Halvat lennot Dresden

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 30/5
ma 6/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Dresden

Yhteenveto Dresden lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

255 €

Nopein lentoaika

5t 15m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Dresden kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 255 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Dresdenin lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Dresden kohteesta Suomi kestää 5t 15m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Dresdenin lentoasema).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Dresden mukaan lukien Lufthansa, Air France ja KLM.

Halvimmat lennot kaupungin Dresden lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Dresden lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Dresden

HALVIN REITTI Helsinki - Dresden

Helsinki (HEL) - Berliini (BER)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Dresden kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Berliini Berliin Brandenburg, jolloin hinta on keskimääräinen 126 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ DRESDENkesäkuu33% halvempikesäkuu aikana Helsinki - Dresden lennot maksavat keskimäärin vain 149 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE DRESDEN KENTÄLTÄ HELSINKIelokuu61% kalliimpielokuu aikana Helsinki - Dresden lentojen keskimääräinen hinta on 359 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN DRESDEN KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu500% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Dresden kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Dresden?

Suomesta lennot Saksan Dresdeniin kestävät keskimäärin neljä tuntia. Matka-aika riippuu ennen kaikkea siitä, kuinka pitkä välilasku on. Helsinki-Vantaan lentokentältä lennettäessä sisältyy matkaan aina yksi välilasku, joka useimmilla reiteillä on Münchenissä, josta on suora jatkolento Dresdeniin. Joillakin reiteillä välilasku voi olla myös Frankfurtissa. Lentoaika Helsingistä Müncheniin on vain vajaa kaksi tuntia ja Münchenistä Dresdeniin alle tunnin. Mikäli välilasku ei kestä pitkään, voit päästä Helsingistä Dresdeniin jo neljässä tunnissa. Mikäli välilasku kestää useamman tunnin, on lentoaika matka-aika tällöin toki pidempi, noin kahdeksan tuntia. Mikäli lennät muualta Suomesta, esimerkiksi Turusta, on lentoaika tällöin jo paljon pidempi, noin 10–14 tuntia. Välilaskuja on tällä reitillä enemmän, ja usein lento menee Riian kautta Müncheniin, Frankfurtiin tai Prahaan, joista pääsee jatkolennolla Dresdeniin. Etsi momondosta itsellesi sopivat lennot Dresdeniin. momondosta näet helposti myös erilaiset lentoreitit, lentoajat ja lentotarjoukset.

Valitettavasti tällä hetkellä Suomesta ei ole tarjolla suoria lentoja Dresdeniin. Matkaan sisältyy aina vähintään yksi välilasku. Helsinki-Vantaalta lennettäessä on välilaskuja yksi. Yleisin välilaskupaikka on München, josta lähtee päivittäin useita lentoja Dresdeniin. Mikäli haluat suorimman ja nopeimman lennon Dresdeniin, kannattaa matka suunnitella siten, että aloittaa lennot Helsinki-Vantaan lentokentältä. Tällöin pääset kohteeseen nopeasti ja vain yhden välilaskun kautta. Muualta Suomesta matkustettaessa on alkumatka Helsinkiin kätevä taittaa esimerkiksi junalla tai bussilla. Etsi momondosta lennot Dresdenin lentoasemalle ja hae lentoja haluamillesi päiville. momondosta näet helposti  kaikki eri vaihtoehdot samalla sivulla.

15 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Dresden. Tämän lennon lähtölentokenttä on Vilna, ja se on 94 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Dresden. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Dresden omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

Jos et voi matkustaa kohteeseen Dresden kesäkuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen heinäkuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 173 €.

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Dresden on 60 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 223 €.

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Dresden on keskiviikko hintojen ollessa 191 €. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä sunnuntai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 299 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Dresden.

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Dresden ovat yleensä illalla sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Dresden illalla jopa niin edulliseen hintaan kuin 149 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä keskipäivällä hintojen ollessa keskimäärin 294 €. Lennot kohteeseen Dresden kohteesta Suomi keskipäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Leipzig/Halle lentokenttä tai Berliini Berliin Brandenburg lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Dresden.

Voit löytää tarjouksia kentälle Berliini Berliin Brandenburg lentokenttä keskimääräiseen hintaan 185 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.momondosta löytyneet halvat lennot: Dresden

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Dresden
KLM
17. elokuuta
HEL03:00Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 40m
1 välilasku
DRS10:40Dresdenin lentoasema
19. elokuuta
DRS10:10Dresdenin lentoasema
9t 05m
1 välilasku
HEL19:15Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
15. kesäkuuta
HEL03:00Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 35m
1 välilasku
DRS10:35Dresdenin lentoasema
16. kesäkuuta
DRS10:05Dresdenin lentoasema
19t 15m
1 välilasku
HEL05:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
25. kesäkuuta
HEL08:55Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 15m
1 välilasku
DRS14:10Dresdenin lentoasema
27. kesäkuuta
DRS13:45Dresdenin lentoasema
4t 55m
1 välilasku
HEL18:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
25. kesäkuuta
HEL01:35Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 35m
2 välilaskua
DRS20:10Dresdenin lentoasema
27. kesäkuuta
DRS10:05Dresdenin lentoasema
9t 10m
1 välilasku
HEL19:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
17. elokuuta
HEL02:30Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 10m
2 välilaskua
DRS10:40Dresdenin lentoasema
19. elokuuta
DRS10:10Dresdenin lentoasema
25t 40m
2 välilaskua
HEL11:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
15. kesäkuuta
HEL10:00Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 05m
2 välilaskua
DRS07:05Dresdenin lentoasema
16. kesäkuuta
DRS10:05Dresdenin lentoasema
19t 15m
1 välilasku
HEL05:20Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Dresden

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Dresden, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä KLM
KLM
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
7t 40m
DRSDresdenin lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Dresden?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Dresden

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Dresden?

Kohteeseen Dresden kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat Lufthansa ja KLM. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Dresden rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.

KLM lennot kohteeseen Dresden

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Dresden on KLM, ja se liikennöi 5 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Amsterdam Schiphol, ja paras tarjous KLM lennolle kohteeseen Dresden on 81 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Dresden, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 121 KLM Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 7,8.

Lufthansa lennot kohteeseen Dresden

Lufthansa (7,4/10, 301 arvosteluilla) on myös suosittu valinta lennoille kohteeseen Dresden tarjousten ollessa jopa niinkin alhaisia meno-paluulle kuin 162 € kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Kohteeseen Dresden on keskimäärin viikossa 22 Lufthansa lentoa ja hinnat voivat vaihdella huomattavasti lähtökentän ja saatavuuden mukaan.


Dresden ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Dresden lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset Dresdenin lentokentältä kaupungin keskustaan?

Dresdenin lentokentältä kaupungin keskustaan pääsee helposti sekä junalla, bussilla että taksilla. Junalla pääset nopeasti ja edullisesti kaupungin keskustaan. Lentokentällä on juna-asema terminaalin kellarissa, josta S-Bahn S2 lähtee kaupungin suuntaan. Juna-asemalle pääsee helposti Dresdenin lentokentän metroasemalta liukuportaiden tai hissin avulla. Junamatka lentokentältä Dresdenin päärautatieasemalle kestää vajaat puoli tuntia. Bussit numeroilla 77 ja 80 kulkevat Dresdenin lentokentän ja keskustan väliä. Bussit pysähtyvät aivan terminaalin sisäänkäynnin edessä. Voit napata lentokentältä myös helposti taksin keskustaan heti tuloaulan ulkopuolelta. Lentokentältä voit tilata myös taksin Uber- tai Lyft-sovelluksilla. Taksimatka lentokentältä Dresdenin keskustaan kestää vajaat puoli tuntia. Voit myös varata taksin TaxiTenderin kautta, joka on online-varausjärjestelmä. Tällöin kuljettajasi tapaa sinut jo lentokentällä. Dresdenin lentokentältä on keskustaan sekä hyvät julkiset yhteydet että toimiva taksipalvelu. Junalla pääset edullisesti ja nopeasti kaupungin keskustaan. Taksi on hieman hintavampi, mutta vie sinut vaivattomasti juuri haluamaasi määränpäähän.


Dresden: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Dresden
Helsinki - Dresden reitin lennot
Lyhyin lentoaika7t 40m
Halvin hinta255 €

Kohteen Dresden viisumivaatimukset

Sekä Saksa että Suomi ovat Schengen-maita ja kuuluvat Euroopan Unioniin. Suomen kansalainen saa matkustaa viisumivapaasti näihin maihin. Dresdeniin matkustettaessa Suomen kansalainen ei siis tarvitse viisumia. Tarvitset matkallesi kuitenkin virallisen matkustusasiakirjan, joka tässä tapauksessa on joko voimassa oleva passi tai Suomen poliisin myöntämä virallinen ja voimassa oleva henkilökortti. Vaikka Saksan rajalla ei olekaan erillisiä rajatarkastuksia EU-maista matkustettaessa, voivat viranomaiset toisinaan pyytää näyttämään virallisen matkustusasiakirjan.


Aloita matkan suunnittelu - Dresden


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Dresden

Dresden on kiinnostava matkailukohde Saksassa, ja kaupunki sijaitsee lähellä Puolan ja Tšekin rajaa. Dresden tarjoaa niin kulttuuria, historiaa kuin kauniita kaupunkimaisemiakin. Dresden on nimetty muun muassa Saksan kauneimmaksi kaupungiksi sekä yhdeksi Euroopan kauneimmaksi kaupungiksi. Dresdenin arkkitehtuuri ja historialliset rakennukset tarjoavat paljon kiinnostavaa nähtävää matkailijoille. Dresdenin vanhakaupunki Altstadt on merkittävä paikka sekä historiallisesti että nähtävyyksiensä puolesta. Vanhassakaupungissa sijaitsee muun muassa tärkeä maamerkki Frauenkirche-kirkko. Kirkko rakennettiin 1700-luvulla, mutta se tuhottiin vuoden 1945 pommituksissa. Vuonna 2005 kirkon korjaustyöt saatiin valmiiksi ja nyt se loistaa lähes saman näköisenä kuin entisaikoina. Kirkon ympäristössä on muitakin upeita rakennuksia, jotka ihastuttavat vierailijoita arkkitehtuurinsa ansiosta. Lähellä sijaitsee erityisesti lapsiperheitä kiinnostava paikka eli liikennemuseo. Museossa on nimensä mukaisesti erilaisia kulkuvälineitä aina hevosvaunuista raitiovaunuihin. Brühlsche Terrasse on myös mukava paikka vierailla. Alueella on paljon kivoja ravintoloita, kauniit näkymät sekä joitakin upeita rakennuksia. Taidegalleria Albertinum on ehdottomasti vierailemisen arvoinen paikka. Taidegalleriassa on esillä ranskalaista ja saksalaista taidetta eri aikakausilta. Samassa taidegalleriassa pääset ihastelemaan rinta rinnan teoksia sekä keskiajalta että nykyhetkestä. Dresden tarjoaa todella paljon nähtävää ja koettavaa. Kaupunki on kulttuurisesti ja historiallisesti upea matkakohde. Kaupungin lukuisat museot, vanha arkkitehtuuri, ravintolat ja ostosmahdollisuudet vetävät turisteja puoleensa kaikkialta.


Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Dresden on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Dresden.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Dresden, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Dresden, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Totta kai.momondo seuraa Dresden lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.