Hotellit Egyptissä

Etsi hotellitarjoukset 2054 Egyptissä

Egypti
3. lokakuu — 4. lokakuu2
ke 4/10
su 8/10

Suositut Egypti hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Egypti
Hinta
€40
€431
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Parhaat kaupungit hotellin varaamiseen kohteessa Egypti

Alapuolelta löytyy keskimääräiset hotellihinnat suosituissa kaupungeissa alueella Egypti

Hinta

48 € - 201 €

HALVIN KAUPUNKI KOHTEESSA EGYPTIDahab58 % halvempiHotellit kohteessa Dahab ovat halvimpia alueella Egypti hinnan ollessa keskimäärin vain 48 € per yö
ALUEEN EGYPTI KALLEIN KAUPUNKIEl Alamein43 % kalliimpiEgypti kalleimmat hotellihinnat löytyvät kohteesta El Alamein, jossa huoneiden hinnat ovat keskimäärin 201 € per yö
SUOSITUIN KAUPUNKI: EGYPTIKairo79 % useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsii hotelleja Kairo kuin mistään muusta kaupungista kohteessa Egypti

Tekemistä naapurustossa Egypti


Hotellit suosituissa kaupungeissa Egypti alueella

Alapuolella ovat suosituimmat kaupungit Egypti alueella majoittumiseen sekä joitakin parhaista hotelleista kullakin alueella

Milloin varata hotelli kohteesta Egypti

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Egypti
Matalasesonkitoukokuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkilokakuukallein aika yöpyä
50 %odotettu hintojen lasku
40 %odotettu hinnannousu

Hinta

53 € - 176 €

Halvin viikonpäivätiistaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäivämaanantaion viikon kallein päivä varata
67 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
156 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä

Hyödyllisiä tärppejä Egypti hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Egypti

Halvin hotellihinta

7 €

Suosituin hotelli (5-tähteä)

Hilton Hurghada Plaza

Hotellit lähellä lentokenttää

2710

Keskimääräinen oleskelun kesto

12 päivää
Halvin hinta huoneelle Egyptissä löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 7 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Sweet Home Hostel - Men only, 5-tähden hotelli.
Matkusta mukavasti, kun varaat huoneen Hilton Hurghada Plaza, suosituimmasta viiden tähden hotellista Egyptissä(8,2/10 luokitus - perustuu 2 489 arvosteluun).
Egyptissä löytyy 2 710 hotellia lähellä Cairo. Novotel Cairo Airport on lähin 0,9 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.
Ihmiset viipyvät keskimäärin 12 päivää majoittuessaan hotelleihin Egyptissä. Keskimääräinen majoitushinta 12 päiväksi Egyptissä viime viikolla on 1208 €.

Tietoja majoittumisesta kohteessa Egypti

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Egypti

Missä Egyptin kaupungeissa kannattaa vierailla?

Egyptistä löytyy melko laaja rautatieverkko, jota pitkin pystyy matkustamaan esimerkiksi mukavasti Alexandriasta Kairoon ja edelleen Kairosta etelään kohti Luxoria ja Aswania. Junan kyydistä saa hyvän kuvan maan luonnosta ja kasvillisuudesta: maa on suureksi osaksi aavikkoa, mutta pohjoisessa ja Niilin varrella on hedelmällisiä ja vehreämpiä alueita. Kairosta Luxoriin ja Aswaniin voi ottaa erilaisia junia, esimerkiksi erittäin mukavan, ilmastoidun ja nopeasti kulkevan luksusjunan. Lyhyemmille osuuksille, mikäli matkalla pysähtelee välillä, voi toki ottaa tavallisen junan, mutta koska tällaisista junista puuttuu ilmastointi, on niillä tukala matkustaa pitkiä matkoja. Liput saa toki halvemmalla. Egyptissä tehdään usein bussimatkoja kaupungeista historiallisille nähtävyyksille kauempanakin. Esimerkiksi Hurghadan lomakohteesta on tarjolla bussikyytejä Luxorin temppeleille. Myös julkisen bussiliikenteen avulla pääsee liikkumaan eri puolille Egyptiä ja vieläpä kohtuulliseen hintaan. Tarjolla on useita vaihtoehtoja hyvin varustelluista ja ilmastoiduista luksusbusseista normaaleihin pitkänmatkanbusseihin. Jälkimmäiset voivat olla kuumia, täynnä ihmisiä ja hitaita useiden pysähdysten takia, mutta niissä kokee kenties aidompaa egyptiläistä tunnelmaa. Löydä halvat hotellit Egyptissä esimerkiksi Alexandriasta ja lähde unohtumattomalle matkalle Kairoon tai koko maan halki.

Mitä kuuluisia nähtävyyksiä Egyptissä on?

Moni matkailija vierailee Egyptissä maailmankuulujen Punaisenmeren rantakohteiden takia. Sellaiset kohteet kuten Hurghada ja Sharm el Sheikh, ovat aikojen saatossa tulleet tutuiksi kirkkaista ja lämpimistä merivesistään, joissa voi kokea unohtumattomia hetkiä paitsi uimisen, niin esimerkiksi snorklauksen ja sukeltamisen parissa. Rannoilla voi harrastaa myös muuta, ja kalastuksesta innostuneille järjestetään kalastusretkä. Hyvien snorklauskohteiden joukkoon kuuluu muun muassa Giftunin saaret lähellä Hurghadaa. Sharm el Sheikhin lähellä puolestaan merikansallispuisto Ras Mohammed on hyvä sukelluskohde. Egyptin hotellit Hurghadasta tarjoavat monia hyviä vaihtoehtoja rantojen ja vesien mahdollisuuksista kiinnostuneille. Joukkoon kuuluvat esimerkiksi Amc Royal Hotel & Spa ja Tropitel Sahl Hasheesh. Egyptin pääkaupunki Kairo tunnelmineen kuuluu Egyptien tärkeimpien matkailukohteiden listalle. Kaupungin keskustasta löytyy Tahririn aukio eli vapauden aukio, ja sen reunalta Kairon museo, jossa on esillä muinaisen Egyptin kulttuurista kertovia esineitä. Kaupungissa on myös useita kauniita moskeijoita, basaareja ja kojuja.

Missä Egyptin kaupungeissa on paras yöelämä?

Egypti ei muslimimaana ole ehkä suurimman yöelämäkulttuurin maan maineessa, mutta maa tarjoaa myös mahdollisuuksia viihtyä baareissa ja yökerhoissa. Yöelämää löytyy esimerkiksi pääkaupunki Kairosta, mutta löydät sitä myös turistien suosimista Punaisenmeren lomakohteista kuten Dahabista, Sharm el Sheihkistä ja Hurghadasta. Yökerhojen sijaan pubien ja musiikkibaarien tarjonta on kenties kuitenkin parempi. Lisäksi Egyptissä kannattaa kokeilla paikallista erikoisuutta, kahvihuoneita, jotka ovat auki aina pikkutunneille saakka. Niissä nautitaan kahvia, teetä ja sitruunamehua sekä poltellaan esimerkiksi vesipiippua. Kokeilemisen arvoinen on myös egyptiläinen keittiö, johon kuuluvat muiden Välimeren maiden tapaan pienet suolaiset annokset. Täällä niitä kutsutaan nimellä meze. Egyptin epävirallinen kansallisruoka on ful medames eli muhennetut härkäpavut. Mikäli haluat osasi Egyptin keittiöstä ja omaleimaisesta yöelämästä, varaa Egyptin hotellit vaikka Kairosta. Löydät sellaisia varteenotettavia vaihtoehtoja, kuten Sofitel Cairo Nile El Gezirah ja Prime Residence New Cairo. Tai katso halvat hotellit Egyptissä uutta nousuaan tekevästä Sharm el Sheikhin lomakohteesta ja tutustu rantakaupungin kansainväliseen yöhön.

Missä Egyptin kaupungeissa on paras historian ja taiteen tarjonta?

Egyptissä voi tutustua muinaiseen faaraoiden aikaiseen kulttuuriin. Löydät täältä useita merkittäviä muinaiskohteita, esimerkiksi Gizan pyramidit Kairon eteläpuolella. Gizan pyramidien joukkoon kuuluva Kheopsin pyramidi kuuluu maailman seitsemän ihmeen joukkoon. Voit myös matkustaa vaikka junalla maan keskiosiin ja tutustu Luxoriin, joka tunnettiin ennen muinoin Thebana. Luxoriin tehdään myös päivämatkoja bussilla esimerkiksi Hurghadasta käsin. Luxorissa sijaitsevat monet upeimmista faaraoiden ajan muistomerkeistä. Näiden joukkoon kuuluvat Luxorin ja Karnakin temppelit sekä Kuningatar Hatshepsutin terassitemppeli. Kuninkaiden laaksosta aavikon laidalta löydät tunnetuimpien faaraoiden, kuten Tutankhamonin ja Ramses III:n pyramidit. Pyramideissa on mahdollista vierailla myös sisällä, mutta yleensä vain yksi hauta kerrallaan on avoinna. Pyhän Katariinan luonnonsuojelualue ja siellä sijaitseva Pyhän Katariinan luostari Siinain niemimaan eteläosassa ovat myös harkitsemisen arvoisia vierailukohteita. Luostariin tehdään päiväretkiä esimerkiksi Sharm el Sheihkistä ja Dahabin rannikolta. Mikäli olet kiinnostunut faaraoiden ajasta, etsi hotelli Egyptissä esimerkiksi Gizan suunnalta. Löydät sellaisia hyviä vaihtoehtoja kuten Hayat Pyramids View Hotel ja Apartment No. 9 near Sphinx.

Milloin on halvinta yöpyä kohteessa Egypti?

Jos haluat maksaa hotelliyöpymisestä kohteessa Egypti vähemmän, matkusta joulukuu, koska silloin huoneet maksavat vain 54 € per yö. Vältä hotellihuoneen varaamista syyskuu, jos etsit hyvää tarjousta, koska se on kallein kuukausi.

Missä enemmistö matkustajista yöpyy kohteessa Egypti?

Datamme osoittaa, että kaikista kohteen Egypti turistikohteista matkailijat vierailevat yleensä paikalla Hurghada useammin kuin missään muussa kaupungissa.

Kuinka paljon luksushotelli maksaa kohteessa: Egypti?

Luksushotellihuoneiden hinnat vaihtelevat sijainnin ja brändin perusteella, mutta kohteessa Egypti yökohtainen hinta on noin 37 €, mikä on 25 % enemmän kuin keskimääräinen hotellihuonehinta 30 € yältä.

Missä kohteen Egypti kaupungissa on kalleimmat hotellihuoneet?

Datamme mukaan hotellihuoneiden hinnat kohteessa Makadi Bay ovat noin 83 % kalliimmat kuin mitä keskiverto hotellihuoneet muualla kohteessa Egypti yöhintojen ollessa keskimäärin 112 €.

Missä kohteen Egypti kaupungissa on halvimmat hotellihuoneet?

Assuan tarjoaa tällä hetkellä halvimpia hintoja yöltä kuin mikään muu kaupunki kohteessa Egypti. Keskimääräinen hinta 8 € on 74 % halvempi kuin keskimääräinen yöhinta kohteessa Egypti.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii hotellia Egypti?

lokakuuta 2023 alkaen 15 026 toimijaa on valittavissa hotellia Egypti osiossa.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt hotellia Egypti hinnat?

hotellia Egypti hinnat päivitettiin viimeksi tänään.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Egypti

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Egypti

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi varata majoitus kohteessa Egypti momondon kautta?

momondo on ilmainen! Haemme laajasti sadoilta verkkosivustoilta, löydämme hotellit ja muut majoitusvaihtoehdot alueella Egypti tunnetuista hotellit ryhmistä pieniin itsenäisiin yrityksiin. momondon avulla kaikki nämä vaihtoehdot on helppo suodattaa, jotta löydät täydellisen majoituspaikan.

Miten momondo auttaa minua löytämään hyvän majoituspaikan kohteessa Egypti?

momondo tarjoaa lukuisia suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään hyvän yöpymispaikan kohteessa Egypti. Voit suodattaa hakutuloksia tähtiluokituksen, ilmaisen aamiaisen tai internetin, arvostelupisteiden, sijainnin sekä hinnan perusteella.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Egypti

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.