Halvat lennot Puerto Iguazú

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 29/5
su 5/6

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Puerto Iguazú?

Puerto Iguazu sijaitsee kaukana Suomesta, eikä sinne valitettavasti ole saatavilla suoria lentoja. Lennot Argentiinan Puerto Iguazuun lennetään vähintään kahdella vaihdolla Helsingistä lähdettäessä. Matka-aika on myös melko pitkä – perille pääsee nopeimmillaan noin 26 tunnissa. Muualta kuin Helsingistä lähdettäessä saa matkaan kulumaan helposti yli 30 tuntia. Oulusta kulkee perille lentämällä, mutta edessä on koneenvaihto Helsinki-Vantaalla. Turusta matkatessa täytyy ensimmäinen matka taittaa joko bussilla, junalla tai omalla kyydillä. Onneksi monet välilaskukentät ovat isoja kansainvälisiä lentokenttiä, joissa aikaa saa kulumaan mukavasti. Vaihtoaika kannattaa hyödyntää vaikka opiskellen, töitä tehden tai ihan vain rentoutuen lentokenttien ravintoloissa sekä kahviloissa. Buenos Airesissa kannattaa tarkistaa, miltä lentokentältä jatkolento lähtee. Osa lennoista Puerto Iguazuun lähtevät eri lentokentältä kuin mille kansainväliset lennot saapuvat.

Valitettavasti Suomesta ei ole mahdollista lentää suoraan Puerto Iquazuun. Lennot Puerto Iguazu Cataratas del Iguazun kansainväliselle lentokentälle kulkevat aina vähintäänkin kahden välilaskun kautta. Kenttä on pieni ja ainoat lennot sieltä menevät Argentiinan pääkaupunki Buenos Airesiin. Yleisimmät vaihtokentät matkalla Suomesta ovat Amsterdam, Zurich sekä Sao Paulo. Kaikki nämä ovat isoja lentokenttiä, joissa on hyvä palvelutarjonta pidemmällekin vaihdolle. Oikein pitkän välilaskun aikana voi suunnata vaikka kaupungin keskustaan. Matkalaukut jatkavat automaattisesti matkaa seuraavalle lennolle, joten kaupungilla voi kulkea mukavasti vain käsimatkatavaroiden kanssa. Buenos Airesissa tätä kannattaa ehdottomasti hyödyntää, sillä osa Puerto Iguazun lennoista lähtee eri lentokentältä kuin mille lennot ulkomailta saapuvat. Tällöin joutuu joka tapauksessa poistumaan lentokentältä, ja ylimääräinen aika kannattaa hyödyntää kaupungin keskustassa lentokentällä odottelun sijaan. Muualta kuin Helsingistä lennettäessä joutuu vaihtamaan lisäksi vielä kerran Helsinki-Vantaalla tai kulkemaan sinne maateitse.Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Puerto Iguazú

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Keräämme yhteen yli 700 kilpailijan hinnat lentoyhtiöistä varaussivustojen. Toimimme yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääksemme sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Puerto Iguazú momondon avulla?

    Suunnittele matkasi älykkäästi lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla, joka käyttää lentodataa auttaaksesi sinua valitsemaan parhaat päivät lentääksesi halvimmalla hinnalla. Hintakalenterimme auttaa sinua saamaan eniten vastinetta rahoillesi osoittamalla sinulle, milloin on edullisinta lentää. Suunnittele oma matkasi onnistuneesti “Explore”-työkalun avulla. Asiantuntijoiden matkatärpit ovat vain yhden klikkauksen päässä momondon Discover-blogissa. Tilaa hintavahteja seurataksesi hintamuutoksia ja varataksesi lennot, kun hinnat ovat alimmillaan.

  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Puerto Iguazú?

    Etsi lentotarjouksia kohteeseen Puerto Iguazú. Katsoessasi tarjouksia voit myös luoda hintavahdin.


Puerto Iguazú ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Puerto Iguazú lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kuinka pääset kaupungin keskustaan Puerto Iguazun lentokentältä?

Säännöllistä julkista liikennettä lentokentältä ei kaupungin keskustaan ole. Pikkubussilla voi kuitenkin kulkea kyseistä väliä lentojen saapumisaikojen tienoilla. Bussit löytyvät helposti heti terminaalin edestä ulos astuttaessa. Niiden hyödyntäminen matkantekoon on taksia edullisempi vaihtoehto ja ne tapaavat vieläpä pysähtyä muutamassa eri kohteessa keskustan lähettyvillä. Matka kestää reilut puolisen tuntia. Taksilla taas pääsee helposti suoraan haluamaansa osoitteeseen mihin tahansa vuorokauden aikaan. Matka kestää noin puolisen tuntia ja taksit löydät helposti suoraan terminaalin edustalta. Suomen hintoihin verrattuna ne ovat kohtalaisen edullisia. Lentokentältä on mahdollista myös vuokrata itselleen auto. Autovuokraamoiden pisteet löytyvät helposti terminaalirakennuksen sisältä, saapuvien lentojen aulan yhteydestä. Vuokratulla autolla keskustaan hurauttaa noin puolessa tunnissa ja sillä on myös helppo jatkaa matkaa esimerkiksi kaupungin ulkopuolelle. Jos haluaa vierailla naapurimaissa, kannattaa tarkistaa autovuokraamosta, saako auton viedä pois maasta. Argentiinassa ajamiseen tarvitaan lisäksi kansainvälinen ajokortti. Kortti kannattaa hakea hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä sen saaminen voi kestää muutamia viikkoja.


Kohteen Puerto Iguazú viisumivaatimukset

Puerto Iguazu sijaitsee Argentiinan koillisimmassa kolkassa, aivan Paraguayn ja Brasilian rajan tuntumassa. Suomen kansalainen ei tarvitse maahan matkustaessaan viisumia – voimassa oleva passi riittää. Passin pitää kuitenkin olla voimassa vielä kuusi kuukautta maasta poistumisen jälkeen. Ilman viisumia maassa saa oleskella korkeintaan 90 vuorokautta, pidemmälle matkalle tarvitsee perustellun syyn ja viisumin. Lisäksi Puerto Iguazun vieressä sijaitsevissa naapurimaissa Brasiliassa ja Paraguayssa voi vierailla viisumivapaasti. Maahan matkustaessa olisi hyvä täyttää myös Ulkoministeriön matkustusilmoitus.


Aloita matkan suunnittelu - Puerto Iguazú


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Puerto Iguazú

Puerto Iguazu ei ole kovinkaan suuri kaupunki, mutta tarjoaa kaikenlaista nähtävää useammaksi päiväksi. Halutessaan voi myös poistua kaupungista – ja samalla maasta –vierailemaan sillan toisella puolella sijaitsevassa brasilialaiskaupungissa Foz do Iguaçussa. Sieltä voi jatkaa matkaa aina joen toiselle puolelle Paraguayhun. Tämä ainutlaatuinen tilaisuus vierailla kolmessa maassa ja kaupungissa, vaikka saman päivän aikana, kannattaa käyttää. Jos kuitenkin mieluummin pysyttelee Argentiinan puolella, voi kaupungilla viettää päivää kierrellen kaupoissa, ravintoloissa ja kahviloissa. Maa on tunnettu ruokakulttuuristaan sekä erityisesti hyvistä pihveistä ja muista liharuuista. Aktiivilomalainen voi viettää useamman päivän golfia pelaten tai kalastellen. Paraná-joen varrella kannattaa pistäytyä Hito Tres Fronteras Puerto Iguazussa. Tältä maamerkiltä on upeat näkymät joelle – sieltä näkyvät samanaikaisesti sekä Brasilia että Paraguay. Lähistöllä sijaitsevaan Iguazun kansallispuistoon on myös syytä käydä tutustumassa. Vain lyhyen ajomatkan päässä sijaitsevat upeat vesiputoukset. Kaupungista löytyy myös kasino, jossa käyvät etenkin paikalliset ja rajan takaa tulevat brasilialaiset. Jos seuraava matkasi suuntautuu Argentiinaan, kannattaa vierailla ehdottomasti myös Puerto Iguazussa. Varaa lennot Puerto Iguazuun jo heti tänään momondon verkkosivujen kautta. Siellä voit samalla vertailla lentoja ja löytää Puerto Iguazun lentotarjoukset.


Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Puerto Iguazú. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Puerto Iguazú, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Puerto Iguazú. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Puerto Iguazú niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Puerto Iguazú lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.