Halvat lennot New Delhi

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
to 26/5
to 2/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen New Delhi

Yhteenveto New Delhi lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

295 €

Halvin meno-paluulennon hinta

452 €

Nopein lentoaika

12t 50m

Liikennöi:

6 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen New Delhi kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 295 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - New Delhi Indira Gandhi Intl).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen New Delhi kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 452 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - New Delhi Indira Gandhi Intl).
Nopein lento kohteeseen New Delhi kohteesta Suomi kestää 12t 50m (Helsinki-Vantaan lentoasema - New Delhi Indira Gandhi Intl).
6 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen New Delhi mukaan lukien Lufthansa, Air France ja KLM.

Halvimmat lennot kaupungin New Delhi lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille New Delhi lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
New Delhi

HALVIN REITTI Helsinki - New Delhi

Helsinki (HEL) - New Delhi (DEL)

Tyypillisesti lennot kohteeseen New Delhi kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle New Delhi Indira Gandhi Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 540 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ NEW DELHIheinäkuu9% halvempiheinäkuu aikana Helsinki - New Delhi lennot maksavat keskimäärin vain 488 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE NEW DELHI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu21% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - New Delhi lentojen keskimääräinen hinta on 650 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN NEW DELHI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu487% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen New Delhi kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen New Delhi?

New Delhi on ympärivuotinen kohde, jonne voit matkustaa ajankohdasta riippumatta – jos et pelästy toukokuun hiostavia helteitä tai elokuun sadekuuroja. Säiden puolesta Intian pääkaupunkiin suositellaan matkustamaan loka- ja marraskuun välillä, jolloin kohteessa ei sada juuri ollenkaan ja lämpötilat ovat noin 15–25 °C. New Delhin sää toukokuussa on kuumimmillaan, ja lämpötila on jopa 40 °C. Milloin kannattaa ostaa lennot New Delhiin? Lentolippujen hinnat ovat yleensä sitä edullisemmat, mitä aikaisemmin ne varaat. Halvat lennot New Delhiin bongaat parhaiten 1–2 kuukautta ennen matkaasi. Jos olet joustava matkustusajankohdan suhteen, saatat löytää halvat lennot New Delhiin myös viime tingassa. Suomesta lennot ovat halvimmillaan juuri toukokuussa vuoden kuumimpana aikana, tai syyskuussa, yhtenä vuoden sateisimmista kuukausista. Kun vertailet lentoja ja vältät kohteeseen matkustamista suosituimpina loma-aikoina, voit buukata halvat lennot New Delhiin. Useimmiten halvimmat lennot ja hotellit kohteesta löydät sesonkiaikojen ulkopuolella.

Yleensä heinäkuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen New Delhi. Lennot maksavat noin 488 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa heinäkuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen New Delhi kohteesta Suomi toukokuu ajanjaksolle. toukokuu aikana lennot kaupunkiin New Delhi ovat vielä keskimäärin 494 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin heinäkuu.

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen New Delhi noin 28 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 540 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen New Delhi milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 452 €.

Datamme mukaan perjantai on halvin päivä lentää lentokentälle New Delhi kentältä Suomi. Halvin viimeksi perjantai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 626 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. tiistai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 684 €.

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin New Delhi on aamulla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen New Delhi aamulla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 582 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen New Delhi on keskipäivällä, kun lennot maksavat noin 786 €.momondosta löytyneet halvat lennot: New Delhi

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen New Delhi
KLM
16. syyskuuta
HEL06:50Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 45m
1 välilasku
DEL19:35New Delhi Indira Gandhi Intl
3. marraskuuta
DEL01:30New Delhi Indira Gandhi Intl
39t 25m
2 välilaskua
HEL16:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
16. syyskuuta
HEL06:50Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 45m
1 välilasku
DEL19:35New Delhi Indira Gandhi Intl
13. lokakuuta
DEL17:45New Delhi Indira Gandhi Intl
23t 45m
2 välilaskua
HEL17:30Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
16. syyskuuta
HEL03:00Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 35m
1 välilasku
DEL19:35New Delhi Indira Gandhi Intl
3. marraskuuta
DEL01:30New Delhi Indira Gandhi Intl
39t 25m
2 välilaskua
HEL16:55Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
16. syyskuuta
HEL03:00Helsinki-Vantaan lentoasema
37t 25m
2 välilaskua
DEL16:25New Delhi Indira Gandhi Intl
3. marraskuuta
DEL01:30New Delhi Indira Gandhi Intl
39t 25m
2 välilaskua
HEL16:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
16. syyskuuta
HEL02:30Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 25m
2 välilaskua
DEL00:55New Delhi Indira Gandhi Intl
13. lokakuuta
DEL17:45New Delhi Indira Gandhi Intl
23t 45m
2 välilaskua
HEL17:30Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
16. syyskuuta
HEL14:10Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 55m
2 välilaskua
DEL16:05New Delhi Indira Gandhi Intl
3. marraskuuta
DEL01:30New Delhi Indira Gandhi Intl
39t 25m
2 välilaskua
HEL16:55Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen New Delhi

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - New Delhi, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Etihad Airways ja Qatar Airways
Useita lentoyhtiöitä
7. kesäkuuta
HEL18:40Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 35m
2 välilaskua
DEL23:15New Delhi Indira Gandhi Intl
Qatar Airways
29. toukokuuta
HEL13:20Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 50m
1 välilasku
DEL02:10New Delhi Indira Gandhi Intl
Qatar Airways
26. toukokuuta
HEL13:20Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 50m
1 välilasku
DEL02:10New Delhi Indira Gandhi Intl

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen New Delhi?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen New Delhi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen New Delhi?

Lentäessäsi kohteeseen New Delhi kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten oidenkin näiden suosittujen lentoyhtiöiden koneille: Finnair, Lufthansa, Qatar Airways tai Turkish Airlines. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja näiltä suosituilta lentoyhtiöiltä.

Turkish Airlines lennot kohteeseen New Delhi

Kohteeseen New Delhi on normaalina viikkona 7 Turkish Airlines lentoa. Yleisin lähtöpaikka on Istanbul ja paras momondossa nähty Turkish Airlines lipun hinta on 483 € (viimeiset 72 tuntia Helsinki-Vantaan lentoasema, New Delhi). Turkish Airlines lentoyhtiö on saanut 8,2 120 käyttäjäarvostelujen perusteella momondon sivuilla.

Qatar Airways lennot kohteeseen New Delhi

Qatar Airways (7,9/10, 328 arvosteluilla) on myös suosittu valinta lennoille kohteeseen New Delhi tarjousten ollessa jopa niinkin alhaisia meno-paluulle kuin 498 € kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Kohteeseen New Delhi on keskimäärin viikossa 24 Qatar Airways lentoa ja hinnat voivat vaihdella huomattavasti lähtökentän ja saatavuuden mukaan.


Parhaat 1. luokan lennot kohteeseen New Delhi

Vertaa ja katso arvosteluja lentoyhtiöiden premium-luokista, jotka lentävät kohteeseen New Delhi
LentoyhtiöArvostelut1. luokkaHinta
FinnairHintaalk. 504 €1. luokkaArvostelut
7,7
8,0

Koneeseennousu

7,9

Mukavuus

8,3

Henkilökunta

7,1

Viihde

7,4

Ateriat

Arvostelut

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

1 / 4
Etsi Finnair lentoja

   New Delhi ja lähiympäristö: lentokentät

   Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin New Delhi lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

   New Delhin Indira Gandhin kansainväliseltä lentoasemalta, noin 12 kilometrin päässä kaupungin ytimestä, matkustat keskustaan metrolla, bussilla tai taksilla. Nopein tapa on metro, jonka oranssi linja kulkee klo 04:45–23:15 välillä lentokentän Dwarka sector 21 -metroasemalta keskustan New Delhi -asemalle vajaassa 30 minuutissa. Koko päivän voimassa olevan 100 INR (noin 1,45 EUR) maksavan matkalippusi voit ostaa myyntitiskeiltä tai aseman automaateista. Lippua vastaan pitää maksaa 50 INR (noin 0,75 EUR) pantti, jonka saat takaisin matkalipun palauttaessasi. DTC:n (Delhi Transport Corporation) bussin kyydissä sen sijaan matkustat hintaan 20–25 INR (noin 0,30–0,35 EUR) esimerkiksi keskeiselle Connaught Place -aukiolle. Bussi liikennöi lentokentän ja keskustan väliä puolen tunnin välein. Voit myös halutessasi taittaa matkan keskustaan taksilla. Lentokentällä kannattaa käyttää virallisia taksifirmoja, joita ovat Wti cabs, Mega Cabs ja Meru.


   New Delhi: lennot muista kaupungeista

   Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen New Delhi
   Helsinki - New Delhi reitin lennot
   Lyhyin lentoaika8t 20m
   Halvin hinta559 €

   Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa New Delhi

   New Delhissä kannattaa käyttää miljoonakaupungin edullista julkista liikennettä, sillä etäisyydet ovat pitkiä. Välimatkat voit taittaa joko metrolla, bussilla, taksilla tai auto-riksalla eli tuk-tukilla. Helpoin tapa matkustaa ruuhkaisessa kaupungissa on tuk-tuk, sillä kolmipyöräiset ovat edullisempia kuin taksit ja kuljettavat ovelta ovelle. Kyydin hinta tuk-tukissa on ensimmäiseltä kahdelta kilometriltä päiväsaikaan normaalisti 25 INR (noin 0,35 EUR) ja siitä eteenpäin 8 INR (noin 0,10 EUR) per kilometri. Tuk-tukin kyytiin hypätessä kannattaa olla tietoinen matkan pituudesta, ja hinnasta on hyvä sopia kuljettajan kanssa aina etukäteen. Kelta- ja mustakattoisilla takseilla maksu on sen sijaan ensimmäiseltä kilometriltä yleensä 25 INR (noin 0,35 EUR) ja seuraavilta ei-ilmastoiduissa takseissa 14 INR (noin 0,20 EUR) ja ilmastoiduissa 16 INR (noin 0,25 EUR) per kilometri.

   DTC:n (Delhi Transport Corporation) julkisissa busseissa 5–25 INR (noin 0,05–0,35 EUR) matkalipun hinta määräytyy kuljettavien kilometrien ja sen mukaan, onko bussi ilmastoitu vai ei. Voit halutessasi ostaa busseihin myös vuorokauden voimassa olevan Green Card -kortin, jolla voit matkustaa ei-ilmastoiduissa busseissa 40 INR (noin 0,60 EUR) ja 50 INR (noin 0,75 EUR) hintaan ilmastoiduissa linja-autoissa. Hyppäämällä Delhi Darsan -turistibussiin Scindia House -talon edestä Connaught Place -aukiolla, näet kaupungin nähtävyydet 100 INR (noin 1,45 EUR) maksusta. Ajankohtaiset aikataulut kannattaa varmistaa paikan päällä.


   Kohteen New Delhi viisumivaatimukset

   Suomen kansalaisena tarvitset New Delhiin matkustaessasi passin ja viisumin. Virallinen matkustusasiakirja Intiaan on kuusi kuukautta matkustuspäivästä eteenpäin voimassa oleva passi ja virallinen matkustuslupa Intian suurlähetystöstä haettava viisumi. Viisumeja Intiaan voi hakea erilaisia, mutta jos olet matkustamassa maahan lomalle, sopiva vaihtoehto on turistiviisumi. Se oikeuttaa yhtäjaksoisen oleskelun maassa korkeintaan 90 vuorokaudeksi vuoden aikana. Turistiviisumin myöntäminen edellyttää, että hakijalla on paluulippu valmiiksi hankittuna. Viisumia kehotetaan hakemaan suurlähetystöstä vähintään neljää viikkoa ennen matkaa. Muiden maiden kansalaisten kannattaa kääntyä passi- ja viisumiasioissa oman maansa Intian suurlähetystön puoleen.


   Aloita matkan suunnittelu - New Delhi


   Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa New Delhi

   New Delhissä, Intiassa, normaali juomarahakäytäntö on jättää tippiä aina 10 %:iin asti palveluista ja esimerkiksi ravintolalaskun loppusummasta. Tämä tarkoittaa, että tippaaminen ei käytännössä ole välttämätöntä, mutta toki suotavaa.

   Valuuttaa kannattaa vaihtaa vasta paikan päällä, sillä se tulee useimmiten edullisemmaksi Intiaan matkustaessa.


   Miksi käyttää momondo?

   Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

   Löydät lennot kohteeseen New Delhi joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

   Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen New Delhi.

   Lentojen hintavahteja kohteeseen New Delhi on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


   Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
   Joustava matkustaminen
   momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
   Eksperttinäkemykset
   Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
   Hintavahdit
   Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.