Halvat lennot Lampedusa

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 30/5
ma 6/6

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Lampedusa?

Suomesta lennot Lampedusaan Italiassa onnistuvat parhaimmillaan hieman alle kuudessa tunnissa, jos matkasi alkaa pääkaupunkiseudulta ja Helsinki-Vantaan lentokentältä. Valittavissasi on myös vaihtoehtoja, joissa matka-aikaa kertyy esimerkiksi reilut seitsemän tuntia tai enemmän. Jos taas lähdet liikkeelle pohjoisemmasta, Oulun lentokentältä, ehdit perille hieman vajaassa kahdeksassa tunnissa, mutta tarjolla on myös reittejä, joilla matka-aika on jonkin verran tai huomattavasti pidempi. Lapista ja Rovaniemen lentokentältä matka Italian Lampedusaan puolestaan taittuu nopeimmillaan noin kahdeksassa ja puolessa tunnissa. Mikäli sinulla ei ole kiire perille, löydät kestoltaan huomattavasti pidempiäkin reittejä. Lähditpä liikkeelle sitten Helsinki-Vantaalta tai jostakin muualta Suomesta, parhaat Lampedusan lentotarjoukset eivät aina välttämällä löydy välilaskujen määrää kasvattamalla. Myös suorempia yhteyksiä löytyy verraten hyvään hintaan, etenkin jos olet liikkeellä jo hyvissä ajoin ennen matkaa. Jos olet valmis myös joustamaan matkantekopäivissä, löydät taatusti lukuisia hyviä vaihtoehtoja, joista voit poimia itsellesi parhaat ja edullisimmat.

Valitettavasti Suomesta ei ole suoria lentoja Lampedusan lentokentälle Italiassa. Mikäli matkustat tälle pienelle sisilialaiselle saarelle Helsinki-Vantaalta, reitillesi osuu vähintään yksi välilasku. Tyypillisesti välilaskupaikkana on Rooma tai Milano Italian mantereella. Valittavissa on myös useamman välilaskun sisältäviä lentokokonaisuuksia. Välilaskupaikkoina voivat tällaisella reitillä olla esimerkiksi sellaiset Euroopan kaupungit kuten München ja Rooma tai vaikka Zürich ja Rooma. Mikäli taas otat lennot Lampedusaan Oulun lentokentältä, matkaan kuuluu vähintään kaksi nopeahkoa pysähdystä. Ensimmäinen näistä tapahtuu Helsinki-Vantaalla ja toinen esimerkiksi Roomassa tai Milanossa. Löydät lentoja myös kolmella välilaskulla, jolloin käväiset ensin Helsinki-Vantaalla ja sitten esimerkiksi Zürichissa ja Roomassa. Sekä Helsinki-Vantaalta että esimerkiksi Oulusta ja Rovaniemeltä löytyy yleensä lentoja Lampedusaan vaikka viikon joka päivä. Jos et kaihda välilaskuja ja käytettävissäsi on runsaammin aikaa matkustamiseen, vaihtoehtojen määrä lisääntyy entisestään.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Lampedusa on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Lampedusa harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Pantelleria lentokenttä (157 km kaupungin Lampedusa keskustasta).Lampedusa ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Lampedusa lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset Lampedusan lentokentältä kaupungin keskustaan?

Lampedusan lentoasema sijaitsee Lampedusan saarella Italiassa, aivan kaupungin keskustan tuntumassa. Jos sinulla ei ole mukanasi runsaasti matkatavaroita, pääset perille helposti kävellen. Toki aurinko paistaa lämpimästi erityisesti keskipäivällä. Lentokentän ja keskustan välillä ei valitettavasti liikennöi esimerkiksi busseja tai muita joukkoliikennevälineitä, joten mikäli et halua kävellä, voit ottaa taksin perille määränpäähäsi. Kyydinjakosovellukset kuten Uber ovat nekin yleistymässä ainakin Italian suurimmissa kaupungeissa, joten saatat saada kyydin myös Uberin tai jonkin vastaavan sovelluksen avulla. Tarkistathan ajantasaisen tilanteen vielä ennen matkaasi tai viimeistään paikan päällä.


Kohteen Lampedusa viisumivaatimukset

Suomi ja Italia kuuluvat molemmat Schengen-alueeseen, mikä tarkoittaa sitä, ettei maiden välillä ole enää rajatarkastuksia. Sinulla on kuitenkin oltava mukana matkalla voimassa oleva matkustusasiakirja, jollaisesta käy voimassa oleva passi tai kansainväliseen matkustamiseen soveltuva kuvallinen henkilökortti. Mikäli matkustat Italiaan jonkun muun kuin Schengen-maan kautta, tarkistathan matkustusasiakirjoja koskevat vaatimukset vielä erikseen. Yleensä mukanasi on silloin oltava ainakin passi.


Aloita matkan suunnittelu - Lampedusa


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Lampedusa

Lampedusan saari on yksi Italialle kuuluvista Pelagisista saarista ja osa Sisiliaa. Se on Italian eteläisin paikka ja sijaitsee lähempänä Afrikkaa kuin Eurooppaa. Matkailijoita tälle pienelle saarelle houkuttelevat etenkin kristallinkirkkaat vedet, matalat rannat ja runsas määrä merieläimiä. Rantoja löytyy eri puolilta saarta ja niiden joukkoon lukeutuvat esimerkiksi Cala Creta, Cala Creca ja Cala Croce. Näistä muun muassa Cala Crocesta voi vuokrata aurinkotuoleja ja -varjoja, ja rannalta löytyy myös baari virvokkeineen. Tunnetuin saaren rannoista on usein maailman kauneimpien rantojen joukkoon laskettava, myös runsaasta eläimistöstään tunnettu Spiaggia dei Conigli. Ranta sijaitsee itse asiassa Lampedusan kupeessa olevalla pikkuruisella saarella. Monet saarella rantalomaa viettävät mahduttavat matkaansa myös esimerkiksi sukellus- tai snorklausretken, joiden aikana voi tutustua meriluonnon rikkauksiin pinnan alla. Lampedusan kaupungin ulkopuolella toimii merikilpikonnien pelastamiseen erikoistunut luonnonsuojelukeskus, Lampedusa Turtle Rescue, jossa voi vierailla sen aukioloaikojen puitteissa. Aukioloajat on hyvä tarkistaa vielä etukäteen. Lampedusan kaupungin ulkopuolella sijaitsevat sen muutkin suosituimmat nähtävyydet, kuten Porta d’Europan muistomerkki, tai toisin sanoen portti Eurooppaan. Tämä näyttävä muistomerkki on omistettu Euroopasta parempaa elämää etsineille maahanmuuttajille ja heidän koskettaville kohtaloilleen. Toinen mainitsemisen arvoinen kohde on Capo Grecalen majakka. Jo kauan aikaa sitten valmistunut majakka on käytössä vielä tänäkin päivänä ja toimii Välimerta kulkevien laivojen suunnistuksen apuna. Majakkaa ympäröiviltä kallioilta on upeat näköalat, ja se houkutteleekin siksi vierailijoita paikan päälle. Otathan huomioon, että majakan ympäristö voi olla toisinaan hyvinkin tuulinen.


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Lampedusa on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Lampedusa nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Lampedusa ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kun kaikki mahdolliset Lampedusa lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Lampedusa on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.