Halvat lennot Funchal

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
pe 21/1
pe 28/1

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Halvimmat lennot kaupungin Funchal lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Funchal lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Funchal

HALVIN REITTI Helsinki - Funchal

Helsinki (HEL) - Funchal (FNC)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Funchal kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Funchal Madeira, jolloin hinta on keskimääräinen 400 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ FUNCHALtammikuu25% halvempitammikuu aikana Helsinki - Funchal lennot maksavat keskimäärin vain 301 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE FUNCHAL KENTÄLTÄ HELSINKIhuhtikuu15% kalliimpihuhtikuu aikana Helsinki - Funchal lentojen keskimääräinen hinta on 460 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN FUNCHAL KENTÄLTÄ HELSINKImarraskuu224% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Funchal kentältä Helsinki marraskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Funchal?

Kaunis Madeiran saari on yksi Portugalin suosituimmista kohteista, ja halvat lennot Madeiralle mahdollistavat myös matalan budjetin lomat. Aurinkoinen saari on suosittu kesälomakohde, joten lentoliput Madeiralle ovat kalleimmillaan esimerkiksi heinäkuussa. Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Madeiralle budjettiystävälliselle lomalle, valitse ajankohdaksi esimerkiksi marraskuu. Halvat lennot Madeiralle saa yleensä Euroopan lomakuukausien ulkopuolelle.

Pohjois-Atlantilla sijaitsevalla saarella vallitsee lauhkea ilmasto, ja vaikka alueella on lämmintä ympäri vuoden, voi sää olla marraskuusta maaliskuulle sateinen. Halvat lennot Madeiralle myydään usein juuri näille kuukausille, joiden aikana myös majoitus ja muut matkailupalvelut on mahdollista saada edulliseen hintaan. Kesäaikaan hotellit ja palvelut, esimerkiksi vuokra-autot, ovat kalleimmillaan.

Jos haluat halvat lennot Madeiralle kesäksi, kannattaa matka ostaa mahdollisimman ajoissa, mielellään pari kuukautta etukäteen. Seuraa myös lentotarjouksia, joiden kautta voit saada pelkät lennot hyvinkin edullisesti.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Funchal?

  Jos et halua vierailla kaupungissa Funchal tammikuu aikana, kannattaa sinun odottaa marraskuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 335 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Funchal?

  Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Funchal kohteesta Suomi, kun varaat 52 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Funchal hintaan, joka on noin 400 €, kun etsit 52 päivää etukäteen. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 102 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Funchal?

  Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Funchal on sunnuntai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Funchal sunnuntai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 302 €. Lennot reitille Suomi - Funchal maanantai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 412 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Funchal?

  Illalla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Funchal. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 282 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on illalla. Yritä olla ostamatta lippuja iltapäivällä, koska ne ovat yleensä noin 403 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

 • Löytyykö kaupungin Funchal lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Funchal kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Porto Santo lentokenttä (71 km kaupungin Funchal keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.


momondosta löytyneet halvat lennot: Funchal

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Funchal
Useita lentoyhtiöitä
25. helmikuuta
HEL16:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 50m
1 välilasku
FNC17:15Funchal Madeira
8. maaliskuuta
FNC09:35Funchal Madeira
29t 15m
2 välilaskua
HEL14:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
11. huhtikuuta
HEL18:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 40m
1 välilasku
FNC18:05Funchal Madeira
25. huhtikuuta
FNC02:15Funchal Madeira
13t 45m
1 välilasku
HEL16:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
4. maaliskuuta
HEL03:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
38t 00m
2 välilaskua
FNC17:15Funchal Madeira
11. maaliskuuta
FNC04:40Funchal Madeira
33t 20m
2 välilaskua
HEL14:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
21. huhtikuuta
HEL19:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 05m
1 välilasku
FNC12:10Funchal Madeira
2. toukokuuta
FNC16:10Funchal Madeira
16t 45m
1 välilasku
HEL08:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
25. helmikuuta
HEL16:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 50m
1 välilasku
FNC17:15Funchal Madeira
8. maaliskuuta
FNC02:00Funchal Madeira
36t 50m
3 välilaskua
HEL14:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
11. huhtikuuta
HEL04:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
37t 35m
2 välilaskua
FNC18:05Funchal Madeira
25. huhtikuuta
FNC02:15Funchal Madeira
13t 45m
1 välilasku
HEL16:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Funchal

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Funchal, vkatso tarjouksiamme alapuolelta.
Useita lentoyhtiöitä
7. maaliskuuta
HEL15:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 45m
2 välilaskua
FNC17:40Funchal Madeira
Useita lentoyhtiöitä
7. maaliskuuta
HEL03:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 00m
3 välilaskua
FNC05:50Funchal Madeira
Useita lentoyhtiöitä
7. maaliskuuta
HEL03:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 40m
1 välilasku
FNC15:00Funchal Madeira

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Funchal?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Funchal
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Funchal?

  TAP AIR PORTUGAL, Finnair, Lufthansa ja KLM ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Funchal rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Funchal näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.


Funchal ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Funchal lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Madeiran lentoasema on virallisesti nimetty Aeroporto de Cristiano Ronaldoksi kuuluisan portugalilaisjalkapalloilijan mukaan. Se tunnetaan myös nimellä Funchalin lentoasema. Julkisen liikenteen yhteydet kentältä lähialueille ovat hyvät, ja mikäli suuntana on Funchalin kaupunki, on paras vaihtoehto hypätä kaupungin paikallisbussiin tai vaihtoehtoisesti taksiin. Taksimatkan lähtöhinta lentokentältä on noin 4 euroa. Formosan rannan suuntaan paras vaihtoehto on shuttle-bussi, jonka reitti kulkee rannalle useiden pysäkkien kautta.


Funchal: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Funchal
Helsinki - Funchal reitin lennot
Lyhyin lentoaika5t 45m
Halvin hinta113 €
Turku - Funchal reitin lennot
Lyhyin lentoaika23t 55m
Halvin hinta352 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Funchal

Mikäli haluat liikkua Madeiran saarella omien aikataulujen mukaan, suositeltava vaihtoehto on vuokrata auto. Saarella voi kuitenkin toimivan linja-autoliikenteen ansiosta lomailla myös julkisen liikenteen varassa. Funchalin kaupungin paikallisbussien sekä alueen seutubussien liikennettä hallinnoi Horários do Funchal. Yksittäislipun hinta on kulkuvälineestä ostettuna noin 2 euroa ja ennakkoon hankittuna noin 1,40 euroa. Päivälippu on hinnaltaan noin 4,60 euroa. Myös saaren kaupunkien ja rantojen välillä on mahdollista reissata busseilla, mutta moniin luontokohteisiin ei ole suoraa pääsyä joukkoliikennevälineillä. Pääsy joillekin alueelle voi siis olla henkilöauton, pyörän tai jalkapatikoinnin varassa.

Mikäli haluat tutustua saareen jalkaisin, ota selvää Madeiran lukuisista vaellusreiteistä. Saari on myös pyöräilijäystävällinen. Osa linja-autoista kuljettaa polkupyöriä, mutta busseihin otetaan yleensä maksimissaan kaksi polkupyörää.


Kohteen Funchal viisumivaatimukset

Portugali on Suomen tavoin sekä EU- että Schengen-valtio, joten liikkuminen maiden välillä on helppoa. Passia maahan ei välttämättä tarvitse ottaa mukaan, mutta tästä huolimatta Portugaliin lentävillä on aina oltava mukanaan jokin matkustusasiakirja. Oman henkilöllisyyden todistaminen voi olla tarpeen joko lentokentillä tai määränpäässä Portugalissa. Matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen, kuvallinen henkilökortti. Ajokortti ei sovi matkustusdokumentiksi. Portugalin ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille on helppo jättää myös matkustusilmoitus omasta matkasta. Suomen Lissabonin-suurlähetystö auttaa suomalaismatkailijoita tarpeen tullen vakavissa ongelmissa. Sen yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finlandia.org.pt. Madeiralla suomalaismatkailijoiden apuna on Funchalissa sijaitseva Suomen kunniakonsulaatti, jonka yhteystiedot löytyvät nekin Suomen Lissabonin-suurlähetystön kotisivuilta.


Aloita matkan suunnittelu - Funchal


Parhaat nähtävät ja koettavat asiat kohteessa Funchal

Miten löydän halvimmat lennot Madeiralle?

Suosi etenkin talvikauden lentoja ja etsi edullisia lentotarjouksia. Hintojen vertaaminen kannattaa.

Kiinnostavatko Madeiran nähtävyydet?

Luontokohteet, kuten Pico do Arieiro ja Pico Ruivo, kutsuvat luonnonystäviä. Älä unohda upeita rantoja, joista tunnetuin on Praia Formosa.

Mitä mukaan matkalle Madeiralle?

Uimavarusteet ja aurinkosuojavoide tulevat tarpeeseen. Muista myös hyvät kävelykengät.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Madeiralla

Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Kannattaa tarkastaa oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Madeiralla turvallista?

Madeira on turvallinen matkakohde, tosin autoon ei kannata jättää arvoesineitä. Ota sairastapauksien varalta mukaan Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Voiko Madeiralla juoda kraanavettä?

Kraanavesi on juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Madeiralla?

Pieni tippi kuuluu hyviin tapoihin.

Millainen on Madeiran hintataso?

Hintataso on selvästi edullisempi kuin Suomessa.

Mikä on aikaero Suomi-Madeira?

Portugalin aika on kaksi tuntia jäljessä Suomen aikaa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Madeira?

Välimatka on noin 4300 kilometriä.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Portugali

Eikö sittenkään Funchal? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Portugali