Hotellit Kiiruna, Ruotsin

Etsi hotellitarjoukset  14 Kiiruna, Ruotsin

Kiiruna, Ruotsi
13. elokuu — 14. elokuu2
su 14/8
to 18/8

Suositut Kiiruna hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Kiiruna
Hinta
€38
€331
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Milloin varata hotelli kohteesta Kiiruna

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Kiiruna
Matalasesonkilokakuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkihelmikuukallein aika yöpyä
67 %odotettu hintojen lasku
49 %odotettu hinnannousu

Hinta

41 € - 245 €

Kallein viikonpäivätorstaion viikon kallein päivä varata
Halvin viikonpäivälauantaion viikon halvin päivä varata
186 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
59 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
Halvin aika varata lennotHalvin aika varata hotelleita kohteessa Kiiruna on: 3 tähteä, 85 päivää ennen. 4-5 tähteä, 61 päivää ennen.

1-2 tähteä

75 € - 103 €

3 tähteä

131 € - 147 €

4-5 tähteä

164 € - 223 €


Hyödyllisiä tärppejä Kiiruna hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Kiiruna

Halvin hotellihinta

39 €

Hotellit lähellä lentokenttää

1
Halvin hinta huoneelle Kiiruna löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 39 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Spis Hotell & Hostel, 2-tähden hotelli.
Kiiruna löytyy yksi hotelli lähellä Kiruna. Scandic Kiruna on lähin 2,9 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.

Kiiruna matkavinkit

Kiirunasta löytyy pieneen kokoonsa nähden varsin hyvä valikoima hotelleja. Sopivan hotellin valintaan vaikuttavat useat tekijät kuten budjetti, matkan kesto ja matkan tarkoitus. Kannattaa myös selvittää etukäteen, onko hotellissa omia henkilökohtaisia mieltymyksiä vastaavat varustelut kuten esimerkiksi uima-allas tai kylpyamme. Tasokkaimmat hotellit Kiirunassa vastaavat laatutietoisten matkailijoiden tarpeisiin. Keskitason hotellit Kiirunassa tarjoavat perusmukavuuksin varusteltuja huoneita hyvällä hinta-laatusuhteella, ja niitä on tarjolla eniten. Halpa majoitus onnistuu Kiirunan hostelleissa. Hostelleja on alueella rajallinen määrä, joten varaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin.

Kiirunasta löytyy edullisempia majoitusvaihtoehtoja kuten hostelleja ja majataloja. Varausvaiheessa on hyvä varmistaa, sisältyykö edullisempien majoituspaikkojen hintaan aamiainen. On hyvä pitää mielessä, että parhaat asiat Kiirunassa ovat maksuttomia: luonnossa liikkuminen, revontulet ja keskiyön aurinko ovat huikeita elämyksiä, joita kokeakseen matkustajat saapuvat Kiirunaan kauempaakin.

Kiiruna on loistava tukikohta, mikäli haluat kierrellä Ruotsin Lappia laajemmin. Pelkästään Kiirunan kunnan alue on hyvin laaja, joten auton vuokraaminen voi olla kätevä vaihtoehto, mikäli haluat tutkia keskustan ulkopuolisia alueita. Kiirunasta on kattavat juna- ja bussiyhteydet Pohjois-Norjan puolelle Abiskoon ja eri puolille Ruotsia. Kiirunan juna-asema sijaitsee noin kahden kilometrin päässä kaupungin keskustasta, ja sinne on maksuton bussikuljetus ydinkeskustasta. Kiirunasta pääsee bussilla myös Jukkasjärven jäähotelliin, Luossavaaran hiihtokeskukseen ja Sámi Siidan saamelaismuseoon. Kiirunassa on saatavilla myös takseja.Kiirunan lentokenttä sijaitsee noin yhdeksän kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lentokentän lähellä ei ole hotelleja. Kiirunan lentokentältä keskustaan pääsee kätevästi lentokenttäbussilla, jonka lähtöajat on sovitettu yhteen Tukholmasta saapuvien lentojen kanssa. Matka keskustasta Kiirunan lentokentälle taittuu Hörvalls Bussin lentokenttäbussilla, jolla on monia pysäkkejä Kiirunan keskustassa kävelymatkan päässä useimmilta hotelleilta. Yhdensuuntaisen matkan kesto on noin 15-20 minuuttia, ja parhaillaan voimassaolevat aikataulut on hyvä tarkistaa netistä ennen matkaa. Lentokenttäbussin hinta on noin 110 kruunua (noin 11 euroa). Lentokenttäkuljetuksia varten on saatavilla myös takseja, jotka voi varata etukäteen. Yhdensuuntainen taksimatka lentokentälle kestää keskimäärin 15-20 minuuttia ja maksaa noin 360 kruunua (noin 35 euroa).

Suurin osa hotelleista Kiirunassa vaatii luottokortin hotellivarauksen tekemiseen.

Kiiruna on erinomainen kohde lapsiperheelle. Lasten kanssa voi tutustua saamelaiskulttuurin perinteisiin ja nykypäivään Sámi Siidan saamelaismuseossa. Vauhdikas koiravaljakkoajelu lumisissa maisemissa on unohtumaton elämys koko perheelle. Moniin koiravaljakkoajeluihin voi yhdistää vierailun vetokoirien kennelissä, jossa lapset pääsevät tervehtimään koiria. Lasten kanssa voi nauttia alueen luonnosta tekemällä luontoretkiä, hiihtämällä tai lumikenkäilemällä. Kiirunassa sijaitsevassa LKAB:n maanalaisessa rautakaivoksessa on mahdollista vierailla opastetulla kierroksella myös lasten kanssa, mutta turvallisuussyistä vierailijoiden alaikäraja on kuusi vuotta.

Kiirunassa tipin tai juomarahan jättäminen ei ole pakollista. Mikäli palveluun on ollut erittäin tyytyväinen, ravintolassa tai kahvilassa voi jättää noin tippiä noin 5-10 prosenttia laskun loppusummasta. Taksinkuljettajat arvostavat laskun pyöristämistä ylöspäin seuraavaan tasalukuun, mutta tippaamista ei odoteta.

Kiiruna on turvallinen kaupunki, mutta normaalia varovaisuutta on hyvä noudattaa. Autolla liikuttaessa suositellaan valppautta, sillä porot ja hirvet saattavat liikkua ajoteillä.

Ruotsin verkkovirtajännite on sama kuin Suomessa, joten adapteria ei tarvita.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Kiiruna per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Kiiruna hotellihuoneita halpaan hintaan

2-tähden hotellit

Halvin 39 €

Keskinkertainen 69 €

Kallein 134 €

Etsi 2-tähden hotelleja
2 tähteä tai vähemmän
3 tähteä
4 tähteä +

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.


Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Kiiruna

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Kiiruna
Etsi hostelleja - Kiiruna

Hotellit kaupungissa Kiiruna, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä Kiiruna hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Missä majoittua kohteessa Kiiruna

Kiiruna, jolla voidaan tarkoittaa joko kaupunkia tai kuntaa, sijaitsee Ruotsin Lapissa Napapiirin pohjoispuolella. Kiirunan kaupungin ydinkeskustan alue on varsin tiivis ja helposti hahmotettava matkakohde. Kunta on puolestaan pinta-alaltaan hyvin laaja ja ulottuu keskustasta koskemattomille luontoalueille saakka. Majoituksen sijaintia valitessa kannattaa siis olla tarkkana. Hotellin sijainti kannattaa valita sen perusteella, haluatko lomailla kaupungin keskustassa (centrum) vai syrjäisemmällä, luonnon ympäröimällä alueella. Momondon hotellihakukone auttaa sinua löytämään sopivan majoituspaikan ja hotellivaraus on helppo tehdä netistä. Eri majapaikkojen sijainnin hahmottamisessa auttaa hotellihakupalvelun kartta. Keskusta-alueen majapaikkojen hintahaitari vaihtelee laajalti, noin 635-1662 kruunua (noin 63-165 euron) välillä.

Useimmat hotellit Kiirunassa sijaitsevat kaupungin keskustassa kävelymatkan päässä ravintoloista, palveluista ja julkisen liikenteen pysäkeiltä. Keskusta on lapsiperheille paras alue majoittua, sillä kaikki tarvittavat palvelut löytyvät läheltä. Keskustamajoitus sopii matkailijoille, jotka eivät halua liikkua omalla autollaan. Alueella on ennen kaikkea 3-4 tähden hotelleja, kuten Scandic Ferrum ja Hotell Kebne. Keskustan alueelta löytyy myös laajin valikoima majoitusvaihtoehtoja budjetti- ja reppumatkailijoille. Keskustassa majoittuessa on helppo vierailla kaupungin nähtävyyksissä, kuten Kiirunan katedraalissa. Keskustan ravintolat houkuttelevat gastronomian ystäviä kokeilemaan perinteisiä Lapin herkkuja kuten poronkäristystä, riistaa tai kalaruokia.

Luonnon ympäröimissä majoituspaikoissa, kuten Aurora Camp Kurravaarassa, voi nauttia virkistävästä luonnonrauhasta. Leirintäalueet sopivat matkailijoille, jotka kaipaavat hiljentymistä ja rentoutumista. Keskustan ulkopuolella sijaitseva majoituskohde on suositeltava vaihtoehto matkailijoille, joilla on auto käytössään. Julkinen liikenne syrjäisillä seuduilla on rajallista ja taksien käyttö koituu ennen pitkää kalliiksi. Luonnonläheisyydessä majoittuminen sopii myös matkailijoille, jotka aikovat tehdä esimerkiksi patikka- tai hiihtoretkiä alueen hurmaavassa luonnossa. Monia Kiirunan matkailijoita kiehtoo mahdollisuus nähdä revontulia. Suurin osa luonnonläheisistä majoituspaikoista on lomamökkejä tai majataloja, mutta Kiirunan kuntaan kuuluvassa Jukkasjärven taajamassa sijaitsee ympäri vuoden avoinna oleva jäähotelli Ice Hotel. Jäähotelli sopii eksoottisten elämysten etsijöille, ja sen ympäristössä ovat upeat ulkoilumaisemat.


Lue lisää nähtävyyksistä: Kiiruna

Kiirunan viehätys on sen arktisessa eksotiikassa. Kiirunaan voi matkustaa ympäri vuoden. Kesäisin tulijoita tervehtii Ruotsin Lapin yötön yö ja koskematon luonto. Talvella taianomaiset revontulet ja monipuoliset talviurheilumahdollisuudet houkuttelevat matkailijoita Kiirunaan. Aivan Kiirunan keskustassa revontulia ei välttämättä näe valosaasteen vuoksi, mutta jo muutaman kilometrin päässä keskustasta pääsee hyvällä tuurilla ihailemaan tätä kaunista luonnonilmiötä. Kiirunan upea luonto tarjoaa monipuoliset puitteet esimerkiksi lasketteluun, hiihtämiseen ja vaeltamiseen. Ruotsin korkein tunturi Kebnekaise monine vaellusreitteineen sijaitsee noin 1,5 tunnin bussi- tai automatkan päässä Kiirunan keskustasta. Kiiruna tunnetaan myös Jukkasjärven alueella sijaitsevasta maailman ensimmäisestä ympärivuotisesta jäähotellista. Jäähotellissa on mahdollista vierailla opastetulla kierroksella, vaikka siellä ei majoittuisikaan. Lisäksi Kiiruna on yksi Pohjois-Ruotsin saamelaiskeskuksista, ja siellä on mahdollista tutustua ainutlaatuiseen saamelaiseen kulttuuriin. Perinteisestä ruokakulttuurista kiinnostuneille Kiirunasta löytyy useita ravintoloita, joissa tutustua paikallisen gastronomian erikoisuuksiin.

Kiiruna on kiinnostava kohde myös kaupunkisuunnittelusta ja ihmisen vaikutuksesta luontoon kiinnostuneille matkailijoille. Kiirunassa on parhaillaan käynnissä ainutlaatuinen projekti, jossa osa kaupungin keskustan rakennuksista siirretään uudelle paikalle noin kolmen kilometrin päähän. Tästä johtuen Kiirunan kaupunkimaisema on jatkuvassa muutoksessa, ja joitakin historiallisia rakennuksia on jo siirretty uudelle paikalleen. Kiirunaan saapumisen jälkeen tärkeiden rakennusten sijainti kannattaa tarkistaa paikallisesta turistitoimistosta, sillä internetistä löytyvät kartat eivät aina sisällä viimeisimpiä muutoksia. Laajalti rautakaivosyhtiön rahoittaman siirtymäprojektin arvioidaan olevan valmis vuoteen 2035 mennessä.


Tietoja majoittumisesta kohteessa Kiiruna

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Kiiruna

127 € per yö on huoneen keskihinta varattaessa hotelli kohteessa Kiiruna. Hinnat vaihtelevat kuitenkin riippuen sellaisista tekijöistä, kuten tähtiluokitus, vuodenaika ja sijainti.

lokakuu on taloudellisesti järkevin kuukausi löytää edullisin tarjous ja varata hotelli kohteessa Kiiruna. Huoneesta veloitetut hinnat voivat olla jopa 68 % halvempia kuin sesonkina.

Hotellihuoneiden hinnat kohteessa Kiiruna vaihtelevat päivittäin, mutta perjantai on halvin viikonpäivä ja keskiviikko taas vastaavasti kallein.

Hostelli (ja enintään 2-tähden hotellit) kohteessa Kiiruna maksavat noin 121 € yöltä. Hostellin varaaminen voi säästää 5 € verrattuna hotellin keskimääräiseen hintaan kohteessa Kiiruna.

Kun keskilämpötila on 11 °C ja odotettavissa oleva sademäärä vastaavasti 70 mm, elokuu on hyvä kuukausi tutustua ulkoilmakohteisiin lähellä Kiiruna.

Kyllä, 10 hostellia on saatavilla kohteessa Kiiruna jos etsit tämäntyyppistä majoitusta matkallesi. Käyttäjätietojemme perusteella Malmfältens Logi & Konferens on suosituin hostelli kaupungissa. Etsi hostelleja kohteessa Kiiruna.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Kiiruna

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Kiiruna

Aurora Dome

Kiiruna, Norrbotten, Ruotsi

8,1
150 €

Kiruna City Room

20 Bromsgatan, Kiruna, Norrbottens Lan, Sweden

7,1
64 €

Mysig stuga pa sladhundskennel

1 Oinakkavägen, Kiruna, Norrbottens Lan, Sweden

93 €

Apartment in central Kiruna 3

Kiiruna, Norrbotten, Ruotsi

8,9
182 €
Camp Ripan

Camp Ripan

Campingvägen 5, Kiruna, Norrbottens Lan, Sweden

8,3
121 €

Big Apartment in central Kiruna 6

Kiiruna, Norrbotten, Ruotsi

8,8
203 €
Camp Adventure

Camp Adventure

Kiiruna, Norrbotten, Ruotsi

127 €
Skyvillage

Skyvillage

Vasikkaniemivägen 15, Kiruna, Norrbottens Lan, Sweden

168 €
Ofelas Islandshastar & Guideservice

Ofelas Islandshastar & Guideservice

Puoltsa 1057, Kiruna, Norrbottens Lan, Sweden

88 €
Ribo Apartment Triangel

Ribo Apartment Triangel

Kiiruna, Norrbotten, Ruotsi

69 €

True nature

Kiiruna, Norrbotten, Ruotsi

208 €

Northern Light Rental Apartments

Kiiruna, Norrbotten, Ruotsi

163 €
Nordic Borealis House

Nordic Borealis House

Steinholtzgatan 8, Kiruna, Norrbottens Lan, Sweden

132 €

Aloita matkan suunnittelu - Kiiruna


Miksi käyttää momondo?

momondo voi säästää aikaa ja rahaa etsimällä ja löytämällä nopeasti Kiiruna eri majoitusvaohtoehtoja ja hotellit. Etsimme hotellit ja majoitustarjouksia useilta itsenäisiltä ja suuremmilta yrityksiltä. Sinun tarvitsee vain valita, missä haluat yöpyä.

Kun kaikki Kiiruna majoitusvaihtoehdot on löydetty hakumoottoreiden avulla, momondo auttaa sinua löytämään hyvän majoituspaikan antamalla sinun suodattaa tuloksia. Jos etsit paikkoja, jotka tarjoavat ilmaisen aamiaisen siihen löytyy oma suodatin. Tarvitsetko ilmaisen internetin tai maksuttoman peruutuksen? Kaikki tämä ja paljon muuta löytyy momondon sivuilta monipuolisten hakuehtojen avulla.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.