Etsi halpoja lentoja Mexico alk. 487 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
pe 1/12
pe 8/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Mexico

Yhteenveto Mexico lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

487 €

Halvin meno-paluulennon hinta

518 €

Nopein lentoaika

18t 25m

Liikennöi:

6 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Mexico kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 487 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Mexico Benito Juárez).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Mexico kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 518 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Mexico Benito Juárez).
Nopein lento kohteeseen Mexico kohteesta Suomi kestää 18t 25m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Mexico Benito Juárez).
6 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Mexico mukaan lukien American Airlines, Air Canada ja Lufthansa.

Mexico lentotiedot ja trendit

Tutustu Mexico lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Mexico?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Mexico kohteeseen Suomi on tammikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 693 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et halua vierailla kaupungissa Mexico tammikuu aikana, kannattaa sinun odottaa helmikuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 705 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Mexico?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Mexico kentältä Suomi on keskiviikko. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja keskiviikko lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 755 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Kallein päivä lentää kaupunkiin Mexico on sunnuntai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 898 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Mexico?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Mexico on keskipäivällä. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Mexico keskipäivällä jopa niin alhaiseen hintaan kuin 682 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä aamulla hintojen ollessa keskimäärin 801 €. Lennot kohteeseen Mexico kohteesta Suomi aamulla ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Mexico?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Mexico riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Mexico Benito Juárez (suosituin lentokenttä alueella Mexico) niin lentoaika on keskimäärin 19t 55m. Jos lennät taas kentältä Rovaniemi (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Mexico Benito Juárez, keskimääräinen lentoaika on .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Mexico?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Mexico on 32 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 820 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Mexico kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 567 € momondossa.

Halvimmat lennot kaupungin Mexico lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Mexico lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Mexico

HALVIN REITTI Helsinki - Mexico

Helsinki (HEL) - Mexico (MEX)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Mexico kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Mexico Benito Juárez, jolloin hinta on keskimääräinen 820 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ MEXICOtammikuu16% halvempitammikuu aikana Helsinki - Mexico lennot maksavat keskimäärin vain 693 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE MEXICO KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu32% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Mexico lentojen keskimääräinen hinta on 1088 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN MEXICO KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu357% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Mexico kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Mexico

Miten kauan kestää lentää Mexico Cityyn?

Lennot Mexico Cityn kansainväliselle lentokentälle eli Benito Juarezin kansainväliselle lentokentälle saa nopeimmillaan Suomesta Helsinki-Vantaan lentokentältä, jolloin matka-aika on parhaimmillaan yleensä hieman vajaat 17 tuntia. Jos lähdet liikkeelle muista Suomen lentokenttäkaupungeista, kuten vaikka Oulusta, matka-aika on jonkin verran pidempi eli hieman vajaat 23 tuntia. Rovaniemeltä perille voi päästä jonkin verran yli 24 tunnissa. Mikäli sinulla ei ole kiire perille ja olet valmis viettämään hieman aikaa useammillakin lentokentillä, löydät monia varteenotettavia reittivaihtoehtoja, jotka sisältävät välilaskuja vaihtelevissa kohteissa ja joissa matka-aikakin on pidempi.

Mistä voit lentää suoraan Mexico Cityyn?

Valitettavasti miltään Suomen lentokentältä ei ole suoria lentoja Meksikon pääkaupunkiin Mexico Cityyn. Jos lähdet liikkeelle Helsinki-Vantaan lentokentältä pääkaupunkiseudun kupeesta, matkaan kuuluu ainakin yksi välilasku. Välilaskupaikkana voi olla esimerkiksi sellainen eurooppalainen kaupunki kuten Amsterdam tai Lontoo. Jos lähdet liikkeelle Oulusta, matka pitää sisällään vähintään kaksi välilaskua, joista ensimmäinen tapahtuu jo kotimaassa Helsinki-Vantaalla. Toisena pysähdyspaikkana voi olla esimerkiksi Lontoo tai jokin muu kohde Euroopassa. Mikäli matkasi puolestaan alkaa Rovaniemeltä, nopein matka sisältää niin ikään vähintään kaksi välilaskua, joista ensimmäinen on Helsingissä ja toinen esimerkiksi New Yorkissa. Löydät myös Euroopan kautta kulkevia reittejä Rovaniemeltä Mexico Cityyn. Suomesta on tarjolla useita vaihtoehtoisia lentoja perille, ja osaan vaihtoehdoista kuuluu useampia välilaskuja. Monella pysähdyksellä matka-aikaa kertyy ainakin jonkin verran enemmän. Toisaalta tällaiset reitit voivat tarjota mahdollisuuden säästää rahaa ja nauttia itse matkanteon tunnelmasta, jos lentokentillä vietetty aika ei haittaa. Hyviä Mexico Cityn lentotarjouksia löydät nopeammillakin reiteillä, kunhan olet liikkeellä hyvissä ajoin ennen matkaa.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Mexico?

53 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Mexico. Tämän lennon lähtölentokenttä on Cancún, ja se on 58 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Mexico. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Mexico omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

Löytyykö kaupungin Mexico lähettyviltä muita lentokenttiä?

Mexico kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Mexico Felipe Ángeles Intl lentokenttä (40 km Mexico keskustasta), Mexico Toluca Intl lentokenttä (44 km Mexico keskustasta) tai Puebla de Zaragoza Huejotzingo lentokenttä (87 km Mexico keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Mexico lentää jotenkin halvemmalla?

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Mexico keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Mexico Felipe Ángeles Intl lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 127 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Mexico Benito Juárez lentokenttä hinnat?

lentoa Mexico Benito Juárez lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Mexico Benito Juárez lentokenttä?

marraskuuta 2023 alkaen 11 toimijaa on valittavissa lentoa Mexico Benito Juárez lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Mexico Benito Juárez lentokenttä?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Mexico Benito Juárez lentokenttä matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Mexico Benito Juárez lentokenttä?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Mexico Benito Juárez lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Mexico Benito Juárez lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Mexico

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Mexico
Air Canada
21. tammikuuta
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema
37t 20m
2 välilaskua
MEX12:20Mexico Benito Juárez
27. tammikuuta
MEX01:20Mexico Benito Juárez
33t 20m
2 välilaskua
HEL18:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
21. tammikuuta
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema
37t 20m
2 välilaskua
MEX12:20Mexico Benito Juárez
28. tammikuuta
MEX21:00Mexico Benito Juárez
20t 00m
1 välilasku
HEL01:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
21. tammikuuta
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 40m
2 välilaskua
MEX00:40Mexico Benito Juárez
28. tammikuuta
MEX13:35Mexico Benito Juárez
43t 20m
2 välilaskua
HEL16:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
21. tammikuuta
HEL12:45Helsinki-Vantaan lentoasema
37t 20m
1 välilasku
MEX18:05Mexico Benito Juárez
28. tammikuuta
MEX21:00Mexico Benito Juárez
20t 00m
1 välilasku
HEL01:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
9. joulukuuta
HEL06:30Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 25m
1 välilasku
MEX20:55Mexico Benito Juárez
16. tammikuuta
MEX08:40Mexico Benito Juárez
24t 00m
2 välilaskua
HEL16:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
22. maaliskuuta
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 40m
2 välilaskua
MEX23:40Mexico Benito Juárez
10. huhtikuuta
MEX00:20Mexico Benito Juárez
26t 40m
2 välilaskua
HEL12:00Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Mexico

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Mexico, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Air France
Useita lentoyhtiöitä
29. helmikuuta
HEL17:30Helsinki-Vantaan lentoasema
41t 30m
2 välilaskua
MEX03:00Mexico Benito Juárez
Useita lentoyhtiöitä
29. helmikuuta
HEL16:50Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 05m
1 välilasku
MEX04:55Mexico Benito Juárez
Useita lentoyhtiöitä
29. helmikuuta
HEL16:50Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 35m
3 välilaskua
MEX15:25Mexico Benito Juárez

Kohteen Mexico viisumivaatimukset

Minkälaisia passi- ja oleskelulupavaatimuksia Mexico Cityssä on?

Suomalainen matkailija ei tarvitse Meksikoon erillistä viisumia. Mukana on kuitenkin oltava voimassa oleva passi, jonka voimassaolo jatkuu vähintään kuuksi kuukautta matkan päättymisen jälkeen. Meksikoon saavuttaessa on täytettävä maahantulokaavake, johon merkitään oleskeluaika maassa. Kaavake on säilytettävä maasta poistumiseen saakka. Matkustajien tulee tehdä myös tullausilmoitus, ja mikäli tuot maahan runsaasti Meksikon pesoja, on sinun tehtävä myös ilmoitus käteisvarojen maahantuonnista. Mikäli matkasi käy Yhdysvaltojen ilmatilan, Yhdysvaltojen tai Kanadan kautta, tarkistathan matkaan liittyvät ilmoitukset vielä erikseen.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Mexico

Mitä voit tehdä ja nähdä Mexico Cityssä?

Entisen atsteekkien pääkaupungin Mexico Cityn tärkeimpiin nähtävyyksiin kuuluu kaupungin historiallinen keskusta, Centro Historico, joka on myös Unescon maailmanperintökohde. Alueelta löytyy kaupungin keskusaukio El Zocalo, yksi maailman suurimmista aukioista, jonka laidalla kohoavat katedraali, kansallispalatsi, presidentinlinna ja atsteekkipalatsi. Aukiolla järjestetään monenlaisia festivaaleja ja paraateja, ja jos olet onnekas, pääset matkasi aikana todistamaan ainakin yhtä tällaista tapahtumaa. Meksikon historiaan voi tutustua myös antropologisessa museossa, joka sijaitsee Chapultepecin puiston vieressä. Museo on avoinna tiistaista lauantaihin ja matkailijat pääsevät sinne maksua vastaan. Kaupungissa on lukuisia muitakin museoita, kuten kuuluisan meksikolaisen taiteilijan elämää ja taidetta esittelevä Frida Kahlo -museo. Museo on avoinna tiistaista sunnuntaihin ja sisään pääsee niin ikään pääsylipun hinnalla. Halutessaan voi varata erillistä maksua vastaan opastetun kierroksen. Mexico Cityn muita tunnettuja nähtävyyksiä ovat muun muassa Palacio de Bellas Astes -kulttuuritalo ja kaupungin ulkopuolella sijaitseva Teotihuacanin atsteekkitemppelialue.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Mexico?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Mexico.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Mexico joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Mexico tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Mexico?

Kun kaikki mahdolliset Mexico lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Mexico juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Mexico. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Mexico

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.