Autonvuokraukset Egyptissä

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Egyptissä? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Kairo, Egypti
29. toukokuu — 5. kesäkuu
Sama palautus
Kairo, Egypti
su 29/5
Keskipäivä
su 5/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokraa auto läheltä kohteen Egypti suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Egypti

Autonvuokraus Egypti

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Egypti, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Vuokraamolla Sixt on eniten autonvuokrauspisteitä Egypti alueella. Yritys tarjoaa tällä hetkellä 24 toimipaikkaa, jotka sijaitsevat lentokentillä ja kaupungeissa ympäri maata. Jos et ole vielä valinnut mihin kaupunkiin aiot matkustaa maan Egypti sisällä, harkitse Kairo valitsemksta, koska se on maan suosituin kohde. Sixt vuokraamolla on 7 toimipaikkaa ympäri aluetta.

Ihmiset ajavat yleensä oikealla puolella tietä maassa Egypti. Jos matkustat kohteeseen Egypti maasta, jossa ajetaan vastakkaisella puolen tietä, voi eri puolella ajaminen vaatia hieman totuttelua, varsinkin jos vuokraat auton oleskelusi ajaksi.

Vuoden 2019 tietojen mukaan Egypti on rankattu 110 tienlaadun suhteen maailmanlaajuisesti. Maan tieverkoston laatupisteet ovat 3/7, missä seitsemän on korkein mahdollinen pistemäärä. Otathan huomioon, että sää ja tietyöt voivat vaikuttaa tieolosuhteisiin vierailusi aikana.

Alkoholin nauttimisen ja ajamisen ikäraja maassa Egypti on 0,50‰. Maan Egypti eri alueilla ja kaupungeilla voi olla omat paikalliset alkoholin nauttimiseen ja ajamiseen liittyvät rajoituksensa koko maan kattavien lakien lisäksi, joten muista tarkistaa tarkistaa sekä paikalliset että valtakunnalliset säännöt ennen auton vuokraamista. Alkoholijuomien lakisääteinen nauttimisikä maan Egyptisisällä on 21. Yleisesti ottaen ne kuskit, jotka ajavat ajoneuvoa ja ovat alle laillisen juoma-iän saavat kovempia rangaistuksia.

Kaikkein suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Egypti on Compact. 62 % käyttäjistämme valitsivat myös tämän tyyppisen auton matkallaan kohteeseen Egypti. Jos Compact sopii tarpeisiisi loman aikana, voit odottaa maksavasi noin 18 € päivässä autonvuokrauksesta. Huomioithan, että hinnat saattavat vaihdella kaupungin ja valitsemasi vuokraamon mukaan.

Viime viikolla bensiinin hinta maassa Egypti oli keskimäärin 0,51 € per litra. Bensahinnat saattavat vaihdella kaupungin, vuodenajan ja maan taloustilanteen perusteella. Tietojemme mukaan maan Egypti polttoainehinnat eivät ole maailman kalleimmat tai halvimmat. Maassa Algeria bensa maksaa halvimmillaan 0,31 € per litra ja maassa Hong Kong se on kalleimmillaan hinnan ollessa 2,75 € per litra. Ota huomioon, että bensahinnat muuttuvat jatkuvasti ja voivat olla matkapäiviesi aikana muuta kuin nyt.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Egypti

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Egypti

Autonvuokraukset kaupungin Egypti suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Egypti lentokentistä

Tutustu alueen Afrikka muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Afrikka

Aloita matkan suunnittelu - Egypti


Miksi käyttää momondoa?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Egypti voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Egypti, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Egypti, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Egypti.

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Egypti autonvuokrauksissa.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Egypti.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.