Autonvuokraus Karlsruhe, Saksa

Haussa halpa vuokra-auto Karlsruhe, Saksa? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Karlsruhe, Saksa
31. tammikuu — 7. helmikuu
Sama palautus
Karlsruhe, Saksa
ma 31/1
Keskipäivä
ma 7/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Karlsruhe: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Karlsruhe, Saksa
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

6,5

Value

6,0
11 sijaintia
4 sijaintia
4 sijaintia
4 sijaintia
4 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Karlsruhe, Saksa kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Frankfurt lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Karlsruhe

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Karlsruhe noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Monet autovuokraamot kohteessa Karlsruhe noudattavat nyt uusia siivouskäytäntöjä varmistaakseen, että autot desinfioidaan vaadittavia turvallisuustoimia noudattaen. Tätä tehostettua siivousta tarjotaan nyt toimipaikoissa, kuten Europcar, Hertz ja Avis. Käytä uutta suodatinta nähdäksesi kaikki yritykset, jotka tarjoavat tehostettua siivousta kohteessa Karlsruhe. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Karlsruhe, Saksa autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Karlsruhe sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Karlsruhe. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Karlsruhe, Saksa?

  Kun ajat Karlsruhe kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Karlsruhe kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 100 km/t ja moottoriteille Tiedotus. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Karlsruhe?

  Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Volkswagen Polo kaupungista Karlsruhe, ja datamme mukaan Ford Focus on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Volkswagen Polo, hinnat ovat 33 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Volkswagen Polo autonvuokraustarjousta kaupungista Karlsruhe niinkin alhaiseen hintaan kuin 13 € per päivä. Ford Focus autonvuokraukset kaupungista Karlsruhe ovat yleensä keskimäärin 40 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 14 € per päivä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Mercedes-Benz G-Class vuokra-autoja kaupungissa Karlsruhe?

  Sixt on suosituin vuokraamo kaupungissa Karlsruhe, jolla on tarjolla Mercedes-Benz G-Class vuokra-autoja. Mercedes-Benz G-Class vuokra-autot kaupungissa Karlsruhe maksavat noin 54 €/pvä vuokrattaessa vuokraamolta Sixt.

 • Millainen sää on kohteessa Karlsruhe, Saksa kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Karlsruhe on 1 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 50 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Karlsruhe.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Karlsruhe kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Karlsruhe autonvuokrausta. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Karlsruhe vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Volkswagen Polo, Ford Focus tai Volkswagen Golf.

 • Onko sää kaupungissa Karlsruhe samanlainen kuin muualla Baden-Württemberg alueella?

  Ilmasto alueella Baden-Württemberg kuukauden tammikuu aikana on yleensä 0 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 46,5 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Karlsruhe lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autonvuokraukset kaupungin Karlsruhe lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Karlsruhe

Tutustu alueen Baden-Württemberg muihin autonvuokrauksiin

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Baden-Baden, Boblingen ja Freiburg im Breisgau maan Baden-Württemberg sisällä

Aloita matkan suunnittelu - Karlsruhe