Halvat lennot Melbourne

Meno-paluu
Economy
New York (NYC)
Melbourne (MEL)
su 11.4.
su 18.4.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Melbourne lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Melbourne lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Melbourne

HALVIN REITTI Helsinki - Melbourne

Helsinki (HEL) - Melbourne (MEL)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Melbourne kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Melbourne, jolloin hinta on keskimääräinen 935 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ MELBOURNEtoukokuu12% halvempitoukokuu aikana Helsinki - Melbourne lennot maksavat keskimäärin vain 823 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE MELBOURNE KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu18% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Melbourne lentojen keskimääräinen hinta on 1105 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN MELBOURNE KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu399% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Melbourne kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Melbourneen?

Australian eteläosissa meren äärellä sijaitseva Melbourne houkuttelee matkailijoita vuoden ympäri. 4,7 miljoonan asukkaan suurkaupunki tarjoaa koettavaa ja nähtävää vuoden jokaiselle kuukaudelle. Kaupungissa vuodenajat sijoittuvat päinvastoin kuin Suomessa. Kesähelteistä nautitaan varsinkin tammi- ja helmikuussa, jolloin lämpötila nousee parhaimmillaan lähelle 30 astetta. Suomen kesäkuukausina Melbournessa on talvi. Silloin sateet ovat yleisiä. Kesä-elokuun ajan keskilämpötilat pyörivät noin 10–12 asteen paikkeilla. Helteinen kesälomakohde Melbourne ei siis ole, vaikka säät ovatkin leudot.

Halvat lennot Melbourneen myydään etenkin syksylle syys-, loka- ja marraskuulle. Tuolloin säätkin ovat kaupungissa matkailun kannalta hyvät. Lämpötila on syksystä ja loppuvuodesta alle 20 astetta, eikä helle pääse hyydyttämään reissaajia. Joulukuussa lämpötilojen noustessa myös lentolippujen hinnat kääntyvät nousuun. Ennen joulukuuta hotellin ja lennon voi kuitenkin saada halvalla.

Mikäli suunnittelet pienen budjetin reissua Australiaan, välttele heinä- ja joulukuussa matkustamista. Näinä kuukausina lennot ja majoituspalvelut ovat hintavia. Pelkät lennot Melbourneen voit kuitenkin saada kohtuuhintaan esimerkiksi lentotarjouksia seuraamalla myös suosituimmille matkailukuukausille.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Melbourne?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Melbourne hintaan 49 €/henkilö, mikä on 92 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Melbourne. Löydät halvimmat hinnat alueelle Melbourne valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Melbourne?

Yleensä toukokuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Melbourne. Lennot maksavat noin 823 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa kohteeseen Melbourne toukokuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen marraskuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 844 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Melbourne?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Melbourne on 6 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 935 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Melbourne?

Datamme mukaan perjantai on halvin päivä lentää kaupunkiin Melbourne. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 909 €. Kallein päivä lentää kaupunkiin Melbourne on torstai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 994 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Melbourne?

Aamulla on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Melbourne lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 881 €. aamulla on ideaalinen aika lentää kohteeseen Melbourne, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Lennot iltapäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 994 €.

Löytyykö kaupungin Melbourne lähettyviltä muita lentokenttiä?

Melbourne lentokenttä, Melbourne Avalon lentokenttä tai Bendigo lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Melbourne.

Voiko kaupunkiin Melbourne lentää jotenkin halvemmalla?

Voit löytää tarjouksia kentälle Melbourne Avalon lentokenttä keskimääräiseen hintaan 427 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Melbourne

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Melbourne
Useita lentoyhtiöitä
30. kesäkuuta
03:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 40m
2 välilaskua
11:20Melbourne
30. heinäkuuta
10:25Melbourne
22t 35m
1 välilasku
09:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2046 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
29. kesäkuuta
20:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 30m
1 välilasku
00:15Melbourne
30. heinäkuuta
05:30Melbourne
27t 30m
2 välilaskua
09:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2024 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
29. kesäkuuta
20:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 30m
1 välilasku
00:15Melbourne
30. heinäkuuta
03:30Melbourne
29t 30m
1 välilasku
09:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1954 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
30. kesäkuuta
01:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
33t 45m
3 välilaskua
11:20Melbourne
30. heinäkuuta
05:35Melbourne
33t 15m
3 välilaskua
14:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2324 €
Etsi vastaava
Finnair
29. kesäkuuta
20:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
38t 35m
1 välilasku
11:20Melbourne
30. heinäkuuta
03:30Melbourne
29t 45m
2 välilaskua
09:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1669 €
Etsi vastaava
Cathay Pacific
30. kesäkuuta
04:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 10m
2 välilaskua
11:20Melbourne
30. heinäkuuta
03:30Melbourne
38t 05m
2 välilaskua
17:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1399 €
Etsi vastaava

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Melbourneen?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Melbourne

Melbourneen ei liikennöidä Suomesta suoria lentoja, vaan kaikki lentoreitit kaupunkiin kulkevat yhden tai kahden vaihtokentän kautta. Lentoaika Helsingistä Melbourneen on vähintään noin 21 tuntia. Monet lentoreiteistä ovat selvästi tätä pidempiä. Yli vuorokauden kestävät lennot ovat tavallisia. Lähtevät lennot nousevat matkaan Helsinki-Vantaalta, jonne on tarjolla kattavasti lentoja myös muualta Suomesta. Halvat lennot Melbourneen voit napata eri lentoyhtiöiltä kuten Qatar Airways, China Southern Airlines, Finnair, Qantas ja Japan Airlines. Kaupunkiin lentävät laadukkaat lentoyhtiöt, mutta kiinnitä silti lentoja etsiessäsi huomiota paitsi hintaan myös lennon palveluihin. Kaukolennoilla on tärkeää viihtyä. Myös matkatavararajoituksissa on isoja eroja lentoyhtiöiden välillä.


Miten pääsen lentokentältä Melbournen keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Melbourne lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Kansainväliset halvat lennot Melbourneen laskeutuvat kaupungin kahdelle lentokentälle. Melbourne Airport on alueen päälentokenttä. Kakkoskenttänä toimii Avalon Airport. Kaupungissa on myös kolmas lentokenttä, Essendon Airport, joka ei kuitenkaan normaalisti palvele reittilentojen matkustajaliikennettä. Melbourne Airport sijaitsee noin 23 km:n päässä kaupungin keskustasta. Avalon Airport on puolestaan noin 50 km:n päässä. Kummaltakin lentoasemalta on hyvät joukkoliikenneyhteydet keskustaan. Melbourne Airportilta pääsee kätevimmin keskustaan SkyBus-lentokenttäbussilla. Bussi liikennöi lentokentältä 10 minuutin välein. Matkan hinta keskustaan on noin 19 Australian dollaria ja matka-aika 30–45 minuuttia. Määränpää keskustassa on Southern Cross Station -asema. Lentokentältä eri puolille kaupunkia liikennöivät myös paikallisbussilinjat 901 (SmartBus), 478, 479 ja 482. Julkisen liikenteen käyttämistä varten tarvitset kuitenkin Myki-matkakortin. Matkailijoiden Myki Visitor Pack -matkapaketin voit hankkia halutessasi SkyBus-palvelutiskiltä. Myös Avalon Airport -lentokentältä keskustaan suunnatessa paras vaihtoehto on SkyBus-lentokenttäbussikuljetus. Avalon City Express -linja vie matkustajat Melbournen keskustaan noin 22 dollarin hintaan. Matka-aika on noin 50 minuuttia ja määränpää keskustassa Southern Cross Station.


Liikkuminen Melbournessa?

Varsinkin Melbournen kauniilla ranta-alueilla on paras liikkua kävellen tai pyörällä. Näin saat australialaiskaupungin tarjoamista maisemista kaiken irti. Kaupunginosasta toiseen liikkuessasi on parasta kuitenkin turvautua joukkoliikenteeseen eli raitiovaunuihin, juniin ja paikallisbusseihin. Paikallisliikenteen matkat maksetaan aina Myki-matkakortilla. Matkailijoille on tarjolla Myki Visitor Pack -paketti, josta voit saada myös paljon käytännön tietoa kaupungin joukkoliikenteessä suunnistamiseen. Paketti maksaa 15 dollaria. Siitä 9 dollaria voit hyödyntää matkalippuja maksaessasi. Muista, että matkakortti on käytettävä kortinlukijassa ennen liikennevälineeseen nousemista. Matkailijoiden Myki-paketin voit ostaa esimerkiksi lentokentällä SkyBus-palvelutiskiltä tai kaupunkialueella Melbourne Visitor Centre -matkailijainfokeskuksista.

Melbournen metropolialueen liikenneverkosto on jaettu vyöhykkeisiin 1 ja 2. Matkan hinta joukkoliikennevälineissä on 3–4,30 dollaria matkustettavista vyöhykkeistä riippuen (matka-aika enimmillään 2 tuntia). Kaupungin joukkoliikenteessä voi liikkua osittain ilmaiseksi, sillä raitiovaunuverkosto pitää sisällään ilmaisia alueita (free tram zone). Esimerkiksi Spring Streetin, Flinders Streetin ja La Trobe Streetin välillä voi matkustaa maksutta. Jos matkustat niin ilmaisvyöhykkeen sisällä, älä käytä Myki-korttiasi kortinlukijassa.


Tarvitaanko Melbourneen passi tai viisumi?

Suomalainen tarvitsee aina Melbourneen ja muihin australialaiskaupunkeihin reissatessaan sekä passin että viisumin. Turistille oikea viisumi Australiaan matkustettaessa on maksuton eVisitor-viisumi. Se on voimassa tasan vuoden. Näiden 12 kuukauden aikana matkailija saa viettää Australiassa yhtäjaksoisesti enintään kolme kuukautta. Viisumi anotaan netin kautta. Muista tarkistaa ennen viisumiprosessin aloittamista, että passisi on voimassa. Tarvitset viisumin hakemiseen passin numeron. Jos suunnitelmissasi on lähteä Melbourneen kolmea kuukautta pidemmäksi ajaksi, saat lisätietoja Australian konsulaatista Helsingissä tai maan suurlähetystöstä Tukholmassa.


Vinkkejä Melbourneen matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Melbourneen löydät todennäköisesti helpoiten syys-marraskuulle. Myös toukokuulle on tavallisesti tarjolla halpoja lentoja. Vertaa hintoja eri viikonpäivinä ja vuorokaudenaikoina. Halvimmillaan lentolippujen hinnat ovat yleensä noin kaksi kuukautta ennen matkan ajankohtaa.

Kiinnostavatko Melbournen nähtävyydet?

Nauti rantaelämästä ja Queen Victoria Market -ruokatorin tarjonnasta. Piipahda Royal Botanic Gardenissa, yhdessä kaupungin kauneimmista puistoista.

Mitä mukaan matkalle Melbourneen?

Melbourne on rantakaupunki, jossa hellevaatteet ovat tarpeen lähes ympäri vuoden. Suomen kesäkuukausina, eli Australian talvikuukausina, on hyvä varautua myös sateisiin.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Melbournessa

Hyödynnä paikallisia prepaid-liittymiä ja hotellien ilmaisia wifi-liittymiä. Tiedustele ennen matkaa myös omalta matkapuhelinoperaattoriltasi mobiilidatan ja puheluiden hinnoista Australiassa.

Onko Melbournessa turvallista?

Melbourne on melko turvallinen suurkaupunki. Tavallinen varovaisuus on kuitenkin sielläkin tarpeen, eli pidä huoli omaisuudestasi.

Voiko Melbournessa juoda kraanavettä?

Hanavesi on Melbournessa juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Melbournessa?

Tipin jättäminen ei ole Melbournessa pakollista. Jos palvelu on hyvää, voit toki jättää pienen tipin.

Millainen on Melbournen hintataso?

Melbournessa, kuten Australiassa yleensäkin, hintataso on hieman edullisempi kuin Suomessa. Hintatasot ovat kuitenkin hyvin lähellä toisiaan.

Mikä on aikaero Suomi-Australia?

Melbournessa kello on 8 tuntia enemmän kuin Suomessa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Melbourne?

Välimatka on suoraa reittiä noin 15230 km.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka