Lennot Eurooppa Itävalta Innsbruck Helsinki lento kohteeseen Innsbruck

Halvat lennot Helsinki - Innsbruck

Meno-paluu
Economy
Helsinki (HEL)
Innsbruck (INN)
la 20.2.
la 27.2.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Helsinki–Innsbruck

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Innsbruck

Paras löydetty hinta 165 € Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Helsinki - Innsbruck viimeisten 72 tunnin aikana on 165 €
Lyhyin lentoaika 24h 35m Lyhyin lentoaika Helsinki Innsbruck on 24h 35m.
Suora lento Ei yhtään Helsinki - Innsbruck ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Innsbruckin lentoasema.
Lentokentät kohteessa Innsbruck 1 lentokenttä 1 lentokenttä lähellä Innsbruck: Innsbruckin lentoasema (INN)

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Innsbruck

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Innsbruck?
syyskuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Innsbruck on syyskuu ja kallein elokuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Innsbruck?
maanantai
Viikon halvin päivä on maanantai ja kallein lauantai
Milloin on halvin aika lentää Innsbruck?
iltapäivällä
Helsinki - Innsbruck lennot ovat noin 20 % kalliimpia aamulla kuin iltapäivällä
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Innsbruck?
easyJet
easyJet, SAS ja Lufthansa ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Innsbruck reitillä
Mikä on halvin Helsinki - Innsbruck reitti?
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Innsbruckin lentoasema
Lennä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Innsbruckin lentoasema ja saat parhaat Helsinki - Innsbruck lentohinnat
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
INN
Innsbruckin lentoasema
Milloin on halvinta varata Helsinki - Innsbruck lento?
33 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Innsbruck on noin 33 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Helsinki - Innsbruck: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Innsbruck lennot vaihtamalla välilehteä
Lufthansa
12. maaliskuuta
24t 35m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 35m
1 välilasku
10:30
Innsbruckin lentoasema
14. maaliskuuta
07:15
Innsbruckin lentoasema
4t 50m
1 välilasku
12:05
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
12. maaliskuuta
21t 35m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 35m
1 välilasku
10:30
Innsbruckin lentoasema
14. maaliskuuta
07:15
Innsbruckin lentoasema
11t 10m
1 välilasku
18:25
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Austrian Airlines
12. maaliskuuta
16t 30m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 30m
2 välilaskua
18:50
Innsbruckin lentoasema
14. maaliskuuta
11:25
Innsbruckin lentoasema
24t 40m
2 välilaskua
12:05
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Suosituimmat lentoyhtiör reitillw Helsinki - Innsbruck

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Innsbruck momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
Lufthansa
Hintaalk. 164 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,9
8,0

Koneeseennousu

7,8

Comfort

8,4

Henkilökunta

7,7

Viihde

7,6

Ateriat

Arvostelut

Plussat: The audacity of your gross negligence in a time of global pandemic.

Miinukset: Any semblance of social responsibility or ethical behavior.

1 / 10
Austrian Airlines
Hintaalk. 173 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,8
8,1

Koneeseennousu

7,8

Comfort

8,4

Henkilökunta

7,3

Viihde

7,4

Ateriat

Arvostelut

Plussat: Although economy, it was pleasant and okay

Miinukset: I bought a business ticket but flew in economy from Tel Aviv to Vienna. I knew about it but the ticket cost was still high.

1 / 10
KLM
Hintaalk. 180 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,7
7,9

Koneeseennousu

7,6

Comfort

8,4

Henkilökunta

7,2

Viihde

7,4

Ateriat

Arvostelut

Plussat: The crew were great! The seats are not that comfortable, it happened that I had 3 seats raw for myself but the armrests were not going up so I could not utilize them and lie down to sleep.

1 / 10
Finnair
Hintaalk. 217 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,6
7,9

Koneeseennousu

7,5

Comfort

8,3

Henkilökunta

7,2

Viihde

7,2

Ateriat

Arvostelut

Plussat: Check in was simple and efficient, boarding was easy, leg space was sufficient, air hostess where polite and plane was clean prior to take off. Landing and take off both on time.

Miinukset: Two toilets for 100+ people meant long queues for the bathroom throughout the flights. The toilets were not even once cleaned in a flight of 4 Hours, meaning that by the final hour, they were a complete utter disaster in terms of hygiene. Pilot made a complete mess of descending and landing.

1 / 10

Tarjoavatko lentoyhtiöt Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Innsbruckin lentoasema reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi jotkut lentoyhtiöt, jotka operoivat lentoja välillä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Innsbruckin lentoasema, kuten Lufthansa, Austrian Airlines ja Finnair ovat lisänneet joustavuutta peruutuskäytäntöihin. Käytä sivustoamme etsiäksesi kaikkia lentoyhtiöitä, jotka tarjoavat tätä joustavuutta.


Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Innsbruck?

Lennot Helsingistä Innsbruckiin operoidaan säännöllisesti useamman eri palveluntarjoajan toimesta. Suosituimpia reitillä liikennöiviä yhtiöitä ovat muun muassa Transavia, easyJet ja SAS, joiden joukosta voit myös löytää ne mahdollisimmat edulliset liput, mikäli tähtäimessäsi on nimenomaan halvat lennot Helsingistä Innsbruckiin. Finnairin operoimana pääset perille nopeiten, sillä se tekee Helsinki-Innsbruck lennot myös suorina. Muita reitillä liikennöiviä lentoyhtiöitä ovat muun muassa Lufthansa ja Austrian Airlines.

Lähtö: Miten päästä Helsinki-Vantaan lentokentälle?

Mikäli haet edullisinta vaihtoehtoa päästä Helsinki-Vantaan lentokentälle, ovat julkisen liikenteen palvelut sinulle sopivin vaihtoehto. Pääset Helsinki-Vantaan lentoasemalle kätevimmin bussilla sekä lähijunilla, jotka lähtevät matkaan Helsingin keskustasta. Keskustasta lentokentälle matkan pituus on noin 18 kilometriä, joten kulkuvälineestä riippuen matkan kesto on vähintään 30–45 minuuttia. Mikäli haluat välttyä ruuhkilta, sinun kannattaa hyödyntää Helsingin päärautatieasemalta lentokentälle liikennöivää lähijunaa. Lentoasemalle vievät junat on merkitty kirjaimilla I sekä P. Matka-aika kentälle on noin puolisen tuntia. HSL:n bussi numero 415 vie sinut Elielinaukiolta lentoasemalle ja Rautatientorilta pääset bussin numero 615 kyytiin. Seutulippu maksaa kuljettajalta ostettuna 5,50 EUR. Luethan tarkemmat aikataulut ja reitit HSL:n kotisivuilta. Hyvänä vaihtoehtona kuljetuksille lentokentän suuntaan toimii myös Finnair City Bus -lentokenttäbussi, joka liikennöi reittejään Elielinaukiolta käsin. Yhdensuuntainen aikuisten lippu verkosta ostettuna maksaa 6,80 EUR.

Pääkaupunkiseudulta pääset Helsinki-Vantaan lentokentälle kätevästi erilaisia lentokenttäkuljetuksia sekä -takseja hyödyntäen. Voit varata kuljetuksesi suoraan palveluntarjoajalta ryhmäkuljetuksena tai yksityisenä. Ryhmäkuljetusta varatessa, sinulta kysytään sekä lennon lähtöaika että osoite, josta sinut noudetaan. Saat monesti jo varatessasi tiedon arvioidusta noutoajastasi. Hinta on ryhmäkuljetuksissa luonnollisesti yksityiskuljetuksia edullisempi, joten parhaimmillaan maksat matkasta vain alle 20 EUR.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Innsbruckissa?

Kun lennot Helsingistä Innsbruckiin tuovat sinut Itävaltaan, on sinulla useita käteviä vaihtoehtoja jatkaa matkaasi kohti Innsbruckin keskustaa. Pääset lentokentältä kaupunkiin esimerkiksi junalla tai bussilla. Bussi, joka on merkitty kirjaimella F yhdistää Innsbruckin päärautatieaseman lentokentän päärakennukseen. Matka kestää noin 20 minuuttia. Lentokentältä löytyvät myös useampien kansainvälisten autonvuokrausyritysten pisteet, joten halutessasi voit varata vuokra-autosi ennakkoon jo verkosta. Taksiasema sijaitsee suoraan terminaalirakennuksen edessä eli voit käytännössä kiivetä suoraan taksiin matkalaukkuinesi, rakennuksesta poistuttuasi. Voit varata myös lukuisista vaihtoehdoista lentokenttäkuljetuksen etukäteen. Esimerkiksi lomakohteesi ja tai hotellisi auttaa mielellään varaamaan kuljetuksen paikallisten palveluntarjoajien kanssa.

Kuinka kauan Helsinki – Innsbruck lento kestää?

Suorat lennot Helsingistä Innsbruckiin kestävät vain 2 t 35 min. Välilaskullisia reittejä on tarjolla useita ja niissä lentojen kokonaisaika on yleensä neljästä tunnista eteenpäin.

Milloin on paras aika matkustaa Innsbruckiin?

Innsbruck tunnetaan monipuolisena talviurheilukaupunkina, joten se viehättää matkustajia etenkin talvisin. Tirolin alueella sijaitseva kaupunki on ilmastoltaan miellyttävä, sillä liian kovista pakkasista ei Innsbruckissa kärsitä, talvisin asteiden pudotessa vain muutaman asteen miinuksen puolelle. Kesät ovat ilmastoltaan myös ulkoilmaliikuntaan ja patikointiin soveltuvia, joten vaelluksesta kiinnostuneiden kannattaa varata lentoliput Helsingistä Innsbruckiin juurikin kesäksi. Alpit ympäristöineen ja maisemineen ovat täynnä mitä inspiroivimpia reittejä ja upean vuoristokaupungin tunnelma hurmaa kyllä vierailijansa ympäri vuoden.

Tarvitaanko Innsbruckin matkalle passia/viisumia?

Itävaltaan matkustettaessa on suositeltavaa pitää mukana passia tai virallista henkilökorttia. Schengen-alueeseen kuuluvasta EU-maasta toiseen matkustettaessa on omat vapautensa, mutta jäsenmaat voivat erityistilanteissa palauttaa rajatarkastukset väliaikaisesti, jos maa kokee sen turvallisuutensa takia tarpeelliseksi. Itävallan rajalla sinun on pyydettäessä siis todistettava henkilöllisyytesi. Huomioithan, että ajokortti ei ole virallinen henkilökortti.


Vinkkejä Innsbruckiin

 • Kun haluat lomailla tarkemmalla budjetilla, kannattaa sinun välttää kuumimpina sesonkeina matkustamista eli ydintalven kuukausia, joulua sekä kesälomakautta. Suosituimpina lomakuukausina saatat löytää lennot edullisesti, mutta varmistathan, että majoitusten hinnat eivät ole nousseet huimiin summiin lomasesongin edetessä. Keväisin ja syksyisin sen sijaan voit poimia verkosta hyviäkin tarjouksia sekä lentoja että majoitusta koskien.
 • Innsbruckiin ja sen ympäristöstä löytyviin hiihtokeskuksiin voi hyvin lähteä lomailemaan minkä ikäisten lasten kanssa tahansa. Kaupunki on palveluiltaan monipuolinen sekä puitteiltaan hyvä ja turvallinen. Monet suuntaavat kohteeseen laskettelemaan, mutta pääset halutessasi harrastamaan Innsbruckissa myös murtomaahiihtoa, lumilautailua, maastopyöräilyä, rattikelkkailua tai luistelua. Mukava vierailukohde on myös keskustan lähellä sijaitseva Alppi-eläintarha eli Alpenzoo.
 • Innsbruckin keskustan alue on kävelyn lisäksi mukava paikka tehdä tirolilaisia ostoksia ja muita löytöjä, joihin kuuluvat korkeatasoiset tuotteet kelloista jalokiviin, trendikkäisiin vaatteisiin ja matkamuistoihin. Herkkuja on kaupungissa myös kiitettävästi tarjolla, kuten marsipaanit, suklaat ja erilaiset keksit sekä vohvelit, joiden valikoimaan pääset ihastumaan esimerkiksi vanhankaupungin Herzog-Friedrich-Strassen varrella, joka on alueen pääkatuja. Tyypillisimpiä paikallisia tuotteita ovat tirolilaiset hajuvedet ja hajusteet sekä Walde-suvun tuottamat saippuat. Kaufhaus Tyrol -ostoskeskus on keskeinen kauppapaikka pääkävelykadun varrella, josta voit myös löytää monenmoista ostettavaa, säällä kuin säällä.

(Hinnat tarkistettu 23/04/2019).


Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Helsinki–Innsbruck

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Helsinki - Wien reitin lennot
Lyhyin lentoaika
2t 20m
Halvin hinta
135 €
Helsinki - Linz reitin lennot
Lyhyin lentoaika
8t 20m
Halvin hinta
205 €
Helsinki - Salzburg reitin lennot
Lyhyin lentoaika
4t 20m
Halvin hinta
229 €
Helsinki - Graz reitin lennot
Lyhyin lentoaika
4t 45m
Halvin hinta
248 €
Näytä lisää

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Innsbruck:


Lennot muihin kaupunkeihin Innsbruck

Eikö Innsbruck houkuttelekaan? Etsi sen sijaan lentoja muihin kaupunkeihin Innsbruck

Lennot Eurooppa Itävalta Innsbruck Helsinki lento kohteeseen Innsbruck
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka