Etsi halvat lennot Ancona

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 4/12
su 11/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Ancona lentotiedot ja trendit

Tutustu Ancona lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Ancona?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Ancona hintaan 5 €/henkilö, mikä on 97 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Ancona. Löydät halvimmat hinnat alueelle Ancona valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Ancona?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Ancona on lauantai hintojen ollessa 227 €. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä perjantai, voit odottaa näkeväsi 397 € lentohinnan reitille Suomi - Ancona.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Ancona?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Ancona on keskipäivällä, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 198 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä iltapäivällä hintojen ollessa keskimäärin 294 €. Lennot kohteeseen Ancona kohteesta Suomi iltapäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Ancona?

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Ancona vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen Rimini Miramare (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 20t 50m. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Ancona on lentää kentältä Rovaniemi kentälle Rimini Miramare lentoajan ollessa noin . Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Halvimmat lennot kaupungin Ancona lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Ancona lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Ancona

HALVIN REITTI Helsinki - Ancona

Helsinki (HEL) - Ancona (AOI)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Ancona kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Ancona Falconara, jolloin hinta on keskimääräinen 314 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ ANCONAtoukokuu35% halvempitoukokuu aikana Helsinki - Ancona lennot maksavat keskimäärin vain 188 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE ANCONA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu59% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Ancona lentojen keskimääräinen hinta on 458 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN ANCONA KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu509% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Ancona kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Ancona

Suomesta lennot Italian Anconaan onnistuvat nopeimmin, kun lähdet liikkeelle Helsinki-Vantaan lentokentältä. Tarjolla on reittejä, joilla matka-ajaksi muodostuu noin viisi ja puoli tuntia. Valittavissasi on myös enemmän aikaa vieviä vaihtoehtoja, joissa matkan pituutta lisäävät joko välilaskujen määrä tai niiden kesto tai molemmat. Jos lähdet liikkeelle Rovaniemeltä, lennot vievät reilut 10 ja puoli tuntia. Halutessasi voit ottaa myös hitaammat lennot, jolloin matka-aika on esimerkiksi noin 23 tuntia tai jopa yli vuorokauden. Tällöin joudut yöpymään jossakin välilaskukohteessa. Jyväskylästä matkaan lähdettäessä perille ehtii noin usein 25–27 tunnissa. Suositellulla yhteydellä osa matkasta taittuu junalla, osa lentokoneella. Parhaat Anconan lentotarjoukset saat, kun olet valmis matkustamaan joustavin päivämäärin ja kenties tinkimään hieman matkanteon nopeudesta. Säästöä syntyy usein myös siten, että varaa lennot hyvissä ajoin ennakkoon.

Valitettavasti Suomesta ei voi tällä hetkellä lentää suoraan Marchen lentokentälle Italian Anconassa. Lennot Helsinki-Vantaalta pitävät sisällään vähintään yhden välilaskun. Välilaskupaikkana on esimerkiksi München Saksassa. Tarjolla on myös useamman välilaskun sisältäviä reittejä, jotka kulkevat esimerkiksi Frankfurtin ja Münchenin tai Münchenin ja Riikan kautta. Rovaniemeltä lennot Anconaan onnistuvat vähintään kahdella välilaskulla. Ensimmäinen välilaskupaikoista on Helsinki-Vantaa, toinen esimerkiksi München tai vaikka Lontoo. Kolmen välilaskun lennot vievät esimerkiksi Helsinki-Vantaan, Riikan ja Lontoon kautta perille. Näissä useamman välilaskun vaihtoehdoissa saatat joutua vaihtamaan lentokentältä toiselle välilaskukohteessasi ja yöpymään matkan varrella. Tällainen tilanne on esimerkiksi ainakin joillakin Lontoon kautta kulkevilla reiteillä. Jos taas etsit lentoja Anconaan Jyväskylästä, saatat päätyä reitille, jolla alkumatka Helsinki-Vantaalle kuluu junassa ja loppureitti kulkee Riikan ja Lontoon kautta Anconaan. Lontoossa voi vielä olla edessä yöpyminen ennen viimeistä lento-osuutta.

Halvin kuukausi lentää kohteesta Ancona kohteeseen Suomi on toukokuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 188 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Ancona kuukauden toukokuu aikana, niin lentäminen huhtikuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 242 €.

Ancona kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Rimini Miramare lentokenttä (86 km Ancona keskustasta), Perugia Sant Egidio lentokenttä (97 km Ancona keskustasta) tai Pescara Liberi lentokenttä (140 km Ancona keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voit löytää tarjouksia kentälle Pescara Liberi lentokenttä keskimääräiseen hintaan 112 €, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


Muut matkustamoluokat Ancona lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Ancona lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Ancona?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Ancona

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Ancona?

Tietojemme mukaan suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteeseen Ancona kohteesta Suomi ovat Lufthansa ja Ryanair. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.

Lufthansa lennot kohteeseen Ancona

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Ancona on Lufthansa, ja se liikennöi 11 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta München Franz Josef Strauss, ja paras tarjous Lufthansa lennolle kohteeseen Ancona on 173 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Ancona, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 444 Lufthansa Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 7,1.


Ancona ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Ancona lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset Anconan lentokentältä kaupungin keskustaan?

Pääset Anconan lentokentältä Anconan keskustaan edullisesti bussilla. Paikallisen Conero-bussien linja, Aerobus Raffaello, kuljettaa matkustajia aivan lentokentän saapuvien matkustajien terminaalin edestä keskustaan noin puolessa tunnissa. Hinta on hyvin edullinen. Bussi liikennöi varhaisesta aamusta myöhäiseen iltaan asti. Bussin päätepysäkki on Piazza Cavourilla, josta voit jatkaa matkaa omaan majoituspaikkaasi. Lentokentältä löytyy myös juna-asema, joka tarjoaa nopean yhteyden Anconan keskustaan. Lentokentän juna-asema löytyy suoraan terminaalirakennuksen edestä ja se tunnetaan nimellä Castelferrettin asema. Asemalta voi ottaa junan Anconan päärautatieasemalle, Ancona Centralelle. Lisäksi lentokentältä voi ottaa taksin toivomaansa kohteeseen. Hinta on hieman kalliimpi kuin junalla tai bussilla matkustettaessa, mutta kyyti on mukava. Taksit löytyvät suoraan terminaalin uloskäynnin luota. Kyydistä voi sopia myös ennakkoon puhelimitse. Kyydinjakosovellukset, kuten Uber, ovat myös yleistymässä Italiassa, joten kannattaa varmistaa palvelun saatavuus ennen matkaa.


Kohteen Ancona viisumivaatimukset

Suomi ja Italia ovat molemmat Schengen-maita, joiden väliltä on poistettu rajatarkastukset. Schengen-maissa liikkuessasi sinulla on kuitenkin oltava mukanasi voimassa oleva matkustusasiakirja. Voit käyttää matkustusasiakirjana passia tai EU-standardit täyttävää, kansainväliseen matkustuksen soveltuvaa henkilökorttia. Otathan huomioon, että matkustaessasi Italiaan jonkun muun kuin Schengen-maan kautta, passin on välttämätöntä olla mukana.


Aloita matkan suunnittelu - Ancona


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Ancona

Anconan suosituimpiin nähtävyyksiin kuuluu Monte Conero, joka tunnetaan myös nimellä Monte d’Ancona. Se on Anconan sataman eteläpuolelle levittäytyvä korkea kallioniemeke. Alueelta löytyy kaunista rannikkoa, hiljaisia rantoja ja tutustumisen arvoinen Parco Del Conero eli Coneron luonnonpuisto luolineen ja patikointiin soveltuvine reitteineen. Luonnonpuistossa on useita eripituisia kävelyreittejä, joista osa soveltuu myös esimerkiksi maastopyöräilyyn. Muita paikallisia maamerkkejä ovat esimerkiksi Anconan katedraali, Cattedrale di San Ciriaco, jonka historia ulottuu aina keskiajalle saakka. Se sijaitsee kukkulalla aivan Anconan sataman yläpuolella. Kaupungista löytyy myös Arco Di Traiano, Traianuksen kaari, joka rakennettiin kauan sitten Rooman keisarin kunniaksi. Rakennelman kerrotaan toimineen myös maamerkkinä Anconaan saapuville laivoille. Monet matkailijat suuntaavat Anconan Lazzarettoon, Mole Vanvitellianaan. Se on viisikulmainen rakennus, joka on pystytetty keinotekoiselle saarelle kaupungin edustalle. Karanteeniasemana aiemmin toiminut saari on nykyisin yhdistetty mantereeseen ja siellä toimii muun muassa museo, Museo Tattile Statale Omero, jossa pääsee maksutta tutustumaan taiteeseen käsin itse koskettelemalla. Toinen käymisen arvoinen museo Anconassa on esimerkiksi arkeologinen museo, Museo Archeologico Nazionale delle Marche, johon pääsee maksua vastaan. Kaupungissa on myös muita museoita ja taidegallerioita.


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Ancona on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Ancona nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Ancona ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Ancona tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Totta kai.momondo seuraa Ancona lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.