Autonvuokraukset Egyptissä

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Egyptissä? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Kairo, Egypti
4. joulukuu — 11. joulukuu
Kairo, Egypti
ma 4/12
Keskipäivä
ma 11/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Egypti

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Egypti

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Egypti?

Vuokraamolla Sixt on eniten autonvuokrauspisteitä Egypti alueella. Yritys tarjoaa tällä hetkellä 25 toimipaikkaa, jotka sijaitsevat lentokentillä ja kaupungeissa ympäri maata. Jos et ole vielä valinnut mihin kaupunkiin aiot matkustaa maan Egypti sisällä, harkitse Kairo valitsemksta, koska se on maan suosituin kohde. Sixt vuokraamolla on 7 toimipaikkaa ympäri aluetta.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Egypti?

Kaikkein suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Egypti on Pienikokoinen. 39 % käyttäjistämme valitsivat myös tämän tyyppisen auton matkallaan kohteeseen Egypti. Jos Pienikokoinen sopii tarpeisiisi loman aikana, voit odottaa maksavasi noin 30 € päivässä autonvuokrauksesta. Huomioithan, että hinnat saattavat vaihdella kaupungin ja valitsemasi vuokraamon mukaan.

Autonvuokraustarjoukset Egypti

Löydä kohteesta Egypti juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni cars

16 € - 41 €

Kaikki autotyypit

16 € - 138 €

pieni car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Egypti on 29 €. Halvin aika vuokrata pieni car kohteessa Egypti on toukokuuta. Hinta on 47 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 16 € per päivä. pieni carvuokraus on tyypillisesti 35 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Egypti, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Egypti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

keskikoko car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Egypti on 28 €. Halvin aika vuokrata keskikoko car kohteessa Egypti on lokakuuta. Hinta on 11 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 26 € per päivä. keskikoko carvuokraus on tyypillisesti 37 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Egypti, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Egypti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Egypti autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Egypti

Sixt

25 sijaintia

keddy by Europcar

14 sijaintia

Avis

13 sijaintia

Budget

12 sijaintia

Europcar

12 sijaintia

Sunnycars

9 sijaintia

Autounion Car Rental

6 sijaintia

DRIVUS

4 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Egypti suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Egypti

Autonvuokraus Egypti

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Egypti, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Millä puolen tietä ihmiset ajavat maassa Egypti?

Ihmiset ajavat yleensä oikealla puolella tietä maassa Egypti. Jos matkustat kohteeseen Egypti maasta, jossa ajetaan vastakkaisella puolen tietä, voi eri puolella ajaminen vaatia hieman totuttelua, varsinkin jos vuokraat auton oleskelusi ajaksi.

Kuinka hyviä tiet ovat kohteessa Egypti?

Vuoden 2019 tietojen mukaan Egypti on rankattu 110 tienlaadun suhteen maailmanlaajuisesti. Maan tieverkoston laatupisteet ovat 3/7, missä seitsemän on korkein mahdollinen pistemäärä. Otathan huomioon, että sää ja tietyöt voivat vaikuttaa tieolosuhteisiin vierailusi aikana.

Mikä on alkoholin alaisena ajamisen rajat maassa Egypti?

Alkoholin nauttimisen ja ajamisen ikäraja maassa Egypti on 0,50‰. Maan Egypti eri alueilla ja kaupungeilla voi olla omat paikalliset alkoholin nauttimiseen ja ajamiseen liittyvät rajoituksensa koko maan kattavien lakien lisäksi, joten muista tarkistaa tarkistaa sekä paikalliset että valtakunnalliset säännöt ennen auton vuokraamista. Alkoholijuomien lakisääteinen nauttimisikä maan Egyptisisällä on 21. Yleisesti ottaen ne kuskit, jotka ajavat ajoneuvoa ja ovat alle laillisen juoma-iän saavat kovempia rangaistuksia.

Kuinka paljon maassa Egypti maksaa polttoaine?

Viime viikolla bensiinin hinta maassa Egypti oli keskimäärin 0,37 € per litra. Bensahinnat saattavat vaihdella kaupungin, vuodenajan ja maan taloustilanteen perusteella. Tietojemme mukaan maan Egypti polttoainehinnat eivät ole maailman kalleimmat tai halvimmat. Maassa Kuwait bensa maksaa halvimmillaan 0,32 € per litra ja maassa Hong Kong se on kalleimmillaan hinnan ollessa 2,84 € per litra. Ota huomioon, että bensahinnat muuttuvat jatkuvasti ja voivat olla matkapäiviesi aikana muuta kuin nyt.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Egypti hinnat?

autoa Egypti hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Egypti?

marraskuuta 2023 alkaen 117 toimijaa on valittavissa autoa Egypti osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Egypti?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Egypti. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Egypti?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Egypti. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Egypti?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Egypti voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Egypti?

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Egypti, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Egypti, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Egypti, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Egypti momondo avulla?

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Egypti.

Löytyykö kohteesta Egypti autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Egypti autonvuokrauksissa.

Voinko etsiä Egypti vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Egypti.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Egypti

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.