Etsi halvat lennot Puerto Iguazú

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 30/9
la 7/10

Puerto Iguazú lentotiedot ja trendit

Tutustu Puerto Iguazú lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Puerto Iguazú?


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Puerto Iguazú

Miten kauan kestää lentää Puerto Iguazuun?

Puerto Iguazu sijaitsee kaukana Suomesta, eikä sinne valitettavasti ole saatavilla suoria lentoja. Lennot Argentiinan Puerto Iguazuun lennetään vähintään kahdella vaihdolla Helsingistä lähdettäessä. Matka-aika on myös melko pitkä – perille pääsee nopeimmillaan noin 26 tunnissa. Muualta kuin Helsingistä lähdettäessä saa matkaan kulumaan helposti yli 30 tuntia. Oulusta kulkee perille lentämällä, mutta edessä on koneenvaihto Helsinki-Vantaalla. Turusta matkatessa täytyy ensimmäinen matka taittaa joko bussilla, junalla tai omalla kyydillä. Onneksi monet välilaskukentät ovat isoja kansainvälisiä lentokenttiä, joissa aikaa saa kulumaan mukavasti. Vaihtoaika kannattaa hyödyntää vaikka opiskellen, töitä tehden tai ihan vain rentoutuen lentokenttien ravintoloissa sekä kahviloissa. Buenos Airesissa kannattaa tarkistaa, miltä lentokentältä jatkolento lähtee. Osa lennoista Puerto Iguazuun lähtevät eri lentokentältä kuin mille kansainväliset lennot saapuvat.

Mistä voit lentää suoraan Puerto Iguazuun?

Valitettavasti Suomesta ei ole mahdollista lentää suoraan Puerto Iquazuun. Lennot Puerto Iguazu Cataratas del Iguazun kansainväliselle lentokentälle kulkevat aina vähintäänkin kahden välilaskun kautta. Kenttä on pieni ja ainoat lennot sieltä menevät Argentiinan pääkaupunki Buenos Airesiin. Yleisimmät vaihtokentät matkalla Suomesta ovat Amsterdam, Zurich sekä Sao Paulo. Kaikki nämä ovat isoja lentokenttiä, joissa on hyvä palvelutarjonta pidemmällekin vaihdolle. Oikein pitkän välilaskun aikana voi suunnata vaikka kaupungin keskustaan. Matkalaukut jatkavat automaattisesti matkaa seuraavalle lennolle, joten kaupungilla voi kulkea mukavasti vain käsimatkatavaroiden kanssa. Buenos Airesissa tätä kannattaa ehdottomasti hyödyntää, sillä osa Puerto Iguazun lennoista lähtee eri lentokentältä kuin mille lennot ulkomailta saapuvat. Tällöin joutuu joka tapauksessa poistumaan lentokentältä, ja ylimääräinen aika kannattaa hyödyntää kaupungin keskustassa lentokentällä odottelun sijaan. Muualta kuin Helsingistä lennettäessä joutuu vaihtamaan lisäksi vielä kerran Helsinki-Vantaalla tai kulkemaan sinne maateitse.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Puerto Iguazú Cataratas del Iguazu lentokenttä hinnat?

lentoa Puerto Iguazú Cataratas del Iguazu lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Puerto Iguazú Cataratas del Iguazu lentokenttä?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä lentoa Puerto Iguazú Cataratas del Iguazu lentokenttä osiossa on 1 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Puerto Iguazú Cataratas del Iguazu lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Puerto Iguazú Cataratas del Iguazu lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Puerto Iguazú Cataratas del Iguazu lentokenttä?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Puerto Iguazú Cataratas del Iguazu lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Kohteen Puerto Iguazú viisumivaatimukset

Mitkä ovat passi tai viisumivaatimukset, jos haluat vierailla Puerto Iguazussa?

Puerto Iguazu sijaitsee Argentiinan koillisimmassa kolkassa, aivan Paraguayn ja Brasilian rajan tuntumassa. Suomen kansalainen ei tarvitse maahan matkustaessaan viisumia – voimassa oleva passi riittää. Passin pitää kuitenkin olla voimassa vielä kuusi kuukautta maasta poistumisen jälkeen. Ilman viisumia maassa saa oleskella korkeintaan 90 vuorokautta, pidemmälle matkalle tarvitsee perustellun syyn ja viisumin. Lisäksi Puerto Iguazun vieressä sijaitsevissa naapurimaissa Brasiliassa ja Paraguayssa voi vierailla viisumivapaasti. Maahan matkustaessa olisi hyvä täyttää myös Ulkoministeriön matkustusilmoitus.


Aloita matkan suunnittelu - Puerto Iguazú


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Puerto Iguazú

Mitä voit nähdä ja tehdä Puerto Iguazussa?

Puerto Iguazu ei ole kovinkaan suuri kaupunki, mutta tarjoaa kaikenlaista nähtävää useammaksi päiväksi. Halutessaan voi myös poistua kaupungista – ja samalla maasta –vierailemaan sillan toisella puolella sijaitsevassa brasilialaiskaupungissa Foz do Iguaçussa. Sieltä voi jatkaa matkaa aina joen toiselle puolelle Paraguayhun. Tämä ainutlaatuinen tilaisuus vierailla kolmessa maassa ja kaupungissa, vaikka saman päivän aikana, kannattaa käyttää. Jos kuitenkin mieluummin pysyttelee Argentiinan puolella, voi kaupungilla viettää päivää kierrellen kaupoissa, ravintoloissa ja kahviloissa. Maa on tunnettu ruokakulttuuristaan sekä erityisesti hyvistä pihveistä ja muista liharuuista. Aktiivilomalainen voi viettää useamman päivän golfia pelaten tai kalastellen. Paraná-joen varrella kannattaa pistäytyä Hito Tres Fronteras Puerto Iguazussa. Tältä maamerkiltä on upeat näkymät joelle – sieltä näkyvät samanaikaisesti sekä Brasilia että Paraguay. Lähistöllä sijaitsevaan Iguazun kansallispuistoon on myös syytä käydä tutustumassa. Vain lyhyen ajomatkan päässä sijaitsevat upeat vesiputoukset. Kaupungista löytyy myös kasino, jossa käyvät etenkin paikalliset ja rajan takaa tulevat brasilialaiset. Jos seuraava matkasi suuntautuu Argentiinaan, kannattaa vierailla ehdottomasti myös Puerto Iguazussa. Varaa lennot Puerto Iguazuun jo heti tänään momondon verkkosivujen kautta. Siellä voit samalla vertailla lentoja ja löytää Puerto Iguazun lentotarjoukset.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Argentiina

Eikö sittenkään Puerto Iguazú? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Argentiina

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Puerto Iguazú?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Puerto Iguazú. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Puerto Iguazú joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Puerto Iguazú, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Puerto Iguazú?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Puerto Iguazú. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Puerto Iguazú juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Puerto Iguazú niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Puerto Iguazú lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Puerto Iguazú

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.