0
Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Ancona

Etsi halvat lennot Ancona

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 3/3
su 10/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Ancona lentotiedot ja trendit

Tutustu Ancona lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Ancona?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Ancona on perjantai hintojen ollessa 221 €. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä torstai, voit odottaa näkeväsi 397 € lentohinnan reitille Suomi - Ancona.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Ancona?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Ancona on illalla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 161 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä aamulla hintojen ollessa keskimäärin 349 €. Lennot kohteeseen Ancona kohteesta Suomi aamulla ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Halvimmat lennot kaupungin Ancona lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Ancona lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Ancona

HALVIN REITTI Helsinki - Ancona

Helsinki (HEL) - Ancona (AOI)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Ancona kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Ancona Falconara, jolloin hinta on keskimääräinen 345 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ ANCONAtammikuu48% halvempitammikuu aikana Helsinki - Ancona lennot maksavat keskimäärin vain 166 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE ANCONA KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu62% kalliimpisyyskuu aikana Helsinki - Ancona lentojen keskimääräinen hinta on 512 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN ANCONA KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu550% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Ancona kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Ancona

Miten kauan kestää lentää Anconaan?

Suomesta lennot Italian Anconaan onnistuvat nopeimmin, kun lähdet liikkeelle Helsinki-Vantaan lentokentältä. Tarjolla on reittejä, joilla matka-ajaksi muodostuu noin viisi ja puoli tuntia. Valittavissasi on myös enemmän aikaa vieviä vaihtoehtoja, joissa matkan pituutta lisäävät joko välilaskujen määrä tai niiden kesto tai molemmat. Jos lähdet liikkeelle Rovaniemeltä, lennot vievät reilut 10 ja puoli tuntia. Halutessasi voit ottaa myös hitaammat lennot, jolloin matka-aika on esimerkiksi noin 23 tuntia tai jopa yli vuorokauden. Tällöin joudut yöpymään jossakin välilaskukohteessa. Jyväskylästä matkaan lähdettäessä perille ehtii noin usein 25–27 tunnissa. Suositellulla yhteydellä osa matkasta taittuu junalla, osa lentokoneella. Parhaat Anconan lentotarjoukset saat, kun olet valmis matkustamaan joustavin päivämäärin ja kenties tinkimään hieman matkanteon nopeudesta. Säästöä syntyy usein myös siten, että varaa lennot hyvissä ajoin ennakkoon.

Mistä voit lentää suoraan Anconaan?

Valitettavasti Suomesta ei voi tällä hetkellä lentää suoraan Marchen lentokentälle Italian Anconassa. Lennot Helsinki-Vantaalta pitävät sisällään vähintään yhden välilaskun. Välilaskupaikkana on esimerkiksi München Saksassa. Tarjolla on myös useamman välilaskun sisältäviä reittejä, jotka kulkevat esimerkiksi Frankfurtin ja Münchenin tai Münchenin ja Riikan kautta. Rovaniemeltä lennot Anconaan onnistuvat vähintään kahdella välilaskulla. Ensimmäinen välilaskupaikoista on Helsinki-Vantaa, toinen esimerkiksi München tai vaikka Lontoo. Kolmen välilaskun lennot vievät esimerkiksi Helsinki-Vantaan, Riikan ja Lontoon kautta perille. Näissä useamman välilaskun vaihtoehdoissa saatat joutua vaihtamaan lentokentältä toiselle välilaskukohteessasi ja yöpymään matkan varrella. Tällainen tilanne on esimerkiksi ainakin joillakin Lontoon kautta kulkevilla reiteillä. Jos taas etsit lentoja Anconaan Jyväskylästä, saatat päätyä reitille, jolla alkumatka Helsinki-Vantaalle kuluu junassa ja loppureitti kulkee Riikan ja Lontoon kautta Anconaan. Lontoossa voi vielä olla edessä yöpyminen ennen viimeistä lento-osuutta.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Ancona?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Ancona kohteeseen Suomi on tammikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 166 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Ancona kuukauden tammikuu aikana, niin lentäminen joulukuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 241 €.

Löytyykö kaupungin Ancona lähettyviltä muita lentokenttiä?

Ancona kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Rimini Miramare lentokenttä (86 km Ancona keskustasta), Perugia Sant Egidio lentokenttä (97 km Ancona keskustasta) tai Pescara Liberi lentokenttä (140 km Ancona keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Ancona Falconara lentokenttä hinnat?

lentoa Ancona Falconara lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Ancona Falconara lentokenttä?

helmikuuta 2024 alkaen 1 toimija on valittavissa lentoa Ancona Falconara lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Ancona Falconara lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Sallittuihin ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Ancona Falconara lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Ancona Falconara lentokenttä?

Ancona Falconara lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Ancona Falconara lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Kohteen Ancona viisumivaatimukset

Minkälaisia passi- ja oleskelulupavaatimuksia Anconassa on?

Suomi ja Italia ovat molemmat Schengen-maita, joiden väliltä on poistettu rajatarkastukset. Schengen-maissa liikkuessasi sinulla on kuitenkin oltava mukanasi voimassa oleva matkustusasiakirja. Voit käyttää matkustusasiakirjana passia tai EU-standardit täyttävää, kansainväliseen matkustuksen soveltuvaa henkilökorttia. Otathan huomioon, että matkustaessasi Italiaan jonkun muun kuin Schengen-maan kautta, passin on välttämätöntä olla mukana.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Ancona

Mitä voit tehdä ja nähdä Anconassa?

Anconan suosituimpiin nähtävyyksiin kuuluu Monte Conero, joka tunnetaan myös nimellä Monte d’Ancona. Se on Anconan sataman eteläpuolelle levittäytyvä korkea kallioniemeke. Alueelta löytyy kaunista rannikkoa, hiljaisia rantoja ja tutustumisen arvoinen Parco Del Conero eli Coneron luonnonpuisto luolineen ja patikointiin soveltuvine reitteineen. Luonnonpuistossa on useita eripituisia kävelyreittejä, joista osa soveltuu myös esimerkiksi maastopyöräilyyn. Muita paikallisia maamerkkejä ovat esimerkiksi Anconan katedraali, Cattedrale di San Ciriaco, jonka historia ulottuu aina keskiajalle saakka. Se sijaitsee kukkulalla aivan Anconan sataman yläpuolella. Kaupungista löytyy myös Arco Di Traiano, Traianuksen kaari, joka rakennettiin kauan sitten Rooman keisarin kunniaksi. Rakennelman kerrotaan toimineen myös maamerkkinä Anconaan saapuville laivoille. Monet matkailijat suuntaavat Anconan Lazzarettoon, Mole Vanvitellianaan. Se on viisikulmainen rakennus, joka on pystytetty keinotekoiselle saarelle kaupungin edustalle. Karanteeniasemana aiemmin toiminut saari on nykyisin yhdistetty mantereeseen ja siellä toimii muun muassa museo, Museo Tattile Statale Omero, jossa pääsee maksutta tutustumaan taiteeseen käsin itse koskettelemalla. Toinen käymisen arvoinen museo Anconassa on esimerkiksi arkeologinen museo, Museo Archeologico Nazionale delle Marche, johon pääsee maksua vastaan. Kaupungissa on myös muita museoita ja taidegallerioita.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Ancona?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Ancona on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Ancona nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Ancona joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Ancona ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Ancona?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Ancona tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Ancona juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Totta kai.momondo seuraa Ancona lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Ancona

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Ancona

Suositut kaupungit Italiassa
Suositut lennot viimeisten 7 päivän aikana momondon sivuilla tehtyjen klikkausten perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Ancona
1 aikuinen
su 3/3
su 10/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.