinki - Funchal lennot maksavat keskimäärin vain 290 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE FUNCHAL KENTÄLTÄ HELSINKIhuhtikuu15% kalliimpihuhtikuu aikana Helsinki - Funchal lentojen keskimääräinen hinta on 442 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN FUNCHAL KENTÄLTÄ HELSINKImarraskuu224% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Funchal kentältä Helsinki marraskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Madeiralle?

Kaunis Madeiran saari on yksi Portugalin suosituimmista kohteista, ja halvat lennot Madeiralle mahdollistavat myös matalan budjetin lomat. Aurinkoinen saari on suosittu kesälomakohde, joten lentoliput Madeiralle ovat kalleimmillaan esimerkiksi heinäkuussa. Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Madeiralle budjettiystävälliselle lomalle, valitse ajankohdaksi esimerkiksi marraskuu. Halvat lennot Madeiralle saa yleensä Euroopan lomakuukausien ulkopuolelle.

Pohjois-Atlantilla sijaitsevalla saarella vallitsee lauhkea ilmasto, ja vaikka alueella on lämmintä ympäri vuoden, voi sää olla marraskuusta maaliskuulle sateinen. Halvat lennot Madeiralle myydään usein juuri näille kuukausille, joiden aikana myös majoitus ja muut matkailupalvelut on mahdollista saada edulliseen hintaan. Kesäaikaan hotellit ja palvelut, esimerkiksi vuokra-autot, ovat kalleimmillaan.

Jos haluat halvat lennot Madeiralle kesäksi, kannattaa matka ostaa mahdollisimman ajoissa, mielellään pari kuukautta etukäteen. Seuraa myös lentotarjouksia, joiden kautta voit saada pelkät lennot hyvinkin edullisesti.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Funchal?

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Funchal on 39 € per henkilö kaupungista Porto, mikä on 79 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Funchal. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Funchal omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Funchal?

marraskuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Funchal, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 322 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Funchal?

Paras aika varata lento kohteeseen Funchal kohteesta Suomi on 52 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 384 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Funchal kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 228 € momondossa.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Funchal?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Funchal on sunnuntai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Funchal sunnuntai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 290 €. Varmista, että et varaa lähtöä maanantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Funchal maanantai aikana on 396 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Funchal?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Funchal on illalla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Funchal illalla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 271 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Funchal on iltapäivällä, kun lennot maksavat noin 387 €.

Löytyykö kaupungin Funchal lähettyviltä muita lentokenttiä?

Funchal kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Porto Santo lentokenttä (71 km kaupungin Funchal keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Funchal lentää jotenkin halvemmalla?

Lentojen hinnat kentälle Porto Santo lentokenttä ovat keskimäärin 191 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Funchal. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Funchal Madeira

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Funchal Madeira
Useita lentoyhtiöitä
2. kesäkuuta
03:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 05m
1 välilasku
13:30Funchal Madeira
9. kesäkuuta
12:15Funchal Madeira
17t 50m
1 välilasku
06:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
28. huhtikuuta
04:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 55m
1 välilasku
13:30Funchal Madeira
4. toukokuuta
06:30Funchal Madeira
23t 35m
2 välilaskua
06:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
4. lokakuuta
06:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 45m
2 välilaskua
19:25Funchal Madeira
11. lokakuuta
18:10Funchal Madeira
19t 50m
2 välilaskua
14:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
26. huhtikuuta
16:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 55m
3 välilaskua
14:30Funchal Madeira
3. toukokuuta
02:00Funchal Madeira
14t 15m
2 välilaskua
16:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
TAP AIR PORTUGAL
21. huhtikuuta
03:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 10m
2 välilaskua
07:05Funchal Madeira
24. huhtikuuta
02:00Funchal Madeira
9t 35m
2 välilaskua
11:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
TAP AIR PORTUGAL
21. huhtikuuta
03:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 10m
2 välilaskua
07:05Funchal Madeira
24. huhtikuuta
02:00Funchal Madeira
9t 35m
2 välilaskua
11:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Madeiralle?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Funchal

Koska sää Madeiralla on miellyttävän lämmin ympäri vuoden, suomalainen lentoyhtiö Finnair lennättää matkailijoita Helsingistä Madeiralle ympäri vuoden. Finnairin suorat lennot Madeiralle lennetään kerran viikossa. Lentoaika subtrooppiselle saarelle on noin 5 tuntia 30 minuuttia. Helsingistä lähtevät lennot Madeiralle starttaavat aina Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Yhden tai useamman eurooppalaisen vaihtokentän kautta Helsingistä saarelle lentää edullisesti myös muun muassa portugalilainen TAP Portugal (suora yhteys Lissaboniin) ja saksalainen Lufthansa.


Miten pääsen Madeiran lentokentältä keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät Madeiran pääkaupungin Funchalin lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Madeiran lentoasema on virallisesti nimetty Aeroporto de Cristiano Ronaldoksi kuuluisan portugalilaisjalkapalloilijan mukaan. Se tunnetaan myös nimellä Funchalin lentoasema. Julkisen liikenteen yhteydet kentältä lähialueille ovat hyvät, ja mikäli suuntana on Funchalin kaupunki, on paras vaihtoehto hypätä kaupungin paikallisbussiin tai vaihtoehtoisesti taksiin. Taksimatkan lähtöhinta lentokentältä on noin 4 euroa. [Tarkistettu 12.6.2017] Formosan rannan suuntaan paras vaihtoehto on shuttle-bussi, jonka reitti kulkee rannalle useiden pysäkkien kautta.


Suositut lentoreitit Madeiralle

Etsityimmät lennot Madeiralle sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Funchal reitin lennot
Lyhyin lentoaika
5t 45m
Halvin hinta
229 €
Turku - Funchal reitin lennot
Lyhyin lentoaika
21t 55m
Halvin hinta
299 €

Liikkuminen Madeiralla?

Mikäli haluat liikkua Madeiran saarella omien aikataulujen mukaan, suositeltava vaihtoehto on vuokrata auto. Saarella voi kuitenkin toimivan linja-autoliikenteen ansiosta lomailla myös julkisen liikenteen varassa. Funchalin kaupungin paikallisbussien sekä alueen seutubussien liikennettä hallinnoi Horários do Funchal. Yksittäislipun hinta on kulkuvälineestä ostettuna noin 2 euroa ja ennakkoon hankittuna noin 1,40 euroa. Päivälippu on hinnaltaan noin 4,60 euroa. [Tarkistettu 12.6.2017] Myös saaren kaupunkien ja rantojen välillä on mahdollista reissata busseilla, mutta moniin luontokohteisiin ei ole suoraa pääsyä joukkoliikennevälineillä. Pääsy joillekin alueelle voi siis olla henkilöauton, pyörän tai jalkapatikoinnin varassa.

Mikäli haluat tutustua saareen jalkaisin, ota selvää Madeiran lukuisista vaellusreiteistä. Saari on myös pyöräilijäystävällinen. Osa linja-autoista kuljettaa polkupyöriä, mutta busseihin otetaan yleensä maksimissaan kaksi polkupyörää.


Tarvitaanko Madeiralle passi?

Portugali on Suomen tavoin sekä EU- että Schengen-valtio, joten liikkuminen maiden välillä on helppoa. Passia maahan ei välttämättä tarvitse ottaa mukaan, mutta tästä huolimatta Portugaliin lentävillä on aina oltava mukanaan jokin matkustusasiakirja. Oman henkilöllisyyden todistaminen voi olla tarpeen joko lentokentillä tai määränpäässä Portugalissa. Matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen, kuvallinen henkilökortti. Ajokortti ei sovi matkustusdokumentiksi. Portugalin ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille on helppo jättää myös matkustusilmoitus omasta matkasta. Suomen Lissabonin-suurlähetystö auttaa suomalaismatkailijoita tarpeen tullen vakavissa ongelmissa. Sen yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finlandia.org.pt. Madeiralla suomalaismatkailijoiden apuna on Funchalissa sijaitseva Suomen kunniakonsulaatti, jonka yhteystiedot löytyvät nekin Suomen Lissabonin-suurlähetystön kotisivuilta.


Vinkkejä Madeiralle matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Madeiralle?

Suosi etenkin talvikauden lentoja ja etsi edullisia lentotarjouksia. Hintojen vertaaminen kannattaa.

Kiinnostavatko Madeiran nähtävyydet?

Luontokohteet, kuten Pico do Arieiro ja Pico Ruivo, kutsuvat luonnonystäviä. Älä unohda upeita rantoja, joista tunnetuin on Praia Formosa.

Mitä mukaan matkalle Madeiralle?

Uimavarusteet ja aurinkosuojavoide tulevat tarpeeseen. Muista myös hyvät kävelykengät.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Madeiralla

Roaming-maksujen perintä EU:n sisällä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Kannattaa tarkastaa oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Madeiralla turvallista?

Madeira on turvallinen matkakohde, tosin autoon ei kannata jättää arvoesineitä. Ota sairastapauksien varalta mukaan Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Voiko Madeiralla juoda kraanavettä?

Kraanavesi on juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Madeiralla?

Pieni tippi kuuluu hyviin tapoihin.

Millainen on Madeiran hintataso?

Hintataso on selvästi edullisempi kuin Suomessa.

Mikä on aikaero Suomi-Madeira?

Portugalin aika on kaksi tuntia jäljessä Suomen aikaa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Madeira?

Välimatka on noin 4300 kilometriä.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka