Etsi halpoja lentoja Dresden alk. 162 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 4/12
ma 11/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Dresden

Yhteenveto Dresden lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

162 €

Nopein lentoaika

17t 15m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Dresden kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 162 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Dresdenin lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Dresden kohteesta Suomi kestää 17t 15m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Dresdenin lentoasema).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Dresden mukaan lukien KLM.

Dresden lentotiedot ja trendit

Tutustu Dresden lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Dresden?

Jos et voi matkustaa kohteeseen Dresden marraskuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen maaliskuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 183 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Dresden?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Dresden on keskiviikko hintojen ollessa 234 €. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä sunnuntai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 371 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Dresden.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Dresden?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Dresden ovat yleensä illalla sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Dresden illalla jopa niin edulliseen hintaan kuin 174 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä iltapäivällä hintojen ollessa keskimäärin 331 €. Lennot kohteeseen Dresden kohteesta Suomi iltapäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Dresden?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Dresden lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Dresdenin lentoasema lento kestää keskimäärin 7t 30m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Dresdenin lentoasema kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Dresden?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Dresden on 60 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 270 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Dresden milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 158 €.

Halvimmat lennot kaupungin Dresden lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Dresden lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Dresden

HALVIN REITTI Helsinki - Dresden

Helsinki (HEL) - Berliini (BER)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Dresden kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Berliini Berliin Brandenburg, jolloin hinta on keskimääräinen 188 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ DRESDENmarraskuu36% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Dresden lennot maksavat keskimäärin vain 174 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE DRESDEN KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu42% kalliimpikesäkuu aikana Helsinki - Dresden lentojen keskimääräinen hinta on 386 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN DRESDEN KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu540% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Dresden kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Dresden

Miten kauan kestää lentää Dresdeniin?

Suomesta lennot Saksan Dresdeniin kestävät keskimäärin neljä tuntia. Matka-aika riippuu ennen kaikkea siitä, kuinka pitkä välilasku on. Helsinki-Vantaan lentokentältä lennettäessä sisältyy matkaan aina yksi välilasku, joka useimmilla reiteillä on Münchenissä, josta on suora jatkolento Dresdeniin. Joillakin reiteillä välilasku voi olla myös Frankfurtissa. Lentoaika Helsingistä Müncheniin on vain vajaa kaksi tuntia ja Münchenistä Dresdeniin alle tunnin. Mikäli välilasku ei kestä pitkään, voit päästä Helsingistä Dresdeniin jo neljässä tunnissa. Mikäli välilasku kestää useamman tunnin, on lentoaika matka-aika tällöin toki pidempi, noin kahdeksan tuntia. Mikäli lennät muualta Suomesta, esimerkiksi Turusta, on lentoaika tällöin jo paljon pidempi, noin 10–14 tuntia. Välilaskuja on tällä reitillä enemmän, ja usein lento menee Riian kautta Müncheniin, Frankfurtiin tai Prahaan, joista pääsee jatkolennolla Dresdeniin. Etsi momondosta itsellesi sopivat lennot Dresdeniin. momondosta näet helposti myös erilaiset lentoreitit, lentoajat ja lentotarjoukset.

Mistä voit lentää suoraan kohteeseen Dresden?

Valitettavasti tällä hetkellä Suomesta ei ole tarjolla suoria lentoja Dresdeniin. Matkaan sisältyy aina vähintään yksi välilasku. Helsinki-Vantaalta lennettäessä on välilaskuja yksi. Yleisin välilaskupaikka on München, josta lähtee päivittäin useita lentoja Dresdeniin. Mikäli haluat suorimman ja nopeimman lennon Dresdeniin, kannattaa matka suunnitella siten, että aloittaa lennot Helsinki-Vantaan lentokentältä. Tällöin pääset kohteeseen nopeasti ja vain yhden välilaskun kautta. Muualta Suomesta matkustettaessa on alkumatka Helsinkiin kätevä taittaa esimerkiksi junalla tai bussilla. Etsi momondosta lennot Dresdenin lentoasemalle ja hae lentoja haluamillesi päiville. momondosta näet helposti  kaikki eri vaihtoehdot samalla sivulla.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Dresden?

87 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Dresden. Tämän lennon lähtölentokenttä on Tukholma, ja se on 39 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Dresden. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Dresden omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

Löytyykö kaupungin Dresden lähettyviltä muita lentokenttiä?

Leipzig/Halle lentokenttä tai Berliini Berliin Brandenburg lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Dresden.

Voiko kaupunkiin Dresden lentää jotenkin halvemmalla?

Voit löytää tarjouksia kentälle Berliini Berliin Brandenburg lentokenttä keskimääräiseen hintaan 141 €, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Dresdenin lentoasema lentokenttä hinnat?

lentoa Dresdenin lentoasema lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Dresdenin lentoasema lentokenttä?

marraskuuta 2023 alkaen 1 toimija on valittavissa lentoa Dresdenin lentoasema lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Dresdenin lentoasema lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Dresdenin lentoasema lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Dresdenin lentoasema lentokenttä?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Dresdenin lentoasema lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Dresden

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Dresden
Lufthansa
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
7t 30m
DRSDresdenin lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Dresden

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Dresden, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä KLM
Useita lentoyhtiöitä
9. tammikuuta
HEL16:25Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 15m
2 välilaskua
DRS08:40Dresdenin lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
9. tammikuuta
HEL21:20Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 50m
3 välilaskua
DRS22:10Dresdenin lentoasema
KLM
9. tammikuuta
HEL18:10Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 20m
1 välilasku
DRS13:30Dresdenin lentoasema

Kohteen Dresden viisumivaatimukset

Minkälaisia passi- ja oleskelulupavaatimuksia Dresdenissä on?

Sekä Saksa että Suomi ovat Schengen-maita ja kuuluvat Euroopan Unioniin. Suomen kansalainen saa matkustaa viisumivapaasti näihin maihin. Dresdeniin matkustettaessa Suomen kansalainen ei siis tarvitse viisumia. Tarvitset matkallesi kuitenkin virallisen matkustusasiakirjan, joka tässä tapauksessa on joko voimassa oleva passi tai Suomen poliisin myöntämä virallinen ja voimassa oleva henkilökortti. Vaikka Saksan rajalla ei olekaan erillisiä rajatarkastuksia EU-maista matkustettaessa, voivat viranomaiset toisinaan pyytää näyttämään virallisen matkustusasiakirjan.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Dresden

Mitä voit tehdä ja nähdä Dresdenissä?

Dresden on kiinnostava matkailukohde Saksassa, ja kaupunki sijaitsee lähellä Puolan ja Tšekin rajaa. Dresden tarjoaa niin kulttuuria, historiaa kuin kauniita kaupunkimaisemiakin. Dresden on nimetty muun muassa Saksan kauneimmaksi kaupungiksi sekä yhdeksi Euroopan kauneimmaksi kaupungiksi. Dresdenin arkkitehtuuri ja historialliset rakennukset tarjoavat paljon kiinnostavaa nähtävää matkailijoille. Dresdenin vanhakaupunki Altstadt on merkittävä paikka sekä historiallisesti että nähtävyyksiensä puolesta. Vanhassakaupungissa sijaitsee muun muassa tärkeä maamerkki Frauenkirche-kirkko. Kirkko rakennettiin 1700-luvulla, mutta se tuhottiin vuoden 1945 pommituksissa. Vuonna 2005 kirkon korjaustyöt saatiin valmiiksi ja nyt se loistaa lähes saman näköisenä kuin entisaikoina. Kirkon ympäristössä on muitakin upeita rakennuksia, jotka ihastuttavat vierailijoita arkkitehtuurinsa ansiosta. Lähellä sijaitsee erityisesti lapsiperheitä kiinnostava paikka eli liikennemuseo. Museossa on nimensä mukaisesti erilaisia kulkuvälineitä aina hevosvaunuista raitiovaunuihin. Brühlsche Terrasse on myös mukava paikka vierailla. Alueella on paljon kivoja ravintoloita, kauniit näkymät sekä joitakin upeita rakennuksia. Taidegalleria Albertinum on ehdottomasti vierailemisen arvoinen paikka. Taidegalleriassa on esillä ranskalaista ja saksalaista taidetta eri aikakausilta. Samassa taidegalleriassa pääset ihastelemaan rinta rinnan teoksia sekä keskiajalta että nykyhetkestä. Dresden tarjoaa todella paljon nähtävää ja koettavaa. Kaupunki on kulttuurisesti ja historiallisesti upea matkakohde. Kaupungin lukuisat museot, vanha arkkitehtuuri, ravintolat ja ostosmahdollisuudet vetävät turisteja puoleensa kaikkialta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Dresden?

Lentojen löytäminen kohteeseen Dresden on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Dresden.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Dresden joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Dresden, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Dresden?

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Dresden, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Dresden juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Totta kai.momondo seuraa Dresden lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Dresden

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.