Etsi halvat lennot Mexico

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 9/10
su 16/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Mexico

Yhteenveto Mexico lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

507 €

Halvin meno-paluulennon hinta

635 €

Nopein lentoaika

17t 20m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Mexico kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 507 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Mexico Benito Juárez).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Mexico kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 635 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Mexico Benito Juárez).
Nopein lento kohteeseen Mexico kohteesta Suomi kestää 17t 20m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Mexico Benito Juárez).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Mexico mukaan lukien American Airlines, Air Canada ja Air France.

Mexico lentotiedot ja trendit

Tutustu Mexico lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Mexico?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Mexico kohteeseen Suomi on helmikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 720 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et halua vierailla kaupungissa Mexico helmikuu aikana, kannattaa sinun odottaa tammikuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 734 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Mexico?

34 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Mexico. Tämän lennon lähtölentokenttä on Guadalajara, ja se on 98 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Mexico. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Mexico omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Mexico?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Mexico kentältä Suomi on keskiviikko. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja keskiviikko lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 792 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Kallein päivä lentää kaupunkiin Mexico on maanantai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 848 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Mexico?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Mexico on illalla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Mexico illalla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 756 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä iltapäivällä hintojen ollessa keskimäärin 910 €. Lennot kohteeseen Mexico kohteesta Suomi iltapäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Mexico?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Mexico riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Mexico Benito Juárez (suosituin lentokenttä alueella Mexico) niin lentoaika on keskimäärin 21t 30m. Jos lennät taas kentältä Tampere-Pirkkala (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Mexico Benito Juárez, keskimääräinen lentoaika on .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Mexico?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Mexico on 17 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 831 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Mexico kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 812 € momondossa.

Halvimmat lennot kaupungin Mexico lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Mexico lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Mexico

HALVIN REITTI Helsinki - Mexico

Helsinki (HEL) - Mexico (MEX)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Mexico kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Mexico Benito Juárez, jolloin hinta on keskimääräinen 831 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ MEXICOhelmikuu13% halvempihelmikuu aikana Helsinki - Mexico lennot maksavat keskimäärin vain 720 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE MEXICO KENTÄLTÄ HELSINKIelokuu17% kalliimpielokuu aikana Helsinki - Mexico lentojen keskimääräinen hinta on 970 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN MEXICO KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu469% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Mexico kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Mexico

Miten kauan kestää lentää Mexico Cityyn?

Lennot Mexico Cityn kansainväliselle lentokentälle eli Benito Juarezin kansainväliselle lentokentälle saa nopeimmillaan Suomesta Helsinki-Vantaan lentokentältä, jolloin matka-aika on parhaimmillaan yleensä hieman vajaat 17 tuntia. Jos lähdet liikkeelle muista Suomen lentokenttäkaupungeista, kuten vaikka Oulusta, matka-aika on jonkin verran pidempi eli hieman vajaat 23 tuntia. Rovaniemeltä perille voi päästä jonkin verran yli 24 tunnissa. Mikäli sinulla ei ole kiire perille ja olet valmis viettämään hieman aikaa useammillakin lentokentillä, löydät monia varteenotettavia reittivaihtoehtoja, jotka sisältävät välilaskuja vaihtelevissa kohteissa ja joissa matka-aikakin on pidempi.

Mistä voit lentää suoraan Mexico Cityyn?

Valitettavasti miltään Suomen lentokentältä ei ole suoria lentoja Meksikon pääkaupunkiin Mexico Cityyn. Jos lähdet liikkeelle Helsinki-Vantaan lentokentältä pääkaupunkiseudun kupeesta, matkaan kuuluu ainakin yksi välilasku. Välilaskupaikkana voi olla esimerkiksi sellainen eurooppalainen kaupunki kuten Amsterdam tai Lontoo. Jos lähdet liikkeelle Oulusta, matka pitää sisällään vähintään kaksi välilaskua, joista ensimmäinen tapahtuu jo kotimaassa Helsinki-Vantaalla. Toisena pysähdyspaikkana voi olla esimerkiksi Lontoo tai jokin muu kohde Euroopassa. Mikäli matkasi puolestaan alkaa Rovaniemeltä, nopein matka sisältää niin ikään vähintään kaksi välilaskua, joista ensimmäinen on Helsingissä ja toinen esimerkiksi New Yorkissa. Löydät myös Euroopan kautta kulkevia reittejä Rovaniemeltä Mexico Cityyn. Suomesta on tarjolla useita vaihtoehtoisia lentoja perille, ja osaan vaihtoehdoista kuuluu useampia välilaskuja. Monella pysähdyksellä matka-aikaa kertyy ainakin jonkin verran enemmän. Toisaalta tällaiset reitit voivat tarjota mahdollisuuden säästää rahaa ja nauttia itse matkanteon tunnelmasta, jos lentokentillä vietetty aika ei haittaa. Hyviä Mexico Cityn lentotarjouksia löydät nopeammillakin reiteillä, kunhan olet liikkeellä hyvissä ajoin ennen matkaa.

Mexico kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Mexico Felipe Ángeles Intl lentokenttä (40 km Mexico keskustasta), Mexico Toluca Intl lentokenttä (44 km Mexico keskustasta) tai Puebla de Zaragoza Huejotzingo lentokenttä (87 km Mexico keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Mexico keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Mexico Felipe Ángeles Intl lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 1493 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.momondosta löytyneet halvat lennot: Mexico

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Mexico

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Mexico?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Mexico

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Mexico?

Tietojemme mukaan suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteeseen Mexico kohteesta Suomi ovat Lufthansa, Air France, Finnair ja American Airlines. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Mexico

Kohteeseen Mexico on normaalina viikkona 6 Turkish Airlines lentoa. Yleisin lähtöpaikka on Istanbul ja paras momondossa nähty Turkish Airlines lipun hinta on 510 € (viimeiset 72 tuntia Helsinki-Vantaan lentoasema, Mexico). Turkish Airlines lentoyhtiö on saanut 8,0 147 käyttäjäarvostelujen perusteella momondon sivuilla.

Finnair lennot kohteeseen Mexico

776 € on paras momondosta viime päivien aikana löydetty Finnair meno-paluumatkan tarjous kohteeseen Mexico. Tarjous on lennoille, joiden lähtökenttä on Helsinki-Vantaan lentoasema. Finnair lentoyhtiöllä on 19 lentoa kohteeseen Mexico useimpina viikkoina hintojen vaihdellessa saatavuuden mukaa. 244 momondo-käyttäjää ovat arvostellut lentoyhtiön Finnair keskimääräisen pistemäärän saavuttaessa lukeman 7,8/10.


Mexico ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Mexico lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset Mexico Cityn lentokentältä kaupungin keskustaan?

Mexicon Cityn kansainväliseltä lentokentältä pääset suoraan kaupungin keskustaan sekä bussilla että metrolla. Metrobus-bussin linja 4 kuljettaa keskustaan ja moniin kohteisiin eri puolilla kaupunkia, esimerkiksi Paseo de la Reforma Boulevardille ja Bellas Artes -kulttuurikeskukseen. Bussin reitin varrella olevilta pysäkeiltä voit myös vaihtaa eri linjojen metrojuniin. Busseja lähtee terminaalin 1 sisäänkäynniltä 7 ja terminaalin 2 sisäänkäynniltä 2 joka päivä aamuvarhaisesta iltamyöhään. Lipun hinta on edullinen, ja voit hankkia matkakortin maksua varten terminaalien lippuautomaateista. Voit vaihtoehtoisesti liikkua kaupungin keskustaan metrolla. Lähin metroasema, Terminal Aereo, on ihan lyhyen kävelymatkan päässä terminaalista 1, ja pääset asemalta metrolinjan 5 kyytiin. Liput ovat erittäin edullisia, ja voit ostaa matkakortin matkan maksua varten metroasemalta. Myös metro liikennöi aamuvarhaisesta myöhäiseen iltayöhön saakka vuoden jokaisena päivänä. Bussin ja metron lisäksi taksit kuljettavat matkustajia Mexico Cityn keskustaan kohtuuhintaan. Viralliset taksit löydät sekä terminaalin 1 että 2 edestä. Matkan voi maksaa etukäteen lentokentällä myytävillä lipukkeilla. Myyntipisteet löytyvät tuloporttien läheltä.


Mexico: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Mexico
Helsinki - Mexico reitin lennot
Nopein lentoaika21t 30m
Halvin hinta684 €
Oulu - Mexico reitin lennot
Nopein lentoaika41t 56m
Halvin hinta910 €

Kohteen Mexico viisumivaatimukset

Minkälaisia passi- ja oleskelulupavaatimuksia Mexico Cityssä on?

Suomalainen matkailija ei tarvitse Meksikoon erillistä viisumia. Mukana on kuitenkin oltava voimassa oleva passi, jonka voimassaolo jatkuu vähintään kuuksi kuukautta matkan päättymisen jälkeen. Meksikoon saavuttaessa on täytettävä maahantulokaavake, johon merkitään oleskeluaika maassa. Kaavake on säilytettävä maasta poistumiseen saakka. Matkustajien tulee tehdä myös tullausilmoitus, ja mikäli tuot maahan runsaasti Meksikon pesoja, on sinun tehtävä myös ilmoitus käteisvarojen maahantuonnista. Mikäli matkasi käy Yhdysvaltojen ilmatilan, Yhdysvaltojen tai Kanadan kautta, tarkistathan matkaan liittyvät ilmoitukset vielä erikseen.


Aloita matkan suunnittelu - Mexico


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Mexico

Mitä voit tehdä ja nähdä Mexico Cityssä?

Entisen atsteekkien pääkaupungin Mexico Cityn tärkeimpiin nähtävyyksiin kuuluu kaupungin historiallinen keskusta, Centro Historico, joka on myös Unescon maailmanperintökohde. Alueelta löytyy kaupungin keskusaukio El Zocalo, yksi maailman suurimmista aukioista, jonka laidalla kohoavat katedraali, kansallispalatsi, presidentinlinna ja atsteekkipalatsi. Aukiolla järjestetään monenlaisia festivaaleja ja paraateja, ja jos olet onnekas, pääset matkasi aikana todistamaan ainakin yhtä tällaista tapahtumaa. Meksikon historiaan voi tutustua myös antropologisessa museossa, joka sijaitsee Chapultepecin puiston vieressä. Museo on avoinna tiistaista lauantaihin ja matkailijat pääsevät sinne maksua vastaan. Kaupungissa on lukuisia muitakin museoita, kuten kuuluisan meksikolaisen taiteilijan elämää ja taidetta esittelevä Frida Kahlo -museo. Museo on avoinna tiistaista sunnuntaihin ja sisään pääsee niin ikään pääsylipun hinnalla. Halutessaan voi varata erillistä maksua vastaan opastetun kierroksen. Mexico Cityn muita tunnettuja nähtävyyksiä ovat muun muassa Palacio de Bellas Astes -kulttuuritalo ja kaupungin ulkopuolella sijaitseva Teotihuacanin atsteekkitemppelialue.


Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Mexico.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Mexico tällä käytännöllä.

Kun kaikki mahdolliset Mexico lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Mexico. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.