Lennot Aasia Intia Delhi New Delhi

Halvat lennot New Delhi

Meno-paluu
Economy
Wichita (ICT)
New Delhi (DEL)
su 16.5.
su 23.5.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin New Delhi lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille New Delhi lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
New Delhi

HALVIN REITTI Helsinki - New Delhi

Helsinki (HEL) - New Delhi (DEL)

Tyypillisesti lennot kohteeseen New Delhi kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle New Delhi Indira Gandhi Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 470 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ NEW DELHIheinäkuu9% halvempiheinäkuu aikana Helsinki - New Delhi lennot maksavat keskimäärin vain 426 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE NEW DELHI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu21% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - New Delhi lentojen keskimääräinen hinta on 567 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN NEW DELHI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu487% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen New Delhi kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa New Delhiin?

New Delhi on ympärivuotinen kohde, jonne voit matkustaa ajankohdasta riippumatta – jos et pelästy toukokuun hiostavia helteitä tai elokuun sadekuuroja. Säiden puolesta Intian pääkaupunkiin suositellaan matkustamaan loka- ja marraskuun välillä, jolloin kohteessa ei sada juuri ollenkaan ja lämpötilat ovat noin 15–25 °C. New Delhin sää toukokuussa on kuumimmillaan, ja lämpötila on jopa 40 °C. Milloin kannattaa ostaa lennot New Delhiin? Lentolippujen hinnat ovat yleensä sitä edullisemmat, mitä aikaisemmin ne varaat. Halvat lennot New Delhiin bongaat parhaiten 1–2 kuukautta ennen matkaasi. Jos olet joustava matkustusajankohdan suhteen, saatat löytää halvat lennot New Delhiin myös viime tingassa. Suomesta lennot ovat halvimmillaan juuri toukokuussa vuoden kuumimpana aikana, tai syyskuussa, yhtenä vuoden sateisimmista kuukausista. Kun vertailet lentoja ja vältät kohteeseen matkustamista suosituimpina loma-aikoina, voit buukata halvat lennot New Delhiin. Useimmiten halvimmat lennot ja hotellit kohteesta löydät sesonkiaikojen ulkopuolella.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin New Delhi?

Yleensä heinäkuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen New Delhi. Lennot maksavat noin 426 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa heinäkuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen New Delhi kohteesta Suomi toukokuu ajanjaksolle. toukokuu aikana lennot kaupunkiin New Delhi ovat vielä keskimäärin 431 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin heinäkuu.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen New Delhi?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen New Delhi noin 28 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 470 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen New Delhi milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 385 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin New Delhi?

Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää lentokentälle New Delhi kentältä Suomi. Halvin viimeksi tiistai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 492 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. sunnuntai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä liike- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 523 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin New Delhi?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin New Delhi on iltapäivällä. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen New Delhi iltapäivällä jopa niin alhaiseen hintaan kuin 463 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen New Delhi on illalla, kun lennot maksavat noin 541 €.


momondosta löytyneet halvat lennot: New Delhi Indira Gandhi Intl

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen New Delhi Indira Gandhi Intl
Lufthansa
10. kesäkuuta
HEL03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 25m
1 välilasku
DEL18:25New Delhi Indira Gandhi Intl
29. kesäkuuta
DEL22:50New Delhi Indira Gandhi Intl
17t 15m
1 välilasku
HEL16:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
British Airways
31. toukokuuta
HEL04:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 15m
1 välilasku
DEL23:15New Delhi Indira Gandhi Intl
28. kesäkuuta
DEL03:50New Delhi Indira Gandhi Intl
17t 40m
1 välilasku
HEL21:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
10. kesäkuuta
HEL10:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 40m
3 välilaskua
DEL11:05New Delhi Indira Gandhi Intl
29. kesäkuuta
DEL21:15New Delhi Indira Gandhi Intl
16t 30m
2 välilaskua
HEL13:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Qatar Airways
31. toukokuuta
HEL13:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 45m
1 välilasku
DEL19:25New Delhi Indira Gandhi Intl
27. kesäkuuta
DEL23:25New Delhi Indira Gandhi Intl
14t 10m
1 välilasku
HEL13:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
10. kesäkuuta
HEL03:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 55m
2 välilaskua
DEL18:25New Delhi Indira Gandhi Intl
30. kesäkuuta
DEL11:05New Delhi Indira Gandhi Intl
29t 00m
3 välilaskua
HEL16:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
10. kesäkuuta
HEL08:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 30m
1 välilasku
DEL22:10New Delhi Indira Gandhi Intl
30. kesäkuuta
DEL02:50New Delhi Indira Gandhi Intl
31t 25m
1 välilasku
HEL10:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen New Delhi Indira Gandhi Intl

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen New Delhi, katso tarjouksiamme alapuolelta.
Lufthansa
10. kesäkuuta
HEL03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 25m
1 välilasku
DEL18:25New Delhi Indira Gandhi Intl
Aeroflot
10. kesäkuuta
HEL09:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 20m
1 välilasku
DEL02:45New Delhi Indira Gandhi Intl
Useita lentoyhtiöitä
9. kesäkuuta
HEL03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 35m
2 välilaskua
DEL01:35New Delhi Indira Gandhi Intl

Mitkä lentoyhtiöt lentävät New Delhiin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen New Delhi

Suomesta New Delhiin lentää Finnair, joka liikennöi kohteeseen useita kertoja viikossa. Finnairin suorien lentojen lentoaika Helsinki-Vantaalta Indira Gandhin kansainväliselle lentoasemalle on parhaimmillaan 6 h 45 min. Perille lennät Suomesta myös muilla kansainvälisillä lentoyhtiöillä kuten British Airwaysilla, Aeroflotilla, Qatar Airwaysilla, Ukraine International Airlinesilla ja Turkish Airlinesilla. Niiden lennot New Delhiin liikennöidään yhdellä tai kahdella välilaskulla. New Delhin lennot Suomesta voivat lisäksi olla useamman eri lentoyhtiön yhdistelmälentoja. Finnairin lentoliput Delhiin sisältävät yhden ruumaan menevän matkalaukun (max. 23 kg). Muiden lentoyhtiöiden, ja varsinkin yhdistelmälentojen kohdalla, lentolippuasi koskevat matkatavarasäädökset kannattaa varmistaa hyvissä ajoin ennen lähtöä.


Miten pääsen lentokentältä New Delhin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin New Delhi lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

New Delhin Indira Gandhin kansainväliseltä lentoasemalta, noin 12 kilometrin päässä kaupungin ytimestä, matkustat keskustaan metrolla, bussilla tai taksilla. Nopein tapa on metro, jonka oranssi linja kulkee klo 04:45–23:15 välillä lentokentän Dwarka sector 21 -metroasemalta keskustan New Delhi -asemalle vajaassa 30 minuutissa. Koko päivän voimassa olevan 100 INR (noin 1,45 EUR) maksavan matkalippusi voit ostaa myyntitiskeiltä tai aseman automaateista. Lippua vastaan pitää maksaa 50 INR (noin 0,75 EUR) pantti, jonka saat takaisin matkalipun palauttaessasi. DTC:n (Delhi Transport Corporation) bussin kyydissä sen sijaan matkustat hintaan 20–25 INR (noin 0,30–0,35 EUR) esimerkiksi keskeiselle Connaught Place -aukiolle. Bussi liikennöi lentokentän ja keskustan väliä puolen tunnin välein. Voit myös halutessasi taittaa matkan keskustaan taksilla. Lentokentällä kannattaa käyttää virallisia taksifirmoja, joita ovat Wti cabs, Mega Cabs ja Meru.


Liikkuminen New Delhissä?

New Delhissä kannattaa käyttää miljoonakaupungin edullista julkista liikennettä, sillä etäisyydet ovat pitkiä. Välimatkat voit taittaa joko metrolla, bussilla, taksilla tai auto-riksalla eli tuk-tukilla. Helpoin tapa matkustaa ruuhkaisessa kaupungissa on tuk-tuk, sillä kolmipyöräiset ovat edullisempia kuin taksit ja kuljettavat ovelta ovelle. Kyydin hinta tuk-tukissa on ensimmäiseltä kahdelta kilometriltä päiväsaikaan normaalisti 25 INR (noin 0,35 EUR) ja siitä eteenpäin 8 INR (noin 0,10 EUR) per kilometri. Tuk-tukin kyytiin hypätessä kannattaa olla tietoinen matkan pituudesta, ja hinnasta on hyvä sopia kuljettajan kanssa aina etukäteen. Kelta- ja mustakattoisilla takseilla maksu on sen sijaan ensimmäiseltä kilometriltä yleensä 25 INR (noin 0,35 EUR) ja seuraavilta ei-ilmastoiduissa takseissa 14 INR (noin 0,20 EUR) ja ilmastoiduissa 16 INR (noin 0,25 EUR) per kilometri.

DTC:n (Delhi Transport Corporation) julkisissa busseissa 5–25 INR (noin 0,05–0,35 EUR) matkalipun hinta määräytyy kuljettavien kilometrien ja sen mukaan, onko bussi ilmastoitu vai ei. Voit halutessasi ostaa busseihin myös vuorokauden voimassa olevan Green Card -kortin, jolla voit matkustaa ei-ilmastoiduissa busseissa 40 INR (noin 0,60 EUR) ja 50 INR (noin 0,75 EUR) hintaan ilmastoiduissa linja-autoissa. Hyppäämällä Delhi Darsan -turistibussiin Scindia House -talon edestä Connaught Place -aukiolla, näet kaupungin nähtävyydet 100 INR (noin 1,45 EUR) maksusta. Ajankohtaiset aikataulut kannattaa varmistaa paikan päällä.


Tarvitaanko New Delhissä passi tai viisumi?

Suomen kansalaisena tarvitset New Delhiin matkustaessasi passin ja viisumin. Virallinen matkustusasiakirja Intiaan on kuusi kuukautta matkustuspäivästä eteenpäin voimassa oleva passi ja virallinen matkustuslupa Intian suurlähetystöstä haettava viisumi. Viisumeja Intiaan voi hakea erilaisia, mutta jos olet matkustamassa maahan lomalle, sopiva vaihtoehto on turistiviisumi. Se oikeuttaa yhtäjaksoisen oleskelun maassa korkeintaan 90 vuorokaudeksi vuoden aikana. Turistiviisumin myöntäminen edellyttää, että hakijalla on paluulippu valmiiksi hankittuna. Viisumia kehotetaan hakemaan suurlähetystöstä vähintään neljää viikkoa ennen matkaa. Muiden maiden kansalaisten kannattaa kääntyä passi- ja viisumiasioissa oman maansa Intian suurlähetystön puoleen.


Vinkkejä New Delhiin matkustavalle

Tippi- ja juomarahakäytännöt New Delhissä?

New Delhissä, Intiassa, normaali juomarahakäytäntö on jättää tippiä aina 10 %:iin asti palveluista ja esimerkiksi ravintolalaskun loppusummasta. Tämä tarkoittaa, että tippaaminen ei käytännössä ole välttämätöntä, mutta toki suotavaa.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai New Delhissä?

Valuuttaa kannattaa vaihtaa vasta paikan päällä, sillä se tulee useimmiten edullisemmaksi Intiaan matkustaessa. (Hinnat tarkistettu 29/04/2019).


Lennot Aasia Intia Delhi New Delhi
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka