Hotellit Kiiruna

Löydä osuvimmat tarjoukset 39 hotellille kohteessa Kiiruna, Ruotsi

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Vertaile vs. momondo |
-
1
Tulopäivä
Lähtöpäivä

Parhaat hotellit Kiiruna

Löydä sinulle sopivin hotelli Kiiruna työ- tai lomamatkalle


Tekemistä kaupungissa Kiiruna

Abisko National Park
LKAB Iron-Ore Mine
Kiruna Church

Kuinka paljon maksaa hotelli lähellä nähtävyyttä Abisko National Park?

Hotellien keskimääräinen hinta lähellä nähtävyyttä Abisko National Park on 40 € per yö. Näistä hotelleista momondon käyttäjät suosittelevat hotellia niille, jotka haluavat yöpyä alueella. Koska Abisko National Park on suositumpi tiettyinä vuodenaikoina, hinnat saattavat vaihdella matkan ajankohdasta riippuen. Hotellit lähellä Abisko National Park ovat tyypillisesti 67 % halvempia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Kiiruna, missä keskihinta on 126 €.

Hotellit lähellä Abisko National Park

Kuinka paljon maksaa hotelli lähellä nähtävyyttä LKAB Iron-Ore Mine?

Hotellit lähellä LKAB Iron-Ore Mine ovat tyypillisesti 67 % halvempia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Kiiruna, missä keskihinta on 126 €.

Hotellit lähellä LKAB Iron-Ore Mine

Kuinka paljon maksaa hotelli lähellä nähtävyyttä Kiruna Church?

momondon käyttäjät suosittelevat 12 hotellia niille, jotka haluavat yöpyä lähellä nähtävyyttä Kiruna Church. Tämän alueen hotellit maksavat keskimäärin 72 € per yö. Hinnat vaihtelevat useiden tekijöiden perusteella mukaan lukien vuodenaika. Hotellit lähellä Kiruna Church ovat tyypillisesti 42 % halvempia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Kiiruna, missä keskihinta on 126 €.

Hotellit lähellä Kiruna Church

Milloin on paras aika löytää halpa hotellitarjous kaupungista Kiiruna?

Katso alla olevat tiedot löytääksesi osuvimman hotellihuonetarjouksen kaupungissa Kiiruna
Matalasesonki
marraskuu
Huippusesonki
joulukuu

edullisin kuukausi yöpyä

24 %

odotettu hintojen lasku

kallein aika yöpyä

24 %

odotettu hintojen nousu

Hinta
77 € - 130 €
Kallein viikonpäivä
tiistai
Halvin viikonpäivä
sunnuntai

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikkoyö)

94 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikonloppuyö)

60 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Halvin aika varata
Halvin aika varata hotelleita kohteessa Kiiruna on: 1-2 tähteä, samana päivänä, kun vierailusi alkaa. 3 tähteä, samana päivänä, kun vierailusi alkaa.
1-2 tähteä
63 € - 79 €
3 tähteä
112 € - 139 €

Hyvä tietää

Parhaat vinkit kohteeseen Kiiruna

Miten löytää hyvä hotelli Kiirunasta?

Kiirunasta löytyy pieneen kokoonsa nähden varsin hyvä valikoima hotelleja. Sopivan hotellin valintaan vaikuttavat useat tekijät kuten budjetti, matkan kesto ja matkan tarkoitus. Kannattaa myös selvittää etukäteen, onko hotellissa omia henkilökohtaisia mieltymyksiä vastaavat varustelut kuten esimerkiksi uima-allas tai kylpyamme. Tasokkaimmat hotellit Kiirunassa vastaavat laatutietoisten matkailijoiden tarpeisiin. Keskitason hotellit Kiirunassa tarjoavat perusmukavuuksin varusteltuja huoneita hyvällä hinta-laatusuhteella, ja niitä on tarjolla eniten. Halpa majoitus onnistuu Kiirunan hostelleissa. Hostelleja on alueella rajallinen määrä, joten varaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin.

Miten viettää edullinen loma Kiirunassa?

Kiirunasta löytyy edullisempia majoitusvaihtoehtoja kuten hostelleja ja majataloja. Varausvaiheessa on hyvä varmistaa, sisältyykö edullisempien majoituspaikkojen hintaan aamiainen. On hyvä pitää mielessä, että parhaat asiat Kiirunassa ovat maksuttomia: luonnossa liikkuminen, revontulet ja keskiyön aurinko ovat huikeita elämyksiä, joita kokeakseen matkustajat saapuvat Kiirunaan kauempaakin.

Liikkuminen Kiirunassa?

Kiiruna on loistava tukikohta, mikäli haluat kierrellä Ruotsin Lappia laajemmin. Pelkästään Kiirunan kunnan alue on hyvin laaja, joten auton vuokraaminen voi olla kätevä vaihtoehto, mikäli haluat tutkia keskustan ulkopuolisia alueita. Kiirunasta on kattavat juna- ja bussiyhteydet Pohjois-Norjan puolelle Abiskoon ja eri puolille Ruotsia. Kiirunan juna-asema sijaitsee noin kahden kilometrin päässä kaupungin keskustasta, ja sinne on maksuton bussikuljetus ydinkeskustasta. Kiirunasta pääsee bussilla myös Jukkasjärven jäähotelliin, Luossavaaran hiihtokeskukseen ja Sámi Siidan saamelaismuseoon. Kiirunassa on saatavilla myös takseja.

Kiirunan lentokenttä sijaitsee noin yhdeksän kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lentokentän lähellä ei ole hotelleja. Kiirunan lentokentältä keskustaan pääsee kätevästi lentokenttäbussilla, jonka lähtöajat on sovitettu yhteen Tukholmasta saapuvien lentojen kanssa. Matka keskustasta Kiirunan lentokentälle taittuu Hörvalls Bussin lentokenttäbussilla, jolla on monia pysäkkejä Kiirunan keskustassa kävelymatkan päässä useimmilta hotelleilta. Yhdensuuntaisen matkan kesto on noin 15-20 minuuttia, ja parhaillaan voimassaolevat aikataulut on hyvä tarkistaa netistä ennen matkaa. Lentokenttäbussin hinta on noin 110 kruunua (noin 11 euroa). Lentokenttäkuljetuksia varten on saatavilla myös takseja, jotka voi varata etukäteen. Yhdensuuntainen taksimatka lentokentälle kestää keskimäärin 15-20 minuuttia ja maksaa noin 360 kruunua (noin 35 euroa). (Tiedot tarkistettu 8.3.2018).

Voiko hotellin varata Kiirunassa ilman luottokorttia?

Suurin osa hotelleista Kiirunassa vaatii luottokortin hotellivarauksen tekemiseen.

Mitä tehdä Kiirunassa lasten kanssa?

Kiiruna on erinomainen kohde lapsiperheelle. Lasten kanssa voi tutustua saamelaiskulttuurin perinteisiin ja nykypäivään Sámi Siidan saamelaismuseossa. Vauhdikas koiravaljakkoajelu lumisissa maisemissa on unohtumaton elämys koko perheelle. Moniin koiravaljakkoajeluihin voi yhdistää vierailun vetokoirien kennelissä, jossa lapset pääsevät tervehtimään koiria. Lasten kanssa voi nauttia alueen luonnosta tekemällä luontoretkiä, hiihtämällä tai lumikenkäilemällä. Kiirunassa sijaitsevassa LKAB:n maanalaisessa rautakaivoksessa on mahdollista vierailla opastetulla kierroksella myös lasten kanssa, mutta turvallisuussyistä vierailijoiden alaikäraja on kuusi vuotta.

Tippi ja juomarahakäytännöt Kiirunassa?

Kiirunassa tipin tai juomarahan jättäminen ei ole pakollista. Mikäli palveluun on ollut erittäin tyytyväinen, ravintolassa tai kahvilassa voi jättää noin tippiä noin 5-10 prosenttia laskun loppusummasta. Taksinkuljettajat arvostavat laskun pyöristämistä ylöspäin seuraavaan tasalukuun, mutta tippaamista ei odoteta.

Onko Kiirunassa turvallista?

Kiiruna on turvallinen kaupunki, mutta normaalia varovaisuutta on hyvä noudattaa. Autolla liikuttaessa suositellaan valppautta, sillä porot ja hirvet saattavat liikkua ajoteillä.

Tarvitaanko Ruotsissa adapteria?

Ruotsin verkkovirtajännite on sama kuin Suomessa, joten adapteria ei tarvita.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Kiiruna per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Kiiruna hotellihuoneita halpaan hintaan
2 tähteä tai vähemmän
Spis Hotell & Hostel
Osuvin

Spis Hotell & Hostel

7,9

36 €

Katso hotellitarjouksia
3 tähteä
Best Western Hotel Arctic Eden
Nro 1 suosio

Best Western Hotel Arctic Eden

8,2

107 €

Katso hotellitarjouksia
Scandic Ferrum
Osuvin

Scandic Ferrum

7,7

105 €

Katso hotellitarjouksia

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Kiiruna

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Kiiruna
Spis Hotell & Hostel

Spis Hotell & Hostel

7,9

37 €

Katso hotellitarjouksia
Scandic Ferrum

Scandic Ferrum

7,7

106 €

Katso hotellitarjouksia
Best Western Hotel Arctic Eden

Best Western Hotel Arctic Eden

8,2

107 €

Katso hotellitarjouksia
Etsi suosittuja hostelleja kaupungissa Kiiruna

Hotellit kaupungissa Kiiruna, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde.
Spis Hotell & Hostel

Spis Hotell & Hostel

7,9

37 €

Katso hotellitarjouksia
Best Western Hotel Arctic Eden

Best Western Hotel Arctic Eden

8,2

107 €

Katso hotellitarjouksia
Scandic Ferrum

Scandic Ferrum

7,7

106 €

Katso hotellitarjouksia

Miltä alueelta varata hotelli Kiirunassa?

Kiiruna, jolla voidaan tarkoittaa joko kaupunkia tai kuntaa, sijaitsee Ruotsin Lapissa Napapiirin pohjoispuolella. Kiirunan kaupungin ydinkeskustan alue on varsin tiivis ja helposti hahmotettava matkakohde. Kunta on puolestaan pinta-alaltaan hyvin laaja ja ulottuu keskustasta koskemattomille luontoalueille saakka. Majoituksen sijaintia valitessa kannattaa siis olla tarkkana. Hotellin sijainti kannattaa valita sen perusteella, haluatko lomailla kaupungin keskustassa (centrum) vai syrjäisemmällä, luonnon ympäröimällä alueella. Momondon hotellihakukone auttaa sinua löytämään sopivan majoituspaikan ja hotellivaraus on helppo tehdä netistä. Eri majapaikkojen sijainnin hahmottamisessa auttaa hotellihakupalvelun kartta. Keskusta-alueen majapaikkojen hintahaitari vaihtelee laajalti, noin 635-1662 kruunua (noin 63-165 euron) välillä. (Tiedot tarkistettu 8.3.2018).

Useimmat hotellit Kiirunassa sijaitsevat kaupungin keskustassa kävelymatkan päässä ravintoloista, palveluista ja julkisen liikenteen pysäkeiltä. Keskusta on lapsiperheille paras alue majoittua, sillä kaikki tarvittavat palvelut löytyvät läheltä. Keskustamajoitus sopii matkailijoille, jotka eivät halua liikkua omalla autollaan. Alueella on ennen kaikkea 3-4 tähden hotelleja, kuten Scandic Ferrum ja Hotell Kebne. Keskustan alueelta löytyy myös laajin valikoima majoitusvaihtoehtoja budjetti- ja reppumatkailijoille. Keskustassa majoittuessa on helppo vierailla kaupungin nähtävyyksissä, kuten Kiirunan katedraalissa. Keskustan ravintolat houkuttelevat gastronomian ystäviä kokeilemaan perinteisiä Lapin herkkuja kuten poronkäristystä, riistaa tai kalaruokia.

Luonnon ympäröimissä majoituspaikoissa, kuten Aurora Camp Kurravaarassa, voi nauttia virkistävästä luonnonrauhasta. Leirintäalueet sopivat matkailijoille, jotka kaipaavat hiljentymistä ja rentoutumista. Keskustan ulkopuolella sijaitseva majoituskohde on suositeltava vaihtoehto matkailijoille, joilla on auto käytössään. Julkinen liikenne syrjäisillä seuduilla on rajallista ja taksien käyttö koituu ennen pitkää kalliiksi. Luonnonläheisyydessä majoittuminen sopii myös matkailijoille, jotka aikovat tehdä esimerkiksi patikka- tai hiihtoretkiä alueen hurmaavassa luonnossa. Monia Kiirunan matkailijoita kiehtoo mahdollisuus nähdä revontulia. Suurin osa luonnonläheisistä majoituspaikoista on lomamökkejä tai majataloja, mutta Kiirunan kuntaan kuuluvassa Jukkasjärven taajamassa sijaitsee ympäri vuoden avoinna oleva jäähotelli Ice Hotel. Jäähotelli sopii eksoottisten elämysten etsijöille, ja sen ympäristössä ovat upeat ulkoilumaisemat.


Tietoa Kiirunasta

Kiirunan viehätys on sen arktisessa eksotiikassa. Kiirunaan voi matkustaa ympäri vuoden. Kesäisin tulijoita tervehtii Ruotsin Lapin yötön yö ja koskematon luonto. Talvella taianomaiset revontulet ja monipuoliset talviurheilumahdollisuudet houkuttelevat matkailijoita Kiirunaan. Aivan Kiirunan keskustassa revontulia ei välttämättä näe valosaasteen vuoksi, mutta jo muutaman kilometrin päässä keskustasta pääsee hyvällä tuurilla ihailemaan tätä kaunista luonnonilmiötä. Kiirunan upea luonto tarjoaa monipuoliset puitteet esimerkiksi lasketteluun, hiihtämiseen ja vaeltamiseen. Ruotsin korkein tunturi Kebnekaise monine vaellusreitteineen sijaitsee noin 1,5 tunnin bussi- tai automatkan päässä Kiirunan keskustasta. Kiiruna tunnetaan myös Jukkasjärven alueella sijaitsevasta maailman ensimmäisestä ympärivuotisesta jäähotellista. Jäähotellissa on mahdollista vierailla opastetulla kierroksella, vaikka siellä ei majoittuisikaan. Lisäksi Kiiruna on yksi Pohjois-Ruotsin saamelaiskeskuksista, ja siellä on mahdollista tutustua ainutlaatuiseen saamelaiseen kulttuuriin. Perinteisestä ruokakulttuurista kiinnostuneille Kiirunasta löytyy useita ravintoloita, joissa tutustua paikallisen gastronomian erikoisuuksiin.

Kiiruna on kiinnostava kohde myös kaupunkisuunnittelusta ja ihmisen vaikutuksesta luontoon kiinnostuneille matkailijoille. Kiirunassa on parhaillaan käynnissä ainutlaatuinen projekti, jossa osa kaupungin keskustan rakennuksista siirretään uudelle paikalle noin kolmen kilometrin päähän. Tästä johtuen Kiirunan kaupunkimaisema on jatkuvassa muutoksessa, ja joitakin historiallisia rakennuksia on jo siirretty uudelle paikalleen. Kiirunaan saapumisen jälkeen tärkeiden rakennusten sijainti kannattaa tarkistaa paikallisesta turistitoimistosta, sillä internetistä löytyvät kartat eivät aina sisällä viimeisimpiä muutoksia. Laajalti rautakaivosyhtiön rahoittaman siirtymäprojektin arvioidaan olevan valmis vuoteen 2035 mennessä.


Kiiruna matkatiedot

Kuinka pitkään ihmiset yöpyvät kohteessa Kiiruna?

Matkailijoiden vieraillessa kohteessa Kiiruna on heidän yleisin vaihtoehtonsa 1 yö yöpyminen.

Kuinka paljon hotelli maksaa kohteessa: Kiiruna?

84 € yöltä on huoneen keskimääräinen hinta varattaessa huonetta kohteesta Kiiruna. Hinnat vaihtelevat kuitenkin riippuen sellaisista tekijöistä, kuten tähtiluokitus, vuodenaika ja sijainti.

Milloin on paras aika löytää edullinen hotellitarjous kohteessa Kiiruna?

marraskuu on taloudellisesti järkevin kuukausi löytää edullisin tarjous ja varata hotelli kohteessa Kiiruna. Huoneesta veloitetut hinnat voivat olla jopa 19 € % halvempia kuin sesonkina.

Mikä on edullisin viikonpäivä yöpyä kohteessa Kiiruna?

Hotellihuoneiden hinnat kohteessa Kiiruna vaihtelevat päivittäin, mutta lauantai on halvin viikonpäivä ja maanantai taas vastaavasti kallein.

Kuinka paljon hostelli maksaa kohteessa: Kiiruna?

Hostelli (ja enintään 2-tähden hotellit) kohteessa Kiiruna maksavat noin 53 € yöltä. Hostellin varaus voi tuoda säästää 30 € verrattuna hotellien keskihintoihin kohteessa Kiiruna.

Mitkä nähtävyydet ovat suosittuja kuukauden elokuu aikana kohteen Kiiruna sään perusteella?

Kun keskilämpötila on 11 °C ja odotettavissa oleva sademäärä vastaavasti 70 mm, elokuu on hyvä kuukausi tutustua ulkoilmakohteisiin lähellä Kiiruna.