Lennot Costa Rica

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 19/10
ti 26/10

Halvimmat lennot Costa Rica kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Costa Rica
San Jose
San Jose

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Costa Rica

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Costa Rica
  • Mitkä ovat maan Costa Rica suosituimmat kaupungit?

    momondo-käyttäjien suosima kaupunki maassa Costa Rica on San Jose, San Josén maakunta, jossa he vierailevat 545 % useammin kuin missään muussa maan Costa Rica kaupungissa. Käyttäjämme matkustavat usein myös kaupunkeihin Liberia ja Limon.

  • Mikä lento on halvin kohteeseen Costa Rica?

    Jos haluat lentää kohteeseen Costa Rica halvalla, etsi lentoyhtiöitä, kuten American Airlines, Copa Airlines ja Lufthansa, joiden tarjoamat hinnat alkavat 250 €, 424 € sekä 694 €.


Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Costa Rica? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Costa Rica kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Costa Rica kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Costa Rica: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Costa Rica, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeParas hinta
HelsinkiLiberia752 €
HelsinkiSan Jose762 €

Vehreitä maisemia, pitkiä hiekkarantoja, rentoa elämää ja herkullista kahvia. Kaiken tämän pitää sisällään monipuolinen Costa Rica, joka sijaitsee Keski-Amerikassa, Karibianmeren ja Tyynenmeren välissä. Maasta nauttivat niin luontomatkailijat kuin rentojen rantalomienkin ystävät. Maan suosituimpiin lomakohteisiin kuuluu esimerkiksi maan länsiosissa sijaitseva surffiharrastajien paratiisi Santa Teresa. Kaupunkikohteiden ystävien kannattaa piipahtaa seuraamassa elämänmenoa Costa Rican pääkaupungissa San Joséssa. Suomesta Costa Ricaan ei liikennöidä suoria lentoja, mutta vaihtokenttien kautta Keski-Amerikan maahan on hyvät lentoyhteydet. Kätevimmät lentoreitit Helsinki-Vantaan lentokentältä on pääkaupunkiin San Joséen ja maan suurimpiin kaupunkeihin kuuluvaan Liberiaan. Halvat lennot Costa Ricaan voi saada helpoiten esimerkiksi syksylle ja talven ensimmäisille kuukausille. Vilkkainta matkailukautta Costa Ricassa eletään maan kuivan kauden aikana eli joulukuusta huhtikuuhun. Näinä kuukausina lentojen ja hotellien hinnat yleensä nousevat. Euroopasta maahan lennetään paljon myös kesälomakuukausina, kesä-syyskuussa, vaikka Costa Ricassa onkin tuolloin sateista. Kesäaikaankin lentoliput Costa Ricaan voivat siis olla keskimääräistä kalliimpia. Mikäli saat pelkät lennot halvalla, budjettiystävällinen kesälomamatka on turvattu, sillä majoituksen voi napata Costa Ricasta kesäaikaan edullisesti. Muidenkin matkailupalvelujen hinnat laskevat sadekaudella.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Costa Ricaan?

Suomesta Costa Ricaan ei ole tarjolla suoria lentoja, mutta maahan voi lentää helposti vaihtokenttien kautta. Parhaat lentoyhteydet Suomesta on San Joséen ja Liberiaan. Helsinki-Vantaan lentoasemalta San Joséen liikennöivät kahden vaihtokentän kautta esimerkiksi yhdysvaltalaiset lentoyhtiöt American Airlines ja Delta sekä yhteistyössä saksalainen Lufthansa ja skandinaavinen SAS. Myös halpalentoyhtiöt, norjalainen Norwegian ja yhdysvaltalainen Spirit Airlines, liikennöivät yhteistyössä Helsinki-Vantaan lentoasemalta San Joséen. Edullisia lentoja Helsinki-Vantaan lentoasemalta Liberiaan liikennöivät esimerkiksi American Airlines sekä United Airlines yhteistyössä muun muassa alankomaalaisen KLM:n kanssa. Lentoihin sisältyy vähintään kaksi välilaskua. San Joséssa matkailijat ottaa vastaan Juan Santamarían kansainvälinen lentokenttä (Aeropuerto Internacional Juan Santamaría). Liberiassa lennot laskeutuvat puolestaan Liberian kansainväliselle lentokentälle (Aeropuerto Internacional Daniel Oduber Quirós). Koska halvat lennot Costa Ricaan voi napata niin perinteisiltä lentoyhtiöiltä kuin low cost -toimijoiltakin, kiinnitä huomiota lennon hintaan sisältyvien palveluiden määrään. Halpalentoyhtiöillä esimerkiksi ruuman kirjattavista matkatavaroista voi joutua maksamaan lisämaksun, mikä puolestaan nostattaa lentojen hintaa.

Milloin on paras aika matkustaa Costa Ricaan?

Matkat Costa Ricaan ovat elämys mihin vuodenaikaan tahansa, mutta suosituinta matkailuaikaa maassa on joulukuun ja huhtikuun välinen aika. Näinä kuukausina sää Costa Ricassa on aurinkoinen, lämmin ja kuiva. Jos kaipaat aurinkovarmaa rantalomaa, kannattaa maahan varata lennot sateettomille kuukausille. Mikäli sateet eivät pilaa lomatunnelmaasi, halvat lennot Costa Ricaan voi hankkia loppukeväästä alkavalle sadekaudelle. Kesällä Euroopasta starttaavat Costa Rican lennot ovat hinnaltaan melko korkeita, mutta esimerkiksi alkusyksylle lentoliput on yleensä mahdollista napata hyvinkin edulliseen hintaan. Sadekauden hyvä puoli on se, että majoituspaikkojen hintataso laskee Costa Ricassa näinä kuukausina selvästi. Costa Rica ei ole Latinalaisen Amerikan matkailumaista se halvin, joten edullisemmat matkailukuukaudet kannattaa käyttää hyväksi. Lämpöä Costa Ricalla riittää vuoden ympäri, sillä keskilämpötilat eivät minään vuodenaikana laske alle 20 lämpöasteen.

Kuinka kauan kestää lento Costa Ricaan?

Suomen ja Costa Rican välisten lentojen kesto vaihtelee valitsemasi lentoreitin mukaan. Lennot ovat kaukolentoja, joten vaikka saisitkin maahan kätevät yhden välilaskun lennot, varaudu pitkään matkustusaikaan. Helsinki-Vantaan lentokentältä San Joséen lentoaika on lyhimmillään noin 17 tuntia. Jos reittiin sisältyy kaksi tai kolme vaihtoa, matka-aika voi kestää jopa vuorokauden. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Liberiaan matkustusaika on puolestaan vähintään noin 18 tuntia. Kaukolentoja varatessa kiinnitä huomiota lennon hinnan lisäksi myös lipputyypin sisältämiin palveluihin. Selvitä esimerkiksi, mitä ruokatarjoilua koneessa on tarjolla ja minkä verran ruumaan kirjattavia matkatavaroita hintaan sisältyy.

Tarvitaanko Costa Ricaan passi tai viisumi?

Matkat Costa Ricaan ovat suomalaisturisteille helppoja, sillä alle kolmen kuukauden (90 päivän) lomamatkalle ei tarvitse hankkia viisumia. Passi on pidettävä aina mukana Costa Rican matkoilla. Tarkista ajoissa ennen Costa Ricaan lähtöä, että passisi on voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeen. Pidä myös huoli, että passissa on tyhjiä sivuja maahantuloon liittyviä leimoja varten. Mikäli lentoreittisi kulkee Costa Ricaan Yhdysvaltojen kautta, muista hankkia ennen matkaa ESTA-matkustuslupa. ESTA-lupa on pakollinen kaikille Yhdysvaltojen kautta kulkeville matkustajille, vaikka kyseessä olisi vain nopea välilasku. Luvan voi hankkia netin kautta.


Costa Rica: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Liberia reitin lennot
Lyhyin lentoaika36t 55m
Halvin hinta752 €
Helsinki - San Jose, San Josén maakunta reitin lennot
Lyhyin lentoaika29t 35m
Halvin hinta762 €

Aloita matkan suunnittelu - Costa Rica


Suosittuja lentokohteita mantereella Keski-Amerikka

Jos et ole enää kiinnostunut lennoista kohteeseen Costa Rica, harkitse myös näitä muita suosittuja Keski-Amerikka kohteita